امتیازات بازی The Elder Scrolls V: Skyrim

• Thread starter Thread starter Frobary
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Frobary

Loyal Member
سلام!
این بازی بزرگ اولین امتیازش رو گرفت. مجله استرالیایی Atomic به بازی امتیاز 95 از 100 داده است.
Skyrim earned a 97% score for gameplay (“Something for every style of play.”), 92% for graphics (“The game’s environments are amazing.”), 95% for sound (“Sounds so real that you’ll flinch.”), and 95% for the “overall” category. To conclude, Atomic said, “Start stockpiling holiday time – you’ll want to play a lot of this game

بعد از 10 ساعت بازی کردن:
گیم پلی خوب
گرافیک عالی
موسیقی شاهکار
ولی احساس میکنم میانگین امتیازات بازی بین 85 تا 88 بشه.و در کل کمتر از dark soul و DA:Origins
LOL :d
باید منتقد میشدم من : دی

GS چرا فقط به PC نمره داده؟ :-/ یعنی امکان داره نمره 360 بالاتر باشه یا کمتر؟ :-/
Hello GOTY سوپرایز >:d

به نسخه ی 360 هم همین نمره رو داده

باز این GS سیاست سیخ بسوزد نه کباب رو در پیش گرفت !

نخیر اسمش رو نبر رو بهش 8.5 داده و متاش هم زیر 90 هست.
اگه منظورت Dark Souls ه 9.5 داده که فکر نکنم با متای 90،GOTY بشه!

آقا این DARK SOULS چه ربطی به این بازی داره ؟

نمرات که عالیه. این بازی رو میشه الان واسه ی pc تهیش کرد؟ توی تهران اومده؟

خیر ! تازه فردا جمعه 11.11.201 بازی منتشر میشه ! حداقل 2 روز برای کرک درست و حسابی باید صبر کنید !

امتیازا فعلا عالیه ولی خدا کنه سایتای خوشحال دوباره مثل آنچارتد خودشونو نشون ندن .

غیر از این امتیازات هم نباید توقع دیگه ای داشت !

نمرات که عالیه. این بازی رو میشه الان واسه ی pc تهیش کرد؟ توی تهران اومده؟
لینک های دانلـــــود و کـــــرکـــــش توی سایت های خارجی هست. راحت هم باید باشه دانلودش. دم شون گرم بازی دادند در حد المپیک اون وقت حجم دانلودش فقط 5 و خرده ای گیگه (البته نمی دونم بعد از نصب چقدر میشه).

دیر یا زود هم توی سایت های دانلود لینک مستقیم ایرانی میاد و هم مغازه ها میارندش. ;)
:دی
(2686).gif

سر Mass Effect2 خودم و گول زدم که از RPG خوشم میاد و با اون امتیازا و سابقه ی GOTY باید انجام بدم رفتم 80 تومن نسخه ی PS3 ش رو خریدم . 2 تا مرحله رفتم پرتش کردم اون ور.
حالا الان دوباره با دیدن این امتیاز ها باید خودم و گول بزنم برم 80 تومن بیفتم تو خرج.
واقعا تبریک میگم به سازنده ی بازی.
راستی با عکس بازی(همونی که تو امضای محمود جان هست) در ابعاد بزرگش به شدت حال میکنم

سر Mass Effect2 خودم و گول زدم که از RPG خوشم میاد و با اون امتیازا و سابقه ی GOTY باید انجام بدم رفتم 80 تومن نسخه ی PS3 ش رو خریدم . 2 تا مرحله رفتم پرتش کردم اون ور.
حالا الان دوباره با دیدن این امتیاز ها باید خودم و گول بزنم برم 80 تومن بیفتم تو خرج.
واقعا تبریک میگم به سازنده ی بازی.
راستی با عکس بازی(همونی که تو امضای محمود جان هست) در ابعاد بزرگش به شدت حال میکنم

شقیقه رو به گوزن ربط بده ولی هیچ وقت این بازی رو با Mass Effect مقایسه نکن!هرگز!

برام عجیبه که GS به Dark souls بده 9.5 ولی اسکایریم 9.0...

سر Mass Effect2 خودم و گول زدم که از RPG خوشم میاد و با اون امتیازا و سابقه ی GOTY باید انجام بدم رفتم 80 تومن نسخه ی PS3 ش رو خریدم . 2 تا مرحله رفتم پرتش کردم اون ور.حالا الان دوباره با دیدن این امتیاز ها باید خودم و گول بزنم برم 80 تومن بیفتم تو خرج.واقعا تبریک میگم به سازنده ی بازی.راستی با عکس بازی(همونی که تو امضای محمود جان هست) در ابعاد بزرگش به شدت حال میکنم
نه این بازی rpgخالصه نمیشه با MEمقایسه ش کرد اگه ME2بهت حال نداد فکر نکم اینم بازی کنی چون المان هایrpgکمتر داره و اکشن بیشتر ولیskyrimاینجوری نیست

Gameractor Sweden 100
XGN 97
Mondo Xbox 97
Eurogamer Italy 90
RPGamer 90

متای نسخه ی 360 از 35 نفد 95
نسخه ی PS3 از 10 نقد 93

چند نمره ی دیگه اضافه شد

Gameblog.fr 100
Guardian 100
Multiplayer it 97
Gaming XP 94

متای نسخه ی 360 از 39 نقد همچنان 95

من حدود 10 ساعت تا اینجا بازی کردم، از همون دو سه ساعت اول GOTYـم شد:دی (البته از قبل عرضه اش هم میدونستم بهترین بازی سال برای من میشه).

دوربین سوم شخصش هم خیلی خیلی بهتر شده. منی که Oblivion رو به خاطر دوربین اول شخصش دوست داشتم و کلا نیم ساعت هم در حالت سوم شخص نرفتم، اینجا تقریبا نصف بازی رو سوم شخص رفتم:دی

بازی مَپش تقریبا نصف Oblivion شده، که البته به خاطر همین بهتر تونستن همه جا رو پولیش کنن و روشون کار کنن. واقعا نمیدونم این Elder Scrolls چی داره که آدم توش غرق میشه! الان هیچی نمیتونم بازی کنم دیگه:| سر Oblivion هم همین بساط رو داشتم:دی

من هرچي از RPG هاي Bioware خوشم نمياد عاشق RPG هاي Bethesda هستم.خدايا شكر منتظر هر بازي بودم امسال شاهكار شده.مونديم بشينيم كنكور بخونيم اي بازي

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or