امتیازات بازی The Elder Scrolls V: Skyrim

• Thread starter Thread starter Frobary
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Frobary

Loyal Member
سلام!
این بازی بزرگ اولین امتیازش رو گرفت. مجله استرالیایی Atomic به بازی امتیاز 95 از 100 داده است.
Skyrim earned a 97% score for gameplay (“Something for every style of play.”), 92% for graphics (“The game’s environments are amazing.”), 95% for sound (“Sounds so real that you’ll flinch.”), and 95% for the “overall” category. To conclude, Atomic said, “Start stockpiling holiday time – you’ll want to play a lot of this game

نظریات خنده دار ندین ! متا همیشه اعتبار یک بازی رو مشخص میکنه و به هیچ عنوان زیر سوال نمیره !نظریات خودتون رو به عنوان Fact نیمخواد نشون بدید
دوست عزیز همیشه بود اره قبول دارم ولی الان نه امسال برا من که اینجوری شد اگه متا معتبره پس ارزش خیلی از بازی های با ارزش پایین میاد...متا نظر جمعی ولی نه6نمره اختلاف...حداکثرا3نمره...یه سایت10میده یه سایت4این دیگه نمیشه تعداد این سایت ها هر روز بیشتر میشه و اعتبار متا میاد پایین...درضمن من نظرمو گفتم به نظر من دیگه معتبر نیست با وجود این سایت های خوشحال...حالا برا تو خنده داره حرفی نیست

چرا؟:-/ مبارزات Oblivion برای سال 2006 و یه بازی RPG با اون عظمت خیلی هم عالی بود:| گیم اسپات هم جزو نکات مثبت قرار داده بودش:
  • Main mechanics like combat, stealth, and magic are fun and well designed
با لول یک میری جلو همه ی دشمنها لول یکن.
دیگه RPG نیست بازی اینطوری.

دوست عزیز همیشه بود اره قبول دارم ولی الان نه امسال برا من که اینجوری شد اگه متا معتبره پس ارزش خیلی از بازی های با ارزش پایین میاد...متا نظر جمعی ولی نه6نمره اختلاف...حداکثرا3نمره...یه سایت10میده یه سایت4این دیگه نمیشه تعداد این سایت ها هر روز بیشتر میشه و اعتبار متا میاد پایین...درضمن من نظرمو گفتم به نظر من دیگه معتبر نیست با وجود این سایت های خوشحال...حالا برا تو خنده داره حرفی نیست
شما هنوز نمیدونی متا یعنی چی تقصیر ما نیست !
فقط مونده بود متا بشه ی معتبر ! چشم از ای به بعد میگیم متا اعتبار نظر ، نظر ملت تو اینجا مهمه !

شما هنوز نمیدونی متا یعنی چی تقصیر ما نیست ! فقط مونده بود متا بشه ی معتبر ! چشم از ای به بعد میگیم متا اعتبار نظر ، نظر ملت تو اینجا مهمه !
نه فکر کنم توهنوز نفهمیدی درست حرف زدن چیه..فکر کنم اصلا پستمو نخوندی.اگه همین اسکای ریم بخاطر سایت های خوشحال متاش زیر 90بشه میایی همین حرفایه منو میزنی بعد میفهمی چرا میگم متا دیگه برا خیلی بازی ها معتبر نیست.ممنون

شما هنوز نمیدونی متا یعنی چی تقصیر ما نیست !
فقط مونده بود متا بشه ی معتبر ! چشم از ای به بعد میگیم متا اعتبار نظر ، نظر ملت تو اینجا مهمه !
الان متا هم شده بازی های exclu کنسولهای مورد علاقتون که براش یقه جر میدین ؟ شما یکم نرم و متین هم نظرت رو راجع به کامنت دوستمون بگی ایشون میفهمه . نمیدونم چرا خیلی هامون فک میکنیم عالِمِ دهر هستیم و ملت همگی تعطیل رسمی تشریف دارن !!

• Like
Reactions: Dysphoria
این هم عکسی هایی از review این مجله

ببنید چقدر این مجله غیر معتبر که نمیدونه سازنده اسکایرم id نیست

نه فکر کنم توهنوز نفهمیدی درست حرف زدن چیه..فکر کنم اصلا پستمو نخوندی.اگه همین اسکای ریم بخاطر سایت های خوشحال متاش زیر 90بشه میایی همین حرفایه منو میزنی بعد میفهمی چرا میگم متا دیگه برا خیلی بازی ها معتبر نیست.ممنون
من هیچ وقت نظر متا رو زیر سوال نمیبرم ! حتی اگر بازی مورد علاقم رو افتضاحه نشون بده ! (دیگه سر B-F3 رو کنسول این موضوع رو دیدم) و هیچ حرفی رو نزدم ! حالا تو اومدی میگی متا اعتبار نداره ! متا همیشه اعتبار داشته و داره و وقتی بخوان بگن یه بازیی چه جوری بده همیشه متاش رو مد نظر قرار میدن و بر اساس اون حرف میزنن ! حالا منبع معتبر داری ، بگو !
جدا فکر میکنی تند حرف زدم ؟ :d فقط شکلک نذاشتم :d ساری اگه فکر کردی تند حرف میزنم ! ما اینجا جدی حرف زدم نه تند :d
الان متا هم شده بازی های exclu کنسولهای مورد علاقتون که براش یقه جر میدین ؟ شما یکم نرم و متین هم نظرت رو راجع به کامنت دوستمون بگی ایشون میفهمه . نمیدونم چرا خیلی هامون فک میکنیم عالِمِ دهر هستیم و ملت همگی تعطیل رسمی تشریف دارن !!
شما در مورد چیزایی که اطلاع نداری نظریه صادر نکن ! متا همیشه برای من معتبر بوده و این توهم شماس که فکر میکنی که من الآن تازه فهمیدم متا چیه و براش یقه و .... انجام میدم ! در مورد کنسول و ... هم :lol:

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Daedalus
سایت تحلیل خیلی خوبی انجام داده .

به گیم پلی بازی 9.7 داده .

به گرافیک بازی 9.2 داده که به نظرم کاملا درسته توقع امتیاز 9 رو داشتم با اون باگهای عجیبی غریبی که ازش منتشر شده بود که البته فکر کنم تو نسهخ PC خیلی بهتر بشه .

به صدا بازی هم 9.5 داده شده

واقعا امسال یک رقیب شاخ مثل DS باعث میشه که منتقد ها خیلی نسبت به بازی ریزبین بشند و این یک مقدار کارش رو سخت کنه.
ولی در کل تنها چیزی که برای من در مقابل این بازی ارزش نداره امتیازاتش هست ,چرخیدن تو این دنیای وحشی تجربه ای هست که فقط هر چندین سال یکبار اتفاق میوفته,باید لذت برد.

3 صفحه دونه دونه خوندم ببینم شاید امتیاز بینشون باشه :| برین تو تاپیکه خودش ببحثین دیگه :(

راست میگه به جای این که انقدر بزنید تو سر و کله همدیگه یه چند تا نمره دیگه بذارین! :دی

اگر هم هنوز نمره نیومده ای میل بزنید به سایت های Review و چند تا فحش بدین که بترسند و زودتر آماده کنند! یعنی چه! این چه وضعشه! این همه مالیات داریم می دیم ما! :دی

این یکی دو روزه حسابی گرفتارم، وگرنه می رفتم توی فروم رسمی اش و آخرین نمره هاش رو در می آوردم!
4awydycjh68ltbhlh5d.gif

بابا بخدا تاپیک امتیازاته من فن PS3 هستم اما این بازی واقعا سالار هستش شکی هم درش نخواهد بود !

اصلا میگیم بازی که اسم برده شد نمره 100 از تمامی سایتها و مجلات الان چه ربطی به سبک و داستان و سیاق این بازی داره :d بس کنید باوووو :d دوستان لطف کنن انقدر به هم بی احترامی نکنن بیخیال :x

زیاد انتظار نمره ی 10 رو نداشته باشید :دی

امتیازات این بازی چه 0 بشه چه 10 بشه، در هر صورت طرفداران این سری بازی (از جمله بنده) لذت تمام و کمال از این بازی می برند.
راستی بچه ها احتمالا بعد از skyrim باید منتظر fallout 4 باشیم دیگه؟;)

• Like
Reactions: AK47
بعد از 10 ساعت بازی کردن:
گیم پلی خوب
گرافیک عالی
موسیقی شاهکار
ولی احساس میکنم میانگین امتیازات بازی بین 85 تا 88 بشه.و در کل کمتر از dark soul و DA:Origins

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or