دوست عزیز نمیدونم میدونی یا نه ولی این 34 حاصل از نمره چهار نفره که به صورت خیلی معمولی اگه بخوایم نگاه کنیم و نظرات مختلف هر 4 نفر رو کنار بزاریم هرکدوم به بازی 8.5 دادن ! حالا ممکنه یکی داده باشه 7 یکی داده باشه 9.5 ولی در کل امتیاز بازی بخوایم از 10 بگیم 8.5 ـه که خیلی خوبه ! (تازه اونم از جمع بندی نمرات 4 نفر)فامیتسو امتیاز 34 از 40 داد که به نظر خیلی جالب نمیرسه
دوست عزیز نمیدونم میدونی یا نه ولی این 34 حاصل از نمره چهار نفره که به صورت خیلی معمولی اگه بخوایم نگاه کنیم و نظرات مختلف هر 4 نفر رو کنار بزاریم هرکدوم به بازی 8.5 دادن ! حالا ممکنه یکی داده باشه 7 یکی داده باشه 9.5 ولی در کل امتیاز بازی بخوایم از 10 بگیم 8.5 ـه که خیلی خوبه ! (تازه اونم از جمع بندی نمرات 4 نفر)
بابا تو که همین 4 تا پست بالاتر نوشتی از این شماره اصلا راضی نیستی :biggrin1: بعد الان می گی امید داری ؟ :biggrin1: چی شد بلاخره ماکان ؟ :biggrin1:هر چند هیچ Tekken ای برای من Tekken 3 نمیشه (مخصوصا یوشیمیتسوش که تکرار نشدنی هستش) اما من هم شخصا به این Tekken 6 خیلی امید دارم و به نظرم به غیر ازگرافیک زاقارتش هیچ مشکلی نداره!
درسته گرافیکش کمه ولی نه دیگه اونقدر که بگیم گرافیکش قدیمیه و ...
من که باهاش خیلی حال میکنم!فقط عشق است کینگ :biggrin1: تو اینم آرمور کینگ برگشته وای که چه میشه :d
دقیقا تایید میشه. حالا اونم روی 480 اجرا میشه. واقعا خنده داره.
گرافیکش ضعیف ترین بین همه Fighting های خوبه این نسله ! از Tekken 5 ی توی PSN اومد برای PS3 و در واقع همون Tekken 5 قبلی بود با کمی گرافیک بهتر فقط یک ذره بهتره ...
دقیقا تایید میشه. حالا اونم روی 480 اجرا میشه. واقعا خنده داره.
1-این موضوع اصلا ربطی به این تاپیک ندارهnamco همیشه رو هر نسل 2,3 تا تیکن میده ..آیا نباید به فکر شماره ی 7,6 این بازی بود؟