امتیازات بازی Crysis 2

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
crysis2-logo-375x281.jpg

درود

اولین امتیازات بازی Crysis 2 از سوی Official Xbox Magazineمنتشر شد این مجله به این بازی از امتیاز 10 نمره 9 را داده است . همچنین این مجله قسمت مولتی پلیر بازی را بسیار زیا خوانده است . و اشاره کرده است این قسمت یکی از زیبا ترین قسمتهایی است که شما میتوانید ان را تجربه کنید .

OXM

آخرین ویرایش:
یه بنده خدایی با قدرت تمام ادعا کرده بود این بازی میانگین بالای 90 رو میاره.تنها چیزی که باعث میشه الان بهش یه شکست خورده کامل نگم گرافیک فوق العادش روی کنسول هاست....
همین نمرات هم عالی هستن موضوع اینه که بعضیا رو خیلی جو گرفته بود.از EA و جوات گرفته تا فن هاش.

وقتی اونور چیزی نباشه دست به دامن مولتی شدن همین میشه دیگه ... EPIC FAIL :d

همین داستان رو ما تو عناوینی مثل MW2 داشتیم :d پست هاشون هم هست

خب این نظر شخص شماست . میخوای تو قالب حقیقت تو کت بقیه کنی ؟!
نظر شخصی!!!
اگه 8 Edge هر بازیی رو فوق العاده میکنه پس خیلی از بازیها فوق العاده هستن و اگر این نمره برای این بازی لفظ فوق العاده رو میاره به Bulletstorm که از این سایت 9 گرفته چی باید بگیم.تازه از کرایسیس هم بهتره از دید این سایت!
بازیی که فقط یه نمره کامل 10 تو کل سه پلتفروم(اونم تازه PS3ش!) از این همه نقد گرفته باشه اون هم با این همه ادعا , حال و روزش مشخصه!بهتره دست از تعصب الکی بر داریم....

• Like
Reactions: mehdihoo
نظر شخصی!!!
اگه 8 Edge هر بازیی رو فوق العاده میکنه پس خیلی از بازیها فوق العاده هستن و اگر این نمره برای این بازی لفظ فوق العاده رو میاره به Bulletstorm که از این سایت 9 گرفته چی باید بگیم.تازه از کرایسیس هم بهتره از دید این سایت!
بازیی که فقط یه نمره کامل 10 تو کل سه پلتفروم(اونم تازه PS3ش!) از این همه نقد گرفته باشه اون هم با این همه ادعا , حال و روزش مشخصه!بهتره دست از تعصب الکی بر داریم....
حرفی که تو گفتی بازی عمرا فوق العاده نیست ربطی به edge نداشت ! تقریبا نظر خودت را گفتی و منم گفتم نظر شخصیته !
از یکطرف دیگه شما چه نظری در مورد edge دارید برای من مهم نیست ! حالا چه بخوام تعصب نشون بدم یا نه .

خواستم بگم نظر من به Edge نزدیک تره، کلا تنها سایت یا مجله ی معتبری هست که امتیازش برام مهمه یعنی دقیقا تا الان اکثر امتیاز هاش با نظرم یکی بوده.

یه بنده خدایی با قدرت تمام ادعا کرده بود این بازی میانگین بالای 90 رو میاره.تنها چیزی که باعث میشه الان بهش یه شکست خورده کامل نگم گرافیک فوق العادش روی کنسول هاست....
همین نمرات هم عالی هستن موضوع اینه که بعضیا رو خیلی جو گرفته بود.از EA و جوات گرفته تا فن هاش.
هی من میخوام حرف نزنم نمیشه:d

ببین دوست عزیز.یه 200 نفر هم تو این سایت گفتن که GT5 , GOWIII , KZ3 قراره امیتازهاشون بترکونه!!!!gt5 که همه براش میانگین 97 رو در نظر گرفته بودن.پس دوستان حق داشتن بهش بگن gran lulismo.سر kz هم که دیگه قرار شد باز رکورد بزنه که آخرش این شد.پس باز هم دوستان حق دارن بگن failzone 3.سر gow III هم که قرار شده بود رکورد zleda رو بزنه.سر آلن ویک هم این اتفاقات افتاد و خودم گفتم 95 میشه.جوگیری و هایپ زدگی یه چیز طبیعی هست ولی نمیدونم چرا سر این عنوان انقدر حساسیت روش بالا شده.شاید بخاطر اینکه یه بازی مولتی که اولین تجربه یه شرکت برای کنسول هست شده بهترین گرافیک کنسولی.شاید به همین دلیل هست که باید هرجور میشه بهش حمله کرد.

در ضمن نظر شخصی من هم این هست که کرایسس 2 جزء 5 fps برتر عمرم هست.

هی من میخوام حرف نزنم نمیشه:d

ببین دوست عزیز.یه 200 نفر هم تو این سایت گفتن که GT5 , GOWIII , KZ3 قراره امیتازهاشون بترکونه!!!!gt5 که همه براش میانگین 97 رو در نظر گرفته بودن.پس دوستان حق داشتن بهش بگن gran lulismo.سر kz هم که دیگه قرار شد باز رکورد بزنه که آخرش این شد.پس باز هم دوستان حق دارن بگن failzone 3.سر gow III هم که قرار شده بود رکورد zleda رو بزنه.سر آلن ویک هم این اتفاقات افتاد و خودم گفتم 95 میشه.جوگیری و هایپ زدگی یه چیز طبیعی هست ولی نمیدونم چرا سر این عنوان انقدر حساسیت روش بالا شده.شاید بخاطر اینکه یه بازی مولتی که اولین تجربه یه شرکت برای کنسول هست شده بهترین گرافیک کنسولی.شاید به همین دلیل هست که باید هرجور میشه بهش حمله کرد.

در ضمن نظر شخصی من هم این هست که کرایسس 2 جزء 5 fps برتر عمرم هست.
پس اگه امتیازات یه بازی از تخیلات فرازمینی یه عده کمتر شد این یه حق طبیعیه که هر چی میخوان بهش بگن ؟! عجب استدلال قوی ای !
برای بهترین گرافیک کنسول هم تا آخر سال وقت زیادی مونده !

عنوانی که بتونه میانگین 87/100 رو از مجلات و سایتها کسب کنه بجز فوق العاده کلمه دیگه ای نمیشه براش بکاربرد.منم با حرف دوستان موافقم وقتشه تعصب رو کنار بذاریم و حقایق رو بپذیریم.

پس اگه امتیازات یه بازی از تخیلات فرازمینی یه عده کمتر شد این یه حق طبیعیه که هر چی میخوان بهش بگن ؟! عجب استدلال قوی ای !
برای بهترین گرافیک کنسول هم تا آخر سال وقت زیادی مونده !
نگرفتی منظورم رو.:dاون دوستمون برگشت اینو گفت:

منم بهش گفتم این صحبتها سر gt-kz هم بود.پس وقتی که عده ایی اومدن امتیازاتش رو مسخره کردن حق داشتن دیگه؟صحبت کلی من این هست که چرا سر کرایسس 2 این همه حساسیت بوجود اومده.چرا اکثرا سعی میکنن هرجور شده بکوبنش؟آیا اگر این گرافیک رو نداشت،و سایتها بهش نمیگفتن بهترین،باز هم اینجوری باهاش برخورد میشد؟
من میگم اگر الان کرایسس 2 یه بازی شکست خورده(extreme lol) هست پس gt5 هم همون gran lulismo و کیلزون 3 هم همون failzone 3 هستش.
=======
در مورد بهترین گرافیک هم حدس خودم هست که یا rage بشه و یا u3.اصلا هم چیز عجیبی نیست.زمانی geow 1 با اقتدار بهترین بود.بعدش نوبت mgs 4 - u2 رسید و الان هم crysis 2.

نگرفتی منظورم رو.:dاون دوستمون برگشت اینو گفت:

منم بهش گفتم این صحبتها سر gt-kz هم بود.پس وقتی که عده ایی اومدن امتیازاتش رو مسخره کردن حق داشتن دیگه؟صحبت کلی من این هست که چرا سر کرایسس 2 این همه حساسیت بوجود اومده.چرا اکثرا سعی میکنن هرجور شده بکوبنش؟آیا اگر این گرافیک رو نداشت،و سایتها بهش نمیگفتن بهترین،باز هم اینجوری باهاش برخورد میشد؟
من میگم اگر الان کرایسس 2 یه بازی شکست خورده(extreme lol) هست پس gt5 هم همون gran lulismo و کیلزون 3 هم همون failzone 3 هستش.
=======
در مورد بهترین گرافیک هم حدس خودم هست که یا rage بشه و یا u3.اصلا هم چیز عجیبی نیست.زمانی geow 1 با اقتدار بهترین بود.بعدش نوبت mgs 4 - u2 رسید و الان هم crysis 2.
والا این یه بخش از جمله ی شما :
ببین دوست عزیز.یه 200 نفر هم تو این سایت گفتن که GT5 , GOWIII , KZ3 قراره امیتازهاشون بترکونه!!!!gt5 که همه براش میانگین 97 رو در نظر گرفته بودن.پس دوستان حق داشتن بهش بگن gran lulismo.
آخر جمله ی آخرت هم که نقطه گذاشتی که یعنی اون دوستان این حق رو داشتن دیگه.درست ؟!(در واقع داری این حق رو بهشون میدی و دلیل اول مخالفت من هم همین بود!) اون چیزی که شما گفتی , یه عده بودن که بی خودی اومدن جو سازی کردن و انتظار اون امتیازها رو داشتن که خیلیها می دونن هدف از این جو سازیها چیه ! و اون افراد چه کسایی هستن ! این از این . ولی C2 رو کسی گنده نکرد ! این خود کرایتک بود که هر چی بازی بود رو له کرد ! غیر از این بود ؟ از وقتی هم که کل کل گرافیک بین این بازی و اون یکی شد سر امتیازات اون یکی داستان از ارکان اصلی یه fps شد ولی الان توی این 20 صفحه گرافیک داره حرف اول و آخر رو میزنه ! الان هم فک کنم کسی اینجا نباشه که ندونه دلیل این همه طرفداری از گرافیک این بازی روی کنسول چیه ؟!
این حرفی هم که الان توی پست این صفحه ات گفتی کاملا با صفحه ی قبلی فرق داره !
در کل جوسازی کردن یه عده با جو سازی کردن یه شرکت کاملاً فرق میکنه !منم چیزی در مورد شکست خورده بودن این بازی نگفتم ! صحبت دیگه ای بود توی پروفایلم در خدمتم , اینجا زیادی بحث داره منحرف میشه !
----------------
بله.اگر الان کسی حق داره که بگه کرایسس 2 شکست خورد یا از این گونه حرفها پس جی تی 5 و کیلزون 3 همونایی هست که بقیه میگن.:dدیگه واضح تر از این نمیتونم بگم.
این حرف شما هم درست بود اگر پلی فونی یا گوریلا هم در مورد امتیاز حرفی میزدن . از این واضح تر میخوای ؟

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: vivanred
u.s.a @
منظور دوستمون ادعای خود کریتک بود جهت کسب میانگین بالای 90 برای Crysis 2 نه بچه های سایت!
عرض ادب رضا جان.
خوب اگر بازی ایی با میانگین فعلی کرایسس شده شکست خورده پس کیلزون 3 و جی تی 5 چی هستن؟:d
======
خر جمله ی آخرت هم که نقطه گذاشتی که یعنی اون دوستان این حق رو داشتن دیگه.درست ؟!
بله.اگر الان کسی حق داره که بگه کرایسس 2 شکست خورد یا از این گونه حرفها پس جی تی 5 و کیلزون 3 همونایی هست که بقیه میگن.:dدیگه واضح تر از این نمیتونم بگم.
متوجه پست بنده نشدی، کرایسیس در زمینه نمرات اونجوری که طبق ادعای ساندگانش بود ظاهر نشد و این یک شکست هست برای کرایتک، GT5 و KZ3 ادعایی نداشتن در این زمینه هرچند به نظر خودم اصلاً در حد انتظار ظاهر نشدن!
خوب رضا جان این هم نظر شماست و قطعا نظر من یا بقیه با این نظر متفاوت هست.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: hosein me
خوب اگر بازی ایی با میانگین فعلی کرایسس شده شکست خورده پس کیلزون 3 و جی تی 5 چی هستن؟
متوجه پست بنده نشدی، کرایسیس در زمینه نمرات اونجوری که طبق ادعای ساندگانش بود ظاهر نشد و این یک شکست هست برای کریتک، GT5 و KZ3 ادعایی نداشتن در این زمینه هرچند به نظر خودم اصلاً در حد انتظار ظاهر نشدن!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or