امتیازات بازی Crysis 2

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
crysis2-logo-375x281.jpg

درود

اولین امتیازات بازی Crysis 2 از سوی Official Xbox Magazineمنتشر شد این مجله به این بازی از امتیاز 10 نمره 9 را داده است . همچنین این مجله قسمت مولتی پلیر بازی را بسیار زیا خوانده است . و اشاره کرده است این قسمت یکی از زیبا ترین قسمتهایی است که شما میتوانید ان را تجربه کنید .

OXM

آخرین ویرایش:
امتیازاتی که در ماه ایپریل در متا ثبت شده تا به امروز:

Console Monster - 8.2/10

GameCritics - 8/10

Gameplanet - 8/10

Gamekult - 7/10

میانگین نسخه 360 هم با 52 نقد 86 هست و نسخه PS3 هم با 34 نقد 87

دوستان من خودم از بازی لذت بردم.نمیگمم بازیه بدی بود که.اصلا هم باهاش مشکل ندارم.روز اولم رفتم خریدمش....اما
فقط از اون روز که این جوات خان اومد گفت ما عمرا زیر 90 نگیریم , داستان هیلو مسخرس (یعنی بشینید داستان ما رو نگاه کنید تا کف کنید!) و ... من منتظر بودم تا این بازی عرضه بشه تا ببینم چیه که این بشر همه چیزو از اون بالا نگاه میکنه!حالا هم که اینه.....
تایید میشه
اگه قبل اومدنش اینهمه کری نمیخوندن و نمیگفتن داستان هیلو بوقه,این میشه کیلزون کیلر از این اتفاقا نمیفتاد
بازی بسیار خوبی هست ولی در حد هایپش نبود!
اینو دیگه باید قبول کرد
یه چیزی مثل AW البته واسه AW فقط فنای رمدی خصوصا تو BC شلوغ کرده بودن ولی اینا خودشون هم زیاده روی کردن

با اون که خیلی از انتظارات من یکی رو برآورده نکرده ولی میتونم از دوستان بپرسم چه چیز کمی داره یا امتیازهاش پایین شده و من نمیدونم؟؟؟:|
یه چیز کاملا بی ربط:
با اون که فکر نمیکردم بازی رقیب که اسمشو نمیبرم :d امتیازهای خوبی بگیره ولی دیدیم که جفتشون امتیازهای خیلی خوبی گرفتن

جناب u.s.a چرا کج و کوله برداشت میکنی!:(
کی حرف از بچه های اینجا زد!مگه اخبار رو دنبال نمیکنی؟
سازنده کرایسیس بود که ادعا کرده بود میانگین 90 رو میگیره حالا هم نگرفته.شما به این چی میگی!؟
حالا بماند که قرار بود داستانش یدونه باشه فروشش مثل یه رقیب برای FPS های دیگه مثل COD باشه و ....
وقتی خودشون ادعا میکنن و بهشم نمیرسن یعنی خودزنی!مجبور که نبودن....
آره دوست من این بازی شکست خوردس چون اراجیفی که سازندش گفته بود رو برآورده نکرده....(به غیر از گرافیک که اگر اونم نداشت دیگه نا امید کننده ترین بازی سال میشد!)
آخه مشکل اینجاست نه خوب فروخته و نه خوب نمره گرفته من از هرکی شنیدم بازی کرده گفته فقط گرافیک داشته و بس
ولی خداییش انقدر که سونی و EA دنبال هیلو کشی هستند برند دنبال یه راه جدید بخدا با این کاراشون هیچوقت به هیلو نمیرسند ماکروسافت انقدر نسبت به بازیش مطمئن بود که گذاشت عرضه بشه بعد جواب داد سونی و EA با این همه تبلیغ از این کارا حتی نصف هیلو ریچ هم بازیاشون نفروخته تازه تو هیلو ریچ مسترچیف هم نبود که خودش به تنهایی 5میلیون فروش داره:d

آخه مشکل اینجاست نه خوب فروخته و نه خوب نمره گرفته من از هرکی شنیدم بازی کرده گفته فقط گرافیک داشته و بس
ولی خداییش انقدر که سونی و EA دنبال هیلو کشی هستند برند دنبال یه راه جدید بخدا با این کاراشون هیچوقت به هیلو نمیرسند ماکروسافت انقدر نسبت به بازیش مطمئن بود که گذاشت عرضه بشه بعد جواب داد سونی و EA با این همه تبلیغ از این کارا حتی نصف هیلو ریچ هم بازیاشون نفروخته تازه تو هیلو ریچ مسترچیف هم نبود که خودش به تنهایی 5میلیون فروش داره:d
هم خوب فروخته هم خوب نمره گرفته! هم من و خیلیهای دیگه باهاش حال کردیم.

• Like
Reactions: Hamidreza

هم خوب فروخته
هم خوب نمره گرفته
همن بچه های همین سایت تا 2 هقته تو کفش بودن

به تاپیک 360 یه سر بزن
فک هایی که افتاده پایین رو ببین/:)

من هرچی بازی میکنم میبینم گرافیک این دوتا نسخه کیلزون خیلی بهتره. ینی نمیگیره گرافیک منو به هیچ وجه. ترول‌ها در طرح‌های مختلف بیاید رپلای کنید :دی

من هرچی بازی میکنم میبینم گرافیک این دوتا نسخه کیلزون خیلی بهتره. ینی نمیگیره گرافیک منو به هیچ وجه. ترول‌ها در طرح‌های مختلف بیاید رپلای کنید :دی
والا اولین بازی هست که در مورد گرافیک همچین چیزی میشنوم:dدیگه آخه گرافیک گیم پلی و صدا نیست که سلیقه ایی باشه:dمیدونی چی میگم؟:dولی جدی میگی که گرافش به نظرت نمیاد؟:d

نه جدا. یعنی هیچی نبوده که بخوام Impress بشم یا یه همچین چیزی. این اتفاق تو کیلزون تو بحث گرافیک برام میفتاد. ولی تو کرایسیس همه چیز برام عادیه. نمیدونم چرا :دی شاید به خاطر طراحی شنگول محیطه

شما که از قبل اومدن بازی، تا میتونستی بهش گیر میدادی، خوب معلوم بود که اینقدر دوز بالای تلقین منفی، اخرش اوردوزت میکنه!

• Like
Reactions: TCSCELL

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or