منظور من شیوه ی نوشتاری بازی بود یعنی Tekken !چرا اتفاقا ، اینجا همه تِیکن بازی میکنن ...
))))))منظور من شیوه ی نوشتاری بازی بود یعنی Tekken !
نه گفتاری !:smile:
هيچدوستان sf چه سنخیتی با tekken داره که مقایسشون میکنید با هم ؟ (جز این که هردو فایتینگ هستن)
شکست بده؟!! تو چه موردی مثلا ؟!
امتیاز؟ فروش ؟ گیم پلی ؟
پ.ن:کلا ایرانیا تو سبک فایتینگ سلیقه ی جالبی دارن:biggrin1:
بحث با شماها به هیچ نتیجه ای نمیرسه
برین خودتون رو با Tayken خفه کنین .اصلا به من چه
نیما جان پیشناهاد میشه سری به تاپیک بازی تو X360 Games و طرفداران بازی بزنی تا ببینی همه میگن تکن نه تیکن :smile:چرا اتفاقا ، اینجا همه تِیکن بازی میکنن ...
شما تار مو بینیو منتقد پیچش موبه نظرم خیلی بیشتر از حقش گرفته.چیزه خاصی نداره که بخوایم بگیم نسل جدیده.منتظر امتیازات دیگر سایتها هستیم.
اخ میثم حرف دل منو زدی ! اخه من نمیدونم این یکی باتن مشینگه اون یکی تکتیکال ـه ! این یکی حالت سه بعدی داره اون یکی یجورایی دو بعدیه و ... شباهت این دوتا فقط توی فایتینگ بودنشو بس وگرنه به اندازه موهای سر من این دوتا با هم فرق میکنندوستان sf چه سنخیتی با tekken داره که مقایسشون میکنید با هم ؟ (جز این که هردو فایتینگ هستن)
آقای City Sport ملقب به سام !
خب یعنی مقصر اینجا منم ؟! یه سری به اصطلاح فن Tekken که از آوردن یه دونه دلیل که چرا مثلا Tekken از SF بهتره عاجزن به SF توهین کردن.خب من خیلی جاها شده که چیزی نگفتم ولی خب الان دیگه به نظرم از حد گذروندن
حرفایی هم شما میگین درست.ولی خب الان وضعیت اینجا یه جوریه که ملت به هر بازی فایتینگی میگن Tayken.لازمه این نکته رو هم بدونین که تو مسابقات EVO داغترین بخش مال SF هست.البته نمیتونین منکر بشین که تو جهان طرفدارهای Tekken کمتر از فن هایSF ـه.میتونین یه سر به فروم های Shoryuken.com بزنین
در کل امیدوارم که دیگه سوء تفاهم پیش نیاد
خب با اینکه اصلا نمیخواستم بحث رو ادامه بدم ولی دیدم یه توضیحی بدم !))))))
خو الان اینجوری که میگی "Tekken" تیکن تلفظ میشه ؟!
اون TeYken ی که LeonSM گفت یه سارکزم جالب از نحوه تلفظ شما تیکن باز های PRO سایته
تلفظ درست همون جوریه که نوشته میشه : Tek Ken تک کن
که بخوایم حالا سریع بگیم میشه " تکن "
معنیش هم iron fist ه