امتیازات بازی Silent Hill 2 Remake

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

پیش‌بینی امتیازات

• مجموع رای دهنده‌ها
    186
  • نظرسنجی بسته شده است .
تا الان نظر کسایی که بازی رو زودتر از موعد تجربه کردند توی ردیت خوندم خیلی مثبت بوده، مخصوصا در مورد گرافیک و اتمسفر و بعضی از باس فایت ها تعریف و تمجید کردند و گفتند خیلی بهتر از نسخه اورجینال بوده. مسلما منتقدها سخت گیرتر هستند اما با این وجود فکر نکنم در بدترین حالت متای بازی کمتر از 80 یا بدتر از بازی های قبلی بلوبر بشه. در کل امیدوارم بازی نمره های خوبی بگیره تا برای یک بار هم که شده این سابقه بد یا تصور اشتباهی که از استودیو وجود داره تا حدودی برطرف بشه.

تا الان نظر کسایی که بازی رو زودتر از موعد تجربه کردند توی ردیت خوندم خیلی مثبت بوده، مخصوصا در مورد گرافیک و اتمسفر و بعضی از باس فایت ها تعریف و تمجید کردند و گفتند خیلی بهتر از نسخه اورجینال بوده. مسلما منتقدها سخت گیرتر هستند اما با این وجود فکر نکنم در بدترین حالت متای بازی کمتر از 80 یا بدتر از بازی های قبلی بلوبر بشه. در کل امیدوارم بازی نمره های خوبی بگیره تا برای یک بار هم که شده این سابقه بد یا تصور اشتباهی که از استودیو وجود داره تا حدودی برطرف بشه.
دقیقا، منم امیدوارم بازی موفق بشه چون هم منجر میشه بودجه و نیروی کارشون برای ریمیک نسخه های 1 2 و 4 بیشتر بشه هم اعتماد به نفسشون بره بالا
از نظر خودم با این اطلاعاتی که تا الان از بازی اومده باید متاش بالای 85 بشه اما اگه منتقد ها عقده ای ، مغرور ، بدرد نخور رو هم فاکتور بگیریم بازم نباید متاش کمتر از 80 بشه اگه شد باید سر دره سایت متاکریتیک رو گل بگیرن

• Like
Reactions: Arash-S212
منم حرفامو در مورد عناوین از جمله این عنوان زدم/می زنم ولی دیگه رها می کنم! اینکه در همه تاپیک های عناوین ریلیز نشده، مدام کونامی رو بکوبیم بیشتر هیت ورزیه تا اینکه نکات منفی و مثبتی که ازش صحبت می شه رو در نظر گرفت.
@Cait Sith دوستان درست میگن، اگر قبول میکنی از نظر من داری از اینور بوم میوفتی. کونامی بد، بلوبر استودیو کرینج ساز، سایلنت هیل عنوانی نیست که دست هر استودیویی بیوفته،بله همه اینا رو بارها گفتی و درست، ولی دیگه رها کن چون خیلیا دوس دارن این عناوین "کونامی" رو با همین شکلوشمایل تجربه کنن ولی کامنت های اگرسیوطورت بصورت مداوم از یک جایی حقیقتا آزاردهنده شده. یعنی دقیقا همه می دونن وقتی کامنت می دی در این تاپیک ها قصدت فقط تخریبه. منم نظرمو گفتم راضی هم نبودم ولی نکات مثبتی که بهش اشاره می شه رو می بینم و همچنین کسانی که علاقه مند به تجربه این عنوان بصورت ریمیک هستن رو درک می کنم. برای همین سخنو کوتاه کردم تا تاپیک روند عادی خودش رو طی کنه و بقیه هم نظر خودشونو بگن. اینکه به هر نظری حمله کنیم بیشتر هیت ورزی و تحمیل نظر خودمونه تا اینکه منطقی پشتش باشه. زمان زیادی تا انتشار نمرات باقی نمونده، کمی صبر کنید تا ببینیم چی می شه

حدس شو میزدم

وقتی یه کمپانی تو ابعاد بلوبر از همون اول با تمام مشکلاتی که داشته و کم تجربگی هاش، هنوزم مصممه که بازی ترسناک بسازه یعنی یه ذوقی پشت این ماجرا هست و صرفا دنبال پول نیستن. قطعا دنبال ترند هم نیستن چون هیچ وقت بازی های ترسناک ترند محبوب ویدیو گیم نبودند
اینا کلا به این ژانر علاقه دارن
و به نظرم خیلی براشون مهم بوده که تمام تجربیات و شکست هاشون رو تو این نقطه به موفقیت تبدیل کنن

نقطه مهمیه این بازی تو کارنامه این استدیو.
چه بخوان یه سایلنت هیل دیگه بسازن یا آیپی خودشون رو، این بازی جای قدم به شدت محکمیه براشون که به یه دولوپر قابل اعتماد تو این ژانر تبدیل شن.

Silent Hill (PS1, 1999) - 86

Silent Hill 2 (PS2, 2001) - 89

Silent Hill 3 (PS2, 2003) - 85

Silent Hill 4 (PS2, 2004) - 76

Silent Hill Origins/Zero (PSP, 2007) - 78

Silent Hill: Homecoming (PS3, 2008) - 71

Silent Hill: Downpour (PS3, 2012) - 64

این متای سایلنت هیل ۲ ریمیک زمانی جالب تر میشه که بدونیم کلا فرانچایز سایلنت هیل اخرین باری که نمره 86 به بالا گرفته بود حدود ۲۳ سال قبل بود.

من نمیدونم با چه متر و معیاری یه سری هیت میدادن؟
رسما چنین متایی برای همچین شرکتی با سابقه های مشخصش, یه پله ی ترقی عظیمه.
خیلی جرات میخواد که دست بذاری روی چنین آیپی ای, بعد اونو کامل بازسازی کنی, بعد چنین متایی بهت بدن :دی
نسخه ی دلوکس رو‌ پیش خرید کردم. ایاشلله ۴۸ ساعت زودتر تجربش میکنم و تجربمو براتون میگم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or