امتیازات بازی Halo 5: Guardians

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Inquisitor

Righteous Armors Me
کاربر سایت
Halo5_KeyArt_Horiz_Final1.jpg

ThisGenGaming- 9.5*
+Fireteams are a great addition
+The story is magnificent
+Audio and vIsuals are outstanding
+343 shook the pillars and were rewarded
-A few encounters were a little repetitive
-I have to wait for the next game!
Nextgengamingblog- 9*
(If I was to score the campaign alone I would give it 9/10)
*فقط کمپین بررسی شده
GamingTrend : 100
Gaming Age : 100
Gamereactor : 100
We Got This Covered : 95
Arcade Sushi : 95
Multiplayer.it : 95
Game Over Online : 95
MondoXbox : 94
Vandal Online : 92
Hobby Consolas : 92
XET : 90
Meristation : 90
Attack of the Fanboy : 90
Gamer.no : 90
gamerevolution : 90
escapis : 90
Game Rant : 90
Gadgets 360 : 90
Polygon : 90
USgamer : 90
wegotthiscovered : 90
Everyeye.it : 88
Gaming Nexus : 88
Gamer.nl : 85
Level7.nu : 80
Gameblog.fr : 80
Hardcore Gamer : 80
CGMagazine :80
COGconnected : 80
Rocket Chainsaw : 80
Giant Bomb: 80
Daily Dot : 80
progressbar : 80
Press Start : 80
Lazygamer : 79
Destructoid : 70
Paste Magazine : 60
Eurogamer – no score
IGN – review in progress
TIME – 3.5/5
GameSpot – “where’s our review?”
Ars Technica – “Come for the multiplayer”
Hardcore Gamer – 4/5
US Gamer – 4/5
AR12 Gaming – 9/10
Pixel Vulture – 94/100
Pennyworth Reviews – 3.8/5
InsideGamer.nl - 85/100
Metro GameCentral - 90/10
3DJuegos - 95/100
TorontoSun 7.0/10
OXM UK 8.0/10
GameOver.gr 9.0/10
CheatCodeCentral 9.6/10

آخرین ویرایش:
نمره پولیگن چرا ثبت نشده؟ دیگه نمراتش ثبت نمیشه یا از قلم افتاده؟

یک چیزایی میگینا، حالا چون متای بازی 85 شده کلا باید بیخیال این هیلو بشند؟ این استدیو برای این بازی ساخته شده حالا تشریف ببرند سراغ یک بازی جدید؟ این بازی میلیون ها نسخه میفروشه و اگر در بخش انلاین مشکل نداشته باشه و خوب حمایت بشه بخش اعظم فنهای بازی راضی خواهند بود. البته اگر این اتفاق نیوفته با توجه به رقبایی که داره همون اتفاقات هیلو 4 براش تکرار میشه.

چیزی که مشخصه سیاست مایکرو کاملا متفاوت شده الانش هم کلا 3 تا Forza فقط تا اینجای کار واسه x1 دادن و صدرصد کلی شماره دیگه Halo میدن بیرون چون حساب کردن رو این ip ها احتمالش هست نسخه بعدی یک spin off باشه . البته شاید یجورایی مجبورم باشن رو تعداد 1st ها حساب کنن

البته وضعیت فورزا خیلی فرق میکنه سه شماره از فورزا که عرضه شد به جز نسخه پنچم نسخه forza 6 و horizon2 متای 86 87 ای دارند و حتی بازی تو این سبک نزدیکشون هم نتونسته بشه و حالا حالا ها هم نمیتونه بشه و turn10 بر اساس چیزی که خودش بنا کرده داره پیشرفت میکنه.مسله اصلی این هست 343 مخصوصا تو کمپینگ اون رسالت بانجی رو به عمل نمیاره و میخواهند بازی که خودشون دوست دارند رو در قالب هیلو (حداقل تو بخش کمپینگ) بسازند این نکته ای هست که باعث دو گانگی میشه. ساده تر بگم 343 اگر بازی خودش رو بسازه خیلی موفق تر عمل میکنه نسبت به اینکه بخواد دنباله بازی بانجی رو بسازه .کسی هم مشکل نداره با فاصله های زمانی دو الی سه ساله هیلو ببینیم.

60 فریم کردن بخش سینگل و کوآپ محور بودن بخش داستانی بازی دو تا تصمیم احمقانه برای Halo بود که از همون روز اول معلوم بود چه گندی بالا میاره.
خطاب به مایکروسافت:
اسکول برو بشین مثل آدم بازیتو بساز دیگه چرا ادا اصول در میاری؟

60 فریم کردن بخش سینگل و کوآپ محور بودن بخش داستانی بازی دو تا تصمیم احمقانه برای Halo بود که از همون روز اول معلوم بود چه گندی بالا میاره.
خطاب به مایکروسافت:
اسکول برو بشین مثل آدم بازیتو بساز دیگه چرا ادا اصول در میاری؟

مشکل 60 فریم بودن چیه؟:-/

دوستان من فکر میکنم علاوه بر 343 بر بانجی هم داره کم لطفی میشه .

اول اینکه بانجی بعد از جدایی از مایکروسافت ، مسیر بازی سازی خودش رو تغییر داد و وارد سبک خیلی متفاوتی شد .

من به شخصه خیلی دوست داشتم بانجی بازی بسازه شبیه به halo یه شوتر خطی که destiny رو ساخت که البته راضی کننده بود و موفق هم شد .

اما اگر یه ip جدید می ساخت شبیه به halo به نظرم عنوان خیلی موفق تری میشد .

و اینکه تا کنون کدوم یک بهتر عمل کردن و بانجی بعد از جدایی خراب کرده ، من خیلی اعتقادی به این جمله ندارم . چون destiny با توجه به تغییر سبک در اوایل خوب نبود ، اما با گذشت زمان و تجربه بانجی و با خلق taken king با متای 85 بانجی داره به اوج برگشت.

در حال حاضر هم متای taken king برابر با halo 5 هستش و چه بسا حتی بیشتر هم بشه .

کلیت منظورم این بود که این متا halo میتونست خیلی بهتر از این باشه . اینطور نیست که بگیم حد و استاندارادش همینه .

برای بهترین شوتر سال هم باید صبر کنیم starwars هم بیاد که تا یکی از این 3 عناوین halo , taken king , starwars ببینیم کدوم بهتر بودن . گرچه COD هم هست .

پ.ن : برای شخص من ، داستان و بخش سینگل پلیر halo همیشه در درجه بالاتری از مولتی پلیر قرار داشت . اصلا نمیدونم چرا از اون روند حماسه ای خودش خارج شد .

کی گفته بودجه ساخت Halo 5 چندین برابر FPS های دیگه اس؟بودجه نسبتا خوبی داشته ولی وحشتناک بالا نبوده بودجش.

ماکروسافت هم رویه رو ذاتا عوض کرده با فیل اسپنسر.Recore,Scalebound,See Of Thieves,Quantum Break اینا همش ip جدید هست دیگه.منتهی تنها چیزی که به نظر من باید تغییر بدن اینه که به استدیوهای داخلی خودشون هم اجازه ی کار بر روی ip های جدید رو بیشتر بدن:d

در ضمن متای بالای 90 چیزی نیست که این نسل زیاد ببینیم.

Forbes
9.0/10
Halo 5: Guardians is a smashing success. The campaign isn’t the strongest of the series, but it’s still a fun space opera romp, and it’s ending transforms the Halo universe completely...The phenomenal multiplayer makes this a must-have game, and probably the most compelling Xbox One exclusive to date

کی گفته بودجه ساخت Halo 5 چندین برابر FPS های دیگه اس؟بودجه نسبتا خوبی داشته ولی وحشتناک بالا نبوده بودجش.

ماکروسافت هم رویه رو ذاتا عوض کرده با فیل اسپنسر.Recore,Scalebound,See Of Thieves,Quantum Break اینا همش ip جدید هست دیگه.منتهی تنها چیزی که به نظر من باید تغییر بدن اینه که به استدیوهای داخلی خودشون هم اجازه ی کار بر روی ip های جدید رو بیشتر بدن:d

در ضمن متای بالای 90 چیزی نیست که این نسل زیاد ببینیم.

Three years in the making, Halo 5 is widely anticipated to be one of the biggest game releases of 2015. Ross, 48, runs 343 Industries, a studio within Microsoft. She manages 600 people and has likely overseen the spending of more than $100 million for Halo 5 alone, which is typical for a release of this size.

Can the Woman Behind Halo 5 Save the Xbox? - Bloomberg Businessweek

که با این داستانی که اینا در آوردن یعنی یه کار نشدنی کردن ! با تشکر از Brian Reed برای این افتضاح داستانی و خراب کردن 100 میلیون دلار !
=======================
معنی اسم 343 یعنی محافظ هیلو (343 Guilty Spark ) ! یعنی ساخته شده که فقط هیلو بسازه ! اصلا این نظر رو که 343 IP جدید بسازه چیزی جز هیلو رو فراموش کنین. اسمش و هدف ساختش هیلو بوده و هست

ربطی نداره
biggrin1.gif
میتونن در کنار Halo رو یه بازی دیگه هم کار کنن، استودیو کوچکی نیست که بگیم مجبورا به طور همزمان فقط روی یک بازی کار کنن. حالا اون بازی لزوما نباید یه چیز متفاوت از دنیای Halo باشه. مثلا یه عنوان مثل Mass Effect تو دنیای Halo
biggrin1.gif

اون اسمش IP جدید نیست پس :d همون هیلو ـه فقط RPG شده (اگه منظورت عین ME ـه). من میگم اینا امکان نداره بازی بسازن که اسم هیلو روش نباشه. یعنی اصلا امکان نداره. خودت هم میدونی اسم و هدف استودیو چی بوده از روز اول. :d

خوب 100 برای یک بازی AAA که پرچم دار هستش تقریبا منطقی هستش این مبلغ.در ضمن این تک IP بودن زیرمجموعه های Microsoft باید یک جایی تموم بشه واقعا.دیگه اون خلاقیت تیم هم از بین میره بعد از مدتی

منطقیه وقتی که بتونن یه بازی کاملا موفق در بیارن. برای من سطح انتظارم بالاتر بوده و این یعنی بازی خوبی شده. ولی اون بودجه یعنی یه بازی فوق العاده باید ساخته بشه. اینجا هم همه چیز عالیه. گیم پلی و مولتی و Level Design و ... ! ولی داستان چه بخوایم چه نخوایم تو هیلو مهمه که اینا موفق شدن یه چیزه مزخرف دربیارن که باعث میشه اون بازی فوق العاده ای که قرار بود باشه، دیگه نباشه

آخرین ویرایش:

=======================
معنی اسم 343 یعنی محافظ هیلو (343 Guilty Spark ) ! یعنی ساخته شده که فقط هیلو بسازه ! اصلا این نظر رو که 343 IP جدید بسازه چیزی جز هیلو رو فراموش کنین. اسمش و هدف ساختش هیلو بوده و هست
ربطی نداره :دی میتونن در کنار Halo رو یه بازی دیگه هم کار کنن، استودیو کوچکی نیست که بگیم مجبورا به طور همزمان فقط روی یک بازی کار کنن. حالا اون بازی لزوما نباید یه چیز متفاوت از دنیای Halo باشه. مثلا یه عنوان مثل Mass Effect تو دنیای Halo :دی
اون اسمش IP جدید نیست پس
yahoo_4.gif
همون هیلو ـه فقط RPG شده (اگه منظورت عین ME ـه). من میگم اینا امکان نداره بازی بسازن که اسم هیلو روش نباشه. یعنی اصلا امکان نداره. خودت هم میدونی اسم و هدف استودیو چی بوده از روز اول.
به نوعی IP جدید هست تو دنیای Halo :دی مثل کاری که مایکروسافت با Horizon انجام داد، اینجا هم حداقل میشه با همکاری 343 و یه استودیو دیگه همچین کاری انجام بدن. البته این Halo Wars 2 وقتی بیاد تنوع خوبی به سری میده و ملت تا یه مدت از حال و هوای FPS میان بیرون.

آخرین ویرایش:

که با این داستانی که اینا در آوردن یعنی یه کار نشدنی کردن ! با تشکر از Brian Reed برای این افتضاح داستانی و خراب کردن 100 میلیون دلار !
=======================

خوب 100 برای یک بازی AAA که پرچم دار هستش تقریبا منطقی هستش .در ضمن این تک IP بودن زیرمجموعه های Microsoft باید یک جایی تموم بشه واقعا.دیگه اون خلاقیت تیم هم از بین میره بعد از مدتی.

منطقیه وقتی که بتونن یه بازی کاملا موفق در بیارن. برای من سطح انتظارم بالاتر بوده و این یعنی بازی خوبی شده. ولی اون بودجه یعنی یه بازی فوق العاده باید ساخته بشه. اینجا هم همه چیز عالیه. گیم پلی و مولتی و Level Design و ... ! ولی داستان چه بخوایم چه نخوایم تو هیلو مهمه که اینا موفق شدن یه چیزه مزخرف دربیارن که باعث میشه اون بازی فوق العاده ای که قرار بود باشه، دیگه نباشه

من فن سری نیستم ولی عقیده ام همیشه این بوده که متای بازی یک حدود از اون چیزی که بازی هست رو نشون میشده.یعنی اگه متای یک بازی شد 85 میتونه برای یک نفر 90 ارزش داشته باشه و برای یکی دیگه در حد 80.:d

برای نمونه خودم قبل از بازی کردن The Order و با توجه به متا انتظار یک بازی فاجعه بار داشتم، درحالی که بعد بازی کردن دیدم حقش در حد 75-80 هست(برای من حداقل)

بعلاوه متر نذاشتن که اگه یک بازی 100 میلیون دلار خرجش شد حتما باید متاش فلان قدر باشه.همین Destiny با هزینه 2-2.5 برابری Halo 5 و با تیم بانجی متاش چند شد نهایتا؟حالا کاری به این ندارم که کلی آدم هم بازی کردن ولذت بردن.:d

Arkham Knight توی سری اصلی کمترین متا رو داره ولی خیلی ها اون رو بهترین توی سری میدونن......

آخرین ویرایش:
مشکل 60 فریم بودن چیه؟:-/
بله به نظر من هم 60 فریم شدن بازی یکی از بزرگترین اشتباهات 343 بوده . همه چیز کشکی و به زور نمیشه تو تاپیک هم من بارها با این انتخابشون مشکل داشتم ولی ماشالا بعضی فنهای مایکرو به قدری رو همه چیز چشم میبنند نمیتونند چیزی را ببینند .
اگه بازی 60 فریم نمیشد میتونستی محیط ها را بزرگتر کنی محیطها را شلوغتر کنی محیط ها را sandbox تر کنی هوش مصنوعی را بالاتر ببری و تعداد دشمنها را زیادتر کنی این موارد هیچ کدوم به گرافیک ربطی نداره بلکه به گیم پلی بازی دخیل هست من همه اینها را کاملا ترجیه میدم به 60 فریم شدن بازی کاملا هم منطقی هست کنار این ها میتونستی گرافیک بهتری هم ارائه بدی . یه سایت و منتفد هیچ وقت از این ایراد نمیگیره که چرا بازی 60 فریم نیست @ ولی به تک تک چیزهایی که بالا گفتم میتونستند بجاش انجام بدند منتقد با نبودش ازش ایراد میگیره .

بله به نظر من هم 60 فریم شدن بازی یکی از بزرگترین اشتباهات 343 بوده . همه چیز کشکی و به زور نمیشه تو تاپیک هم من بارها با این انتخابشون مشکل داشتم ولی ماشالا بعضی فنهای مایکرو به قدری رو همه چیز چشم میبنند نمیتونند چیزی را ببینند .
اگه بازی 60 فریم نمیشد میتونستی محیط ها را بزرگتر کنی محیطها را شلوغتر کنی محیط ها را sandbox تر کنی هوش مصنوعی را بالاتر ببری و تعداد دشمنها را زیادتر کنی این موارد هیچ کدوم به گرافیک ربطی نداره بلکه به گیم پلی بازی دخیل هست من همه اینها را کاملا ترجیه میدم به 60 فریم شدن بازی کاملا هم منطقی هست کنار این ها میتونستی گرافیک بهتری هم ارائه بدی . یه سایت و منتفد هیچ وقت از این ایراد نمیگیره که چرا بازی 60 فریم نیست @ ولی به تک تک چیزهایی که بالا گفتم میتونستند بجاش انجام بدند منتقد با نبودش ازش ایراد میگیره .

نقدها را من زیاد نگاه نکردم ولی سایتی به این موارد ایراد گرفتن؟:-/
چون تا جایی که در جریانم بیشتر به داستان و روایت اون ایراد گرفته شده.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or