امتیازات بازی MAG

• Thread starter Thread starter HL2-GF
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

HL2-GF

کاربر سایت
درود

mag_cover1.jpg

بازی MAG جدیدترین عنوان انحصاری کنسول PS3 از سایت Destructoid امتیاز 8 از 10 گرفت

نویسنده بازی را یک تجربه ی فوق العاده برای FPS MultiPlayer ها توصیف کرده .

میدان های جنگ بسیار عظیم توصیف شده اند . و ازادی عمل در بازی بسیار زیاد است .

کلا منظور این بوده که اون پرسونالیتی و انگیزه ایکه بخاطرش با دشمن میجنگید یا به گروه ملحق میشید قابله لمس نیست. بحثه داستان سرایی یا رمان نیست، بحثه یه سری مسائله ساده هست.

این واقعا اخمقانه است ... البته منظورم شما نیستید بلکه منظورم این جمله از نقد هست
ببین مثلا توی ملتی پلیر MW2 چه جور انگیزه ای برای کشتن دیگران دارید ؟؟؟
این مسئله واقعا بی معنی هست جو و داستان single player توی بازی MW2 مثلا چه انگیزه ای برای انجام MP و کشتن دشمنان توی MP به وجود میاره ؟!!!

Shadow wars و داستان سرایی در مورد اون فقط یه بهانه برای خلق محیط و ارتش ها و شکل کلی بازی هست و هیچ معنی دیگه ای نداره

در واقع مثلا توی کانتر هم باید دنبال جو و داستان سرایی بگردیم؟؟؟
واقعا هیچ دلیل وجود نداره
Realy make no sense

کسری تکلیف ما رو مشخص کن :biggrin1: الان MAG یه بازی MMO Shooter هست یا نه ؟ من میخوام بگم MMO خیلی زیاد داریم ، هممون هم n تا بازی MMO میشناسیم ولی MMO Shooter به این سبک داریم ؟ قبل از اینکه مقایسه ای صورت بگیره ، بنا به عادت معمول تاپیک های BC قبلش اومدم گفتم که پیشگیری کنم ولی مثل اینکه نمیشه :biggrin1:
MMO هست اما نه به خاطر داشتن 256 نفر یا حداقل نه فقط به خاطر داشتن 256 نفر. کلا بازی MMO یک سری قوانین خاص داره حتی برای سبک FPS مثلا یک نکته بسیار مهمش سرور های بسیار وسیع باشه که بتونه میلیون ها نفر ساپورت کنه که کمتر بازی که دارای بخش تک نفره هست میاد توی بخش چند نفره این کار بکنه ( به جز COD , HALO و ...). این یکی از قوانینش. چیز های دیگه ای هم هست.

MMO هست اما نه به خاطر داشتن 256 نفر یا حداقل نه فقط به خاطر داشتن 256 نفر. کلا بازی MMO یک سری قوانین خاص داره حتی برای سبک FPS مثلا یک نکته بسیار مهمش سرور های بسیار وسیع باشه که بتونه میلیون ها نفر ساپورت کنه که کمتر بازی که دارای بخش تک نفره هست میاد توی بخش چند نفره این کار بکنه ( به جز COD , HALO و ...). این یکی از قوانینش. چیز های دیگه ای هم هست.
من اصلآ حرفی از تعداد بازیکن نزدم . من دارم میگم این بازی رو نباید با بازیهای دیگه مقایسه کرد چه برسه بیایم بگیم به طور مثال مثلا هر بازی که بخش تک نفره داشته باشه با این یکیه . دقیقا حرففی هم که تو زدی رو گرفتم تا بازی کاملا تشکیل نشه نمیشه اون رو نقد کرد . چیزی که من تو نسخه بتا دیدم کیفیت خیلی عالی سرور ها و ارتباطات بود .
این بازی یه سبک خاص هست و طرفدار های خاص خودش رو داره ، نمیشه ازش انتظار امتیاز و برخورد مثل بازیهای رو داشت که عامه پسند هستند و طیف زیادی رو پوشش میدن .

پست مهم

ببینید دوستان من فکر می کنم در حال حاضر در مورد MAG داره بی انصافی صورت می گیره
توی هر نقدی که از این بازی خوندم به مسئله ای اشاره شده که برای من واقعا بی معنی هست

مثلا در اکثر نقد ها کفته می شه MAG بازی فوق العاده ای هست اگر همه با هم همکاری داشته باشن و هر کس وظیفه خودش رو بدونه و دقیقا انجام بده در مقابل اگر افراد دقیقا به وظیفه خودشون آگاهنباشن و همکاری نکنن MAG تبدیل می شه به یک بازی مذخرف که بی هدف هست ؟!!

این حرف برای من بی معنی هست ...چرا ؟؟ .... خودم بهتون می گم

ببینید من بازی های زیادی به صورت ملتی پلیر بازی کردم هم بر روی PC و هم بر روی PS3
KILLZONE2 , resistance2 , Uncharted2 , MW2 , COD5 world at war , MW1 ,BF:bc1,....

همون طور که گفتم بازی هایی زیادی به صورت ملتی پلیر بازی کردم حالا از شما یک سوال دارم
چه اتفاقی خواهد افتاد اگر توی هر کدوم از این بازی ها همکاری و هماهنگی وجود نداشته باشه ؟

مثلا همین MW2 که این همه سرو صدا کرده چه اتفاقی می افته وقتی همکاری وجود نداشته باشه ؟
همون اتفاقی که اکثر اوقات برای من می افته ... باخت ... شکست

اکثر اوقات وقتی تنهایی بازی می کردم وارد قسمت مچ میکینگ می شدم و صبر می کردم تا یک بازی پیدا کنه بعد بدون این که بدونم دارم با کی بازی می کنم و دیگران دارن چی کار می کنم فقط به اطراف می رفتم و به دشمن شلیک می کردم وقتی بازی تموم می شد ما می باختیم اما با این حال برای من فرقی نداشت چون من فقط امتیاز تعداد کسایی که کشتم رو دریافت می کردم و رنک میگرفتم و لول اپ می شدم

صادقانه قضاوت می کنم همین اتفاق وقتی من BattleField:bc2 BETA رو بازی می کردم می افتاد وقتی ما اصلا به کار همدیگه توجه نمی کردیم ما می باختیم

همین طور در KILLZONE2 وقتی بی هدف بازی می کردیم می باختیم

توی همه بازی ها بدون این که بخوام قضاوت کنم وقتی من سعی می کردم به روش دیگران توجه کنم و سعی کنم با اونا همکاری و اونا هم همین طور ما می بردیم

ببینید گاهی اوقات هدف از وارد شدن به یک Match و بازی کردن اصلا بردن نیست ... حتی هدف همکاری کردن هم نیست

مثلا توی MW2 من اوقات زیادی فقط برای گرفتن رنک و لول و آزاد کردن Challeng بازی می کردم و بردن و باختن برای واقعا مهم نبود آیا این دلیل بر بی خود و بی هدف بودن MP توی MW2 خواهد بود ؟؟

این مسله واقعا بی معنی هست گاهی اوقات من فقط برای تفریح و دیدن و حس کردن صحنه های Action بازی می کردم فقط برای هیجان بیشتر

هدف از بازی کردن هم همینه ... هدف از MP بازی کردن هم همینه .. یعنی سرگرمی

ولی قطعا اگه توی یک بازی با همکاری و هماهنگی و به صورت یک تیم بازی کنید قطعا توی هر بازی لذت بیشتری خواهید برد ... MAG هم همین طور خواهد بود و کاملا بدیهی هست

توی تمام این نقد ها به اکشن و نبرد های نفس گیر اشاره شده که فقط برای من تا این بازی رو تجربه کنم کافیه

امید وارم در چند روز آینده یک نقد اصولی از این بازی ببینم که بدون تاثیر از Mass effect2 یا MW2 و یا Left4Dead2 نوشته شده باشه

نمره متوسط و نرمال برای این بازی 8 هست به طور قطع

من نمیدونم چا همه توقع دارن اینم میانگین 96 بگیره! اگه قرار بود همه بازیا 9.5-10 بگیرن که اون موقع باید سیستم امتیاز دهی رو به 20 ارتقا میدادن:دی امتیازهاش برای یک Only MP خیلی خوبه.

اتفاقا این MAG یکی از بازیهایی است که شدیدا توجه من رو جلب کرده:دی
شاید یه Launch Title برام بشه:دی

خوب اشتباه شما همینجاست . تو بازیهای که نام بردی اگر همکاری نداشته باشی هیچ اتفاقی نمیفته ، در واقع همکاری خاصی لازم نیست ، از MW2 بگیر تا KZ2 و Uncharted . اما اینجا قضیه فرق میکنه ، اینجا هر کسی واسه خودش بازی نمیکنه ، هر کسی خلاف دستور عمل کنه مقصر باخت کل تیم به این بزرگی . تو MW , Killzone 2 نیازی به همکاری نیست ، هست ؟! تو KZ2 که خودم کلن داشتم و رسما تیم بودیم همکاری لازم نبود ، میشد خیلی راحت صرفا با مهارت های فردی بازی رو برد اما اینجا داستان فرق میکنه ، علت میکرو تقسیم بندی این بازی هم همین الزامی بودن همکاری . این هم که تو نقد ها گفته شده درسته چون با توجه به بزرگی و وسعت ، اگر هیچکس همکاری نکنه بازی تبدیل به بازار شام میشه . اوایل فاز بتا همچین حالتی وجود داشت ، همه سر در گم بودن اما وقتی زمان گذشت همه فهمیدن که این بازی با KZ2 و MW2 فرق میکنه ، هماهنگی ضروری ، ارتباط برقرار کردن ضروری ، بدون کار گروهی به هیچ نتیجه نمیشه رسید .

خوب اشتباه شما همینجاست . تو بازیهای که نام بردی اگر همکاری نداشته باشی هیچ اتفاقی نمیفته ، در واقع همکاری خاصی لازم نیست ، از MW2 بگیر تا KZ2 و Uncharted . اما اینجا قضیه فرق میکنه ، اینجا هر کسی واسه خودش بازی نمیکنه ، هر کسی خلاف دستور عمل کنه مقصر باخت کل تیم به این بزرگی . تو MW , Killzone 2 نیازی به همکاری نیست ، هست ؟! تو KZ2 که خودم کلن داشتم و رسما تیم بودیم همکاری لازم نبود ، میشد خیلی راحت صرفا با مهارت های فردی بازی رو برد اما اینجا داستان فرق میکنه ، علت میکرو تقسیم بندی این بازی هم همین الزامی بودن همکاری . این هم که تو نقد ها گفته شده درسته چون با توجه به بزرگی و وسعت ، اگر هیچکس همکاری نکنه بازی تبدیل به بازار شام میشه . اوایل فاز بتا همچین حالتی وجود داشت ، همه سر در گم بودن اما وقتی زمان گذشت همه فهمیدن که این بازی با KZ2 و MW2 فرق میکنه ، هماهنگی ضروری ، ارتباط برقرار کردن ضروری ، بدون کار گروهی به هیچ نتیجه نمیشه رسید .

مسئله ای که هست من نتونستم بتای MAG رو بازی کنم حتی یک بار
فکر می کنم منظورت این بود که هر کس که MAG بازی می کنه یا می خره باید روش بازی رو کاملا درک کنه که بر پایه هماهنگی گروهی هست و پایه و اساسش با MW2 یا KILLZONE2 متفاوت هست

اما به هر حال من بر اساس تجربیات خودم اون متن رو نوشتم بارها این مسئله که عدم هماهنگی باعث شکست کل تیم شده رو تجربه کردم حتی توی همین MW2 که واقعا گاهی اوقات عذاب آور می شد هر کس ساز خودشو می زد بعد راحت می باختیم
مسئله اینه که من اینو بر اساس تجربیات خودم نوشتم

در مورد Killzone هم مثال زدی من خودم بارها با کلنتون بازی کردم ..
فکر می کنم این قدر با هم بازی کرده بودین که بعد از یک مدت هر کدوم روش همراهی همدیگرو به صورت ناخود آگاه فهمیده بودین و بدون این که واقعا براش تمرین کرده باشین خوب بازی می کردید
فقط این طور فکر می کنم حالا نزنی مارو ؟!:cheesygri
----------------------------------------------------------------------
آرش اگه ناراحت نمی شی به اسم بنویسم در غیر این صورت بگو ویرایش کنم
تو چند وقته توی لیست من ON نشدی .... حدود یک ماهه پس چه طور MAG رو تست می کردی

شیطون یه آکونت دیگه ساختی تا از دست مزاحم های بازی سنتر خلاص شی ؟؟ :blushing:

در مورد MAG و ساختن Clan برنامه ای نداری ؟؟ حد اقل نمی تونیم با هم دیگه بازی کنیم ؟؟

هر چی فکر میکنم این بازی کلا درست شده برای Noob ها..:biggrin1: فکر کن 250 نفر میریزن تو یک MAP و چه چیزهای که خواهیم دید..:biggrin1:

بدبختی اینقدر نفر میخواد نمیشه یک تیم درست کرد کیلزون 10 نفر با هم جور نمیشد همه 2به2 یا 4به4 میزدن اینکه که دیگه کل PS3 دارهای ایران رو جمع کنیم جور نمیشه.:-"

بدبختی اینقدر نفر میخواد نمیشه یک تیم درست کرد کیلزون 10 نفر با هم جور نمیشد همه 2به2 یا 4به4 میزدن اینکه که دیگه کل PS3 دارهای ایران رو جمع کنیم جور نمیشه.:-"

تا اونجا که من متوجه شدم .. تنها کاری که باید بکنی پیروی از Leader هست .. حالا این هر کس می خواد باشه
مهم اینه که از دستورات و ماموریت ها پیروی کنی ..... البته آرش می تونه بیشتر در این مورد نظر بده تا من

من پیش از اینم گفتم که در زمینه ی بازی های آنلاین هیچ تخصصی ندارم ولی صحبت من اینه بازی های آنلاین 1st-Person هدفشون یکسانه یعنی افرادی که جذب اینجور بازی ها میشن یکسانن مثه مثلاً 3rd-Person Shooter که میتونه به Tactical و 1000 نوع Sub-Genre دیگه تقسیم بشه ولی مخاطباش یکسانن(تقریباً)منظور من از مقایسه ی L4D و این بازی هم همین بود،شاید مثال خوبی نزدم ولی خبمخاطب های حرفه ایه آنلاین ممکنه تفاوت های FPS MMO و انواع FPSدیگه ی آنلاین رو بدونن ولی نظر اکثزیت بازار نسبت به این سبک بازی ها یکیه...
درسته که نمیشه JRPG و CRPG رو با هم مقایسه کرد ولی خب هر دو در واقع RPG هستن...
یا مثلاً Halo با Operation Flashpoint هر دو FPS هستند ولی قابل مقایسه نیستن...
منظور من اینه که از نگاه مصرف کننده اصول دو بازی به هم شبیهن...
بله ، اون نقد ها واسه مثلا منه که شک دارم 60 دلار پول بازی بدم یا نه ، محمد خودش میاد میگه نه بازی کردم ، نه می کنم نه خواهم کرد . دیگه قضاوتت چیه ؟ تو که نمیخوای بازی کنی ؟
آرش این دیگه از اون حرفا بود!!
مثله اینه که بگم خب من طرفدرا تیم فوتبال بارسلونا نبودم،نیستم و نخواهم بود بعد راجع به نحوه ی عملکرد این تیم نظر بدم بهم بگن تو که طرفدارش نیستی و در آینده هم نخواهی بود پس حق نظر دادن نداری...

هر چی فکر میکنم این بازی کلا درست شده برای Noob ها..:biggrin1: فکر کن 250 نفر میریزن تو یک MAP و چه چیزهای که خواهیم دید..:biggrin1:

من تو اولین بتای این بازی شرکت کرده بودم... اصلا همچین چیزی که فکر میکنی نیست!
"وسعت" مپ ها خیلی خیلی زیاده...
مهمتر از همه اینکه این بازی Mode های مختلفی داره...

Domination (256 players) - Acquisition (128 players) - Sabotage (64 players) - Suppression 64 players) و هر Mode و faction ای مپ اختصاصی خودشون رو دارن... فقط Suppression حالت team deathmatch داره... بقیه Mode ها گیم پلی مخصوص خودشون رو دارن!!

کیوان گفت...
توی MAG ارتباط کامل با هم تیمی ها و داشتن تاکتیک و 1000 جور مساله دیگس... مثلا توی MW یا همون L4D شما اگر ارتباط هم نداشته و بکشی بری جلو باز هم میتونی موفق باشی اما MAG اینطور نیست باید حوصله به خرج داد و با بقیه هماهنگ بود. نکنه شما فکر میکنی 256 نفر میریزن تو یک مپ و یه جا جمع میشن از این ور به ور شلیک میکنن فقط؟
این بازی (کاملا) بر اساس تاکتیک و کار تیمی و دستور گرفتن از squad leader و platoon leader و غیره هستش... حتی کسی که تک تیراندازه نمیتونه همینطوری شروع کنه شلیک کردن...

در مورد جور نشدن بازیکن هم من همچین مشکلی تو بتاش نداشتم! میتونی از اینجا هم سوال کنی! کلا با KZ2 هم خیلی فرق داره!!!

آخرین ویرایش:
2 روز نبودم ببین با بازی محبوب ما چیکار کردن این چه جور امتیازی هستش که دادن در کل کسی که خوشش بیاد میخره و به امتیاز براش مهم نیست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or