آخرین ویرایش:
چرا نسخه اول و ریمیک نکردن؟
داداش شکی داری؟اوه اوه همون پس متاش ۷۵ ۷۶ بشه فامیتسو دست و دلباز ترین نقدا داره اینا بدن ۳۵ دیگه معلومه اوضاش چطوره
بله ایشالا فروش بالا باشه و سازنده بعدیم گزینه اقتصادیتر (بازی با متای ۳۰ در کارنامه داشته باشه)اگر این ریمیک از نظر نقدها و فروش خوب عمل کنه احتمال ریمیک بقیه نسخه ها هم بالاست، هر چند فکر کنم ریمیک نسخه سوم و چهارم برای کونامی تو اولویت باشه تا نسخه اول که قاعدتا کار و زمان بیشتری میطلبه.
در ادامه هم گفتن.فامیتسو:
8/9/9/9 [35/40]
, “The sense of realism and creepiness brought by the beautiful visuals and sound is incredible.”
“Crucially, for the health of the series, Silent Hill 2 feels like it’ll be exactly the kind of shot in the arm that will bring the series back into vogue,”
تیم و فرمول مناسب رو پیدا کنن قطعا میتونن راه کپکام رو برن و بین نسخه های جدید ریمیکهای نسخه های قبلی رو هم تو دستور کار بزارن.نسخه اول قبلا یجورایی یه ریمیک داره. اما واقعا ریمیک نیست و بیشتر reimagination هست چون یه داستان و روایت متفاوت نسبت به نسخه اورجینال داره و فقط اسم کرکترهای اصلی یکی هست.
View attachment 351991
اگر این ریمیک از نظر نقدها و فروش خوب عمل کنه احتمال ریمیک بقیه نسخه ها هم بالاست، هر چند فکر کنم ریمیک نسخه سوم و چهارم برای کونامی تو اولویت باشه تا نسخه اول که قاعدتا کار و زمان بیشتری میطلبه.
اینو جدی فرمودین؟احتمالا این نسخه بهترین نسخه این سری میشه
چنین چیزی شه بقیه ناشرها هم راحت ip های اسم و رسم دار قدیمیشون رو میدن استدیوهای درجه دو و سه که با ریمیکشون با کمترین هزینه و سرمایه گذاری ممکن، به پول سرشار برسن، راحت فلان بازی اسمی اصغر و اکبر فیس و موشن کپچر فلان کاراکترهای محبوب جای اینکه بازیگر درست و حسابی بیارن، عبدالله نامیم میذارن کارگردان و خب وقتیم خالق بازی توان کافی نداشته باشه از ده تا ریمیک اینجوری نه تاش خراب از آب درمیاد.قبلا هم گفتم به نظرم اگه بالای 80 بشه خیلی خوب کار کرده و 85 که یعنی شاهکار کردن.
امیدوارم بازی خوبی از آب در بیاد و مسیری باز کنه برای برگشتن کونامی و سرمایه گذاری بیشتر روی این بازیها.