امتیازات بازی Tekken 6

فامیتسو امتیاز 34 از 40 داد که به نظر خیلی جالب نمیرسه
دوست عزیز نمیدونم میدونی یا نه ولی این 34 حاصل از نمره چهار نفره که به صورت خیلی معمولی اگه بخوایم نگاه کنیم و نظرات مختلف هر 4 نفر رو کنار بزاریم هرکدوم به بازی 8.5 دادن ! حالا ممکنه یکی داده باشه 7 یکی داده باشه 9.5 ولی در کل امتیاز بازی بخوایم از 10 بگیم 8.5 ـه که خیلی خوبه ! (تازه اونم از جمع بندی نمرات 4 نفر)

دوست عزیز نمیدونم میدونی یا نه ولی این 34 حاصل از نمره چهار نفره که به صورت خیلی معمولی اگه بخوایم نگاه کنیم و نظرات مختلف هر 4 نفر رو کنار بزاریم هرکدوم به بازی 8.5 دادن ! حالا ممکنه یکی داده باشه 7 یکی داده باشه 9.5 ولی در کل امتیاز بازی بخوایم از 10 بگیم 8.5 ـه که خیلی خوبه ! (تازه اونم از جمع بندی نمرات 4 نفر)

کاملا میدونم ریز نمرات هم به صورت 9889 بوده .البته من الان حضور ذهن ندارم شماره های قبلی چه امتیازاتی از فامیتسو گرفتند تا بتونیم یه مقایسه ای کنیم البته فامیتسو به بازی های ژاپنی کیلویی زیاد امتیاز میده.
من که زیاد به این شماره اطمینان ندارم از وقتی مولتی شد میشد انتظار داشت که چیز خوفی در نمیاد .یادش بخیر یه زمانی چقدر عشق تکن بودم:(

من همین الان نگاه کردم هیچ کدوم از منتقد های فامیتسو زیر 8 ندادن! مثل اینکه عمده گیر بازی هم گرافیکش هست و همشون به گرافیک بازی ایراد گرفتن (البته من در سایت Tekken Zaibatsu اینو خوندم و نمیدونم چند درصد راسته)

هر چند هیچ Tekken ای برای من Tekken 3 نمیشه (مخصوصا یوشیمیتسوش که تکرار نشدنی هستش) اما من هم شخصا به این Tekken 6 خیلی امید دارم و به نظرم به غیر ازگرافیک زاقارتش هیچ مشکلی نداره!

هر چند هیچ Tekken ای برای من Tekken 3 نمیشه (مخصوصا یوشیمیتسوش که تکرار نشدنی هستش) اما من هم شخصا به این Tekken 6 خیلی امید دارم و به نظرم به غیر ازگرافیک زاقارتش هیچ مشکلی نداره!
بابا تو که همین 4 تا پست بالاتر نوشتی از این شماره اصلا راضی نیستی :biggrin1: بعد الان می گی امید داری ؟ :biggrin1: چی شد بلاخره ماکان ؟ :biggrin1:

درسته گرافیکش کمه ولی نه دیگه اونقدر که بگیم گرافیکش قدیمیه و ...
من که باهاش خیلی حال میکنم!فقط عشق است کینگ :biggrin1: تو اینم آرمور کینگ برگشته وای که چه میشه :d

درسته گرافیکش کمه ولی نه دیگه اونقدر که بگیم گرافیکش قدیمیه و ...
من که باهاش خیلی حال میکنم!فقط عشق است کینگ :biggrin1: تو اینم آرمور کینگ برگشته وای که چه میشه :d

گرافیکش ضعیف ترین بین همه Fighting های خوبه این نسله ! از Tekken 5 ی توی PSN اومد برای PS3 و در واقع همون Tekken 5 قبلی بود با کمی گرافیک بهتر فقط یک ذره بهتره ...

گرافیکش ضعیف ترین بین همه Fighting های خوبه این نسله ! از Tekken 5 ی توی PSN اومد برای PS3 و در واقع همون Tekken 5 قبلی بود با کمی گرافیک بهتر فقط یک ذره بهتره ...
دقیقا تایید میشه. حالا اونم روی 480 اجرا میشه. واقعا خنده داره.

namco همیشه رو هر نسل 2,3 تا تیکن میده ..آیا نباید به فکر شماره ی 7,6 این بازی بود؟
1-این موضوع اصلا ربطی به این تاپیک نداره
2-الان تقربیا نصف این نسل تموم شده...بعیده که بتونیم یه تکن دیگه توی این نسل ببینیم!
3-6 که اومده!
4-
مطمئن باشید که هفتی هم درکار هست!به Ending ها توجه کنید!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or