امتیازات بازی Halo 5: Guardians

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Inquisitor

Righteous Armors Me
کاربر سایت
Halo5_KeyArt_Horiz_Final1.jpg

ThisGenGaming- 9.5*
+Fireteams are a great addition
+The story is magnificent
+Audio and vIsuals are outstanding
+343 shook the pillars and were rewarded
-A few encounters were a little repetitive
-I have to wait for the next game!
Nextgengamingblog- 9*
(If I was to score the campaign alone I would give it 9/10)
*فقط کمپین بررسی شده
GamingTrend : 100
Gaming Age : 100
Gamereactor : 100
We Got This Covered : 95
Arcade Sushi : 95
Multiplayer.it : 95
Game Over Online : 95
MondoXbox : 94
Vandal Online : 92
Hobby Consolas : 92
XET : 90
Meristation : 90
Attack of the Fanboy : 90
Gamer.no : 90
gamerevolution : 90
escapis : 90
Game Rant : 90
Gadgets 360 : 90
Polygon : 90
USgamer : 90
wegotthiscovered : 90
Everyeye.it : 88
Gaming Nexus : 88
Gamer.nl : 85
Level7.nu : 80
Gameblog.fr : 80
Hardcore Gamer : 80
CGMagazine :80
COGconnected : 80
Rocket Chainsaw : 80
Giant Bomb: 80
Daily Dot : 80
progressbar : 80
Press Start : 80
Lazygamer : 79
Destructoid : 70
Paste Magazine : 60
Eurogamer – no score
IGN – review in progress
TIME – 3.5/5
GameSpot – “where’s our review?”
Ars Technica – “Come for the multiplayer”
Hardcore Gamer – 4/5
US Gamer – 4/5
AR12 Gaming – 9/10
Pixel Vulture – 94/100
Pennyworth Reviews – 3.8/5
InsideGamer.nl - 85/100
Metro GameCentral - 90/10
3DJuegos - 95/100
TorontoSun 7.0/10
OXM UK 8.0/10
GameOver.gr 9.0/10
CheatCodeCentral 9.6/10

آخرین ویرایش:
اوضاع به شدت بیریخت هست و خدا کنه که بدتر از این نشه !!! چقدر نا امیدمون کرد ...:(
شخصا فکر میکنم اوضاع برای ROTTR خیلی بهتر از هیلو بشه امسال !
سرنوشت مشابهی رو هم برای GEOW 4 پیش بینی میکنم با این وضعیت ...

اوضاع چی به شدت بی ریخت هست؟! از چی نباید بدتر بشه؟! 343 داستان بازی رو مثل بانجی پیش نمیبره. مطمعن باشید اگر میخواست میتونست خیلی اتفاقات بزرگتر و مهمتر رو توی بازی قرار بده (که البته من اصلاً نمیدونم داستان چی هست و فقط میتونم حدس بزنم) اما انتخابش، گسترش دنیای بازی و آوردن شخصیتهای جدید و روایت غیر مستقیم داستان هست. حالا یه عده از این موضوع خوششون نیومده. خیلی ها هم هستن که میگن داستان خوبه ولی سلیقه‌ای هست و این قسمت سلیقه‌ای بودن هم فکر میکنم مربوط به پذیرفتن یک شخصیت اصلی جدید به اسم لاک باشه که احتمالاً 60-70% بازی رو از زاویه دید اون میبینیم. مسلماً چنین داستانی از اول هدفش بازسازی داستانهای اپیک سه گانه اصلی و تمرکز روی چیف نبوده، بلکه گسترش یونیورس و بال و پر دادن بهش بوده. هر چند طبق نظراتی که خوندم همون بخشهایی از بازی هم که از زاویه دید لاک دنبال میشدن در مورد چیف و ... صحبت میشده و روایت خوبی هم داره. در هر صورت بی دلیل نبوده که عمده تمرکز PR بازی روی لاک بوده تا چیف.

داستان هیلو 5 یک بخش از سیر داستانی جدید هست که 343 برای یونیورس هیلو تدارک دیده و مطمعن باشید از الان میدونن پایان داستان اصلی چی هست، اما انگار دوست ندارن داستان رو سریع و یکجا (توی یکی دو قسمت) روایت کنن. دوست دارن یک بخش رو انتخاب کنن و بعد اون رو به بهترین نحو بهش بال و پر بدن و داستان رو حول اتفاقات کوچکتر بچرخونن (شبیه به هیلو 4 که داستانش به اپیکی سه گانه نبود). برای همین هم 343 به جای لفظ تریلوژی از لفظ "Halo Saga" استفاده میکنه. در کنارش دوست دارن شخصیتهای جدید رو هم وارد کار کنن (که من معتقدم اگر بتونن این کار رو درست انجام بدن در بلند مدت به نفع سری هست). اما در کل تا خودم بازی نکنم نمیتونم در مورد داستان و ... درست نظر بدم. اما منتقدها (خیلیهاشون) عادت نکردن/ندارن یک عنوان شماره دار هیلو رو با همچین داستانهایی ببینن، یا اینکه نقش چیف در داستان کمرنگتر شده باشه، یا کارهای کمتر اپیک انجام بده و ... .

دیگر مشکلاتی که از بازی گرفتن نبود Co-op آفلاین هست که خیلی از منتقدین از فقدانش ناراحت هستن (خیلیهاشون به عنوان نکته منفی بهش اشاره کردن) که 343 هم دلیلش رو گفته (پرفورمنس بد در 60fps). یا اینکه تمام کانتنت های بازی در زمان عرضه روی دیسک نیستن در حالی که 343 قول داده تا چند ماه DLCهای مجانی بده و مدهای جا مونده رو طی یکی دو ماه به بازی اضافه کنه (مثل BTB).

در نهایت خیلیها از خیلی از قسمتهای بازی تعریف کردن (که البته باز تا خودمون بازی نکنیم نمیتونیم درست قضاوت کنیم) اما برآیند کلی کار این هست که 343 یک مولتی پلیر خیلی عالی رو برای بازی تدارک دیده و ساپورت خوبی رو با محتویات جدید از بازی خواهد داشت. کمپین بازی هم با وجود مشکلات فنی‌ای که داره (یسری باگ و ...) باز از نظر یک عده خوب هست (از همه نظر، نه فقط داستان). در کل یک هیلوی خوب رو ساختن.

شما منتظر یک عنوان +90 بودی، اما هیلو 5 +90 نشد. در نهایت حق داری هر طور که خودت دلت میخواد احساساتت رو بیان کنی و یا حتی از این سری و 343 و ... هم متنفر یا نا امید بشی. ولی دیگه بسط دادن هیلو به سری‌های دیگه و آیه یأس خوندن و ... . اینجوری پیش بری در نهایت تنها راه چاره ای که برات میمونه اینه که کنسولت رو عوض کنی. ;)

باز بیاید به Gamespot فحش بدید تف و لعنت کنید...

we're holding our full scored opinion until we're confident the public servers are running smoothly tomorrow.

پیرو این بحثی که شکل گرفته، اینکه تو این سبک نمیشه متای بالاتر گرفت با اینکه 343 یا استودیوهای دیگه نمیتونن همچین کاری کنن خیلی با هم فرق میکنه :دی همین Halo 5 رو در نظر می گیریم، بخش مولتی خیلی عالیه و محتوای جدید نسبت به شماره های قبل داره و به صورت کلی هیچ مشکلی نداره و نمره قبولی می گیره، گرافیک و صدا و مسائل تکنیکی هم طبق نظر اکثر سایت ها خیلی عالی هستن و اینجا هم کسی نمیاد به بازی ایراد بگیره. میرسیم به بخش داستانی، مشکلات این بخش طبق یه سری نقدها:
کوتاه بودن بازی
مشکل هوش مصنوعی یاران خودی
داستان گنگ
خب وقتی اکثر سایت ها به این سه مورد گیر دادن حتما مشکلاتی وجود داره که اینا بهش گیر دادن، وقتی این مشکلات رفع بشه مطمئنا کسی نمیاد گیر الکی بده و نمرات به صورت اتوماتیک میرن بالاتر :دی شما وقتی Halo 4 رو میسازی و خیلی ها به گنگ بودن داستان ایراد میگیرن خب چه دلیلی داره نویسنده بازی رو دوباره میزاری نویسنده Halo 5 تا همون مشکل رو به وجود بیاره؟ این بابا کتاب و کمیک تو سری Halo نوشته ولی این دلیل نمیشه بتونه تو گیم هم داستان خوبی بنویسه. اینکه من گیمر بخوام برای فهمیدن داستان بازی برم کتاب و کمیک بخونیم و انیمه نگاه کنم، واقعا ایراد هست و اصلا به سلیقه یا چیز دیگه ای ربط نداره. حالا میشه این ایراد رو برای شماره های بعدی رفع کرد؟ خیلی راحت این بابا رو شوت کنن بیرون و Jo Staten رو بیارن راس کار این بخش خودش حل میشه :دی بقیه بخش ها هم چیزی نیست که نشه رفع کرد، دیزاینر خوب و کارگردان درجه یک در کار باشه به راحتی حل میشه. Halo 5 پتانسیل اینو داشت که خیلی بهتر از این کار کنه، ولی ضعف 343 تو یه سری بخش ها باعث شد به اون جایی که خیلی از هوادارها فکرش رو میکردن نرسه. به هر حال به نظر من اگه 343 تو شماره بعدی بره سراغ یه IP جدید خیلی به نفعش هست، همزمان هم میتونن روی شماره بعدی Halo کار کنن. این بازی هم امیدوارم امتیازات روی فروشش تاثیر نزارن و مولتی خفنی که داره باعث بشه پلیرهای آنلاینش نسبت به Halo 4 رشد خوبی داشته باشه تا حداقل مشکلی واسه استودیو پیش نیاد.

به شخصه هر بازی ای رو که مورد علاقم هست , دوست دارم در هر زمینه ای جزو بهترین ها باشه چه فروش و چه متا!
خداییش برای من که ضد حال بود هیلو ۵ متاش بیاد زیر ۹۰! اون هم در شرایطی که حتی وقتی هیلو ۴ هم نیومده بود هر از گاهی سازنده ها چنان با آب و تاب از هیلو۵ حرف می زدن که احساس کردم هیلو ۴ فقط یک مقدمه برا این بازیه!
ضمنا اینکه بازی بالای ۹۰ شدن در این سبک سخت و مشکل واقعا حرف بی منطقیه! اگه بازی همه ی المان ها ش درست باشه مطمعن باشید بالای ۹۰ میشه! امثال بتل ۴ و کال آو دیوتی و... در چند شماره ی اخیرشون در کمپین و حتی گاها مولتی کلی ایراد داشتن و خب نباید هم انتظار داشت که بالای ۹۰ بشن یا اون کیلزونی که فاجعه بود برا طرفداراش!
ولی وقتی بایوشاک میاد و متای ۹۴ میگیره داره میگه باید به همه ی عناصر توجه کرد و با دقت ساختشون!
هیلو هم که پتانسیل عظیم داستان سرایی داره و پیش زمینه ی قوی ای که داشت با دستاورد های فنی و مولتی خفنش می تونست بالای ۹۰ بشه ولی خب با برخی ضعف ها نشد!
بحث هیلو با باقی شوتر های نظامی فرق می کنه( اصلا خودم این بازی رو شوتر نظامی نمی دونم!) و داستان و تاریخچه و دنیای بسیار عظیم داره!
در کل نظر من این هست که ۳۴۳ برا کمپین و داستان این بازی کمی مشکل داره ولی خب مولتی رو بلده چی بسازه!

آقا من نمی فهمم اگه هیلو داستان خوب نداشته باشه و نتونه متای 90+ بگیره دیگه چه بازی باید بگیره؟؟؟؟؟؟؟؟
با مشکل احتمالی سرورها بر طبق تجربه ی MCC باید دعا کنیم زیر 80 نره این حرفها برام مهم نیست 343 گند زده بد جور هم گند زده انگار نمی دونه یکی از راه های افزایش فن گرفتن متای 90+ هستش فیل باید بشینه یک تصمیم درست حسابی واسه ی 343 بگیره با 600 نفر و اون همه بودجه حسابی گند زدن اون هم زمانی که همه چیز براشون فراهم بود هیلو 4 رو ملت از 343 گذشتن گفتن بار اولشونه اما این بار...........................
این مسائل برای هیلو به هیچ عنوان قابل قبول نیست ما داریم در مورد هیلو حرف می زنیم هیلو نماد XBOXه cod و بتلفید نیست که دوستان خیلی راحت با اونا جمع می بندنش شاید زیادروی کنم اما هیلو خود XBOXه چون مسیر راه با هیلو طراحی میشه بگدریم از گفته های خودشون که قبل از 4 می گفتن آی 5 میسازیم فلان بشه بهمان بشه

واقعا بعد تموم کردن بازی می تونید درک کنید چرا اینقدر نمره ی کم به بازی داده شده...کم مونده بود تلویزیون رو از پنجره شوت کنم بیرون lol،واقعا پتانسیل بالای داستان رو به هیچ و پوچ تبدیل کردن و تازه آخرای بازی اعصاب خردکن هم میشه
................................................................................................................................................................................................
@Frobary

در واقع لید رایتر نسخه ی قبلی با این نسخه فرق داره و این مردک لیدرایتر اسپارتان آپس نسخه ی 4م بوده.....ولی با این حال احتمال داره که نویسنده ی هیلوهای اصلی دوباره بیاد سر کار دی:
...................................................................................................................................................................................................

همه ی مشکلات 343 تو داستان هم برمیگرده به فکر مضخرف هد های استدیو که میگن باید مسترچیف از رده خارج بشه و نمی تونه تا ابد به عنوان قهرمان اصلی باشه...ولی اینرو درک نمی کنن که برای انجام این کار یه فضای داستانی وحشتناک خوبی لازم هست
نه اینکه بیان از همون وسط تعداد میشن های جان رو کمتر کنن و به نوعی یار فرعی باشه

با این داستانها کم کم دارم مجاب میشم زودتر یک XB1 بگیرم و خودم بازی رو تجربه کنم (قبل از اینکه مورد اسپویل واقع بشم) و البته از بخش آنلاین بازی هم حظ وافر ببرم (در کنار دوستان و رفقا :دی).

ای بابا این چه نمره ایه یعنی اینقدر داغونه که نتونسته بالای ۹ بره؟

نه، اونقدر عالی/باب-میل نبوده که بتونه بالای 9 بره.

دوستان من فقط خواستم یادآوری کنم که گذشت اون دوران که تاپیک امتیازات بازی های انحصاری در عرض یک روز، 80 صفحه میرفت جلو :دی اگه صحبت یا بحثی هست لطفا در مورد موضوع تاپیک باشه. مقایسه بازی های انحصاری یا ارسال کامنتی که موجب پیش اومدن همچین بحث هایی بشه ممنوعه.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or