امتیازات بازی Crysis 2

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
crysis2-logo-375x281.jpg

درود

اولین امتیازات بازی Crysis 2 از سوی Official Xbox Magazineمنتشر شد این مجله به این بازی از امتیاز 10 نمره 9 را داده است . همچنین این مجله قسمت مولتی پلیر بازی را بسیار زیا خوانده است . و اشاره کرده است این قسمت یکی از زیبا ترین قسمتهایی است که شما میتوانید ان را تجربه کنید .

OXM

آخرین ویرایش:
GAME SPOT به نسخه PC هم 8.5 داد.:( حدس میزدم.

همونطور که توی پست قبلی گفتم همین 8.5 بنظر من منصفانه هست،Crytek از PC پرواز کرد و باید بیشتر روی نسخه ی PC کار می کرد، مطلبی تحت عنوان"How Crytek doomed Crysis 2's PC version " توی سایت GURU3D هست، بخونید جالبه، همون انتقادیه که منم داشتم و سرش بحث کردیم.

Game Guys A-/A+ 9/10

GamersTV 8/10

از PC انتظار بیشتری منتقد ها دارن چون دست سازنده باز تره..
حرف شما درست هست ولی به دلیل مشکلاتی که همه می دونند ناچار شدند که فعلا دایرکس 11 را بیرون ندهند اگه بازی با دایرکس 11 بیرون می امد من یقین داشتم که داستان فرق می کرد
همونطور که توی پست قبلی گفتم همین 8.5 بنظر من منصفانه هست،Crytek از PC پرواز کرد و باید بیشتر روی نسخه ی PC کار می کرد، مطلبی تحت عنوان"How Crytek doomed Crysis 2's PC version " توی سایت GURU3D هست، بخونید جالبه، همون انتقادیه که منم داشتم و سرش بحث کردیم.
فرشید جان هر چقدر هم که کم کار کرده باشند به نظر من 8.5 حقش نبود البته کلا دیگه همه gamespotرا می شناسند که نمرهاش شاهکار هست نسبت به بقیه سایت ها مخصوصا روی pc

حرف شما درست هست ولی به دلیل مشکلاتی که همه می دونند ناچار شدند که فعلا دایرکس 11 را بیرون ندهند اگه بازی با دایرکس 11 بیرون می امد من یقین داشتم که داستان فرق می کرد

فرشید جان هر چقدر هم که کم کار کرده باشند به نظر من 8.5 حقش نبود البته کلا دیگه همه gamespotرا می شناسند که نمرهاش شاهکار هست نسبت به بقیه سایت ها مخصوصا روی pc
هر چقدر هم که کم کار کرده باشه چرا نمره ی کمتر حقش نیست؟!

ارزش گذاری معیاری داره و هر ضعف و کمبودی دیده بشه باید باید از امتیاز عنوان کم بشه، حالا هر استودیویی می خواد باشه، چه Crytek چه Blizzard و چه Ubisoft، نباید تبعیض گذاشت،

ملاک کیفیت کار و توجه به خواسته های کیمرها هست که توی این عنوان خاص Crytek به PC Gamer ها بی توجهی کرد و حقش هست که امتیاز کمتر بگیره-هر چند که بارها از این جهت به کاربرها اطمینان داده بود و حالا معلوم شد که اون حرفها بی اساس بوده، بارها هم تکرار کرده بود...
، کار GS بنظرم درست بود، در صورتی که مثلا IGN برای نقد نسخه ی PC با اینکه به محدود شدن تنظیمات اشاره کرد اما اصلا اهمیتی بهش نداد. بحث سر چیزی بود که می تونست باشه و این موتور قابلیتش رو داره، وگرنه همه می دونیم که Crysis 2 هنوز هم از لحاظ تکنیکی و گرافیک از بهترینها روی همه ی پلاتفرمهاست.

هر چقدر هم که کم کار کرده باشه چرا نمره ی کمتر حقش نیست؟!

ارزش گذاری معیاری داره و هر ضعف و کمبودی دیده بشه باید باید از امتیاز عنوان کم بشه، حالا هر استودیویی می خواد باشه، چه Crytek چه Blizzard و چه Ubisoft، نباید تبعیض گذاشت،

ملاک کیفیت کار و توجه به خواسته های کیمرها هست که توی این عنوان خاص Crytek به PC Gamer ها بی توجهی کرد و حقش هست که امتیاز کمتر بگیره-هر چند که بارها از این جهت به کاربرها اطمینان داده بود و حالا معلوم شد که اون حرفها بی اساس بوده، بارها هم تکرار کرده بود...
،.
با تمام احترام به نظر شما با دلیل بهت می گم که حقش نیست فرشید
همین الان می تونم برات بیش از چند تا بازی مثال بزنم که گرافیک کمتری از کرایسیس2 pc
دارند ولی نمره بالاتری گرفته اند تو قسمت گرافیک خوب اگه این طور که شما می گی اونوقت ملاک اون ها برا بیشتر بودن چی هست !!!!!!!!!!!!
بنا به دلایلی که برای همه روش هست فعلا بازی با دایرکس 11 بیرون نیامد پس نمیشه گفت شرکت کم کاری کرده برای این می گم حقش نیست که این نمره را بدهند بهش

• Like
Reactions: Terova
همین الان می تونم برات بیش از چند تا بازی مثال بزنم که گرافیک کمتری از کرایسیس2 pc
دارند ولی نمره بالاتری گرفته اند تو قسمت گرافیک خوب اگه این طور که شما می گی اونوقت ملاک اون ها برا بیشتر بودن چی هست !!!!!!!!!!!!
بنا به دلایلی که برای همه روش هست فعلا بازی با دایرکس 11 بیرون نیامد پس نمیشه گفت شرکت کم کاری کرده برای این می گم حقش نیست که این نمره را بدهند بهش

حسین بنظرم معیار فقط گرافیک بالاتر نسبت به بازیهای دیگه نیست.من تو امتیاز دادن سایت ها فقط gamespot رو قبول دارم.چون واقعا همه چیز رو مد نظر قرار میده.فکر میکنم الان نمره گرافیکشو باید نسبت به crysis 1 در نظر بگیریم و اینم فراموش نکنیم که چند سال گذشته و لابد اون جهشی که تو این چندسال نسبت به گرافیک باید داشته باشه نداشته.کلا فکر میکنم که خیلی چیزارو ملاک قرار میدن برای امتیاز.

انصافا بعد از این همه جنگ و دعوا تو سایت ها . من امتیاز 9.2 بهش میدم .
حقش هم هست . اونی که اصلا حقش نیست راجع بهش صحبت کنن و نقدش کنن نسخه محترم کنسولیه که با 28 فریم دیگه روی همه رو سفید کرده . ای کنسول ای مقدس اگه تو نبودی الان کلا صنعتی به اسم VIDEO GAME وجود نمی داشت . چقدر ما تو رو دوست داریم که اینطوری به خاطر تو بازی درست م یکنن تا ما هم بتونیم بازی کنیم.

اینجا داریم ابراز نظر می کنیم، صحبت احقاق حق نیست.

صرف اینکه گرافیکش بالاتر از بقیه ی عنوانهاست نمیشه گفت حتما باید امتیاز بیشتری بگیره،چون قابلیتهای این انجین رو ما توی نسخه ی قبلی دیده بودیم و می دونیم که می تونست برای PC امکانات گرافیکی بیشتر و تنظیمات بیشتر داشته باشه ، حتی اگر DX11 رو در نظر نگیریم، وقتی می شه توی کنسول بازی خیلی از تنظیمات رو تغییر داد یعنی اینکه اضافه کردن چن تا فرم برای تنظیمات Advanced خیلی کار سختی نبود اما عمدا اینکار انجام نشد ، من مطمئن هستم که در ابتدا قرار بود امکانات نسخه ی PC بیشتر و با هدف ارائه ی تمام گزینه ها از جمله DX11 باشه، اما بعدا این امر تعدیل شد.

این مورد هم که شما می گی بنا به دلایلی که بر همه روشن هست، خب دلیل نمیشه که این دلایل رو قبول داشته باشیم که! ، دلیلش سیاستگذاری فروش EA و تمرکز روی کنسولها هست که باعث شده نسخه ی PC بازی ایندفه شبیه یه پورت باشه تا یه نسخه ی پیشتاز واقعی،

پس حداقل راجع به PC میشه بخاطر عدم صداقت و بی توجه به خواست کاربران و همچنین اولویت دادن به سیاست های بازاری EA منصفانست که از امتیاز کلی بازی کاسته بشه، نظرم من هم یه نظر مثل بقیه ی نظرات و نمرات سایتها.

اینجا داریم ابراز نظر می کنیم، صحبت احقاق حق نیست.

صرف اینکه گرافیکش بالاتر از بقیه ی عنوانهاست نمیشه گفت حتما باید امتیاز بیشتری بگیره،چون قابلیتهای این انجین رو ما توی نسخه ی قبلی دیده بودیم و می دونیم که می تونست برای PC امکانات گرافیکی بیشتر و تنظیمات بیشتر داشته باشه ، حتی اگر DX11 رو در نظر نگیریم، وقتی می شه توی کنسول بازی خیلی از تنظیمات رو تغییر داد یعنی اینکه اضافه کردن چن تا فرم برای تنظیمات Advanced خیلی کار سختی نبود اما عمدا اینکار انجام نشد ، من مطمئن هستم که در ابتدا قرار بود امکانات نسخه ی PC بیشتر و با هدف ارائه ی تمام گزینه ها از جمله DX11 باشه، اما بعدا این امر تعدیل شد.

این مورد هم که شما می گی بنا به دلایلی که بر همه روشن هست، خب دلیل نمیشه که این دلایل رو قبول داشته باشیم که! ، دلیلش سیاستگذاری فروش EA و تمرکز روی کنسولها هست که باعث شده نسخه ی PC بازی ایندفه شبیه یه پورت باشه تا یه نسخه ی پیشتاز واقعی،

پس حداقل راجع به PC میشه بخاطر عدم صداقت و بی توجه به خواست کاربران و همچنین اولویت دادن به سیاست های بازاری EA منصفانست که از امتیاز کلی بازی کاسته بشه، نظرم من هم یه نظر مثل بقیه ی نظرات و نمرات سایتها.

کل صحبت های شما رو میشه در دو کلمه جمع بندی کرد: کرایسیس کنسولیزه شده!

اگه همین الان هم بازی رو با دی ایکس 11 بیرون میدادن ، هیچ سیستمی درست و حسابی بازی رو اجرا نمیکرد و میشد مثل کرایسیس اولی! . همون بهتر که ندادن و امیدوارم به هیچ عنوان هم ندن!.کارت گرافیک روز رو خریدیم به زور تو این بازی فریم میده ! از اون طرف کنسول 6 سال پیش با همون کیفیت بازی رو اجرا میکنه و جوات خان هم داره یه گوشه سوت میزنه و پول های مایکروسافت،سونی،انویدیا ،اینتل و ای ام دی رو که رو هم تلمبار شده هست رو میشمره !.
پیر نشی جوات خان !. دستت درد نکنه از اینکه ملت رو سر کار گذاشتی!

این هم میانگین بازیها در گیم رنکینگ
PS3 : 88.27%
PC : 88.08%
XBOX 360 : 87.81%
نمره های بازی که خیلی خوب بود
میانگین بازی هم خیلی خوب شده
خود من فکر نمیکردم میانگینش بالای 85 بشه......

پ.ن:بیاید توی سال جدید یاد بگیریم که میانگین بالای 85 یعنی خیلی خوب.....

آخرین ویرایش:
این هم میانگین بازیها در گیم رنکینگ
PS3 : 88.27%
PC : 88.08%
XBOX 360 : 87.81%
نمره های بازی که خیلی خوب بود
میانگین بازی هم خیلی خوب شده
خود من فکر نمیکردم میانگینش بالای 85 بشه......

پ.ن:بیاید توی سال جدید یاد بگیریم که میانگین بالای 85 یعنی خیلی خوب.....

البته 360 از 21 نقد
ps3 از 11 تا
pc از 12 تا

• Like
Reactions: taherism

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or