امتیازات بازی The Elder Scrolls V: Skyrim

• Thread starter Thread starter Frobary
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Frobary

Loyal Member
سلام!
این بازی بزرگ اولین امتیازش رو گرفت. مجله استرالیایی Atomic به بازی امتیاز 95 از 100 داده است.
Skyrim earned a 97% score for gameplay (“Something for every style of play.”), 92% for graphics (“The game’s environments are amazing.”), 95% for sound (“Sounds so real that you’ll flinch.”), and 95% for the “overall” category. To conclude, Atomic said, “Start stockpiling holiday time – you’ll want to play a lot of this game

چرا Bethesda فقط بلده شاهکار بسازه ؟ :دی واقعا عالی ظاهر شده بازی !

Gamers Temple 98
XboxAdidct 97
Planet Xbox 360 97
Gaming Nexus 91
Worth Playing 90
IncGamers 90

همگی در متا ثبت شدند.

Joystiq – 5/5

Digital Spy – 5/5

OXM UK – 10

The Guardian – 5/5

Kotaku – “Yes”d

1UP – A-d

GiantBomb – 5/5

Strategy Informer – 9.5

mahi58 --
4fvgdaq_th.gif
d

GS چرا فقط به PC نمره داده؟ :-/ یعنی امکان داره نمره 360 بالاتر باشه یا کمتر؟ :-/
Hello GOTY سوپرایز >:d

متا رو بین 93 تا 95 پیش بینی میکنم. یا این یا بتمن با پورتال امسال GOTY میشه

متا95از26وای ترکوند بهترین rpgنسل بدون شک بهترین بازی سال هم بدون شک متاش95به بالا بدون شک یه کم

مهم نمره gamespot میباشد که ۹ عنایت کرده خیر سرش و نمره خیلی خوبی حساب میشه ولی ۹.۵ رو به همون بازیه داد که gears of war 3 و بهرین بازی سال همونه

آخرین ویرایش:
مهم نمره gamespot میباشد که ۹ عنایت کرده خیر سرش و نمره خیلی خوبی حساب میشه ولی ۹.۵ رو به همون بازیه داد که اسمشو نبر نام داره و بهرین بازی سال همونه
نخیر اسمش رو نبر رو بهش 8.5 داده و متاش هم زیر 90 هست.
اگه منظورت Dark Souls ه 9.5 داده که فکر نکنم با متای 90،GOTY بشه!

نمرات که عالیه. این بازی رو میشه الان واسه ی pc تهیش کرد؟ توی تهران اومده؟

امتیازا فعلا عالیه ولی خدا کنه سایتای خوشحال دوباره مثل آنچارتد خودشونو نشون ندن .

بسیار عالی :دی البته انتظار همین نمرات رو هم داشتم، من دیشب گفتم نیم ساعت تست کنم ببینم رو 360 بازی کنم یا صبر کنم نسخه PC ـش بیاد، نیم ساعتم شد 4 ساعت :دی همین که دوربین سوم شخصش اینقدر عالی شده که من کلا رو سوم شخص بازی می کردم نشون میده بازی چی شده :دی

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or