امتیازات بازی MAG

• Thread starter Thread starter HL2-GF
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

HL2-GF

کاربر سایت
درود

mag_cover1.jpg

بازی MAG جدیدترین عنوان انحصاری کنسول PS3 از سایت Destructoid امتیاز 8 از 10 گرفت

نویسنده بازی را یک تجربه ی فوق العاده برای FPS MultiPlayer ها توصیف کرده .

میدان های جنگ بسیار عظیم توصیف شده اند . و ازادی عمل در بازی بسیار زیاد است .

کلا خیلی از بازی تعریف کرده . امتیازی هم که گرفته عالیه اونم از یه سایت معتبری مثل 1UP .
چه جالب آرش اینا هم حرف تو رو می زدن که هیچ نمونه ای برای این بازی نیستش و قابل مقایسه نیست. البته حق هم دارن چون که هیچ بازی تا حالا از این همه آدم تو یک مپ پشتیبانی نمی کرده.

بازی رو پیدا کردی؟

کاشکی ریز امتیازات در هر بخشو میزاشتی.احتمالا gs امتیاز 6 میده چون ign مقداری سختگیریش تو نمره دادن کمتره
تو همون لینکی که دادم برید توضیحات هست.

Presentation 7.0
Graphics 6.5
Sound 8.0
Gameplay 7.5
Lasting Appeal 6.5
اینم تو پایان نقد گفته :

کلا خیلی از بازی تعریف کرده . امتیازی هم که گرفته عالیه اونم از یه سایت معتبری مثل 1UP .
درسته آرش. 1UP امتیاز خیلی خوبی داده.

چه جالب آرش اینا هم حرف تو رو می زدن که هیچ نمونه ای برای این بازی نیستش و قابل مقایسه نیست. البته حق هم دارن چون که هیچ بازی تا حالا از این همه آدم تو یک مپ پشتیبانی نمی کرده.

بازی رو پیدا کردی؟
آره ، دقیقا همون حرفی رو که من 5 6 روز پیش زدم و خواهش کردم که این بازی رو با بازی های دیگه مقایسه نکنید چون امکان مقایسه وجود نداره ، امروز Tom Chick نویسنده سایت 1UP تو نقدش آورد . البته دیدیم که چطور بعد از حرف من بازی رو مقایسه کردند !
بازی رو نه : ( پیدا نکردم . هر چی میگردم نست . اتفاقا الان میخواستم زنگ بزنم ازت کمک بگیرم :دی هر موقع تو پیدا کردن بازی گیر میکنم به تو زنگ باید بزنم . من باید سریع بازی رو بگیرم که ازش Review بنویسم .

گفتم پاک کنم- قاطی نشه اوضاع تاپیک-شما دوستان هم رعایت کنید
شما هیچ می دونید Edge به Gow1 و 2 چه امتیاز هایی داده ؟!!!!
با اجازه بزرگتر ها میدونم!(سر همون هم بیشتر داستان نوشتم پایین پستم که ادیت شد،شاید بدجور نوشتم!شایدم بدجور خونده شده!بهرحال ویرایش شد)

آخرین ویرایش:
کلا بنظر میرسه از اون بازیاست که مخاطبش اونائیه که زندگیشون وقفه آنلاین شوتر هست و هاردکورن. بنظر میرسه کلا Casual ها شاید نتونن درست باهاش حال کنن.

به یه بنده خدایی میگن نظرت درباره ی ... چیه!
میگه باید بشینم روش فکر کنم!

پس-
میشه نشست روش فکر کرد:biggrin1:

-اینم از اون دست بازیهاست که یا حالت ازش بهم میخوره- یا لذتش رو میبری!ولی خیلی خشک نمره دده-الان وقت ندارم- شب بشینم بخونم ببینم به چیا گیر داده(امید وارم گیر الکی نداده باشه و مهمتر اینکه بخش داستانی رو در نظر نگرفته باشه مثل سایت خوشحالییان :biggrin1:)

شما هیچ می دونید Edge به Gow1 و 2 چه امتیاز هایی داده ؟!!!!

میشه راجع به امتیازی که EDGE داده بحث نکنید چون خیلی هم خوب داده . چون بحث راجع به این امتیاز شروع بشه دیگه تاپیک رو نمیشه جمع کرد . 6 خیلی هم خوبه . اونی که بخواد بازی رو بخره و 2 ساله که متتظره واسش این چیزا مهم نیست . این بحث ها واسه کسی مهمه که شرح حالش تو امضای من موجود ِ .
ممنونم که رعایت می کنید .

6 خیلی هم خوبه . اونی که بخواد بازی رو بخره و 2 ساله که متتظره واسش این چیزا مهم نیست .
حرفت متین ولی خب نمیشه به یک نقد خوشحال که نمره نه چندان خوب 6 کرده تو پاچه بازی گفت خوب !
خودم هنوز نقدشو کامل نخوندم ولی از همین اول گفته هاش پیداست که انگار با این بازی خصومت خاصی داره و همینطور منفی داره میره جلو!

Game Hub 6.5/10
VGChartz 8.1/10
Joystick 9.2/10
GameInformer 7/10
G4TV 4/5
Teletext GameCentral 7/10

GameSpot 8/10

بازی با 26 نقد از Metacritic دارای میانگین 76% است.
از GameRankings با 16 نقد میانگین 78.19% است.

سایت gamenation ایتالیایی هم به بازی امتیاز 7,60 رو داد
لینک

همچنین سایت gamereactor.eu امتیاز 7/10 رو به بازی داد:
Graphics: 7
Gameplay: 7
Sound: 7
Lasting appeal: 8
Our score: 7/10

لینک

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی