قبلا گفته بودم. بازی که 4 شماره تو باقایا باشه، به این سادگی ها روبراه نمیشه.
اینا تو ۱ سال معلوم نیست چیکار میکنن .... فیفا پیشرفت میکنه ... اینا از جاشون تکون نمیخورن !
کدام روال همیشگی؟
میشه بگید کجاش پیشرفت بوده؟
ساکر خیلی پیشرفت داشته از اون اول تا به حالا اما فیفا پست رفت
پرهام جان حالا چرا زدی پست رو از بیخ و بن پاک کردی ؟ :biggrin1: همش که مشکلی نداشت ! من یک قسمت از صحبت هام که پاک شد رو دوباره برای برخی از دوستان تکرار می کنم :سلام
من که بعد از 5 سال PES بازی کردن ، اگر امسال هم همون مشکلات اعصاب خورد کن داوری رو داشته باشه ، ناچاراً میرم طرف fifa .
-----
پ.ن 1 : gartall با کلیت حرفت موافقم ولی چون ادبیاتی که استفاده کرده بودی تنشزا بود ، پستت رو پاک کردم . شرمنده .
پ.ن 2 : K.P. شما هم خیلی بد حرف زدی . تحت هر شرایطی حق نداری کسی رو به خاطر نظراتش مسخره کنی . مواظب باش ، بازم ببینم اینجوری حرف زدی ( هر جایی که باشه ) برخورد میکنم باهات . ممنون از همکاریت .
میشه بگید کجاش پیشرفت بوده؟
ساکر خیلی پیشرفت داشته از اون اول تا به حالا اما فیفا پست رفت
حتما میدونی که تاریخچه اینا به همین چند سال اخیر ختم نمیشه ! منظور من این بودFIFA Soccer 06 (2005) 80
FIFA 07 (2006) 85
FIFA Soccer 08 (2007) 82
FIFA Soccer 09 (2008) 87
FIFA Soccer 10 (2009) 91
-------------
Pro Evolution Soccer 6 (2006) 79
Pro Evolution Soccer 2007 (2007) 80
Pro Evolution Soccer 2008 (2008) 76
Pro Evolution Soccer 2009 (2008) 74
Pro Evolution Soccer 2010 (2009) 78
PES پیشرفت داشته البته فقط در زمینه بهبود تکسچر و فریم و نقل و انتقالات.
خوبی شما؟just pes 2010
just pes 2010حتما میدونی که تاریخچه اینا به همین چند سال اخیر ختم نمیشه ! منظور من این بود
درسته.حق با شماست.اشتباه از من بود.IGN هتوز نمره نداده چی میگی شما !؟
شما احتمالا فیفا رو روی PC بازی کردی.
عجب حرف خوب و به جایی زدید آره واقعا که حرف حق جواب نداره:biggrin1:بله
فرق کونامی و EA می دونید چیه؟
کونامی به کاربرهای pc هم اهمیت می ده ، مثل EA نیست که نسخه pc و کنسول هزار درجه با هم فرق داره
بله
فرق کونامی و EA می دونید چیه؟
کونامی به کاربرهای pc هم اهمیت می ده ، مثل EA نیست که نسخه pc و کنسول هزار درجه با هم فرق داره