امتیازات بازی Pro Evolution Soccer 2010

• Thread starter Thread starter Frobary
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Frobary

Loyal Member
سلام!

pes-2010.jpg

این بازی که روز 23 اکتبر عرضه خواهد شد اولین امتیازش را گرفت. مجله PSM3 Magazine به بازی امتیاز 89 از 100 داده است. توضیحات بیشتر در مورد این امتیاز را از اینجا می توانید بخوانید.

من اصلا به این امتیازات توجهی ندارم چون اصلا لازم نیست کسی که Fan این بازیه به این امتیازات توجه کنه همونطور که با بازی کردن نسخه های قبلش حال میکردم با این یکی هم همینطوریم ! در کل PES همیشه PES یوده و هست حالا چه 1 بگیره چه 10 ! کسی که فن واقعی باشه بازی میکنه حالشو هم میبره !

خب ما دو نوع فن داریم یکی فن عاقل و چشم باز هست و یکی هم فن متعصب بی چشم که فقط کاره خودش را میکنه . حالا ببینید که شما از کدوم نوع هستید؟

PES با FIFA تفاوت گیم پلی داره که هیچ سنخیتی هم با هم ندارن..

مثل این میمونه یک از ماشین خوشش بیاد اونیکی از موتور..! :biggrin1: حالا تو تا صبح از مشکلات موتور براش بگو.

هر منتقدي كه فوتبال بازي ميكنه بالاخره يا از ساكر خوشش مياد يا فيفا، يا از يه كدوم بيشتر بدش مياد.تا يه حدودي هم سليقه تاثير داره.
ساكر فروش خودش رو داره، فيفا هم همينطور.پاياني براي اين جنگ وجود نداره.
امتيازات 9 اميد بخش هستند.

آخرین ویرایش:
من اصلا به این امتیازات توجهی ندارم چون اصلا لازم نیست کسی که Fan این بازیه به این امتیازات توجه کنه همونطور که با بازی کردن نسخه های قبلش حال میکردم با این یکی هم همینطوریم ! در کل PES همیشه PES یوده و هست حالا چه 1 بگیره چه 10 ! کسی که فن واقعی باشه بازی میکنه حالشو هم میبره !
به شدت تایید میشه.
منم تمام نسخه هاش را دوست داشتم.

قبلا گفته بودم. بازی که 4 شماره تو باقایا باشه، به این سادگی ها روبراه نمیشه.
مگه چه خبره کلا 2 شماره افت کرده!
برای من جالبه که این همه بازی پیشرفت کرده بعد بعضی از این سایتها اینقدر بد بهش نمره دادن!مسخره هست

سلام
من که بعد از 5 سال PES بازی کردن ، اگر امسال هم همون مشکلات اعصاب خورد کن داوری رو داشته باشه ، ناچاراً میرم طرف fifa .
-----
پ.ن 1 : gartall با کلیت حرفت موافقم ولی چون ادبیاتی که استفاده کرده بودی تنشزا بود ، پستت رو پاک کردم . شرمنده .
پ.ن 2 : K.P. شما هم خیلی بد حرف زدی . تحت هر شرایطی حق نداری کسی رو به خاطر نظراتش مسخره کنی . مواظب باش ، بازم ببینم اینجوری حرف زدی ( هر جایی که باشه ) برخورد میکنم باهات . ممنون از همکاریت .

آخرین ویرایش:
این امتیازات بسیار خوبه.با توجه به سیستم انیمیشن بسیار ضعیف و طراحی نبردهای تن به تن ضعیف و سرور خیلی خیلی ضعیف و مشکلات دیگری که احتملا در این نسخه هم هست این امتیازات خیلی هم خوبه و شک نکنید همین امتیازاتی هم که گرفته فقط و فقط به خاطر گیم پلی عالیش بوده.

کلا هنوز هیچ فوتبالی رو سر تر از PES 5 ندیدم حتی همین شماره Fifa 10!
باید بخرم ببینم چیه اگه هیچ بویی از سری خودش نبرده باشه!که دیگه می بوسم کنار این سری رو!
امتیازاشم بد نیست!!!!اما خوب امتیازای فیفا زیاد بود و مشکل همینه!

امتیازات بازی نسبت به سال قبل بهتره اما همین امتیازا نشون میده پیشرفت درستو حسابی نداشته
چیزی که منو تو گیم پلیه نسخه قبلی خیلی اذیت کرد سیستم دفاعیه تیمهاست. کلا konami بازیو جوری طراحی کرده که پر گل بشه تا عمومه گیمرهارو راضی کنه. از اون بدتر داوریه که ساده ترین خطارو قرمز میده و بر عکسشم بدترین خطاهارو یادش میر کارت بده. تمارض که داستانه خاصه خودشو داره.:biggrin1:
حالا بیاد ببینیم چی ساختن.;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or