═══════════════════════Death Stranding 2: On the Beach
═══════════════════════
║
║
║
امبارگو: ۲ تیر ۱۴۰۴
║
═══════════════════════
═══════════════════════کوجیما واقعن آدم خاصیه، به همچین کسایی نیاز داریم، یعنی بودنشون به کسی ضرری نمیزنه، مثل داوود قفس که سبک خودشو داشت اینم همینطوراین همه اصرار به استفاده از بازیگرهای سینما تو مدیوم ویدیو گیم رو درک نمیکنم، چه چیزی قراره ثابت بشه؟ ویدیو گیم متفاوت از سینما هست موفقیت یک اثر حتی شخصیت محور هیچ ارتباطی با سلبریتی بودن مدل اون شخصیت نداره. جالبه که یکی از آیکن های ویدیو گیم با سابقه خلق کلی شخصیت به یاد موندنی میاد اینجا قیمه ها رو میریزه تو ماستا.
بنظرم بهترین اتفاق برای کوجیما در حال حاضر اینه که وارد سینما بشه، با این همه سینما زدگی بنظرم دستاوردی میون گیمرها دیگه نداره.
گرامی هنوز چیزی نشده که اینطوری جوش میاریاستغفرالله
دوستان تو تاپیک لوپروداکشن ترین بازیها که مغزت ازشون بخاطر توجه نکردن به ساده ترین جزییات سرطان گرفته خودشونو به آب و آتیش میزنن که نه این بهترین بازی تاریخه بعد میان به دث استرندینگ که کلاس و پشن از سر و روی بازی میریزه میگن پر از باگ و ایراد(البته که هولوگرام بودن شخصیتها و پیچیده نبودن مکانها اندازه yharnam نشانه ی چیزی جز بدسلیقگی و تنبلی و بی پولی نمیتونه باشه!) و بعدم ادعا میکنن اسم کوجیما متای بازی رو الکی میبره بالا نه اینکه باعث بشه هم انتظارا بره بالا که مطلقا به ضرر متای بازیه هم یه سری فک کنن چون بازی اکشن مخفی کاری جاسوسی نیست یه چیزی کمه و بنابراین اونقد خوب نیست که بازم به ضرر متاست رابین هودی چیزی هستین؟
اینکه دث استرندینگ سلیقه ایه کاملا درسته و خیلی ها نمیتونن با سیستم گیم پلیش ارتباط بگیرن و کاملا هم حق دارن. ولی این صحبت که بازی فقط بخاطر اسم کوجیما نمره گرفته بنظرم از همون دست صحبتهاییه که تو این فروم در مورد نمرات بازیهای نینتندو میشه که میگن فقط بخاطر اسمش نمره میگیرهمن چندین بار تلاش کردم شماره یک رو تموم کنم هیچ نفرت و تنفری هم نداشتم و واقعا میخواستم لذت ببرم ولی نتونستم و دفعه آخر که ولش کردم با خودم گفتم واقعا از این کوجیما ادایی تر و به قول خارجکی ها Pretentious تر نداریم . خیلی بازی ایراد داره اصلا همون بخش پیاده رویش و گیم پلیش که خیلی ها ایراد میگیرن بهترین قسمت بازی هست . از بدترین و ضد Game ترین قسمت های بازی میتونم به منو های شلوغ و درب و داغون کلا نچسب بودن UI و همه چیز بازی اسم ببرم واقعا سردرد خالص بود به اضافه لوس بازی های کوجیما که من نود درصد مواقع قیافم اینطوری بود :
View attachment 382619
کلا بازی انگار یک جوریه که کوجیما برای دل خودش ساخته که فقط خودش رو ارضا کنه و ادایی بازی هاش رو داخل بازی بچپونه و کار نداشته این مکانیزم های گیم پلی و غیرو موقع بازی کردن چطوری هستن . همه برای من محترم هستن جسارت نشه ولی حاضرم قسم بخورم اگه به جای کوجیما همین بازی رو یه بازیساز معمولی و نه چندان معروف ساخته بود قشنگ متای بازی رو 60-70 بود چون هیچ چیز بازی جز موزیک های خفن و گرافیک زیباش درست درمون اجرا نشده .
واقعا تریلرهای شماره دو رو میبینم انقدر ناراحت میشم چرا بازی با این گرافیک و Production Value رو نمیشه بازیش کرد و حتی همون پیاده روی باحال بازی اونطوری که تو تریلرها نشون میدن نیست و صفحه بازی پر از آیکون و اطلاعات بدرد نخوره و بیست ثانیه یک بار باید منوی شلوغ بازی رو باز کرد و و کلا نمیشه ازش لذت برد انگار .
البته سلیقه ای هم هست خیلی ها خوششون اومده از بازی ولی خب بازی پر از ایراده و به نظرم به خاطر اسم کوجیما اکثر اون ایرادها نادیده گرفته شدن .
این سری خود elle fanning هم اوردن با همین استدلال حداقل باید 88 رو بگیره دیگه با وجود بانو .نسخه اولش همچین امتیازی خفنی هم نداره که! ۸۲ بود. یه بازی معمولی
شما لیا سیدوکس رو تو هر مدیایی بیاری حداقل ۸۰ رو میگیره دیگه![]()