امتیازات بازی The Elder Scrolls V: Skyrim

• Thread starter Thread starter Frobary
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Frobary

Loyal Member
سلام!
این بازی بزرگ اولین امتیازش رو گرفت. مجله استرالیایی Atomic به بازی امتیاز 95 از 100 داده است.
Skyrim earned a 97% score for gameplay (“Something for every style of play.”), 92% for graphics (“The game’s environments are amazing.”), 95% for sound (“Sounds so real that you’ll flinch.”), and 95% for the “overall” category. To conclude, Atomic said, “Start stockpiling holiday time – you’ll want to play a lot of this game

صدرا سه اچ جان :biggrin1: طرز رفتار های بهتری واسه خود نمایان گری هستا :biggrin1:

خدایی من هیچجوره نمیتونم تصور کنم 30 40 ساعت یه بازی رو بشینم بازی کنم :دی

فقط 5 روز دیگه مونده ! صبور باشید !:d

با بهترین rpg عمرتون روبرو هستید ! بعد از divinity !!!!!!!!!!!:x

خدایی من هیچجوره نمیتونم تصور کنم 30 40 ساعت یه بازی رو بشینم بازی کنم :دی
خوب اون به سلیقه بر میگرده ولی خوب مثلا یکی مثل من میشینه 200 ساعت Fallout 3 بازی می کنه؛ حالا اون که Fallout 3 بود و اون موقع ها ... ولی اگر جونتو دوست داری سر این بازی اصلا با طرفداراش شوخی نکن، چون گشت و گذار تو دنیای افسانه ایش از نون شب براشون واجب تر ِ :دی

برا شروع عالیه..به نظر من متاش 92میشه ولی دیگه متا برا کی مهمه دیگه اعتبارنداره چون سایت های خوشحال زیاد شدن و تاثیر زیادی رو متا میذارن

برا شروع عالیه..به نظر من متاش 92میشه ولی دیگه متا برا کی مهمه دیگه اعتبارنداره چون سایت های خوشحال زیاد شدن و تاثیر زیادی رو متا میذارن
نظریات خنده دار ندین ! متا همیشه اعتبار یک بازی رو مشخص میکنه و به هیچ عنوان زیر سوال نمیره !
نظریات خودتون رو به عنوان Fact نیمخواد نشون بدید

صدرا تو کلا حرف نزن:دی وقتی لذت 150 ساعت Oblivion زدن رو مثل من چشیدی و تو دنیاش غرق شدی میفهمی ما چی میگیم.
------

امروز رفتم لباس Mage و Staff جادوگریش رو از لایو برای آواتارم خریدم، + تم Premiumـش رو:دی Armed and ready برای زندگی در Skyrim.

شاخ ترین بازی سال داره میاد >:d<
یک ماه کار و زندگی تعطیل ... به به

نظریات خنده دار ندین ! متا همیشه اعتبار یک بازی رو مشخص میکنه و به هیچ عنوان زیر سوال نمیره !
نظریات خودتون رو به عنوان Fact نیمخواد نشون بدید

حرفتو کاملا قبول دارم متا خیلی مهمه اما با وجود سایت های خوشحال متا بازی مثل u3 و gew3 میاد پایین
مشکل اینجاست
باید فکر اساسی بکنه متا برای اینجور سایتا که تعادل روحی ندارن

• Like
Reactions: u.s.a
تنها بازی های که من بیشتر از 100 ساعت پاشون نشستم یکی wow بوده یکی هم Oblivion.دیگه این یکی که جای خود داره.ممکنه یهو 10 ساعت تو یک روز بازی کنم

حرفتو کاملا قبول دارم متا خیلی مهمه اما با وجود سایت های خوشحال متا بازی مثل u3 و gew3 میاد پایین
مشکل اینجاست
باید فکر اساسی بکنه متا برای اینجور سایتا که تعادل روحی ندارن
به هر حال اونا هم نظرشون رو دارن ! ولی اصولا متا نظر جمیع رو وقتی قرار میده ، یکی دوتا سایت در چند 0.5 شاید تاثیر داشته باشن ! که تو مقیاس بزرگ به چشم نمیاد و متا میشه نظر اکثریت. برای همین زیر سوال نمیتونه بره

دوستان Embargo بازی که گفته بودن 8 ـُم برداشته میشه ! پس این چیه راستی ؟!

چی چیه!؟:d
اون نمره مال یه مجلس!تاریخ 8م برای سایت هاس!نمیشه که مجله رو بخاطر یه نمره دیر چاپ کنن!:d
ضمنا مجله شاخی هم نیست شما فکر کن تا حالا هیچ نمره ای نیومده!

صدرا تو کلا حرف نزن:biggrin1: وقتی لذت 150 ساعت Oblivion زدن رو مثل من چشیدی و تو دنیاش غرق شدی میفهمی ما چی میگیم.

حالا امروز دانلود میکنیم بازی رو شاید مام خوشمون اومد....

پ.ن: ولی تیریپ بازی به GOTY شدن میخوره از حق نگذریم.
میانگین 90 به بالا پیش بینی میشه :دی

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or