اینکه بلوبر با هر تریلر به فیدبکای مردم گوش داد و خودشو از لیگ زرد کشوند به این لول بالا خیلی ارزش داشت
برعکس بعضی استودیوهای تاپ لول که از بهترین گیمای تاریخ رسیدن به لیگ زرد
ثبت شد
Silent Hill 2 Critic Review
The remake of Silent Hill 2 honors the great audiovisual work that Konami released in 2001, maintaining a high level and improving many of its most distinctive features. Silent Hill 2 was an essential title more than 20 years ago, and it remains so today with this magnificent remake
وقتی یه تیم میاد قبل ریلیز کلی تریلر از گیم پلی بازی میده بیرون خوب مشخصه به کارش اطمینان داره، من که صفحه اول تاپیکم گفتم با توجه به نمایش ها کمتر از اینم انتظار نمیرفت
Pros
Amazing graphics across the board
Expands the Silent Hill 2 experience in some brilliant ways
Enhanced combat helps create plenty of thrilling moments
Genuinely scary with an effectively haunting atmosphere
Rewarding puzzles that never become frustrating
Cons
Some areas are a little too dark
Backtracking is more tedious than in the original because of the longer runtime
Eurogamer - 10/10
برخلاف آنچه احتمال میدادیم، تیم Bloober یک بازسازی عالی ارائه کرده است که هم Silent Hill 2 را از نظر درستی گسترش میدهد و هم به دقت به میراث نسخه اورجینال توجه میکند.
IGN ژاپن - 10/10
این بازسازی نهایت احترام را برای نسخه اصلی قائل است و با موفقیت توانسته یک داستان کلاسیک را که ضعف انسان را به تصویر میکشد را وارد دوران مدرن کند. همچنین سرگرمی های سبک ترسناک بقا کلاسیک را با یک سیستم مبارزه اعصاب خردکن داشت را این بار بر روی شانه باز می گرداند. این یک شاهکار است که باید به عنوان معیاری برای قسمت های بعدی سری Silent Hill باشد.
CGMAGAZINE - 9/10
استودیوی Bloober Team، یک ریمیک فوقالعاده از Silent Hill 2 ساخته است که به نسخه اورجینال احترام می گذارد و در عین حال تجربه ای تازه و وحشتناک را ارائه می دهد.
IGN - 8/10
عنوان Silent Hill 2 راهی عالی برای ملاقات ( یا ملاقات مجدد) با یکی از ترسناک ترین مکانها در تاریخ عناوین Survival Horror است.
Areajugones - 9/10
ریمیک Silent Hill 2 به آثار بزرگی که کونامی در سال 2001 منتشر کرد وفادار است و سطح بالایی را حفظ کرده و بسیاری از متمایزترین ویژگیهای آن را بهبود میبخشد. Silent Hill 2 بیش از 20 سال پیش یک عنوان ضروری بود و امروز نیز با این بازسازی باشکوه باقی مانده است.
Pushsquare - 9/10
تیم Bloober صادقانه و با احترام یکی از بزرگان ژانر وحشت بقا را بازسازی کرده است و Silent Hill 2 را به روش های درست مدرن سازی کرده است. آنچه که این عنوان Konami کلاسیک را در سال 2001 به یک شاهکار تبدیل کرد، 23 سال بعد در این بازسازی PS5 با همان داستان فراموش نشدنی، کاوش رضایتبخش و مبارزات سنگین مجددا تبلور یافته است. در ابتدای معرفی نگرانیهایی وجود داشت، اما Silent Hill 2 ریمیک خودش با شما صحبت میکند: تجربهای تماشایی که بار دیگر ترسناک بقا را در بهترین حالت خود نشان میدهد.
Screenrant - 8/10
عنوان Silent Hill 2 با بازآفرینی صادقانه ی بازی اصلی و در عین حال چیزهای شگفتانگیز جدید برای بازیکنان بازگشته است که نه تنها وجود خود را توجیه میکند، بلکه زنده بودن یک احیای سایلنت هیل در مقیاس بزرگ را نیز توجیه میکند.
VGC - 4/5
عنوان Silent Hill 2 بازگویی ماهرانهای از یکی از محبوبترین بازیهای ترسناک بقا است. به نسخه اصلی وفادار است و به اندازه کافی جان تازه ای در آن می دمد تا به طور همزمان اطمینان حاصل شود که طرفداران قدیمی از احترامی که بهشان داده شده قدردانی می کنند، و همچنین در تازه واردان آن را قدیمی نمیدانند.
Wccftech - 9/10
عنوان Silent Hill 2 بهترین بازی ساخته شده توسط تیم Bloober است. بازسازی وفادارانه بازی اصلی، آوردن آن به حالت مدرن روز بدون از دست دادن چیزی که نسخه اصلی را به بهترین بازی ترسناک تا کنون تبدیل کرده است. استفاده از مکانیک های مدرن بازی برای بهبود در هرجایی که می توانستند، و گسترش دنیایی که قبلاً دنیایی جذاب بود و اکنون جذاب تر هم هست. بدون هیچ گونه تردیدی، موفقیتی چشمگیر است، موفقیتی که احتمالاً برای بسیاری غافلگیرکننده خواهد بود.
Atomix: 9/10
ثبت شد
Silent Hill 2 Critic Review
Thanks to an impressive respect for the game's original vision while also finding areas for improvement to modernize a masterpiece that's more than 20 years old, we can say that the Silent Hill 2 remake not only meets expectations, but far exceeds them and makes the name Bloober Team take on a new meaning after all the doubts that surrounded it. It's also very important to highlight Konami's work in choosing the right team to play such an important title so loved by the community. Needless to say, we're facing one of the great experiences of 2024 that, regardless of whether or not you played the original at the time, you have to give it a chance. Somehow, the Poles have managed to make both old veterans of the mythical saga and horror genre, as well as those who are completely new, more than satisfied.
لعنت بهتون
این ماه دوبار جریمه شده بودم به خودم قول دادم خرج اضافی نکنم . حتی پلاسم رو هم تمدید نکردم
حتی یادمه تو تاپیکش چند ماه پیش نوشته بودم جوری نیست که تشویق بشم پیشخرید کنم بازی رو.
بعضی از دوستان منو بخاطر هیت های نابود کننده ای که به این ریمیک داشتم، میشناسن ولی خوشبختانه اشتباه کردم!
حالا شاید اون دوستان بگن که WTF Bro!
تو خو نابودمون کردی با هیت هات ولی در جواب این دوستان بگم که من اینقدر فن بازی ترسناک هستم که دوست ندارم هیچ بازی ترسناک به فاک بره؛ مخصوصا ریمیک شاهکاری به اسم Silent Hill 2 که رو ps2 و pc تمومش کن!
این حرف بالا هم قبلا @last of amir زده بودم و شاهده!