امتیازات بازی MAG

• Thread starter Thread starter HL2-GF
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

HL2-GF

کاربر سایت
درود

mag_cover1.jpg

بازی MAG جدیدترین عنوان انحصاری کنسول PS3 از سایت Destructoid امتیاز 8 از 10 گرفت

نویسنده بازی را یک تجربه ی فوق العاده برای FPS MultiPlayer ها توصیف کرده .

میدان های جنگ بسیار عظیم توصیف شده اند . و ازادی عمل در بازی بسیار زیاد است .

این درست که این بازی آنلاینه ولی خب L4D هم آنلاینه،این بازی تو ژانر خودش یه بازی نه خیلی بد نه خیلی خوب محسوب میشه...
نکته ی جالب اینکه این بازی Review شد و هنوز اسم اصلیش مشخص نشده!!
اسم نهایی بازی همین Massive Action Game خواهد بود یا این نام پروژه اس؟!

این درست که این بازی آنلاینه ولی خب L4D هم آنلاینه،این بازی تو ژانر خودش یه بازی نه خیلی بد نه خیلی خوب محسوب میشه...
نکته ی جالب اینکه این بازی Review شد و هنوز اسم اصلیش مشخص نشده!!
اسم نهایی بازی همین Massive Action Game خواهد بود یا این نام پروژه اس؟!
محمد جان این بازی چه ربطی به Left4Dead داره آخه ؟ شما یه مثال بیار مثل MAG باشه ، بشینیم ایندو تا رو با هم مقایسه کنیم . از لحاظ وسعت ، کلاس بندی ، مود و کیفیت سرور ها و هر چیز دیگه . من از فاز اول بتا که چند ماه پیش بود ، خیلی ها اصلا نمیدونستند همچین بازی هست Beta Tester بازی بودم تا فاز 5 که پابلیک بود . چون تو میگی تو ژانر خودش ، ژانر این بازی MMO Shooter ، حالا تو چطور با دو تا Review و عکس ، بدون تجربه یه همچین بازی که فقط با بازی کردن طولانی میشه ازش اطلاعات بدست آورد فهمیدی بازی نه خوب ِ نه بد ، بماند .
اسم بازی هم Massive Action Game ِ که اختصارا M.A.G میگن بهش .

محمد جان این بازی چه ربطی به Left4Dead داره آخه ؟ شما یه مثال بیار مثل MAG باشه ، بشینیم ایندو تا رو با هم مقایسه کنیم . از لحاظ وسعت ، کلاس بندی ، مود و کیفیت سرور ها و هر چیز دیگه . من از فاز اول بتا که چند ماه پیش بود ، خیلی ها اصلا نمیدونستند همچین بازی هست Beta Tester بازی بودم تا فاز 5 که پابلیک بود . چون تو میگی تو ژانر خودش ، ژانر این بازی MMO Shooter ، حالا تو چطور با دو تا Review و عکس ، بدون تجربه یه همچین بازی که فقط با بازی کردن طولانی میشه ازش اطلاعات بدست آورد فهمیدی بازی نه خوب ِ نه بد ، بماند .
اسم بازی هم Massive Action Game ِ که اختصارا M.A.G میگن بهش .
هر دوی این بازی ها آنلاینن یکی 4 نفره اس یکی دیگه 256 و به قول تو MMO و دارای داستان یا چیزی تو این مایه ها نیستن...
راجع به کیفیت سرور هم نمی دونم چطور تونستی از رو نسخه ی بتا کیفیت"عالی"رو تشخیص بدی!!از نقدها هم مشخصه که بازی از لحاظ کیفیت از عنوان "عالی"فاصله داره...یکی دوتا هم نیستن که به این بازی امتیاز 7/8 داده باشن....
به نظر شخصیه من MAG نمیتونه اسم مناسبی برای یه بازی که بخواد Ground Break باشه نیست!
من هیچ اطلاعاتی از این بازی نداشتم ندارم و نخواهم داشت ولی دوتا چشم دارم و مهارت زبان انگلیسی که برای دیدن امتیازها و خوندن نقد کافی به نظر میرسن...

هر دوی این بازی ها آنلاینن یکی 4 نفره اس یکی دیگه 256 و به قول تو MMO و دارای داستان یا چیزی تو این مایه ها نیستن...
راجع به کیفیت سرور هم نمی دونم چطور تونستی از رو نسخه ی بتا کیفیت"عالی"رو تشخیص بدی!!از نقدها هم مشخصه که بازی از لحاظ کیفیت از عنوان "عالی"فاصله داره...یکی دوتا هم نیستن که به این بازی امتیاز 7/8 داده باشن....
به نظر شخصیه من MAG نمیتونه اسم مناسبی برای یه بازی که بخواد Ground Break باشه نیست!
من هیچ اطلاعاتی از این بازی نداشتم ندارم و نخواهم داشت ولی دوتا چشم دارم و مهارت زبان انگلیسی که برای دیدن امتیازها و خوندن نقد کافی به نظر میرسن...

چقدر جالب این دو تا را با هم یکسان سازی کردی ! یکی 4 نفره یکی 256 نفره ! اولا که L4D سبکش MMO Shooter نیست ، سبکش First Person Shooter ِ که حالت Single Player هم داره و کل مانور Left4Dead روی حالت Cooperative هست در حالی که MAG یه بازی کاملا Competitive ِ با مپ ها و Custom کردن خیلی خیلی طولانی و پیچیده . کجای این دو تا شبیه همه ؟

بعد احتمالا قضاوت تو از روی دو تا عکس و دو تا جمله انگلیسی از من که 80 ساعت بتا رو بازی کردم درست تر ِ ، نه ؟ عالی بودن کیفیت سرورها رو دقیقا از نسخه بتا تشخیص دادم چون با تمام مشکلاتش من با یه اینترنت 512 از یه کشوری مثل ایران هیچ مشکلی نداشتم !

چقدر جالب این دو تا را با هم یکسان سازی کردی ! یکی 4 نفره یکی 256 نفره ! اولا که L4D سبکش MMO Shooter نیست ، سبکش First Person Shooter ِ که حالت Single Player هم داره و کل مانور Left4Dead روی حالت Cooperative هست در حالی که MAG یه بازی کاملا Competitive ِ با مپ ها و Custom کردن خیلی خیلی طولانی و پیچیده . کجای این دو تا شبیه همه ؟

بعد احتمالا قضاوت تو از روی دو تا عکس و دو تا جمله انگلیسی از من که 80 ساعت بتا رو بازی کردم درست تر ِ ، نه ؟ عالی بودن کیفیت سرورها رو دقیقا از نسخه بتا تشخیص دادم چون با تمام مشکلاتش من با یه اینترنت 512 از یه کشوری مثل ایران هیچ مشکلی نداشتم !
حالا اگه تعریف میکردم از این بازی مشکلی نبود...
قضاوت سایت هایی که "بازی کامل"رو انجام دادن از تو دقیقتره...
Multiplayer Online:بازی آنلاین چند نفره.
Massive Multiplayer Online:بازی آنلاین چند نفره وسیع.
فرقشون تو یه Massiveـه!!تو جزئیات بدون شک با هم تفاوت دارن ولی پایه و اساس بازی های آنلاین چندنفره یکیه چه Massive چه غیره،Ok؟!
MiniZeus دست بردار...

فرقشون تو یه Massiveـه!!تو جزئیات بدون شک با هم تفاوت دارن ولی پایه و اساس بازی های آنلاین چندنفره یکیه چه Massive چه غیره،Ok؟!
MiniZeus دست بردار...

هیچ فرقی نمی کنه ، تو بگو آشغال ِ یا بگو بهترین بازی قرن ، وقتی بازی نکردی نمی کنی و نخواهی کرد ، هیچ فرقی نمی کنه که چی بگی .
اینجا بحث سر من و شماست . من صفحه قبل گفتم این بازی نظیر نداره ، گفتم اگر کسی میتونه براش نظیر بیاره بزاریم بقل هم با هم مقایسه کنیم . اومدی گفتی Left4Dead چون اونم Online داره ! پس اگر اینطوره بیایم Little Big Planet رو باهاش مقایسه کنیم !
Massive ؟ شما جواب منو ندادی ، اگر اسم Left4Dead رو میاری بهم بگو چجوری انقدر شبیه هم هستند که بشه با هم مقایسه کرد .
پایه و اساس بازی های چند نفره با هم فرق داره . توضیح دادم ، اون اساسش Cooperative ِ اون یکی Competitive ! یکی 256 نفرست یکی 4 نفره !دلیل نمیشه هر چیزی که بشه چند نفر با هم بازی کنن یکسان باشه ، پس اینطوری الان بریم یه گل کوچیک بازی کنیم میشه Multiplayer دیگه ، چون با هم بازی کردیم .

کلا الان دیگه نمیشه جلوی چیزی رو گرفت اونم اینه که شما بازی رو بازی نکردی ، نمی کنی و نخواهی کرد ولی مثلا میای میگی نه خوب ِ نه بد ! شما اصلا بگو این بازی فرشتست ، رو چه اساسی داری میگی ؟ من دارم میگم 80 ساعت بازی کردم ، شما 80 خط نقد ازش خوندی ؟ الان قضاوت و حرف های من از بازی درست تره یا شما ؟
در ضمن قضاوت سایتی که میاد میگه این بازی داستان نداره و زیادی بزرگه و فقط Multiplayer ِ ! به نظر خودت معتبره ؟ همه اون هایی که نمره دادند علنا تو نقدشون گفتند چنین بازی هایی رو نمیشه نقد کرد تا وقتی کاملا شبکه شکل نگیره بعد شما میای از این نقد ها دفاع می کنی ؟

یک چیزی بگم. کلا بازی های مولتی پلیر با MMO فرق دارند. هر کدومشون قوانین خاص خودشونو دارند. درست نیست بگیم چون یک بازی مولتی پلیر داره یا صرفا مولتی پلیر هست MMO حساب میشه. Shadow Run هم یک بازی مولتی پلیر بود اما MMO حساب نمیشد. همین الان Acti می خواهد COD MMO بزنه. درست این نیست که بیام بگیم خب مولتی پلیر که داشت با MMO فرقی نداره. این هم بگم تعداد نفر هیچ ربطی به ساخته شدن یک MMO نداره 2 نفر می خواهد باشه می خواد 256 نفر باشه. خیلی از MMO ها حتی به شما اجازه می دهند که به صورت سینگل بازی را ادامه بدید.

دوستان مهمترین رکن یک بازی گیم پلیش هست فرقی هم نمیکنه مولتی باشه یا غیر مولتی و همونطور که دیدید از گیم پلیش هم امتیاز عالی نگرفته.
به هر حال باید منتظر موند تا امتیاز سایتهای معتبرتر هم برسه تا بهتر بشه نظر داد.

MiniZeus دست بردار...

آخه محمد جان همون Massive فرقش از زمین تا آسمونه، توی MAG ارتباط کامل با هم تیمی ها و داشتن تاکنتیک و 1000 جور مساله دیگس... مثلا توی MW2 یا همون L4D شما اگر ارتباط هم نداشته و بکشی بری جلو باز هم میتونی موفق باشی اما MAG اینطور نیست باید حوصله به خرج داد و با بقیه هماهنگ بود. نکنه شما فکر میکنی 256 نفر میریزن تو یک مپ و یه جا جمع میشن از این ور به ور شلیک میکنن فقط؟

در کل این مقایسه که تو داری انجام میدی، هیچ پایه و اساسی نداره، شاید هم یکی از دلایلی که بازی امتیاز پایینی از رسانه ها میگیره به خاطر اینه که منتقدها حوصله و وقت اینجور بازی ها رو ندارن و صرفاً از بازی های انلاین یه چیزی مثل MW انتظار دارند.

یک چیزی بگم. کلا بازی های مولتی پلیر با MMO فرق دارند. هر کدومشون قوانین خاص خودشونو دارند. درست نیست بگیم چون یک بازی مولتی پلیر داره یا صرفا مولتی پلیر هست MMO حساب میشه. Shadow Run هم یک بازی مولتی پلیر بود اما MMO حساب نمیشد. همین الان Acti می خواهد COD MMO بزنه. درست این نیست که بیام بگیم خب مولتی پلیر که داشت با MMO فرقی نداره. این هم بگم تعداد نفر هیچ ربطی به ساخته شدن یک MMO نداره 2 نفر می خواهد باشه می خواد 256 نفر باشه. خیلی از MMO ها حتی به شما اجازه می دهند که به صورت سینگل بازی را ادامه بدید.
کسری تکلیف ما رو مشخص کن :دی الان MAG یه بازی MMO Shooter هست یا نه ؟ من میخوام بگم MMO خیلی زیاد داریم ، هممون هم n تا بازی MMO میشناسیم ولی MMO Shooter به این سبک داریم ؟ قبل از اینکه مقایسه ای صورت بگیره ، بنا به عادت معمول تاپیک های BC قبلش اومدم گفتم که پیشگیری کنم ولی مثل اینکه نمیشه :دی
آخه محمد جان همون Massive فرقش از زمین تا آسمونه، توی MAG ارتباط کامل با هم تیمی ها و داشتن تاکنتیک و 1000 جور مساله دیگس... مثلا توی MW2 یا همون L4D شما اگر ارتباط هم نداشته و بکشی بری جلو باز هم میتونی موفق باشی اما MAG اینطور نیست باید حوصله به خرج داد و با بقیه هماهنگ بود. نکنه شما فکر میکنی 256 نفر میریزن تو یک مپ و یه جا جمع میشن از این ور به ور شلیک میکنن فقط؟

در کل این مقایسه که تو داری انجام میدی، هیچ پایه و اساسی نداره، شاید هم یکی از دلایلی که بازی امتیاز پایینی از رسانه ها میگیره به خاطر اینه که منتقدها حوصله و وقت اینجور بازی ها رو ندارن و صرفاً از بازی های انلاین یه چیزی مثل MW انتظار دارند.
دقیقا ! هر چیزی که بیشه دو نفر با هم بازی کنن که شبیه هم نمیشن . من دفعه اول ، چند ماه پیش که خواستم MAG بازی کنم تو منو ها و Upgrade ها و ارتباطات پیچیده ای که بازی داشت گم شدم ، واقعا گم شدم !
تو یه بازی 256 نفری ، هر تیم از 128 تا بازیکن ، 16 تا اسکواد 8 نفره و 4 تا پلاتون 32 نفره تشکیل میشه ! هر تیم کلی Squad Leader و Platon Leader داره ، هر کسی یه وظیفه ای داره ، هر کسی ار یه قسمت مپ وارد جنگ میشه ، به به نحوی ، یکی با چتر ، یکی با نفر بر ، یکی با Helicopter و ... . آزادی عمل هر کسی بنا به سابقه و رنکی که داره تعریف میشه . هزار جور تفنگ و کلاس داره . فقط یه کلاس Sniper شما بری توش بر نمیگردی :دی مثلا یه اسلحه Snipe فقط 5 جور عدسی داره ! پس کلمه Masive رو میشه براش به کار برد .

مشکل فقط یک چیزه ، قضاوت درباره چیزی بدون تجربه کردن اون . فکر نمی کنم کسی با این جمله مخالف باشه . شما خودت میای میگی بازی نمی کنم و نخواهم کرد خوب بعد نظر هم میگی ، یه به نظر من هم بزاری حله دیگه ، بعد میشه دیدن عکس و خوندن نقد از بازی . اونم نقدی که بالا اشاره کردم از Only Multiplayer بودن بازی ایراد گرفته ! :دی

مشکل فقط یک چیزه ، قضاوت درباره چیزی بدون تجربه کردن اون . فکر نمی کنم کسی با این جمله مخالف باشه . شما خودت میای میگی بازی نمی کنم و نخواهم کرد خوب بعد نظر هم میگی ، یه به نظر من هم بزاری حله دیگه ، بعد میشه دیدن عکس و خوندن نقد از بازی . اونم نقدی که بالا اشاره کردم از Only Multiplayer بودن بازی ایراد گرفته ! :دی

این حرف که حتما باید تجربه کنید و بعد قضاوت حرفه درستی نیست. میشه از رویه قضاوته دیگران (افراده معتبر) هم قضاوت کرد. واسه چی 100 تا سایت و مجله میان یه بازی رو نقد میکنن؟ واسه اینکه یه نفر مجبور نباشه 60 دلار پول بده تا تجربه کنه و بعد قضاوت کنه. شما میتونی از رو همون نقدها قضاوت کنی. اینجوری هم که تا اینجا نقدها به این بازی امتیاز دادن و نقدش کردن، مشخصه با یه شاهکار روبرو نیستم...
یه چیزی هم بگم و اینکه همیشه Quantity برابر با Quality نیست بقوله اونوریا. و اینکه این بازی 256 نفر آنلاین ساپورت میکنه با مپهایه بزرگ دلیل بر شاهکار بودنه بازی نیست.
ولی در کل اکثره نقدها گفتن که طرفداراشو راضی میکنه. من فکر میکنم یه سری حساسیتهایه دوستان رو این بازی بیشتر بخاطره انحصاری بودنشه تا ...

این حرف که حتما باید تجربه کنید و بعد قضاوت حرفه درستی نیست. میشه از رویه قضاوته دیگران (افراده معتبر) هم قضاوت کرد. واسه چی 100 تا سایت و مجله میان یه بازی رو نقد میکنن؟ واسه اینکه یه نفر مجبور نباشه 60 دلار پول بده تا تجربه کنه و بعد قضاوت کنه. شما میتونی از رو همون نقدها قضاوت کنی. اینجوری هم که تا اینجا نقدها به این بازی امتیاز دادن و نقدش کردن، مشخصه با یه شاهکار روبرو نیستم...
یه چیزی هم بگم و اینکه همیشه Quantity برابر با Quality نیست بقوله اونوریا. و اینکه این بازی 256 نفر آنلاین ساپورت میکنه با مپهایه بزرگ دلیل بر شاهکار بودنه بازی نیست.
ولی در کل اکثره نقدها گفتن که طرفداراشو راضی میکنه. من فکر میکنم یه سری حساسیتهایه دوستان رو این بازی بیشتر بخاطره انحصاری بودنشه تا ...
بله ، اون نقد ها واسه مثلا منه که شک دارم 60 دلار پول بازی بدم یا نه ، محمد خودش میاد میگه نه بازی کردم ، نه می کنم نه خواهم کرد . دیگه قضاوتت چیه ؟ تو که نمیخوای بازی کنی ؟
خود نقد میاد میگه تا شبکه شکل نگیره کاملا هیچ اضهار نظری نمیشه کرد بعد ما داریم بدون بازی کردن و با دو تا عکس و دو خط نقد قضاوت می کنیم .
بعد کدوم نقد ؟ همون نقدی که میاد از بازی ایراد میگیره که Only Multiplayer یا بازی خیلی بزرگ ِ یا داستان ندازه ؟ اینم از نقد ! روی این نقد میشه قضاوت کرد ؟
اون Quanity هم دلیل بر کلمه Masive بازی ِ که چون یه همچین کمیتی داره پس این مکلمه برازندشه . البته یه چیزی هم هست دوستان عادت کردن بازی مثل Uncharted 2 یا Mass Effect 2 بیاد میانگینش بشه 96 ، بدون در نظر گرفتن سبک و سلیقه و اینا ! دوست ندارند یا نمیتونند امتیاز 8 ببینن !

دو تا امتیاز جدید :

Push Squre : 4/4

thegamingliberty : 9/10

پس یعنی شما و امثالهم منتظر بودید اگه این بازی شاهکار از آب در نیومد سریع حکم تحریمش رو صادر کنید؟
همون افراد معتبری که عرض میفرمایید مثل منو شما گیمر محسوب میشن! سلایق و علایقشون با هم فرق داره . سوا از اینکه از یه بازی مالتی پلیر آنلاین به خاطر نبود داستان ایراد گرفتند!
حالا گذشته از این حرفها و مقایسه های زیبا حداقل من نمره بدی از این بازی نمیبنم که اینطور جَو به تاپیک تزریق میشه!

پس یعنی شما و امثالهم منتظر بودید اگه این بازی شاهکار از آب در نیومد سریع حکم تحریمش رو صادر کنید؟
همون افراد معتبری که عرض میفرمایید مثل منو شما گیمر محسوب میشن! سلایق و علایقشون با هم فرق داره . سوا از اینکه از یه بازی مالتی پلیر آنلاین به خاطر نبود داستان ایراد گرفتند!
حالا گذشته از این حرفها و مقایسه های زیبا حداقل من نمره بدی از این بازی نمیبنم که اینطور جَو به تاپیک تزریق میشه!

تحریم چیه؟ اتفاقا نقداش همشون مثبته. اون قضیه داستان هم اینجوری که همه میگن نیست. اگه نقده IGN رو بخونی میگه.
The enemy is everyone with their name written in red rather than in blue, and that's all the personality you'll ever project onto them.​
کلا منظور این بوده که اون پرسونالیتی و انگیزه ایکه بخاطرش با دشمن میجنگید یا به گروه ملحق میشید قابله لمس نیست. بحثه داستان سرایی یا رمان نیست، بحثه یه سری مسائله ساده هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or