امتیازات بازی Halo 5: Guardians

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Inquisitor

Righteous Armors Me
کاربر سایت
Halo5_KeyArt_Horiz_Final1.jpg

ThisGenGaming- 9.5*
+Fireteams are a great addition
+The story is magnificent
+Audio and vIsuals are outstanding
+343 shook the pillars and were rewarded
-A few encounters were a little repetitive
-I have to wait for the next game!
Nextgengamingblog- 9*
(If I was to score the campaign alone I would give it 9/10)
*فقط کمپین بررسی شده
GamingTrend : 100
Gaming Age : 100
Gamereactor : 100
We Got This Covered : 95
Arcade Sushi : 95
Multiplayer.it : 95
Game Over Online : 95
MondoXbox : 94
Vandal Online : 92
Hobby Consolas : 92
XET : 90
Meristation : 90
Attack of the Fanboy : 90
Gamer.no : 90
gamerevolution : 90
escapis : 90
Game Rant : 90
Gadgets 360 : 90
Polygon : 90
USgamer : 90
wegotthiscovered : 90
Everyeye.it : 88
Gaming Nexus : 88
Gamer.nl : 85
Level7.nu : 80
Gameblog.fr : 80
Hardcore Gamer : 80
CGMagazine :80
COGconnected : 80
Rocket Chainsaw : 80
Giant Bomb: 80
Daily Dot : 80
progressbar : 80
Press Start : 80
Lazygamer : 79
Destructoid : 70
Paste Magazine : 60
Eurogamer – no score
IGN – review in progress
TIME – 3.5/5
GameSpot – “where’s our review?”
Ars Technica – “Come for the multiplayer”
Hardcore Gamer – 4/5
US Gamer – 4/5
AR12 Gaming – 9/10
Pixel Vulture – 94/100
Pennyworth Reviews – 3.8/5
InsideGamer.nl - 85/100
Metro GameCentral - 90/10
3DJuegos - 95/100
TorontoSun 7.0/10
OXM UK 8.0/10
GameOver.gr 9.0/10
CheatCodeCentral 9.6/10

آخرین ویرایش:
انلاین رو عشقه
من از یکی پرسیدم میگه بازی عالیه فقط پر باگه و
در نتیجه این ۳۴۳ از halo:tmcc عبرت نگرفته واقعا فیل باید یه فکری درباره استودیو بکنه
چون حیف این شاهکار هی متاش پایین تر شه
بانجی کوشی؟؟؟

بابا نمراتش خوبه دیگه، چه انتظاری دارین آخه، ده پونزده سال پیش نیست که، الان شما توی این چند سال چندتا fps متای +۹۰ دیدین؟! یدونه بایوشاک بوده.
اینهمه شوتر خارق العاده اومدن و متهای ۸۰ تا ۹۰ گرفتن ، مثل همینwolfenstein ، far cry، و... همشونم بازی های عالی ای بودن، من شخصا بی نهایت باهاشون حال کردم.
حالا این بنده خداها که بازی ای ساختن که متاش نزدیک به ۹۰ هست، یعنی واقعا تلاششونو کردن، همون بانجی هم یه آی پی جدید ساخت که یه شکست بود از نظر متا، پس به ۳۴۳ اینقدر ایذاد نگیرید، به قول یکی از بچه ها بازی ای که نسخه پنجمش داره ریلیز میشه اونم توی ژانر شوتر واین متا رو میگیره باید بهش سجده کرد.
در ضمن توی همین سایت ها هم تعداد کمیشون هستن که واقعا کارشناسی شده و علمی بازی هارو آنالیز میکنن، اکثرشون از دید من یه مشت شکم سیر هستن که برای دیده شدن و سنار سه شاهی نشستن دارن بازی خارو نقد میکنن و اکثرشون کاملا سلیقه ای و بدون خط کش و متر خاصی نمره میدن به بازی ها.
در کل نظر شخصیه من اینه که بازی واقعا از نظر متا خیلی خوبه، حالا باید نتیجه قطعی رو بعد از تجربه شخصی از بازی بیان کرد.

اینا مگه با کمپین چیکار کردن که اینقه همه دارن بد میگن :|

کمپین کلا از اول نمایش جالبی نداشت. خصوصا بعد چیزی که تو ای تری نشون دادن من گفتم نمایشش چنگی به دل نمیزنه و پایین تر از استاندارد Halo هست اما گذاشته شد رو حساب ترول.

ولی در کل به نظر من هنوز چیزی از ارزش های Halo کم نشده. من میخواستم همزمان با عرضه Halo برم X1 بخرم که هنوز سر تصمیم هستم. به نظرم در کل بازی خوبیه. ضمن اینکه لذت اصلیه هیلو به آنلاین بازی کردنه که اونم ایرادی نداره.

اما من حیث المجموع هنوز سر حرف چند سال پیشم هستم. بعد انتشار Halo 4 گفتم زنگ خطر برای مایکروسافت به صدا در امده. و مایکرو باید یه فکر جدی به حال Halo بکنه. این سری به یه شک بزرگ نیاز داره. عین MGSV. درسته یه سری از فن ها شاید جبهه بگیرن اما کیفیت و جایگاه بازی حفظ میشه. اون موقع یک سری گفتن اشتباه میکنی و Halo 4 نتونست به اون چیزی که باید برسه چون اولین تجربه سازنده بود و نمیخواست ریسک کنه. اما الان با Halo5 دوباره پایین تر از حد انتظار ظاهر شدن. منم با محمد موافقم. این نمرات در حد Halo نیست. بازی که بزرگ ترین انحصاری مایکروسافته. Halo 5 نتونه +90 باشه پس کی بیاد؟

کمپین کلا از اول نمایش جالبی نداشت. خصوصا بعد چیزی که تو ای تری نشون دادن من گفتم نمایشش چنگی به دل نمیزنه و پایین تر از استاندارد Halo هست اما گذاشته شد رو حساب ترول.

ولی در کل به نظر من هنوز چیزی از ارزش های Halo کم نشده. من میخواستم همزمان با عرضه Halo برم X1 بخرم که هنوز سر تصمیم هستم. به نظرم در کل بازی خوبیه. ضمن اینکه لذت اصلیه هیلو به آنلاین بازی کردنه که اونم ایرادی نداره.
مخالفم، تو تریلر ها کمپین خیلی خوب به نظر میومد، لول دیزاین خوب و گیمپلی خوب، گرافیک خوب و... فقط داستان مشخص نبود چجوری میشه که الان مشخص شد:(
پ.ن: سر این بازی با 10 نفر شرط بستم، بیچاره شدم رفت :دی تا 6 ماه نباید بیام تو سایت :دی
ممد به خدا مسلمون نیستی:دی

آخرین ویرایش:
بابا این کمپین ـش هم مولتی حساب میشه:دی کمپین بازی کاملا co-op in mind ـه. یعنی اصلش اینه که co-op بری ولی حالا اگه کسی خواست میتونه تکی هم بره. دلیل اینکه از داستانش راضی نیستن هم همینه. بازی از محوریت مطلق چیف دراومده و شبیه خیلی از بازیهای دیگه شده. هر بازی دیگه ای بود کسی کاری به داستان نداشت ولی چون هیلو در زمینه داستان سابقاً حرف برای گفتن داشته، به این قسمت هم زیاد توجه کردن که نتیجش این شد.
اینایی که بانجی بانجی میکنن، خود بانجی مگه الان شاخ غول شکسته؟:دی دستینی که از نظر نمرات خیلی ضعیفتر از همین هیلو دراومد. اصلا دلیل اینکه بانجی از هیلو ساختن کشید کنار همین بود. هزار بار تو Vidoc هاشون گفتن ایده هامون ته کشیده و میخواییم یه چیز جدید بسازیم. خودشون میدونستن از لحاظ نوآوری خیلی جای زیادی نداره دیگه. از اونا که میخواستن مثلا نوآوری کنن و IP جدید ساخته بودن انتظار خیلی زیادی میرفت (نمونش خود من که شدید با دستینی هایپ بودم). اگه انتظار بالای 90 داشتید خُب اورهایپ بودید بیخودی:دی منتقد به بازی ای 9.5 و 10 میده که وسط بازی به وجد بیاد، مغزش بپوکه، به قول خودشون blow away بشه. من که عین روز برام روشن بود بازی بالای 90ـی نیست، با اینکه بچه ها میدونن 1/4 بقیه هم ویدیو و اطلاعات ازش نداشتم.
کاری که برای 343 مهمه اینه که فن بیس از دست رفته بازی توی لایو رو به دست بیاره (باز نمونش خود من). هیلو 3 چهار سال از top 3 لایو تکون نخورد، ولی هیلو 4 یک سال بعد از عرضه به زحمت جزو top 20 رویت میشد. این خیلی خطرناک بود برای هیلو، چون رو فروش تاثیر میگذاره و فروش که کم بشه ممکنه IP نابود بشه. ولی حالا توی متاکریتیک 90 بشه 80 خیلی به حال و روز اونا فرقی نداره.
دوستان اورهایپ (:دی)، اگر به دنبال یک بازی انحصاری بالای 90 برای کل کل هستید، امیدوار باشید مایکروسافت یه IP جدید (ترجیحا RPG) بسازه با داستان فوق العاده و بترکون، گرافیک آنچنانی و دو تا نوآوری گنده. در کل چیزی که برای منتقد یه تجربه منحصر به فرد، باشکوه و فراموش نشدنی خلق کنه. هیلو 5 که رسالتش از اول هم مشخص بوده و نتیجش هم یک سال دیگه معلوم میشه.

فقط من انتظاری که ازشون داشتم این بود که یه چیز جدید تو مایه های Scarab بسازن درست و حسابی:| تو تاپیکش هم گفتم. این یارو Kraken ـه به درد خودشون میخوره مسخره:|

آخرین ویرایش:
مخالفم، تو تریلر ها کمپین خیلی خوب به نظر میومد، لول دیزاین خوب و گیمپلی خوب، گرافیک خوب و... فقط داستان مشخص نبود چجوری میشه که الان مشخص شد:(

لول دیزاینش که عالیه. گیم پلی هم اگه منظور هسته اصلی گیم پلیه که اونم باز عالیه. یعنی وقتی آنلاین بازی تقریبا بی نقصه یعنی شوتینگ بازی، لول دیزاین و گرافیک و اینا عالی عمل کردن. کمپین بد ماحصل داستان افتضاح، طراحی بد ماموریت ها و کلا آبجکتیوهای چیپ و بدرد نخور هست. طراحی درست ماموریت ها برای موفقیت سینگل یه بازی خیلی مهمه. و همینطور زمان انجامش.

343 یحتمل تمام تمرکزش رو گذاشته رو بخش آنلاین و کمپین صرفا از سر بازکنی طراحی شده. درسته که هیلو اساسا یه بازی آنلاین خوب هست و به احتمال خیلی زیاد فن بیس اصلی بازی بخاطر آنلاین جذابش استقبال عالی میکنن اما خوب تو امتیاز های بازی تاثیر بد این مدلی میزاره!

پس برای انحصاری با متای بالا باید منتظر انچارتد 4 باشیم. هیلویی که مولتیش عالی باشه مثل طلا میرزه. نمره ها و... کشکه بقیش

من بشخصه اصلاً و ابداً این حرف ها رو قبول ندارم ، اگر هیلو که به باور درصد بسیار زیادی بزرگترین FPS گیمینگ هست نتونه +90 بگیره تو این سبک پس کی میتونه ؟!

343 همه چیز براش محیا بود ، اینهمه روی داستان و شخصیت ها مانور داد . چقدر تیزر/تریلرهایی که نوید یه دنباله اپیک رو میداد رو داشتیم . فایل های صوتی Hunt the truth فصل دومش در حال پخش هست و فصل اولش جوایزی رو هم نسیب خودش کرد ! و باز هم این ها نتونستن یه داستان قابل فهم و عالی با روایت درخور اینهمه نمایش دربیارن و میبینیم هجمه انتقادات از داستان و روایتش و در نتیجه ماموریت های ناامیدکننده بازی هست ! با وجود Blue Team / Fire Team و الدرها و پرومتئن ها و گاردین ها و دایدکت کاملاً مطمئن بودم داستان بازی بشد قوی میشه که ظاهراً نباید این رو از 343 انتظار داشت ...

اوضاع به شدت بیریخت هست و خدا کنه که بدتر از این نشه !!! چقدر نا امیدمون کرد ...:(
شخصا فکر میکنم اوضاع برای ROTTR خیلی بهتر از هیلو بشه امسال !
سرنوشت مشابهی رو هم برای GEOW 4 پیش بینی میکنم با این وضعیت ...

اوضاع به شدت بیریخت هست و خدا کنه که بدتر از این نشه !!! چقدر نا امیدمون کرد ...:(
شخصا فکر میکنم اوضاع برای ROTTR خیلی بهتر از هیلو بشه امسال !
سرنوشت مشابهی رو هم برای GEOW 4 پیش بینی میکنم با این وضعیت ...
بابا فرشاد انقد بی امیدی چرا...بازی بهترین انلاین نسل هشت داره فقط از نظر داستانی یکم...

sent with LG G4

والا من نمیدونم چتونه انقد ابراز ناامیدی میکنید نمیدونم چن میلیون دلار روش سرمتیه گذاری کردید ک الان از دست رفته
بشینید بازی کنید لذتشو ببرید
دستنی هم بد نبود کلیم حال کردیم باش
همه ک قرار نیس مثه جی تی ای یا رد دد یا بایوشاک بسازن
از نووب فراتر بروید شاید رستگار شوید

بشینید بازی کنید حالشو ببرید دیگه :دی چقدر غر میزنید! هیلو دیگه متا نمیخواد که! هرکی خوره ی انلاین FPS ـه الان یدونه X1 لازم داره با هیلو ... Destiny هم متاش پایین شد اما به نظرم تا الان بهترین مولتی نسل رو داشته. کلاً خیلی خودتونو درگیر متا میکنید :d

ببخشید چرا به نظر Eurogamer از Campaign بازی تعریف کرده ؟
من اصولا از بازی مولتی شوتر خیلی خوشم نمیادش اتفاقا و بیشتر بخش تک نفره رو دوست دارم در شوتر ها (البته فعلا اینطوریم)
ممنون

Perhaps the most important thing to say about Halo 5's campaign is it's a substantial improvement on Halo 4's campaign, which I've always maintained was a decent first effort from a new developer still finding its feet. Halo 5's missions do not revolutionise the FPS genre, or even the Halo series, but they are a welcome return to form. For me, that's good enough.

http://Halo 5's campaign goes back to basics - and it's all the better for it

halo-5-campaign-144584247692.jpg

با این اوصاف فک کنم متا 85 شه
هنوز اون سایتا که نمره هایه خوشگل میدن موندن
ولی خب مهم نیست متا فقط برا بستن دهن بعضیا بود هر فن هیلویی میدونه که این نسخه هم مثل قبل شاهکار و عالیه حالا شاید یه مشکلاتی داشته باشه ولی دیگه با اینکه هیلو 4 هم عالی بود بدتر از Halo 4 که نیست
جدای ازون بیشتر وقت همه تو مولتی ویگذره کمپینو فوق فوق فوقش 20 بار میرین رو لجندری تموم میکنین یا کو اپ میرین یا میخواین اچیومنتاشو بگیرین بقیش یا تو Custom Games هستین یا Forge یا تو مولتیپلیر هستین و مولتی هم که طبق نظر همه عالیه و چه شوتر انلاینی بهتر از هیلو
فقط امیدوارم سروراش گند نزنن

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or