امتیازات بازی Crysis 2

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
crysis2-logo-375x281.jpg

درود

اولین امتیازات بازی Crysis 2 از سوی Official Xbox Magazineمنتشر شد این مجله به این بازی از امتیاز 10 نمره 9 را داده است . همچنین این مجله قسمت مولتی پلیر بازی را بسیار زیا خوانده است . و اشاره کرده است این قسمت یکی از زیبا ترین قسمتهایی است که شما میتوانید ان را تجربه کنید .

OXM

آخرین ویرایش:
یک سری امتیاز جدید هم تو متا ثبت شده. میانگین هر دو نسخه هم به 86 برای Xbox و 87 برای PS3 و 88 برای PC تنزل پیدا کرد. نکته جالبی که وجود داره اینه که این بازی تا به حال هیچ نمره کاملی که رسمی باشه و توی متا ثبت بشه تو هیچ کدوم از نسخه ها دریافت نکرده.

نکته: تمامی نمرات تو متا ثبت شده است.

MondoXbox - 9.3/10

Planet Xbox 360 - 9.2/10

Digital Chumps - 9/10

Video Game Talk - 9/10

Cheat Code Central - 8.6/10

BigPond GameArena - 8.5/10

The Onion A.V. Club - 8.3/10

Da Gameboyz - 8.3/10

The Escapist - 8/10

یک سوال از دوستان متعصب روی کنسول Xbox که همین جور چپ و راست بلاگ میزنند و سایت های رسمی سونی رو متهم می کنند. از دیدگاه شما که من باهاش 100% هم مخالف هستم الان اون دو تا سایت اول هم جیره خوره مایکرو هستند دیگه نه؟بالاخره 7-8 نمره بالاتر از میانگین بازی نمره دادند و اسم Xbox هم توشون به چشم میخوره. واقعا مسخره ترین طرز تفکر ممکنه هست که بگیم تمامی سایت هایی که اسم یک کنسول یا شرکت توشون هست نمره های کیلویی میدن.

یک سوال از دوستان متعصب روی کنسول Xbox که همین جور چپ و راست بلاگ میزنند و سایت های رسمی سونی رو متهم می کنند. از دیدگاه شما که من باهاش 100% هم مخالف هستم الان اون دو تا سایت اول هم جیره خوره مایکرو هستند دیگه نه؟بالاخره 7-8 نمره بالاتر از میانگین بازی نمره دادند و اسم Xbox هم توشون به چشم میخوره. واقعا مسخره ترین طرز تفکر ممکنه هست که بگیم تمامی سایت هایی که اسم یک کنسول یا شرکت توشون هست نمره های کیلویی میدن.

چرا خودتو درگیر میکنی با اینا؟ اینا فک میکنن چون تو بهترین بازی سال کاور نسخه PS3 گذاشته شده بازیسنتر از سونی پول گرفته! به نظرت ارزش ادامه صحبت کردن دارند؟

مگه کرایسیس انحصاری 360ـه؟:-/

چرا خودتو درگیر میکنی با اینا؟ اینا فک میکنن چون تو بهترین بازی سال کاور نسخه PS3 گذاشته شده بازیسنتر از سونی پول گرفته! به نظرت ارزش ادامه صحبت کردن دارند؟
چون بعضی وقت ها اگه صحبت نکنی فکر می کنند واقعا نظرشون درست هست و تمامی سایت های پسوند یا پیشوند دار مشکل دارند! اون قضیه بازیسنتر هم که واقعا دوستان خوشحال هستند دیگه و تو اون زمینه نمیشه کاری کرد براشون! حالا خوبه اشکان اول تاپیک توضیح داده بود.

مگه کرایسیس انحصاری 360ـه؟:-/
بحث دوستان کامل کامل انحصاری بودن نیستش و بیشتر رقابت بین دو کنسول هست! وقتی Xbox تا آخر سال انحصاری خفنی تو این سبک نداره خوب سایت هاش میان به عنواینی که رقیب هستند نمره بالاتر میدند. البته این رو بگم که من هیچ کدوم از این حرف ها رو قبول ندارم و همش به نظرم بی اساس هست اما حرفی که اون دوستان خوشحال تو بلاگ ها میزنند این برداشت رو میشه ازش کرد! این رو قبول دارم که بعضی سایت ها ممکنه با جهت گیری نمره بدند مثل همون Universe اما همه نه. خیلی ها هستند که ممکنه بازی رو نقد کردند و ازش خوششون نیومده یا خیلی خوششون اومده. حالا دوستان میان این خوش اومدن ها رو بر اساس انحصاری یا مولتی بودن تقسیم می کنند که از نظر من کاملا اشتباه هست!

بحث دوستان کامل کامل انحصاری بودن نیستش و بیشتر رقابت بین دو کنسول هست! وقتی Xbox تا آخر سال انحصاری خفنی تو این سبک نداره خوب سایت هاش میان به عنواینی که رقیب هستند نمره بالاتر میدند. البته این رو بگم که من هیچ کدوم از این حرف ها رو قبول ندارم و همش به نظرم بی اساس هست اما حرفی که اون دوستان خوشحال تو بلاگ ها میزنند این برداشت رو میشه ازش کرد! این رو قبول دارم که بعضی سایت ها ممکنه با جهت گیری نمره بدند مثل همون Universe اما همه نه. خیلی ها هستند که ممکنه بازی رو نقد کردند و ازش خوششون نیومده یا خیلی خوششون اومده. حالا دوستان میان این خوش اومدن ها رو بر اساس انحصاری یا مولتی بودن تقسیم می کنند که از نظر من کاملا اشتباه هست!
خُب نتیجه گیریت کاملا اشتباهه:دی چون اون سایت اگر هم جیره خور باشه فقط به بازیهای خودش نمره بالا میده، نه اینکه بخواد با دادن نمره به بازی مولتی مثلا بازی انحصاری یه کنسول دیگه رو خراب کنه (اصلا چه ربطی داشت؟ خودت فهمیدی چی گفتی؟:دی).

در مورد بلاگ هم که فقط درباره همون PS Lifestyle بلاگ زده شد دیگه. الان من دقیقا نمیدونم از چی ناراحتی که یهو همچین چیزایی رو گفتی، ولی خُب اگه اون بلاگ به مذاقت خوش نیومد، خُب باشه، PS Lifestyle بسیار سایت خفن و بی طرفیه:دی حله؟

• Like
Reactions: Fratos
خُب نتیجه گیریت کاملا اشتباهه:دی چون اون سایت اگر هم جیره خور باشه فقط به بازیهای خودش نمره بالا میده، نه اینکه بخواد با دادن نمره به بازی مولتی مثلا بازی انحصاری یه کنسول دیگه رو خراب کنه (اصلا چه ربطی داشت؟ خودت فهمیدی چی گفتی؟:دی).

در مورد بلاگ هم که فقط درباره همون PS Lifestyle بلاگ زده شد دیگه. الان من دقیقا نمیدونم از چی ناراحتی که یهو همچین چیزایی رو گفتی، ولی خُب اگه اون بلاگ به مذاقت خوش نیومد، خُب باشه، PS Lifestyle بسیار سایت خفن و بی طرفیه:دی حله؟
آره فهمیدم تو نفهمیدی به فهم من ربط نداره:دی

از چیزی ناراحت نیستم بابی! فقط من میگم این حرفی که چند وقت هست خیلی ها میزنند و میگن نمره بعضی سایت ها به انحصاری ها خیلی بیشتر هست رو قبول ندارم. الان به محمد هم گفتم. رفته بازی هایی که دوست داشته رو فقط نگاه کرده. مثلا همین KZ3 و یاکوزا 4 رو باهم دیگه از لحاظ نمرات انحصاری مقایسه کنید. درسته کیلی یکم بالاتر هست اما یاکوزا هم یکم پایین تر هست. مشکل اینه که شماها(منظورم اونایی که این طرز تفکر رو دارند هست) فقط اون قسمتی که دوست دارید رو نگاه می کنید نه کل قضیه! برای همین هم بعضی جاها لازمه که توضیحاتی داده بشه تا فکر نکنند که حرفشون درسته و کسی چیزی نمیگه یعنی همه ok هستند! همین

سلام!
از چیزی ناراحت نیستم بابی! فقط من میگم این حرفی که چند وقت هست خیلی ها میزنند و میگن نمره بعضی سایت ها به انحصاری ها خیلی بیشتر هست رو قبول ندارم. الان به محمد هم گفتم. رفته بازی هایی که دوست داشته رو فقط نگاه کرده. مثلا همین KZ3 و یاکوزا 4 رو باهم دیگه از لحاظ نمرات انحصاری مقایسه کنید. درسته کیلی یکم بالاتر هست اما یاکوزا هم یکم پایین تر هست. مشکل اینه که شماها(منظورم اونایی که این طرز تفکر رو دارند هست) فقط اون قسمتی که دوست دارید رو نگاه می کنید نه کل قضیه! برای همین هم بعضی جاها لازمه که توضیحاتی داده بشه تا فکر نکنند که حرفشون درسته و کسی چیزی نمیگه یعنی همه ok هستند! همین
آقا بحث را چرا عمومی میکنی؟ :دی خب بیا این هم بازی مورد علاقه خودت:
Yakuza 4
میانگین = 78.9
Playstation Official Magazine UK 70
PlayStation LifeStyle 80
Playstation Official Magazine US 70
PSX Extreme 81
PSM3 Magazine UK 91
میانگین این بالایی ها = 78.4
==
Yakuza 3
میانگین = 79.9
PlayStation LifeStyle 90
PSX Extreme 84
Playstation Official Magazine US 60
Playstation Official Magazine UK 90
Playstation Official Magazine AU 70
Playstation Universe 80
PSM3 Magazine UK 90
متوسط عزیزان بالایی = 80.6
البته من چون به MetaCritics دسترسی ندارم از GameRankings نمره گذاشتم و ممکنه 3-2 تا سایت کم و زیاد بشه ولی بعید میدونم در کلیت مسئله تفاوتی ایجاد کنه.
==
من بهت گفتم اینجا هم میگم، از هر دو طرف سایت ها و مجلات فن که کیلویی نمره میدن وجود داره، ولی یه سری کارهایی که مجلات و سایت های PS می کنند دیگه خیلی تابلو هست :دی

سلام!
آقا بحث را چرا عمومی میکنی؟ :دی خب بیا این هم بازی مورد علاقه خودت:
Yakuza 4
میانگین = 78.9
Playstation Official Magazine UK 70
PlayStation LifeStyle 80
Playstation Official Magazine US 70
PSX Extreme 81
PSM3 Magazine UK 91
میانگین این بالایی ها = 78.4
==
Yakuza 3
میانگین = 79.9
PlayStation LifeStyle 90
PSX Extreme 84
Playstation Official Magazine US 60
Playstation Official Magazine UK 90
Playstation Official Magazine AU 70
Playstation Universe 80
PSM3 Magazine UK 90
متوسط عزیزان بالایی = 80.6
البته من چون به MetaCritics دسترسی ندارم از GameRankings نمره گذاشتم و ممکنه 3-2 تا سایت کم و زیاد بشه ولی بعید میدونم در کلیت مسئله تفاوتی ایجاد کنه.
==
من بهت گفتم اینجا هم میگم، از هر دو طرف سایت ها و مجلات فن که کیلویی نمره میدن وجود داره، ولی یه سری کارهایی که مجلات و سایت های PS می کنند دیگه خیلی تابلو هست :دی
الان منظورت از این نمره هایی که لیست کردی رو خدابکیلی نفهمیدم :دی

الان منظورت از این نمره هایی که لیست کردی رو خدابکیلی نفهمیدم :biggrin1:
برهان گفت که سایت ها و مجلات PS به Yakuza کمتر از میانگین نمره دادن، من هم ثابت کردم که اینجوری نبوده :دی حداقل تو GameRankings اینجوری نبوده :دی

یعنی اون چند دهم خیلی توی میانگین تاثیر داره این که یه جورایی حرف دوستمون رو ثابت می کنه!!این ها که با میانگین زیاد اختلاف ندارند.
نگرفتی چی شد :دی من چند تا بازی لیست کردم که میانگین سایت های PS به اون بازیها خیلی بالاتر از میانگین کلی بازی بود (KZ3 و GT5 و MGS4) بعد برهان گفت که به جاش میانگین سایتهای PS به Yakuza کمتر از میانگین کلی هست، ولی داریم می بینیم که میانگین سایت های PS و میانگین کلی فرق چندانی با هم ندارن.
میانگین GT5= 84.3، میانگین سایتهای مذکور = 88.1
میانگین KZ3= 86.3، میانگین سایتهای مذکور = 92.6
میانگین MGS4= 93.6، میانگین سایتهای مذکور = 98.6
===========
پ.ن: آقا بحث تاپیک کلا منحرف شد، اگه کسی مشکلی با نظر من داره بهتره بیاد تو پروفایل تا تاپیک بیشتر از این از صراط مستقیم خارج نشه :دی

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: pandora tomorrow
برهان گفت که سایت ها و مجلات PS به Yakuza کمتر از میانگین نمره دادن، من هم ثابت کردم که اینجوری نبوده :دی حداقل تو GameRankings اینجوری نبوده :دی
یعنی اون چند دهم خیلی توی میانگین تاثیر داره این که یه جورایی حرف دوستمون رو ثابت می کنه!!این ها که با میانگین زیاد اختلاف ندارند.

یه بنده خدایی با قدرت تمام ادعا کرده بود این بازی میانگین بالای 90 رو میاره.تنها چیزی که باعث میشه الان بهش یه شکست خورده کامل نگم گرافیک فوق العادش روی کنسول هاست....
همین نمرات هم عالی هستن موضوع اینه که بعضیا رو خیلی جو گرفته بود.از EA و جوات گرفته تا فن هاش.

اینو کسی گذاشته ؟
EDGE :8
یعنی بازی فوق العادست :دی
http://www.nintendoeverything.com/63014/
به موتور استورم هم 8 داده....
یا اون بازی هم فوق العادس یا اینکه حالت های دیگه....:d
این دوتا به هم ربطی ندارن ولی اینو گفتم بدونی که این بازی عمرا فوق العاده نیست!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or