امتیازات بازی Halo 5: Guardians

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Inquisitor

Righteous Armors Me
کاربر سایت
Halo5_KeyArt_Horiz_Final1.jpg

ThisGenGaming- 9.5*
+Fireteams are a great addition
+The story is magnificent
+Audio and vIsuals are outstanding
+343 shook the pillars and were rewarded
-A few encounters were a little repetitive
-I have to wait for the next game!
Nextgengamingblog- 9*
(If I was to score the campaign alone I would give it 9/10)
*فقط کمپین بررسی شده
GamingTrend : 100
Gaming Age : 100
Gamereactor : 100
We Got This Covered : 95
Arcade Sushi : 95
Multiplayer.it : 95
Game Over Online : 95
MondoXbox : 94
Vandal Online : 92
Hobby Consolas : 92
XET : 90
Meristation : 90
Attack of the Fanboy : 90
Gamer.no : 90
gamerevolution : 90
escapis : 90
Game Rant : 90
Gadgets 360 : 90
Polygon : 90
USgamer : 90
wegotthiscovered : 90
Everyeye.it : 88
Gaming Nexus : 88
Gamer.nl : 85
Level7.nu : 80
Gameblog.fr : 80
Hardcore Gamer : 80
CGMagazine :80
COGconnected : 80
Rocket Chainsaw : 80
Giant Bomb: 80
Daily Dot : 80
progressbar : 80
Press Start : 80
Lazygamer : 79
Destructoid : 70
Paste Magazine : 60
Eurogamer – no score
IGN – review in progress
TIME – 3.5/5
GameSpot – “where’s our review?”
Ars Technica – “Come for the multiplayer”
Hardcore Gamer – 4/5
US Gamer – 4/5
AR12 Gaming – 9/10
Pixel Vulture – 94/100
Pennyworth Reviews – 3.8/5
InsideGamer.nl - 85/100
Metro GameCentral - 90/10
3DJuegos - 95/100
TorontoSun 7.0/10
OXM UK 8.0/10
GameOver.gr 9.0/10
CheatCodeCentral 9.6/10

آخرین ویرایش:
InsideGamer.nl
85/100
​343 Industries shows that it is not shy of renewing a franchise so familiar. Especially with Arena, it shows how much quicker and more precise Halo 5 feels. Thanks to the perfect combination of shooting, hitting and throwing grenades, it is still exactly what we have loved about this franchise over the last 15 years.
Metro GameCentral
90/100
The story campaign is a mild disappointment but the multiplayer is a bold reinvention of the Halo experience, that should keep the series fresh for years to come.
3DJuegos
95/100
The combination of an excellent campaign and an amazing multiplayer makes Halo’s debut on Xbox One truly a must-have.

بنظرم مولتی بازی دقیقا همون چیزی هستش که هوادارا میخواستن و درست همون چیزیه که از هیلو انتظار میرفته.!

من تا الان دانشگاه بودم، وسط کلاس نمره هارو دیدم کلا نفهمیدم درس چی شد..:d
پست اول آپدیت شد، خوشگل سازی بزودی!

دوستان چقد سخت میگیرید!!شما که از منتقدا بدترین!بابا بخدا نمره 87 هم نمره کمی نیست!حتما که نباید بالای 90 باشه تا همه بگن به به به و چه چه
شما بازی کنید صد در صد از بازی لذت میبرید و کیفشو میکنید
خیلی بازی ها بودن که متاشون زیر 80 بوده ولی شاهکار بودن و کم ازشون لذت نبردیم،این دیگه جای خود داره
87 خوبه، ولی مشکل اینجاست سایت هایی که 2 و 5 میدن هنوز نیومدن و اونا بیان، متا میاد پایین تر :دی

راستش من ساعت 12:40 تونستم تاپیک رو باز کنم یهو مخم سوت کشید هر چند که الان بهتر شده ولی اصلا واسم قابل باور نبود !
سطح انتظارات به شدت بالا بود ولی انگار 343 هنوز بلد نیست یه کمپین درست درمون بسازه ! با بیش از 600 نفر و بیشترین بودجه برای ساخت بازی ( بین فرست پارتی ها ) این اصلا قابل درک نیست .
هر چند که به قول دوستان این سبک از بازی خیلی سخته متای 90+ بگیره توی این نسل و حتی خود بانجی هم موفق نشد و بلکه نا موفق هم بود , اما این بهترین و پر هزینه ترین IP مایکروسافت هست بدون شک و مایکروسافت به قدرت این IP نیاز داره همچنان ...
اینکه چرا یه سری از دوستان میگن سطح انتظارات رو پایین بیارین قابل درک نیست , اتفاقا توقع از هیلو خیلی بیشتر از این باید باشه ! از هر لحاظ ...
هنوز بازی نکردم و درست نیست نظری بدم در مورد 343 ولی روی کاغذ 343 هیلو رو به سمت جلو نبرد !!!

مایکروسافت این نسل نیاز داره به یه IP جدید و بزرگ در حد و اندازه ی هیلو ! نیاز داره که از این شرایط خارج بشه ... هر چند کیفیت و کمیت بازی های انحصاری تا به اینجا خوب بوده خیلی هم خوب بوده اما هنوز بعد از چند سال از شاهکار خبری نیست ...
سنگینی این بار هم نباید HALO GEARS FORZA به تنهایی به دوش بکشند .
ایده های بزرگ و جدیدی لازم هست به همون بزرگیه هیلو !

رفقا به نظر شما کمپین هیلو ۴ بد بود ؟ داستانش ضعیف بود ؟؟

من که خیلی باهاش حال کردم مخصوصا داستانش و گیم پلی و مخصوصا گرافیک
اینجا یه طوری بحث میشه همیشه هیلو ۴ رو مثال میزنین بعنوان ضعیفترین !!

- - -ویرایش - - -

آخرین ویرایش:
هیلو بیشترین پلیرش رو تو امریکا داره اوناهم شدیدا به بخش چند نفره هیلو علاقه مند هستن.این قسمت هم که تو این بخش مثل اینکه خیلی خوب کار کرده به نظرم همین فروشش رو تضمین میکنه

- - -ویرایش - - -

دقیقا هیلو 4 توی بخش داستان به خصوص روایت داستان افتضاح بود
در زمینه گرافیک و گیم پلی خوب عمل کرده بود

87... بد نیست /:)

ولی بنظرم بانجی کار اشتباهی کرد که از مایکروسافت جدا شد الان دیگه نه Halo اون هیلوی قبلی میشه و نه بانجی مثل قدیم

Digital Spy 6.0/10 :|

متا هم الان 86 هست و این 6 ثبت بشه احتمالا میاد رو 85 :| :دی معلوم نیست این کمپین بازی واقعا چی هست که طرف اینو نوشته:
Halo 5: Guardians review - Reliable multiplayer saves Master Chief's latest campaign from being total washout

ActionTrip : 80

Everything looks and plays spectacularly in Halo 5: Guardians, and it was so close to having the complete package for a first-person shooter. Unfortunately, the hype oversold and underdelivered when it came to story, and the non-shooting missions should have been scrapped until the team figured out a more creative way to entice player exploration in the middle of a shooter

اینا مگه با کمپین چیکار کردن که اینقه همه دارن بد میگن :| البته دموی e3 بازیم چیز جالبی بنظر نمیومد اما دیگه این حجم از انتقادا واقعا عجیبه اینهمه مانورم داده بودن روش اما انگار هیچ کدوم از ایده هاشون جواب نداده مخصوصا چهار نفره شدنش از همه چی بدترم کوتاهی کمپینه ینی بخاطر همین یه اشتباهم که شده نمیشه 343 رو بخشید یجوراییم انگار تمرکزشون رو مولتی بوده تا سینگل کلا سینگل بدجور ابش قطه هوش مصنوعی داغون زمان کوتاه داستان و روایت ضعیف و طراحی مرحله نه چندان جالب(طبق گفته ی منتقدا) هرچقدر 4 سینگل خوبی داشت این خراب کرده انگار:|

آخرین ویرایش:
متا به 86 نزول پیدا کرد.
کلی بگم: همه و بخصوص منتقدهایی که طرفدار هیلو بودن از داستان راضی بودن ولی گفتن با یک اندینگ نچسب و وابسته به کمیک ها روبرو شدیم. (یورو گیمر)
هوش مصنوعی بازی و هم تیمی ها اون چیزی نبود که 343 ازش تعریف میکرد، میگن هیچ فرقی ایجاد نکرده. (گیمینگ ایج)
یک سری مراحل هست که تو بازی اصلا کار خاصی نداره و نقطه ضعف شده. (پالیگان)
--------------------------------------------------------------------------
از نظرم تا کمپین رو بازی نکردیم نظری ندیم چون واقعا هر منتقدی یک چیز میگه و تفاوت آرا زیاده. اما همه متفق القول هستند که مولتی پلیر عالیه.

اینجوری که من خلاصه نقدها رو خوندم اگه فقط مولتی بازی رو عرضه میکردن متاش بیشتر از این میشد :دی گویا Warzone فوق العاده از کار در اومده و همه شدیدا از این بخش تعریف کردن. Arena هم نقص خاصی نداره و به نظر بخش مولتی بازی چیزی هست که خیلی از طرفدارها منتظرش بودن و مثل Halo 4 نیست که بعد از چند ماه کم کم پلیرهاش بیاد پایین (متاسفانه بخش مولتی برای من اهمیت کمتری نسبت به بخش کمپین داره ولی خب مولتی عالی بازی خبر خیلی خوبی هست). بخش کمپین از نظر طراحی مراحل و تنوع اسلحه ها خیلی عالیه و یکی از بهترین شماره های سری هست ولی ایده چهار نفره کردن بازی گویا خیلی جالب از کار در نیومده و هوش مصنوعی یارهای خودی هم چندان جالب نیست. داستان هم که اکثر انتقاد کردن و واقعا نمیتونم به خاطر این حماقت، 343 رو ببخشم! ولی مهم ترین نکته اینه که حتی با وجود کیفیت خیلی خوب بخش کمپین به صورت کلی، مثل اینکه تو حالت نرمال کمتر از 6 ساعت طول میکشه که بازی تموم بشه که واقعا ناامید کننده هست. قبلش میگفتن بازی دو برابر Halo 4 گیم پلی داره ولی به نظر میاد حتی از Halo 4 هم کوتاه تر باشه. به هر حال این چکیده نقدها هست و باید خودمون بازی کنیم ببینیم واقعا چه خبره :دی

درجه نرمالش خیلی آسونه ولی دو تا سطح بعدیش خیلی سختتر و چالش بر انگیز هستن. برای همین روی نرمال انقدر سریع تموم کرده بازی رو.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or