اول این که بزگترین بازار بازی در دنیا امریکاست نه ژاپن.پرهام جان حالا چرا زدی پست رو از بیخ و بن پاک کردی ؟ :biggrin1: همش که مشکلی نداشت ! من یک قسمت از صحبت هام که پاک شد رو دوباره برای برخی از دوستان تکرار می کنم :
1. اولا معیار سنجش خوب یا بد بودن بازی امتیاز 4 تا سایت نیست که این دوستمون در بالا این کارو انجام دادن.اگر ما بخوایم به امتیازات به این شکل توجه کنیم و بعد رای به برتری فیفا بدیم . پس دلیلی نداره که در کشور ژاپن ( بزرگترین بازار گیم دنیا ) فروش بازی pes و محبوبیتش از فیفا خیلی بیشتر باشه ! چون فکر کنم احتمالا اونا هم امتیاز این سایت ها رو هر سال نگاه می کنن ! ولی بازم راضی به خرید فیفا نمی شن .
2.یه مثالم در مورد تصمیم های این سایت ها زدم . عرض کردم سال پیش در سایت گیم اسپات گیرز 2 رو حتی جزو کاندیدای بهترین گرافیک بازی های 360 هم نکرد !! یعنی از نظر این سایت معتبر ! این بازی حتی نمی تونست کاندید بشه ! احتمالا دوستانی که حرف این سایت ها براشون حجته ! پس باید یک چنینی چیزی رو هم قبول کنن ؟ از این جور مسائل عجیب خیلی زیاده که ثابت کنه کسی نباید به امتیاز این سایت ها اهمیت بده .
موفق باشید
سلاماول این که بزگترین بازار بازی در دنیا امریکاست نه ژاپن.
دوم همین العان هم گیرز بهترین گرافیک در 360 نیست و سال پیش هم نبود ولی بهترین بازی بود که این مقام معیار هایی اعم از گیم پلی . صداگزاری . داستان . گرافیک و ... رو در بر میگیره
لطف می کنید اسم این بزرگان را نام ببرید تا باهاشون آشنا بشیم.سلام
1.بزرگترین بازار بازی در دنیا به گفته خیلی از بزرگان این صنعت ژاپن هست و توی این موضوع شکی نیست.
1. علاوه بر جک ترتون و کاز هیرایی و ... که همه می شناسن . و در نمایشگاه های مختلف مثل TGS و E3 بارها با مدرک به این موضوع اشاره کردن . چند تحلیلگر که حتی بینشون افراد امریکایی هم وجود داره این موضوع رو تایید میکنن . من این موضوع رو در مجله بازی رایانه فکر کنم شماره دی ماه یا ابان ماه 86 هم خوندم . اقای کنی بهش اشاره کرده بود فکر کنم .لطف می کنید اسم این بزرگان را نام ببرید تا باهاشون آشنا بشیم.
به نظرم اول آدم یک چیزی را بهتره بدونه بعد بیاد نظر بده.تازه بدتر اینکه اون چیز غلط را به عنوان fact هی تکرار کنه و بگه شکی نیست.
حالا خوبه چند تاپیک اون طرف تر آمار فروش را بچه ها میگذارند.
خوب باید با منطق استنبات شما رو جلو برد.1. علاوه بر جک ترتون و کاز هیرایی و ... که همه می شناسن . و در نمایشگاه های مختلف مثل TGS و E3 بارها با مدرک به این موضوع اشاره کردن . چند تحلیلگر که حتی بینشون افراد امریکایی هم وجود داره این موضوع رو تایید میکنن . من این موضوع رو در مجله بازی رایانه فکر کنم شماره دی ماه یا ابان ماه 86 هم خوندم . اقای کنی بهش اشاره کرده بود فکر کنم .
2.شما بهتره خودت به حرف های خودت عمل کنی. بعد اونارو به صورت نصیحت واسه ملت بازگو کنی ! در بزرگ بودن بازار ژاپن و گفته های زیادی که افراد در مورد اون زدن هیچ شکی نیست . اینکه شما از همه جا بی خبری مشکل خودتونه .
3. بازار ژاپن همیشه خیلی خیلی مورد اهمیت بوده . تا جایی که مایکروسافت هر کاری می کنه تا فروش کنسولشو توی اون قسمت بهبود بده و نذاره بازار به اون مهمی رو سونی و نینتندو به دست بگیرن . این بازار علاوه بر مهمترین بزرگترین بازار هم هست .
4. و جالبه که اینهمه افراد گیمر در کشور گیم ( ژاپن ) هر ساله می رن pes می خرن . و به قدری بازی اونجا محبوبه که کلا اسم جداگانه ای هم واسه خودش داره ( wining eleven ) و موقع ریلیز صفهای طولانی هوش از سر هر کسی می بره . و هیچ کدوم هم توجهی به امتیاز 4 تا سایت ندارن . ولی اینجا تا 2 تا امتیاز اینور و اونور می شه . هر کسی شروع می کنه به دادن یک نظریه ! و کوبیدن بازی !! در هر صورت من دیگه اینجا بحثی ندارم . چون تاپیکم داره منحرف می شه . فقط اینو مطمئنم که pes باز واقعی ! مثل تمام مردم ژاپن همیشه با pes حال می کنه و اونو می خره . و به نمره 4 تا سایت توجه نمی کنه .
موفق باشید
این چرت و پرت ها رو تو تاپیک اخبار نگو چون که بقیه می خونند و فکر می کنند درسته.برو از یکی دو نفر حداقل بپرس بعد بیا مدام بگو.فن بوی بودن تا چقدر که به خاطر یک بازی مدام حرف غلط میگی .1. علاوه بر جک ترتون و کاز هیرایی و ... که همه می شناسن . و در نمایشگاه های مختلف مثل TGS و E3 بارها با مدرک به این موضوع اشاره کردن . چند تحلیلگر که حتی بینشون افراد امریکایی هم وجود داره این موضوع رو تایید میکنن . من این موضوع رو در مجله بازی رایانه فکر کنم شماره دی ماه یا ابان ماه 86 هم خوندم . اقای کنی بهش اشاره کرده بود فکر کنم .
2.شما بهتره خودت به حرف های خودت عمل کنی. بعد اونارو به صورت نصیحت واسه ملت بازگو کنی ! در بزرگ بودن بازار ژاپن و گفته های زیادی که افراد در مورد اون زدن هیچ شکی نیست . اینکه شما از همه جا بی خبری مشکل خودتونه .
3. بازار ژاپن همیشه خیلی خیلی مورد اهمیت بوده . تا جایی که مایکروسافت هر کاری می کنه تا فروش کنسولشو توی اون قسمت بهبود بده و نذاره بازار به اون مهمی رو سونی و نینتندو به دست بگیرن . این بازار علاوه بر مهمترین بزرگترین بازار هم هست .
4. و جالبه که اینهمه افراد گیمر در کشور گیم ( ژاپن ) هر ساله می رن pes می خرن . و به قدری بازی اونجا محبوبه که کلا اسم جداگانه ای هم واسه خودش داره ( wining eleven ) و موقع ریلیز صفهای طولانی هوش از سر هر کسی می بره . و هیچ کدوم هم توجهی به امتیاز 4 تا سایت ندارن . ولی اینجا تا 2 تا امتیاز اینور و اونور می شه . هر کسی شروع می کنه به دادن یک نظریه ! و کوبیدن بازی !! در هر صورت من دیگه اینجا بحثی ندارم . چون تاپیکم داره منحرف می شه . فقط اینو مطمئنم که pes باز واقعی ! مثل تمام مردم ژاپن همیشه با pes حال می کنه و اونو می خره . و به نمره 4 تا سایت توجه نمی کنه .
موفق باشید
1. برای تشخیص دادن بزرگ بودن یک بازار به تعداد بازیباز توجه نمی کنن . نکته ای که در مورد بازار مهمه مقدار خرید های انجام شده اون هم در مورد ژانر های مختلف هست . نکته ای که در مورد ژاپن مهمه اینه که اولا مخاطبان ژانر های مختلف به مراتب بیشتر از کشوری مثل امریکاست. امریکایی ها که معمولا به غیر از بازی های شوتینگ ( اون هم از نوع اول شخص ) به خاطر بازی دیگه ای پول خرج نمی کنن . اما در ژاپن عکس این قضیه صادقه . ضمن اینکه همه می دونن تعداد گیمر هایی که در این کشور از پلتفرم pc استفاده می کنن . بسیار زیاد هست . بعدم خیلی نکته های دیگرو باید در نظر گرفت . اینکه چقدر از جمعیت این گیمر ها به اصطلاح hardcore هستن و چقدرشون از بازی های روز استفاده می کنن و هزاران نکته دیگه .خوب باید با منطق استنبات شما رو جلو برد.
جمعیت کشور ژاپن در براورد سال 2007 حدود 127433494 نفر که با نسبیت 1.8 در سال 2009 با افزایش 10 میلیونی در بالا ترین شرایط می باشد.
http://fa.wikipedia.org/wiki/ژاپن
جمعیت کشور امریکا در سال 2009 حدود 307660000 نفر می باشد.
http://fa.wikipedia.org/wiki/ایالات_متحده_آمریکا
حالا اگر یه سری به همین تاپیک ها بزنید می فهمید که در اخرین امار جمعیت گیمر های امریکا حدود 53% کل جمعیت امریکاست پس در نتیجه:
53% کل 307660000 عددی در حده 156000000 نفر می شود.
خوب اگر ما 100% جمعیت ژاپن را هم گیمر حساب کنیم تعدادشون به 138 میلیون می رسد و در نتیجه:
156000000>138000000 است .:biggrin1:
این موضوع برای کسی مثل شما با این طرز تفکرات و سواد چرت و پرت هست . پس اشکال رو در خودت جستجو کن ! اینکه بازار ژاپن یک بازار مهم و بزرگ هست که هیچ شکی درش نیست . حالا اینکه من بخوام به شخصی مثل تو ثابت کنم که بزرگترین هست . موضوعی نیست که دنبالش باشم و بهش علاقه داشته باشم . کلا شما اینجا دو کلمه حرف زدی ! سه کلمش مال دیگران بوده ! سعی کن یه خورده خلاقیت داشته باشی !این چرت و پرت ها رو تو تاپیک اخبار نگو چون که بقیه می خونند و فکر می کنند درسته.برو از یکی دو نفر حداقل بپرس بعد بیا مدام بگو.فن بوی بودن تا چقدر که به خاطر یک بازی مدام حرف غلط میگی .
تکراری هست اما بچه ها گفتن آدمی که خوابه رو میشه از خواب بیدار کرد ولی کسی که خودش را به خوابیدن میزنه نه.
اینجا تاپیک نمرات هست به همین خاطر ادامه نمیدم.
پا فشاری ؟ بنده که عرض کردم اصلا علاقه ای ندارم که به زور چیزی رو به شما اثبات کنم . شما می تونی هر نظری داشته باشی و من هیچوقت نمی تونم تغییرش بدم . ولی مطمئن باش من مطلب غلطی بیان نکردم .من نمی دونم هدفتون از پا فشاری کردن بر روی مطلبی که غلطه چیه و در مرحله ی بعد باید بگم که همین سایت هایی که به بازی ها نمره می دن انسانن و گیمر و بلطبع از من و تو Hardcore تر پس حتما این بازی در حده انتظار نبوده که نمره ی کم دادن این ادمها که از مریخ نیومدن.
پا فشاری ؟ بنده که عرض کردم اصلا علاقه ای ندارم که به زور چیزی رو به شما اثبات کنم . شما می تونی هر نظری داشته باشی و من هیچوقت نمی تونم تغییرش بدم . ولی مطمئن باش من مطلب غلطی بیان نکردم .
در مورد سایت ها و حرفه ای بودنشون هم که قبلا عرض کردم خدمتتون . هر موقع تونستی قبول کنی بازی مثل کیلزون 2 باید 7 بگیره ! ( از کسی که از من و تو hardcore تره ! منتقدین Edge ) هر موقع تونستی با قضیه گیرز 2 که برات بیان کردم کنار بیای و هزار تا مسئله دیگه ... اونموقع می شه قبول کرد که اینا حرفشون درسته . مشکل امثال شما اینه که فکر می کنید حرف های این سایت ها وحی اسمانیه !! البته من اصلا نمیخوام بگم که pes برتره یا فیفا . اینا هر کدوم طرفدارای خودشونو دارن و جفتشون قابل احترام . ولی اینکه تا این بازی امتیاز کمتر می گیره یه سری میان می گن شکست خورد و نمی دونم رفت تو باقالیا و ... این حرف ها تو کتم نمی ره !
موفق باشید