امتیازات بازی Silent Hill 2 Remake

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

پیش‌بینی امتیازات

• مجموع رای دهنده‌ها
    186
  • نظرسنجی بسته شده است .
از اونجایی که نسخه ارجینال با 34نقد 89 شده، با سابقه و کارنامه درخشان بلوبر اگر شل کنم، 80+ بشه رضایت می دم! البته نه به این معنی که انتظاراتم برآورده شده، فقط کاری با یَک یَکشون ندارم :D به هرحال امیدوارم در حد اسمو رسم بازی امتیاز بگیره و رضایت نسبی بازیکنان رو بدست بیاره

شخصی در ردیت تونسته به بازی دسترسی داشته باشه و نظر خودش رو تا اینجا گفته. ایشون نسخه اورجینال و هیچ یک از نسخه‌های قبلی این سری رو بازی نکرده.

• گرافیک بازی خارق‌العاده است. اتمسفر و ترس بازی خیلی خوبه
  • مکان‌های بازی عالی هستن و برای گشتن خیلی خوب طراحی شدن.
  • سیستم مبارزاتی و اکتینگ هم خوبه.
  • بخش موشن‌کپچر برای من بسیار دیوانه کننده است، صادقانه بگویم، آنها جزئیات بسیار کوچکی از بازیگر جیمز (لوک رابرتز) گرفته‌اند و برخی از نماهای بازی باعث شد حتی فریب اینو بخورم که شاید این تصاویر واقعی هستن.
  • اشکالات بصری بسیار زیادی وجود دارد، مخصوصاً در اطراف دشمنان یا پنجره ها، بازی گاهی اوقات به شما اجازه نمی دهد یک درخواست خاص را فعال کنید، مگر اینکه از آنجا دور شوید تا ناپدید شود و سپس به سمت آن برگردید.
  • هر از گاهی روی اجساد گیر میکنم و مجبورم با پا زدن خودم رو آزاد کنم.
  • ایشون در حال حاظر در طبق سوم بیمارستان هست.
  • چیزهای زیادی در مورد UI و گیم پلی بازی در تنظیمات هست که میتونید به آن‌ها را مطابق میل خود تنظیم کنید.
  • به نظر من این بازی تا کنون واقعاً هیچ مشکل بزرگی نداشته و صادقانه بگویم بسیار عالی است و می توانم بگویم سازندها دقت زیادی به بازی کرده‌اند و به جزئیات توجه جدی داشته‌اند.

درسته که سازنده بازی بلوبر سابقه خوبی نداره و نمیشه از این بازی هم انتظار شاهکار دارشت . ولی بنظرم این بازی میتونه نقطه شروعی برای این استدیو باشه و احتمالا این نسخه بهترین نسخه این سری میشه

البته ممکنه روز اول مشکلات فنی داشته باشه که اونم با اپدیت حل میشه

آخرین ویرایش:
چرا نسخه اول و ریمیک نکردن؟ :-?

نسخه اول قبلا یجورایی یه ریمیک داره. اما واقعا ریمیک نیست و بیشتر reimagination هست چون یه داستان و روایت متفاوت نسبت به نسخه اورجینال داره و فقط اسم کرکترهای اصلی یکی هست.

silent-hill-shattered-memories-ps2_xwkr.jpg

اگر این ریمیک از نظر نقدها و فروش خوب عمل کنه احتمال ریمیک بقیه نسخه ها هم بالاست، هر چند فکر کنم ریمیک نسخه سوم و‌ چهارم برای کونامی تو اولویت باشه تا نسخه اول که قاعدتا کار و‌ زمان بیشتری میطلبه.

اوه اوه همون پس متاش ۷۵ ۷۶ بشه فامیتسو دست و دلباز ترین نقدا داره اینا بدن ۳۵ دیگه معلومه اوضاش چطوره
داداش شکی داری؟
البته اینجا انقدر دمیج کنترل و انکار فکتها (درمورد خود ریمیک و سازنده و ناشرش) شاهدیم برای همین میپرسم.

فقط دقیقا نمید‌ونم نمایش چیش خوب بوده😂 گیم پلی که شدیدا کلانکی و دمده س (این سوال پیش میاد ریمیک برای چی شده) و چشمم به تعریف درمورد گرافیکش خورد. جان من برید ببینید گرافیک نسخه اصلی زمان خودش چی بوده. شهر به اون بزرگی روی PS2 روی دیسک بد‌ون لودینگ یا افکت مه و سکانس های سینمایی و طراحی کاراکترها... همه عالی که تحسین همه رو برانگیخته بود.

اگر این ریمیک از نظر نقدها و فروش خوب عمل کنه احتمال ریمیک بقیه نسخه ها هم بالاست، هر چند فکر کنم ریمیک نسخه سوم و‌ چهارم برای کونامی تو اولویت باشه تا نسخه اول که قاعدتا کار و‌ زمان بیشتری میطلبه.
بله ایشالا فروش بالا باشه و سازنده بعدیم گزینه اقتصادیتر (بازی با متای ۳۰ در کارنامه داشته باشه)
حتما هم کالکتور بخرید. ناسلامتی با یکی از بهترین ناشرهای ویدیو گیم طرفیم. بازیهای بی کیفیتی مثل PT و MGS V رو ترکوند و به جاش MGS Survive و Silent Hill Short message و... بهمون هدیه داد.

آخرین ویرایش:
  • Smile
Reactions: Rohshen
فامیتسو:
8/9/9/9 [35/40]

, “The sense of realism and creepiness brought by the beautiful visuals and sound is incredible.”

“Crucially, for the health of the series, Silent Hill 2 feels like it’ll be exactly the kind of shot in the arm that will bring the series back into vogue,”
در ادامه هم گفتن.

داستان بازی 16 تا 18 ساعت به طول می‌کشه و از گرافیک، طراحی صدا، واقع گرایی و در کل ترسناک بودن بازی به شدت تمجید کردند.

The story of the game lasts 16 to 18 hours, and they highly praised the graphics, sound design, realism, and the game's overall scariness.

نسخه اول قبلا یجورایی یه ریمیک داره. اما واقعا ریمیک نیست و بیشتر reimagination هست چون یه داستان و روایت متفاوت نسبت به نسخه اورجینال داره و فقط اسم کرکترهای اصلی یکی هست.

View attachment 351991

تیم و فرمول مناسب رو پیدا کنن قطعا میتونن راه کپکام رو برن و بین نسخه های جدید ریمیکهای نسخه های قبلی رو هم تو دستور کار بزارن.
ولی این رو نمیشه با تیمهای پخش و پلا انجام داد.
باید یه تیم متمرکز خودشون تشکیل بدن و داخلی برنامه ریزی کنن ، مخصوصا در مورد نسخه های جدید.

حالا در مورد ریمیکها میشه بگن فلانی این رو ریمیک کن.

========
قبلا هم گفتم به نظرم اگه بالای 80 بشه خیلی خوب کار کرده و 85 که یعنی شاهکار کردن.
امیدوارم بازی خوبی از آب در بیاد و مسیری باز کنه برای برگشتن کونامی و سرمایه گذاری بیشتر روی این بازیها.

احتمالا این نسخه بهترین نسخه این سری میشه
اینو جدی فرمودین؟😳
قبلا هم گفتم به نظرم اگه بالای 80 بشه خیلی خوب کار کرده و 85 که یعنی شاهکار کردن.
امیدوارم بازی خوبی از آب در بیاد و مسیری باز کنه برای برگشتن کونامی و سرمایه گذاری بیشتر روی این بازیها.
چنین چیزی شه بقیه ناشرها هم راحت ip های اسم و رسم دار قدیمیشون رو میدن استدیوهای درجه دو و سه که با ریمیکشون با کمترین هزینه و سرمایه گذاری ممکن، به پول سرشار برسن، راحت فلان بازی اسمی اصغر و اکبر فیس و موشن کپچر فلان کاراکترهای محبوب جای اینکه بازیگر درست و حسابی بیارن، عبدالله نامیم میذارن کارگردان و خب وقتیم خالق بازی توان کافی نداشته باشه از ده تا ریمیک اینجوری نه تاش خراب از آب درمیاد.
حالا این ظاهرا بلوبر زورشو زده ولی باز منتقد منصف باشه میبینه پرفکت نیست اصلا که بخواد ریمیک سزاواری باشه دلیلشم همون پول...
با توجه به اینکه اونطور که بوش میان BP هم کم کم داره میزنه تو خط new ip واقعا از آینده میترسم. (آینده ریمیک بازیهای مختلف)
کافیه مثل همین کونامی با همکاری با sweet baby پیش منتقدای مونث و ترنسجندر بازیشون رو بیمه ابوالفضل کنن و تمام...
در آینده مواردی رو تو ریمیکها میبینیم که رسما پارودی نسخه اصلی باشن و با همین فرمون بیمه شدن نمره درو کنن

آخرین ویرایش:
@Cait Sith
به نظرم بزار لااقل نمرات بازی بیاد و مشخص بشه که خراب کردن یا نه.
چون اینطوری حرفهات پایه و اساس نداره.
من یک چیزی رو که تو این سالها یاد گرفتم اینه که از روی ویدئو نظر دادن خیلی اشتباست.
حالا میخواد تعریف باشه و یا نقد.

هر دو حالتش برای خودم پیش اومده که آخرش واقعا سورپرایز شدم که چطور ممکنه نظرم 180 درجه برگرده.

مورد بعدی اینکه همه استودیوها میتونن با یک بازی راه صدساله رو برن و از یک استودیوی حتی درجه چندمی بیان و AAA ساز بشن.
مهم بودجه و هزینه بازیه که نفرات جدید رو جذب کنی ، همین.
اصلا کار عجیب و غریبی نیست.
مثالش هم تو چندسال اخیر زیاد داشتیم.

اگه برگردیم و تو کارنامه یک استودیو بخوایم ریز بشیم خب ناتی داگ هم بازی ضعیف داشته ، راکستار هم داشته و دیگه بیا تا پایین.
قرار نیست که تا ابد اونها رو با این بازیهاشون بشناسیم.
اون اقلیتی که نداشتن شاید این شانس رو نداشتن که تو دوره ها و سالهای زیادی تعداد بازی بیشتری رو ساخته باشن.

میگم این نوع کانت دادنت در مورد سایلنت هیل و متال گیر خیلی بیشتر شبیه هیت دادن میمونه تا تحلیل.
انگار داری روی هوا صحبت میکنی چون هیچ مدرکی برای حرفهات وجود نداره.
به نظرم بزار بعد انتشار نمرات که خب برای حرفهات دلیل هم وجود داشته باشه و چیزهایی که میگی رو ما هم بتونیم ببینیم.

اگه بازی واقعا خراب کرد من به شخصه میرم از اول هرچی کامنت تو تاپیکش دادی رو تا الان لایک میکنم :D
ولی اگه خراب نکرد چطور؟
شما چه کار میکنی؟:))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or