چه ربطی داشت؟ نسخه 360 ـه FFXIII توسط یک تیم دیگه از روی نسخه PS3 پورت میشه!!
مولتی شدن FFXIII نمیتونه به بازی گند بزنه چون سازندگان اصلی نسخه PS3 بازی رو میسازن و با 360 کاری ندارن!
:biggrin1:من از این لجم میگیره که این ها از عمد رو بازی کار نمیکنن چون میدونن در هر صورت بازیشون خوب فروش میکنه!!
خوب چرا همین بلا سر Soul Calibur IV نیامد؟یعنی ساخت بازی روی یه Platform دیگه وقت نمیبره فریدون ؟ زمان نمیبره ؟ تیم نمیخواد ؟
این چیزها رو هم یه سال شایدم بیشتر; قبل از مالتی شدن بازی میگفتم ولی همین حرفها رو میزاشتن پای پنکه بازی!!. البته سفره در افتاب بود ولی خب تا رسما گند نمیزد بعضیها علاجشون نمیشد :laughing:.بازم میخوان یه مشت CG تحویل ملت بدن تو دمو ها ، همون گرافیک PS2 .
فریدون اینا کم کاری کردن ، به هر دلیلی . فکر هم کردن که با این وضعیت فروششون رو می کنن ، طوری که تو نقد G4TV رو که میخوندم کاملا بهش اشاره کرده بود .خوب چرا همین بلا سر Soul Calibur IV نیامد؟
میشه حداقل 20 تا بازی مالتی رو معرفی کرد که خیلی عالی بودن و کیفیت تقریبا همسانی با هم داشتن. حالا شما میخوای تاخیر و کم کاری اینها رو بندازی گردن مالتی شدن این بازی، قضیه ش چیز دیگه ست!.
من منتظرش بودم بیاد ، خیلی هم منتظر بودم ، ولی حالا با این وضعیت هیچ امیدی به Tekken ندارم .این چیزها رو هم یه سال شایدم بیشتر; قبل از مالتی شدن بازی میگفتم ولی همین حرفها رو میزاشتن پای پنکه بازی!!. البته سفره در افتاب بود ولی خب تا رسما گند نمیزد بعضیها علاجشون نمیشد :laughing:.
بابت امتیازات(!)ممنون.
2 صفحه ی آخر تاپیکو که خوندم رفتم تو این فکر که اگه Microsoft وارد صنعت گیم نمی شد اون موقع توجیح کیفیت پایین بعضی از بازی ها چی بود!!