امتیازات بازی Death Stranding 2: On the Beach

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

پیش‌بینی شما به متا‌ی بازی

• مجموع رای دهنده‌ها
    187
  • نظرسنجی بسته شده است .

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
1000023202.jpg ═══════════════════════
Death Stranding 2: On the Beach
═══════════════════════
🎮 سازنده: Kojima Productions ║
🏢 ناشر: Sony Interactive Entertainment
🧭 ژانر: اکشن / ماجراجویی ║
📅 تاریخ انتشار: ۵ تیر ۱۴۰۴║
⏱️ دسترسی زودهنگام: ۳ تیر ۱۴۰۴
امبارگو: ۲ تیر ۱۴۰۴
🕹️ پلتفرم: فقط PlayStation 5 ║
═══════════════════════​

طراحی بهتر باس فایت ها، روایت سر راست داستان بدون پیچوندن اضافی، کنترل بهتر وسایل نقلیه و امکان اکشن و مخفی کاری بیشتر میتونه به راحتی متای +90 رو برای بازی به ارمغان بیاره.​

• Like
Reactions: Sepi_60
پیشنمایش ها که فقط تعریف و تمجید بود از بازی. من پیشبینیم یه چی بین ۸۷ تا ۸۹ هستش چون سر نسخه اول خیلی از ایرادات مربوط به بیس کلی بازی بود و تغییری هم نکرده. ولی اینطور که پیداست خیلی از ایرادات ریز بر طرف شده .
قبلا هم گفتم خیلی دوست دارم نسخه یک رو تجربه کنم ولی فرصتش پیش نمیاد.

من فکر کردم نسخه اول ۸۸ ۸۹ بوده که دوستان میگن به خاطر کوجیما امتیاز بالا گرفته. یعنی اگه کوجیما نبود به جای ۸۲ میشد ۷۰؟ :D
حداکثر ۶۰. :دی
به جز منتقدها، اون گیمرهایی هم که با بازی حال کردن، اسیر هوای نفس شدن و اگه اسم کوجیما روش نبود، تف هم روش نمینداختن! مثلا خودم بعد از ۱۲۰ ساعت تجربه Death Stranding و وارد شدن بازی به لیست Top 10 عمرم، یه روز نشستم واقعا بدون تعصب فکر کردم و به این نتیجه رسیدم که اگه اسم کارگردانش غلامعلی همتی بود، جزو ۲۰۰ تا بازی اولم هم قرار نمی‌گرفت و عرق شرم ریختم. :(

حداکثر ۶۰. :دی
به جز منتقدها، اون گیمرهایی هم که با بازی حال کردن، اسیر هوای نفس شدن و اگه اسم کوجیما روش نبود، تف هم روش نمینداختن! مثلا خودم بعد از ۱۲۰ ساعت تجربه Death Stranding و وارد شدن بازی به لیست Top 10 عمرم، یه روز نشستم واقعا بدون تعصب فکر کردم و به این نتیجه رسیدم که اگه اسم کارگردانش غلامعلی همتی بود، جزو ۲۰۰ تا بازی اولم هم قرار نمی‌گرفت و عرق شرم ریختم. :(
منم به ساعتای 80 90 رسیده بودم هی به خودم میگفتم باید ازین چرخه معیوب بیرون بیای، باید این طلسم رو بشکنی منتهی اسم کوجیما من رو جادو میکرد و باعث میشد ناخواسته به بازی کردن ادامه بدم :( خدا لعنتت کنه کوجیما:(

این بازی خیلی سلیقه ایه.یعنی کاملا صفر و صدیه.منم به صورت رایگان و روی پلاس بازی کردم و با این که از قبلم میدونستم چطوریه ولی خواستم بدون هیچ پیش قضاوتی خودم تجربه کنم مشکل اساسی بازی بنظرم حالا فارق از پیاده روی های زیادش و خسته کننده بودن مکانیزم های گیم ملی واقعا شلوغ بودن وحشتناک رابط کاربریشه.یعنی من فکر می کنم کسایی بازیم دوس داشتن بعیده از رابط کاربریش راضی بوده باشن.به شدت شلوغ و اعصاب خرد کنه.اول بازی شما همین طوریش با یه بازی طرفی تا حالا شبیهشو ندیدیو و گیم پلیش کلا متفاوته و نیاز به حوصله داره دیگه حداقلش اینه با این رابط کاربریت نری رو اعصاب مخاطبت.🫠
ولی خب بازم باید تلاش امثال کوجیما قدر نهاد شما فکر کنید همینام نیان این بازی های سینگل پلیر خاص بسازن دیگه کل گیمینگ میشه فقط لایو سرویس و اساسین و کال اف و فیفا های تکراری و تکرار مکررات همیشگی بدون ذره ای نوآوری.
سالی ۱۰۰ تا از اینا بیان یدونه کنکورد و ماراتن و این آشغالا نیان.

اونجوری ام نیست که بازی رو اگر کسی جز کوجیما میساخت هیچی واسه ارائه نداشت. انصافا داستانی که تعریف میکنه در سال های اخیر کمتر اثری چنین جرئتی به خودش داده. یک سری تم های سرمایه داری و لیبرالیسم و .... رو میزنه در لفافه که واقعا کمتر کسی شهامتش رو داره. مشکل بازی اینه که سینمایی بودنش به گیم بودنش میچربه. البته کم لطفی میشه اگر نگم نیمه ی دوم بازی گیم پلی و اکشن بازی خیلی بیشتر میشه. یعنی شما بخش هایی از یک فیلم سینمایی رو بازی میکنی در حالیکه بخش هایی از یک بازی رو باید به تماشای لحظات سینماییش بشینی. به سیستم UI بازی اشاره کردن که موافقم باید ساده ترش کنن. حالا تو نسخه دوم قول دادن پسرای خوبی باشن. نسخه اول رو پایلوت در نظر بگیرید‌. نسخه دوم اصل کاریه.

اونجوری ام نیست که بازی رو اگر کسی جز کوجیما میساخت هیچی واسه ارائه نداشت. انصافا داستانی که تعریف میکنه در سال های اخیر کمتر اثری چنین جرئتی به خودش داده. یک سری تم های سرمایه داری و لیبرالیسم و .... رو میزنه در لفافه که واقعا کمتر کسی شهامتش رو داره. مشکل بازی اینه که سینمایی بودنش به گیم بودنش میچربه. البته کم لطفی میشه اگر نگم نیمه ی دوم بازی گیم پلی و اکشن بازی خیلی بیشتر میشه. یعنی شما بخش هایی از یک فیلم سینمایی رو بازی میکنی در حالیکه بخش هایی از یک بازی رو باید به تماشای لحظات سینماییش بشینی. به سیستم UI بازی اشاره کردن که موافقم باید ساده ترش کنن. حالا تو نسخه دوم قول دادن پسرای خوبی باشن. نسخه اول رو پایلوت در نظر بگیرید‌. نسخه دوم اصل کاریه.
در سینما، دیالوگ غیر سینمایی‌ ترین ابزار روایته چون وابسته به زبان و کلامه، نه تصویر. اما وقتی کارگردان بتونه با استفاده از ابزار هایی مثل تصویر، فضاسازی یا ریتم، دیالوگ رو زنده و جذاب کنه، نشون می‌ده که زبان سینما رو بلده.
همین منطق رو می‌شه به بازی‌ها تعمیم داد. در یک بازی با ساختار ادونچر، راه رفتن معمولاً کم‌ گیم‌ ترین فعالیت ممکنه و کارکرد صرفا انتقالی داره. قسمت اول دقیقا روی همین نقطه دست می‌ذاره و راه رفتن رو گیمیفای می‌کنه. بازی هیچ‌وقت شما رو رها نمی‌کنه. همیشه در حال "بازی کردن" هستید، حتی زمانی که فقط در حال راه رفتنید، چه اوایل بازی چه اواخر بازی. همونجوری که یک بازی اکشن ذره ذره محدودیت رو با نشون دادن انمی های خاص، ابزار های محدود و یا استامینای محدود به مخاطب معرفی میکنه، در این بازی هم محدودیت با تایم و سرعت رسیدن به هدف، زمین های ناهموار، تعادل و... به مخاطب معرفی میشه و بعد ذره ذره راه مقابله با محدودیت ها رو بهت میده بدون اینکه ذره ای بازی از تعادل بیفته.
برخلاف ظاهر مینیمال Death Stranding نه‌ تنها یک شاهکار گیم دیزاینه بلکه از نظر طراحی گیم‌پلی، می‌شه گفت یکی از "بازی‌ترین" بازی‌های ادونچره.

آقا چرا تاپیک رو اینهمه زود میزنید؟؟؟ خواهشا اگه میشه یکی از مدیرا قفل کنه تا زمانی که حداقل یه نقد بیاد! امبارگو بازی هم که مشخصه حداقل بذارید یه نقد بیاد بعد تاپیک بزنید! اینطوری این شائبه به ذهن آدم میاد که هیتر تشریف دارید، والا!

بعدش بازیو بسپرید به خودش و طرفدارای ادایی‌ش منم چیزی رو دوس نداشته باشم همین کارو میکنم و به نظرم از کافی هم کافی تره
من یکی خوب یادمه که امثال شماها از همون MGS هم ایراد میگرفتید که کاتسین های طولانی داره، فلانجای داستانش با عقل جور درنمیاد و مسخره س و...!
اصلا گرافیک و OST و داستان DS (گیم پلی رو طبق حرفهای مخالفین فاکتور نگیریم!) رو دیدین در چه حدیه؟ همون نمره ایم که گرفت اندرریت شد!

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Dante _Sparda
بازی death stranding بازی مورد علاقه من نیست، فقط خواستم بیام و یک مورد رو بیان کنم. اونم اینکه صرف نظر از اینکه من چقدر این بازی رو دوست دارم یا ندارم، از نظر من کوجیما یک انسان به شدت قابل احترام و ستایش در صنعت بازیسازی هست. چرا؟! چون وسواس بسیار زیادی برای ساخت بازیش به خرج میده و مدیریت پروژه بسیار خوبی داره، این میزان حساسیت در ساخت بازی یعنی احترام به شعور مخاطبه این حوزه ، یعنی احترام به ایده و مالکیت معنوی اثر که داری براش زحمت میکشی و در سطح بالاتری احترام به خودت و توانمندیت محسوب میشه. اینکه ایده های ذهنیت رو از روی کاغذ به دنیای واقعی میاری و به منحصه ظهور میزاری.
ایشون به شدت مدیریت پروژه خوبی دارن، زمانی که از کونامی جدا شد یک تنه بازیش رو مدیریت کرد و تیمش رو ساپورت کرد و به دد لاین تعیین شدش رسوند اثرش رو، کاری که مثلا کن لوین با تمام عشق و ارادتی که بهش دارم نمیتونه درست انجامش بده.
منتها من به عنوان یک مخاطب مدیوم گیم عنوان اول رو حائز استانداردهای سرگرم کنندگی این حوزه ندیدم، این چیزی از ارزش اثر و زحمتی که روش کشیده شده کم نمیکنه، ولی این بازی برای شخص من به لحاظ طراحی مراحل و و اون اثر سرگرم کنندگی نمره قبولی نمیگیره، ایده اثر در نگاه اول بکر به نظر میاد ولی در پیاده سازی و اجرا متاسفانه نتونست توقعات من رو برآورده کنه، من بازی اول رو در حدود نیم ساعت تا یک ساعت بیشتر نتونستم تحمل کنم. و از نظر من اگر این ایده رو کوجیما به سینما میبرد و اونجا فیلم دث استرندینگ رو میساخت میشد نگاه بهتری بهش داشت و قطعا توفیق بیشتری هم حاصل میکرد.
امیدوارم برای نسخه ۲ مقدار بیشتری روی گیم پلی بازی تمرکز کنه تا مخاطبانی مثل من هم بتونن از اثر خلق شده ش لذت ببرن، در باقی موارد کوجیما در همین نسخه اول هم ظرافت های هنری و دقت کاریش رو نشون داده. نگاهم به این نسخه با توجه به نمایش هاش خیلی خیلی بهتره و امیدوارم واقعا بتونم تجربه ش کنم👌.

وجه مشترک اینایی که بدشون اومده دقیقا تو یه چیز مشترکه:
همون اول بسم الله بازیو دراپ کردن

نیم ساعت یه ساعت یا دو ساعت اول چه بسا طرف موتور هم انلاک نکرده بازیو رها کرده
حالا کرده باشه هم نه جاده ای ساخته نه چهار تا بیس رو فعال کرده نه هیچ
به جان خودم نمیشه اینطور درمورد یه بازی نظر داد که سبک و ژانرشم چیز یونیکی هست
من الان تو تاپیک اکسپدیشن ۳۳ بود کجا بود رو حسب اینکه چسبوندن بازیش نکردم کچلم کردن (دلیل دیگه نداشت واقعا چون اتفاقا خیلی ازش خوشم اومده بود اول فکر کردن هیترم که سوتفاهم برطرف شد-الانم یکم رو پی سی رفتم واقعا چیز معرکه ای هست و باید رو پلی۵ حتما تهیه ش کنم)
این در حالیه که حالا اینکه خوره سبک نوبتیم شاید بگم بیربط ترین شماره های FF هم زدم و سبک اینم نوبتی بود.
آدم خیلی چیزا رو اولش دقیقا شاید نتونه تحمل کنه، به نظرم شیرین نصف این دوستان به این بازی زمان میدادن نظرشون عوض میشد.

من حدود ۲۰ ساعت نسخه اول رو بازی کردم از شدت خستگی و حوصله سر بر بودن مجبور شدم ولش کنم.موسیقی و گرافیک فوق العاده بودن به لطف دسیما و انجین گوریلاگیمز و داستان و روایتش هم جالب بود ولی به شدت لول دیزاین و گیمپلی بازی حوصله سر بر بود و برای منی که داستان الویت و جایگاه بالایی داره مجبور شدم ولش کنم.اینکه یه مکانیزسم ساده و پیش پا افتاده که توی تمامی بازیها وجود داره(پیاده روی) رو به اسم انقلاب و سبک جدید به مردم قالب کنی جالب نیست و از اون حرفهای تبلیغاتیه.نسخه ۲ که بهتر به نظر میرسه و گویا بخش های متنوعی داره و گانپلی و شوتینگ گسترده تری داره میشه بهش امیدوار شد که خسته کننده نباشه

خیلی جالبه تو نسلی که اغلب گیمرها بازیهای میازاکی به اون سختی رو تموم میکنن دوستان اصرار داشتن حتما تو دث استرندینگ پیاده روی کنن غالبا و ترایک و تراک و راه ساختن و موارد دیگه مثل رباتها و... اینا به اون گندگی رو درنیافتن تو بازیش وجود داره:دی
آره مناطق جدید پیاده غالبا باید میرفتی اما اینطوریم نبود شبیه ساز پیاده روی باشه چون همونم مرحله تو کوه داشت به صورت صخره نوردی و... داشت + با اینهمه آپشن دیگه که برای کارگو‌ دلیوری داشت که با وسیله نقلیه یا چیزای دیگه بسته برسونی.
من چنان کار ساده ای برام شده بود این موردش که فوکوس کرده بودم رو گشت و گذار بیشتر برای بهتر فهمیدن داستان بازی.

• Like
Reactions: m1647
به نظرم نمایشش توی sgf ضعیف بود
شاید هم خیلی لازم نبود
ولی خوب تور تبلیغاتی بازی رو شروع کردن حالا هر جا بتونن از فرصت استفاده میکنن و تبلیغ میکنن رفیق جینگ جیف کیلی هم که هست
ولی هنوز برام عجیبه چرا انگلیسی یاد نگرفته، حالا گفتاری به کنار ولی شنیداری هم برایش ترجمه میکنن
کسی این همه با محصولات چند رسانه ای غیر ژاپنی در تماسه کم کم خودشم نخواد باید انگلیسی یاد گرفته باشه
به نظرم که خیلی عجیبه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or