Tekken 6 را با چی میشه مقایسه کرد ؟ با Tekken 5 Dark Ressurection .بازی که به صورت انحصاری برای PSN عرضه شد . فقط کافیه 6 کارکتر جدید و Tekken Force رو اضافه کنید . اگر این بازی قیمت یک DLC را داشت میتوانست فروش خوبی کند ولی یک بازی با قیمت کامل روهای سختی را به دنبال خواهد داشت .
بسیار حرف مضخرفی زدن!در Tekken DR شما بخشی به اسم Scenario Mode با این سبک گیم پلی میدید؟فقط کافیه 6 کارکتر جدید و Tekken Force رو اضافه کنید
من خودم فن شدید Tekken هستم ، کلی هم پول دادم نسخه PSN اش رو Download کردم .
بسیار حرف مضخرفی زدن!در Tekken DR شما بخشی به اسم Scenario Mode با این سبک گیم پلی میدید؟
اینا همش جو هست!یکی میگه گرافیک بده همه به رنگ اون در میان و میگن گرافیک بده...پس فردا یکی بگه گیم پلی ـش مثلا خوبه همه به رنگ اون در میان و واسه خود نمایی میگن گیم پلی ـش عالیه!
نترسید هنوز نابود نشده...فقط این یه سایت هست که امتیاز پایین داده...بقیه سایت ها مونده....من خودم فن شدید Tekken هستم ، کلی هم پول دادم نسخه PSN اش رو Download کردم .
Tekken با این وضعیت نابود شده . اون موقع که با خوشحالی اومدن Multi شدنش رو اعلام کردند باید فکر اینجاش رو هم میکردن .
خدا میدونه این همه مدت داشتن چیکار میکردند .
ارش جون ربط مولتی پلتفرم شد با کیفیت در چیه؟ فکر کجا رو باید میکردن؟اون موقع که با خوشحالی اومدن Multi شدنش رو اعلام کردند باید فکر اینجاش رو هم میکردن .
من از Tekken انتظار خیلی خیلی بالاتر از این داشتم ، تو که دیگه از گرافیکش خبر داری ؟ بازم میخوان یه مشت CG تحویل ملت بدن تو دمو ها ، همون گرافیک PS2 .ارش جون ربط مولتی پلتفرم شد با کیفیت در چیه؟ فکر کجا رو باید میکردن؟
اولین قدم برای گند زدن به روحیه یک فن بوی = مولتی پلتفرم شدن بازی انحصاری اشاولين قدم براي گند زدن به يه IP معروف = مولتي پلتفرم شدنش![]()
اولين قدم براي گند زدن به يه IP معروف = مولتي پلتفرم شدنش![]()
اولین قدم برای گند زدن به روحیه یک فن بوی = مولتی پلتفرم شدن بازی انحصاری اش![]()
پس حتما FFXIII هم بهش گند زده میشه؟