خوب اشتباه شما همینجاست . تو بازیهای که نام بردی اگر همکاری نداشته باشی هیچ اتفاقی نمیفته ، در واقع همکاری خاصی لازم نیست ، از MW2 بگیر تا KZ2 و Uncharted . اما اینجا قضیه فرق میکنه ، اینجا هر کسی واسه خودش بازی نمیکنه ، هر کسی خلاف دستور عمل کنه مقصر باخت کل تیم به این بزرگی . تو MW , Killzone 2 نیازی به همکاری نیست ، هست ؟! تو KZ2 که خودم کلن داشتم و رسما تیم بودیم همکاری لازم نبود ، میشد خیلی راحت صرفا با مهارت های فردی بازی رو برد اما اینجا داستان فرق میکنه ، علت میکرو تقسیم بندی این بازی هم همین الزامی بودن همکاری . این هم که تو نقد ها گفته شده درسته چون با توجه به بزرگی و وسعت ، اگر هیچکس همکاری نکنه بازی تبدیل به بازار شام میشه . اوایل فاز بتا همچین حالتی وجود داشت ، همه سر در گم بودن اما وقتی زمان گذشت همه فهمیدن که این بازی با KZ2 و MW2 فرق میکنه ، هماهنگی ضروری ، ارتباط برقرار کردن ضروری ، بدون کار گروهی به هیچ نتیجه نمیشه رسید .
مسئله ای که هست من نتونستم بتای MAG رو بازی کنم حتی یک بار
فکر می کنم منظورت این بود که هر کس که MAG بازی می کنه یا می خره باید روش بازی رو کاملا درک کنه که بر پایه هماهنگی گروهی هست و پایه و اساسش با MW2 یا KILLZONE2 متفاوت هست
اما به هر حال من بر اساس تجربیات خودم اون متن رو نوشتم بارها این مسئله که عدم هماهنگی باعث شکست کل تیم شده رو تجربه کردم حتی توی همین MW2 که واقعا گاهی اوقات عذاب آور می شد هر کس ساز خودشو می زد بعد راحت می باختیم
مسئله اینه که من اینو بر اساس تجربیات خودم نوشتم
در مورد Killzone هم مثال زدی من خودم بارها با کلنتون بازی کردم ..
فکر می کنم این قدر با هم بازی کرده بودین که بعد از یک مدت هر کدوم روش همراهی همدیگرو به صورت ناخود آگاه فهمیده بودین و بدون این که واقعا براش تمرین کرده باشین خوب بازی می کردید
فقط این طور فکر می کنم حالا نزنی مارو ؟!:cheesygri
----------------------------------------------------------------------
آرش اگه ناراحت نمی شی به اسم بنویسم در غیر این صورت بگو ویرایش کنم
تو چند وقته توی لیست من ON نشدی .... حدود یک ماهه پس چه طور MAG رو تست می کردی
شیطون یه آکونت دیگه ساختی تا از دست مزاحم های بازی سنتر خلاص شی ؟؟ :blushing:
در مورد MAG و ساختن Clan برنامه ای نداری ؟؟ حد اقل نمی تونیم با هم دیگه بازی کنیم ؟؟