امتیازات بازی Castlavania: Lords of Shadows 2

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Bahram

Alan, Wake Up
مدیر انجمن
66077126422174731686.jpg

پلتفرم:XBOX 360,PS3,PC
سازنده:Mercury Steam
ناشر:Konami
تاریخ انتشار:February 27, 2014
Playstation Universe: 9/10
Official Xbox Magazine: 8.5/10
GameOver.g
r: 8.5/10
JeuxActu: 8.5/10
GameTrailers: 8.3/10
Play UK: 8.1/10
X-ONE Magazine UK: 8/10
Official Xbox Magazine UK: 8/10
Meristation: 8/10
Joystiq: 8/10
Gameblog.fr: 8/10

Playstation Official Magazine UK: 8/10
GamesBeat: 8/10
GameStar: 8/10
PC Games (Germany): 7.9/10
Strategy Informer: 7.5/10
Machinima: 7.5/10
Multiplayer.it: 7.3/10
Everyeye.it: 7.2/10
LaPS3: 7.2/10
Gamestyle: 7/10
Vandal Online: 7/10
God is a Geek: 7/10
Eurogamer Italy: 7/10
3DJuegos: 7/10
Push Square: 7/10
EGM: 7/10
GameSpot: 7/10
SpazioGames: 7/10
GRYOnline.pl: 7/10
Merlin'in Kazanı (Turkey): 6.6/10
Destructoid: 6.5/10
IGN: 6.5/10
IGN Italia: 6.3/10
Eurogamer Portugal: 6/10
Xbox360Achievements: 6/10
Game Revolution: 6/10
VideoGamer: 6/10
GamesRadar: 6/10
Game Informer: 6/10
USgamer: 5/10
games(TM): 5/10
Eurogamer: 5/10
Polygon: 5/10
PC Gamer: 4.4/10
Toronto Sun: 4/10
Cheat Code Central: 4/10
NowGamer: 4/10
Metro GameCentral: 4/10
Hardcore Gamer Magazine: 4/10
Edge Magazine: 4/10

میانگین امتیازات بازی:
56928102803945978169.png
81688853139574970935.png

96313841449131230782.png

قسمتی از نقد بعضی از سایت ها:
IGN - 6.5/10

Lords of Shadow 2 may have gained an open world, but a poor story, uninteresting enemies, and a bland cast of characters came with it. Combat might be improved, but forced stealth sections cause nothing but dismay and frustration. The end result is something that doesn’t come near the level of overall quality found in the original Castlevania: Lords of Shadow.

Gamespot - 7/10

if you have the patience to get through the rough start, you'll discover a much better game waiting for you on the other side.

Kotaku - NO

Lords of Shadow 2 squanders a great premise - playing as the King of vampires in a modern day city - with mediocre execution

Eurogamer - 5/10

Sharpening the disappointment is the fact that the team at MercurySteam has already made a good game, and perhaps had an opportunity here to make a great one. The first Lords of Shadow was a sweet surprise. The follow-up is a hostage to a story it tells badly, and a prisoner within a dull urban maze that refuses to become a characterful exploratory playground. To live on but to be diminished - that's the fate of the vampire in Castlevania's lore. Sadly, it's a bit of an epitaph for this well-meaning but bloated game as a whole.

Edge - 4/10

Lords Of Shadow 2 is clunky, ugly and deeply misguided. It’s a game that sees the lord of the damned as a vehicle for rat-powered linear stealth, and that takes a future-Gothic London setting and then sets the action in tower blocks and sewers. MercurySteam says this will be the final game in the Lords Of Shadow saga, and on the evidence of this cluttered, bloated and forgettable mess, it’s just as well.

Gamesradar - 3/5 stars

Lacking the focus, clarity and coherence of its precursor, Castlevania: Lords of Shadow 2 fails to satisfy as a sequel or as a game in its own right, delivering muddled game design and little narrative resolution.

Polygon - 5/10

this conclusion to MercurySteam's run on Castlevania is a far cry from the exciting potential suggested by the first game's cliffhanger ending. Lords of Shadow 2 fosters brief reminders of what made the first game special, but its novel premise is squandered on boring environments, terrible set piece moments and all-but-outright refusal to deliver on the over-the-top narrative that drew me in to begin with.

Metro UK - 4/10

A badly misjudged sequel that not only fails to fix the flaws of the original but manages to add a whole coffin full of new ones.

EGM - 7/10

Lords of Shadow 2 runs into a classic sequel problem. By trying to do more and fix the few issues of the first game, MercurySteam actually does less and creates more problems. Despite this, they’ve still crafted a competent tale with solid core gameplay that should entertain longtime Castlevania fans, even if it’s not quite everything they’d hoped for.

Game Informer - 6/10

This shambling monstrosity is composed of chunks from other, better games. Rather than blend them together into something new like its predecessor attempted, this one just feels like a patchwork mess.

Machinima - 7/10

Very few studios have the opportunity to close out a trilogy, and while this should lead to a stronger sense of finality, in the case of Lords of Shadow 2 and its ending—which is ultimately satisfying in the grand scheme of this trilogy reboot—is blemished with a journey that fluctuates from satisfying to unremarkable. In all, it was a good ride when appreciated as a collection, but since this is the Lords of Shadow we’ll come back to most often, it’ll be difficult to remember the experience that way

NOWGamer - 4/10

With little in the way of originality or excitement, the only thing Lords Of Shadow 2 will deliver is crushing disappointment.

PC Gamer - 44/100

A miserable blend of flawed game mechanics that's a giant leap backwards from its predecessor.

Joystiq - 4/5 stars

Like Dracula himself, his latest adventure is imperfect – its listless, poorly presented evils sometimes warring against its better, more exciting nature. I won't spoil Dracula's fate, but as for the fate of Castlevania: Lords of Shadow 2, the better half wins out.

Gametrailers - 8.3/10

Castlevania: Lords of Shadow 2 could easily be a better game if some things were simply removed. Still, despite the unnecessary stealth sequences and other roadblocks, it truly does get better over the course of its 15 to 20 hours. It isn't a perfect modernization of all we love about Castlevania, but it certainly feels like a proper part of the bloodline. Diverse, connected environments, creepy characters, and fantastic boss designs speak to a journey that resonates stronger than the plot itself.

آخرین ویرایش:
  • Smile
Reactions: AchyTunic
Gow و Los؟ این 2 تا کاملا با Bayonetta فرق دارن. بیونتا بیشتر یه climax actionهستش و برای مقایسه باید با بازی مثل DMC مقایسه بشه.

از نظر بهتر بودن بهتره اصلا وارد بحث نشیم چون چیزی که عیان چه حاجت به بیان هست... LoS که اصلا شانسی در مقابل بیونتا نداره بخاطر مشکلات شدید گرافیکی و افت فریم وحشتناکش. GoW فقط و فقط از نظر تکنیکی میتونه برتر باشه و نه چیز دیگه ای. البته بازم اینا نباید باهم مقایسه شن.
به نظرم باید به بایونتا و رایزینگ و ... بگیم JHnS و به GOW و LOS و ... بگیم HnS که دیگه با هم مقایسه نشن و قضیه تموم بشه . وگرنه تا صبح نه من میتونم تو رو قانع کنم که کودوم بهتره ، نه تو میتونی منو قانع کنی :دی

به نظرم باید به بایونتا و رایزینگ و ... بگیم JHnS و به GOW و LOS و ... بگیم HnS که دیگه با هم مقایسه نشن و قضیه تموم بشه . وگرنه تا صبح نه من میتونم تو رو قانع کنم که کودوم بهتره ، نه تو میتونی منو قانع کنی :دی

چیزی به اسم JHnS وجود نداره :دی امثال رایزینگ و DMC و بیونتا تو دسته HnS قرار میگیرن با این تفاوت که به عنوان Non-Stop Climax Action هم دسته بندی میشن منتها چون اون اصولا ژانر نیستش و فقط یا شاخه ای از گیمپلی هست، نمیشه چیزی رو از هم جدا کرد.

چیزی به اسم JHnS وجود نداره :دی امثال رایزینگ و DMC و بیونتا تو دسته HnS قرار میگیرن با این تفاوت که به عنوان Non-Stop Climax Action هم دسته بندی میشن منتها چون اون اصولا ژانر نیستش و فقط یا شاخه ای از گیمپلی هست، نمیشه چیزی رو از هم جدا کرد.
در ادامه حرف شهاب هم پایه گذار این سبک ، کامیا هست.

منظورم این بود که مثل RPG و JRPG این دو مدل HnS رو از هم جدا کنیم تا مقایسه نشن :دی و واقعا هم نباید مقایسه بشن .

آره دیگه چون حال نمیکنید، GOW و LOS مثلا جزو H&S حساب نشن! :d
برید آقاجان! برید! از زیر این چیزا که GOW III بهترین بازی این سبک هم بوده نمیتونید در رید! حالا هرچقدر هم میخواید سعی کنید GOW و LOS رو بندازید بیرون،چون مثلا سیستم مبارزاتشون مثل بایونتا و DMC و اینا نیست! :d

منظورم این بود که مثل RPG و JRPG این دو مدل HnS رو از هم جدا کنیم تا مقایسه نشن :دی و واقعا هم نباید مقایسه بشن .

مشکل اینه که JRPG یه سبک به حساب میاد (turned based RPG منتها اکثر جاها به عنوان همون RPG خالص همرو باهم یکی میکنن) در حالی که Climax Action نه.
برید آقاجان! برید! از زیر این چیزا که GOW III بهترین بازی این سبک هم بوده نمیتونید در رید! حالا هرچقدر هم میخواید سعی کنید GOW و LOS رو بندازید بیرون،چون مثلا سیستم مبارزاتشون مثل بایونتا و DMC و اینا نیست! :d
حالت خوبه؟؟! اصلا پست هارو میخونی؟ میشه بگی من کی گفتم که اون 2تا HnS نیستند :دی؟!

مشکل اینه که JRPG یه سبک به حساب میاد در حالی که Climax Action نه.

حالت خوبه؟؟! اصلا پست هارو میخونی؟ میشه بگی من کی گفتم که اون 2تا HnS نیستند :دی؟!
رسما دارید چنین چیزی میگید دیگه! :d اگر H&S هست پس :
گیم پلی یه بازی HnS به سیستم مبارزه خلاصه نمیشه :دی
نظر من با نظر ممد فروبری کاملا منطبق هست! :d (حداقل در مورد این جمله! :d )

---
هدف من از بازی کردن لذت بردنه، و لذتی که توی بایونتا بازی کردن وجود داره توی GoW و LoS وجود نداره.
همین خو! یکی مثل شما از بازیی مثل بایونتا بیشتر خوشش میاد،و بیشتر لذت میبره!
یکی مثل من از H&Sـهایی مثل GOW و LOS ! و جفت اینا براشون جزو بهترین بازی های عمرشون میباشد و فلان و فلان و فلان! :d

اما...
اینا جفتشون HnS هستن. ولی بایونتا HnSـه بهتری از جفتشون هست.
درستش اینه : بایونتا سیستم مبارزات بهتری داره.
حالا دیگه وارد بحث نمیشیم یکی از سیستم مبارزاتی مثل GOW خوشش میاد،یکی از کارخانه ی کومبوسازی مثل بایونتا و DMC و ... (این کارخانه ی کومبو سازی تعریف بودا! حکم سنگسار ندید! :d )

دیگه کدوم H&S بهتری هست،1. برمیگرده به نظر شخصی ، 2.اگر سایت ها رو قبول دارید هم که مشخصه! :d

آخرین ویرایش:

اینا جفتشون HnS هستن. ولی بایونتا HnSـه بهتری از جفتشون هست. از نظر من که در کل بازی بهتری هم هست. هدف من از بازی کردن لذت بردنه، و لذتی که توی بایونتا بازی کردن وجود داره توی GoW و LoS وجود نداره.

من خودم کسی هستم که فقط به خاطر GOW III رفتم PS3 خریدم. خیلی خیلی هم بازیشو دوست دارم و داستان و تم حماسی بازی و گرافیک فنی و هنریش و ... رو هم ستایش می‌کنم. ولی به خودم نمی‌تونم دروغ بگم، بایونتا به مراتب بازی بهتری برای من بود. از نظر من به قدری بایونتا بهتره که اصلاً حاضر نیستم در موردش بحث هم بکنم. ولی خب شما هم نظر خودتو داری و بهتره Agree to disagree کنیم :d

بهترین Hack and Slash تاریخ Devil May Cry 3 و Ninja Gaiden Black هستند، بدون هیچ شکی:دی

بهترین Hack and Slash تاریخ Devil May Cry 3 و Ninja Gaiden Black هستند، بدون هیچ شکی:دی
آقا اذیت نکنید تو رو خدا! :d هی میخوایم بحث یه جایی تموم بشه،حالا از نسل هم رد کردید،رفتید توی تاریخ...:-"
الان باز شهاب میاد تو پروفایل میپرسه به نظرت بهترین H&S تاریخ چیه...! :d (شهاب ایندفعه اونایی که بهشون منتقد بودی هم انتقادی وارد نیست:-" )

بزارید این بحث رو همینجا چال کنیم... :d
---
یکی از بچه ها برای برگشت تاپیک به روند اصلیش بیاد متای بازی رو بزاره:-"

jHnS .... لول :دی همین الانش سر jRPG کلی مشکل ایجاد شده(دارک/دیمن سولز jRPG حساب میشن یا نه؟!) و یه عده میگن باید تعریفش رو تغییر داد، حالا بیاییم برای HnS هم اینکار رو تکرار کنیم؟!

قبلا چندین بار این بحث ها رو انجام دادیم. درسته سیستم مبارزات همه چیز یه بازی HnS نیست ولی میشه گفت 90% بازیه. اهمیت سیستم مبارزات توی سبک HnS به اندازه اهمیت Driving توی یه بازی Racing Simulator مثل Gran Turismoـه، همه چیز نیست ولی فوق العاده مهمه.

در مورد بهترین HnS نسل هم به نظرم باید این رو به دو بخش تقسیم کرد:
1. HnS بازها
2. گیمرهای عادی و هواداران سایر سبک ها

برای کسایی که سبک محبوبشون HnS نیست و صرفا همینجوری جهت تنوع بعضی بازی های سبک رو انجام میدن، مطمئنا GoW III تجربه به یادموندنی تریه و از اون بیشتر خوششون میاد. ولی برای کسانی که به صورت حرفه ای سبک رو دنبال میکنند مطمئنا DMC4 و Bayonetta ده ها برابر GoW یا LoS ارزش دارن و نه تنها بهترین بازی نسل بلکه بهترین عناوین دوران گیمریشون رو تشکیل میدن.

آخرین ویرایش:
گفتم اینم بنویسم بد نی ;)
Hack and slash or hack and slay, abbreviated H&S or HnS, refers to a type of gameplay that emphasizes combat. "Hack and slash" was originally used to describe a play style in tabletop role-playing games, carrying over from there to MUDs, MMORPGs, and video games in general. ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or