امتیازات بازی MAG

• Thread starter Thread starter HL2-GF
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

HL2-GF

کاربر سایت
درود

mag_cover1.jpg

بازی MAG جدیدترین عنوان انحصاری کنسول PS3 از سایت Destructoid امتیاز 8 از 10 گرفت

نویسنده بازی را یک تجربه ی فوق العاده برای FPS MultiPlayer ها توصیف کرده .

میدان های جنگ بسیار عظیم توصیف شده اند . و ازادی عمل در بازی بسیار زیاد است .

2 روز نبودم ببین با بازی محبوب ما چیکار کردن این چه جور امتیازی هستش که دادن در کل کسی که خوشش بیاد میخره و به امتیاز براش مهم نیست
بله ! ولی نمی دونم چرا هر موقع بازی محبوب یه کسی امتیازات پایین می گیره یاد این قانون نانوشته می یفته !! بلاخره امتیاز سایت ها و مجلات براتون مهم هست یا نه ؟

بله ! ولی نمی دونم چرا هر موقع بازی محبوب یه کسی امتیازات پایین می گیره یاد این قانون نانوشته می یفته !! بلاخره امتیاز سایت ها و مجلات براتون مهم هست یا نه ؟
شما چه بخوای چه نخوای تاثیری 100% مستقیم روی فروش بازی داره+هایپ میشه یکجورایی(البته نه الکی)
نمونش همین تاپیک همسایه رو ببین- تو یک هفته 2 میلیون فروخت- البته- این بازی متقاضیاش همه نوع ادمایی نیستند-FPS بازهای -مالتی دوست این بازی رو میخرند-تازه- یکسریشونم-از چیزایی شاید خوششون نیاد و نخرن-
ولی باز هم امتیاز تاثیر داره(امتیاز متوسط تاثیری نداره به اون صورت ولی اگه بالا باشه میفروشه، زیادم میفروشه- اگه پایین باشه از فروشش کم میشه)

البته شما یک نگاه به امتیاز ها بنداز ... اگه تو این طور فکر می کنی من کاری ندارم اما متوسط امتیاز ها بالا هست

برای من اصلا امتیاز مهم نیست این رو 1000 دفعه تو 1000تا تاپیک گفتم برای خرید بازی برام مهم نیست اما در این که بگم نظرم شاید با خیلی از امتیاز های که دادن فرق داشته باشه یه بازی میاد میگیره 2 اما شاید من انقدر خوشم بیاد که 1000 دفعه بازی کنم اون موقع هستش که میگم امتیاز چرت دادن دقیقا این بازی هم از اون بازی های هستش که واقعا عالی کار شده و مثل ... بازی ها نیست که یه مشت کمپر و... توش بتونن بازی کنن .

برای من اصلا امتیاز مهم نیست این رو 1000 دفعه تو 1000تا تاپیک گفتم برای خرید بازی برام مهم نیست اما در این که بگم نظرم شاید با خیلی از امتیاز های که دادن فرق داشته باشه یه بازی میاد میگیره 2 اما شاید من انقدر خوشم بیاد که 1000 دفعه بازی کنم اون موقع هستش که میگم امتیاز چرت دادن دقیقا این بازی هم از اون بازی های هستش که واقعا عالی کار شده و مثل ... بازی ها نیست که یه مشت کمپر و... توش بتونن بازی کنن .
نظر شماست!!!این رو در نظر بگیر کل دنیا عقیده ی خودشن رو دارند و با نظر کسی کاری ندارند!:-"
خدایش منم با شما هم نظرم- :love:

اینجا یه سوال برای من پیش امده، این بازی تو امتیاز 9 و حتی امتیاز کامل هم داره!! میخوام ببینم 9 امتیاز بدی هست؟!!!

درسته حساسیت رو بازی های انحصاری خیلی بیشتر هست اما 9 امتیاز خیلی عالی هست! مخصوصا هم برای بازی تو این سبک که اصولا نه داستان دارن و نه بخش تک نفره که بشه قبل از بازی کردن درست و حسابی در موردش نظر بدی!

مشکل اينه که بازی کنان محترم به مالتی های نوبانه ايی مثل کال 6 عادت کردن که بزن برو هست و نميتونن با اين بازی ارتباط برقرار کنن!

مشکل اينه که بازی کنان محترم به مالتی های نوبانه ايی مثل کال 6 عادت کردن که بزن برو هست و نميتونن با اين بازی ارتباط برقرار کنن!
صدرا جان نمیدونم دمو رو بازی کردی یا نه...
ولی اونقدری هم که میگفتن بازی بر اساس استراتژی و فکر هست نبود.من تنها چیزی که فهمیدم اینه که با دور زدن مپ میتونید +10 نفر رو بکشید... :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or