امتیازات بازی Castlavania: Lords of Shadows 2

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Bahram

Alan, Wake Up
مدیر انجمن
66077126422174731686.jpg

پلتفرم:XBOX 360,PS3,PC
سازنده:Mercury Steam
ناشر:Konami
تاریخ انتشار:February 27, 2014
Playstation Universe: 9/10
Official Xbox Magazine: 8.5/10
GameOver.g
r: 8.5/10
JeuxActu: 8.5/10
GameTrailers: 8.3/10
Play UK: 8.1/10
X-ONE Magazine UK: 8/10
Official Xbox Magazine UK: 8/10
Meristation: 8/10
Joystiq: 8/10
Gameblog.fr: 8/10

Playstation Official Magazine UK: 8/10
GamesBeat: 8/10
GameStar: 8/10
PC Games (Germany): 7.9/10
Strategy Informer: 7.5/10
Machinima: 7.5/10
Multiplayer.it: 7.3/10
Everyeye.it: 7.2/10
LaPS3: 7.2/10
Gamestyle: 7/10
Vandal Online: 7/10
God is a Geek: 7/10
Eurogamer Italy: 7/10
3DJuegos: 7/10
Push Square: 7/10
EGM: 7/10
GameSpot: 7/10
SpazioGames: 7/10
GRYOnline.pl: 7/10
Merlin'in Kazanı (Turkey): 6.6/10
Destructoid: 6.5/10
IGN: 6.5/10
IGN Italia: 6.3/10
Eurogamer Portugal: 6/10
Xbox360Achievements: 6/10
Game Revolution: 6/10
VideoGamer: 6/10
GamesRadar: 6/10
Game Informer: 6/10
USgamer: 5/10
games(TM): 5/10
Eurogamer: 5/10
Polygon: 5/10
PC Gamer: 4.4/10
Toronto Sun: 4/10
Cheat Code Central: 4/10
NowGamer: 4/10
Metro GameCentral: 4/10
Hardcore Gamer Magazine: 4/10
Edge Magazine: 4/10

میانگین امتیازات بازی:
56928102803945978169.png
81688853139574970935.png

96313841449131230782.png

قسمتی از نقد بعضی از سایت ها:
IGN - 6.5/10

Lords of Shadow 2 may have gained an open world, but a poor story, uninteresting enemies, and a bland cast of characters came with it. Combat might be improved, but forced stealth sections cause nothing but dismay and frustration. The end result is something that doesn’t come near the level of overall quality found in the original Castlevania: Lords of Shadow.

Gamespot - 7/10

if you have the patience to get through the rough start, you'll discover a much better game waiting for you on the other side.

Kotaku - NO

Lords of Shadow 2 squanders a great premise - playing as the King of vampires in a modern day city - with mediocre execution

Eurogamer - 5/10

Sharpening the disappointment is the fact that the team at MercurySteam has already made a good game, and perhaps had an opportunity here to make a great one. The first Lords of Shadow was a sweet surprise. The follow-up is a hostage to a story it tells badly, and a prisoner within a dull urban maze that refuses to become a characterful exploratory playground. To live on but to be diminished - that's the fate of the vampire in Castlevania's lore. Sadly, it's a bit of an epitaph for this well-meaning but bloated game as a whole.

Edge - 4/10

Lords Of Shadow 2 is clunky, ugly and deeply misguided. It’s a game that sees the lord of the damned as a vehicle for rat-powered linear stealth, and that takes a future-Gothic London setting and then sets the action in tower blocks and sewers. MercurySteam says this will be the final game in the Lords Of Shadow saga, and on the evidence of this cluttered, bloated and forgettable mess, it’s just as well.

Gamesradar - 3/5 stars

Lacking the focus, clarity and coherence of its precursor, Castlevania: Lords of Shadow 2 fails to satisfy as a sequel or as a game in its own right, delivering muddled game design and little narrative resolution.

Polygon - 5/10

this conclusion to MercurySteam's run on Castlevania is a far cry from the exciting potential suggested by the first game's cliffhanger ending. Lords of Shadow 2 fosters brief reminders of what made the first game special, but its novel premise is squandered on boring environments, terrible set piece moments and all-but-outright refusal to deliver on the over-the-top narrative that drew me in to begin with.

Metro UK - 4/10

A badly misjudged sequel that not only fails to fix the flaws of the original but manages to add a whole coffin full of new ones.

EGM - 7/10

Lords of Shadow 2 runs into a classic sequel problem. By trying to do more and fix the few issues of the first game, MercurySteam actually does less and creates more problems. Despite this, they’ve still crafted a competent tale with solid core gameplay that should entertain longtime Castlevania fans, even if it’s not quite everything they’d hoped for.

Game Informer - 6/10

This shambling monstrosity is composed of chunks from other, better games. Rather than blend them together into something new like its predecessor attempted, this one just feels like a patchwork mess.

Machinima - 7/10

Very few studios have the opportunity to close out a trilogy, and while this should lead to a stronger sense of finality, in the case of Lords of Shadow 2 and its ending—which is ultimately satisfying in the grand scheme of this trilogy reboot—is blemished with a journey that fluctuates from satisfying to unremarkable. In all, it was a good ride when appreciated as a collection, but since this is the Lords of Shadow we’ll come back to most often, it’ll be difficult to remember the experience that way

NOWGamer - 4/10

With little in the way of originality or excitement, the only thing Lords Of Shadow 2 will deliver is crushing disappointment.

PC Gamer - 44/100

A miserable blend of flawed game mechanics that's a giant leap backwards from its predecessor.

Joystiq - 4/5 stars

Like Dracula himself, his latest adventure is imperfect – its listless, poorly presented evils sometimes warring against its better, more exciting nature. I won't spoil Dracula's fate, but as for the fate of Castlevania: Lords of Shadow 2, the better half wins out.

Gametrailers - 8.3/10

Castlevania: Lords of Shadow 2 could easily be a better game if some things were simply removed. Still, despite the unnecessary stealth sequences and other roadblocks, it truly does get better over the course of its 15 to 20 hours. It isn't a perfect modernization of all we love about Castlevania, but it certainly feels like a proper part of the bloodline. Diverse, connected environments, creepy characters, and fantastic boss designs speak to a journey that resonates stronger than the plot itself.

آخرین ویرایش:
  • Smile
Reactions: AchyTunic
همین برات کافیه :دی
91673245704290568228.gif

من موندم شما چطوری میتونید سری NG رو کنار بازی هایی مثل DMC و Bayoentta قرار بدید؟! باو NG حتی تعویض سلاحش هم Real Time نیست!

البته خود سري DMC به جز DMC3 هم گناهه قرار دادنش كنار Bayonetta.

كلا Bayonetta توي يك سياره ديگه است.

اینجوری که من از بحث ها فهمیدم Bayonetta اصلا خودش یه سبک جدا هست، یعنی از این به بعد یه سبک داریم به اسم Bayonetta :دی یه سبک به اسم HnS که شامل DMC و MGR میشه، یه سبک به اسم Action HnS که شامل NG میشه، یه سبک هم داریم به اسم Action Adventure HnS که شامل LoS و GoW و اینا میشه. مسخره هم نمی کنم به جان خودم، چیزی هست که از بحث ها دستگیرم شد :دی

اینجوری که من از بحث ها فهمیدم Bayonetta اصلا خودش یه سبک جدا هست، یعنی از این به بعد یه سبک داریم به اسم Bayonetta :دی یه سبک به اسم HnS که شامل DMC و MGR میشه، یه سبک به اسم Action HnS که شامل NG میشه، یه سبک هم داریم به اسم Action Adventure HnS که شامل LoS و GoW و اینا میشه. مسخره هم نمی کنم به جان خودم، چیزی هست که از بحث ها دستگیرم شد :دی

ولا من نديدم كسي همچين حرفي رو بزنن.

من خودم به شخصه Bayonetta و DMC رو H&S و GOW و Castlevania رو Action Adventure-H&S ميدونم.

خسته شدم از بس اينهارو گفتم:d:((

ولا من نديدم كسي همچين حرفي رو بزنن.

من خودم به شخصه Bayonetta و DMC رو H&S و GOW و Castlevania رو Action Adventure-H&S ميدونم.

خسته شدم از بس اينهارو گفتم:d:((
خوب اصل کاری یعنی Ninja Gaiden تو کدوم دسته قرار می گیره؟ :-/ علی دانته میگه چون تعویض اسلحه Real Time نداره اصلا تو هیچ لیستی نیست :)) :دی

چه قدر بایونتا رو دارید ازلکی بالا میبرید درسته بازی خوبی بود و سیستم گیم پلی و کمبوزنیش نوآوریای زیادی داشت اما اینکه کدوم بازی بهترینه تو این سبک برا هرکس متفاوته یکی کمبو زنی دست داره بایونتا و DMC میتونن بهترین باشن واسش یکی سرعت گیم پلی و تنوع سلاحا مدنظرش باشه واسش بهترین بازی NG اگرم گرافیک و داستان معما و پلتفرمر خوب و داستان عالی مدنظرش باشه با گیم پلی روون سری LOS 1,GOW رو میتونه نسبت به بقیه برتر بدونه در کل این سبک خیلی سلیقه ایه و اصلا درست نیست مثلا یه چیزی مثل بایونتا رو فقط به خاطر سیستم کمبوزنیش اینقدر بالا ببریم و بازیای دیگرو تو این سبک جلوش هیچی جلوه بدیم
به نظر خودم بازی که تو این سبک میتونیم بگیم تا حدودی همه ی این المانارو داره و بازی کاملتریه نسبت به بقیه و همه ی المانای لازم یه H&S خوب به غیر از داستانو به بهترین شکل ممکن ارائه میده NG:B اما این حرف منم فکت نیست و بازم یه نفر میتونه بگه من اصلا NG:B قبول ندارم
بایونتا از نظر گیم پلی حرف نداره اما باقی الماناش اصلا تو حد گیم پلیش نیست و بازی کاملی به حساب نمیاد

البته خود سري DMC به جز DMC3 هم گناهه قرار دادنش كنار Bayonetta.

كلا Bayonetta توي يك سياره ديگه است.
با وجود تمام علاقه ای که به DMC3 دارم، باید قبول کرد که در زمینه گیم پلی DMC4 کیلومترها از اون جلوتره. قابلیت سوویچ بین 5 استایل به صورت همزمان و On the Fly در کنار 3 Devil's Arm و 3 سلاح سرد گیم پلی DMC4 رو فوق العاده غنی کرده. بخش نیرو هم که پر از نوآوریه، از Devil Bringer ـش گرفته (که بعدا بازی های هم سبک مثل DS II ازش استفاده کردن) تا قابلیت Exceed که چندین لایه جدید به مبارزات و کمبوهای نیرو اضافه میکنه.

در مورد Bayonetta هم، به نظرم بیشتر بحث سلیقه است و نمیشه دقیقا DMC4 رو روبروی اون قرار داد. به شخصه خیلی ها رو دیدم که گیم پلی DMC4 رو به بیونتا ترجیح میدن و اون رو بهتر از بیونتا میدونند. گیم پلی و سیستم مبارزات بیونتا بیش از اندازه Fancy و OTT ـه. QTE, Finisher و بعضی صحنه های Script شده از جمله ستون های اصلی سیستم مبارزات Bayonetta هستند، در حالی که هیچکدوم از این بخش ها در DMC جایی ندارن.

گیم پلی DMC رو بیشتر مبارزات خالص تشکیل میده در حالی که همونطور که بالاتر گفتم توی Bayonetta مبارزات با فینیشرها و QTE ترکیب شدن. حالا اینکه شخص از کدوم یکی بیشتر خوشش بیاد برمیگرده به سلیقه خودش.
خوب اصل کاری یعنی Ninja Gaiden تو کدوم دسته قرار می گیره؟ :-/ علی دانته میگه چون تعویض اسلحه Real Time نداره اصلا تو هیچ لیستی نیست :)) :دی
محمد کاملا میتونم درک کنم که چطور به این نتیجه رسیدی :دی تفاوت HnS با سبک های دیگه اینه که هر بازی استایل مخصوص خودش رو داره و تجربه ای کاملا متفاوت نسبت به عناوین هم سبکش ارائه میده. مسئله اینجاست که توی نسل قبل اینقدر بازی های تکراری توی سبک های مختلف (مثل FPS) دیدیم که باورش برامون سخته که یه سبک اینقدر متنوع باشه. یه جورایی مثل سبک Fighting میمونه که SF, Takken, DOA و .... هر کدوم استایل خاص خودشون رو دارن و نمیشه توی دسته بندی خاصی قرارشون داد.

کلا به نظر من بخاطر تنوع بالایی که HnS داره دسته بندی بازیهاش کار آنچنان درست و موثری نیست. فقط همین که بدونیم بازی کمبو محوره یا نه کافیه.

در مورد NG هم منظور من این نبود که توی هیچ لیستی نباید باشه :|:دی حالا کیوان میگه NGB که خب من بازیش نکردم ولی با توجه به تجربه ای که از NGII داشتم برام عجیب بود که چطوری بعضی ها اون رو در حد عناوینی مثل DMC یا Bayonetta یا حتی بهتر از اونها میدونند. از دید من که فقط یه بازی خوب بود، نه بیشتر نه کمتر.

آخرین ویرایش:
Dante Never Cry
دیگه بیخیال، گیم پلی دویل می کرای 4، خیلی خوبه، اما توی سری فقط از شماره دوم بهتره! نابالنس ترین و یکبار مصرف ترین سیستم مبارزات رو هم داشت (بعد از شماره 2)!
قبلا هم یبار فکر کنم بحث صورت گرفته، توی این ژانر فوق العاده دقیق و حساس، یه انگولک کوچیک توی یه المان گیم پلی میتونه کلا گند بزنه به همه چیز.
به یاد بیارید گیم پلی بی نقص دویل می کرای 3 رو وقتی به جای دانته، با ورجیل بازی می کردیم و به جای دوتا، سه تا اسلات سلاح سرد داشت! خوب یادشونه اونایی که در راه DMC3 شهید شدن این مورد که الان شاید خیلی هم خوب به نظر برسه چقدر گند زده بود حتی به هسته ی گیم پلی!
الان هم قضیه همینه، این طوری نیست که هر بازی ای امکانات بیش تری ارائه بده، پس بهتره! میتونه تعویض ریل تایم سلاح نداشته باشیم ولی بهترین بود. می شه مثل دویل می کرای 1 دو هزار تا کومبوی رنگاوارنگ نداشت، اما هسته ی گیم پلی و اجرای فنون بی نقص و بالانس باشه، و بازی شاهکار در بیاد، بر عکس عنوان شدیدا نچسبی مثل دویل می کرای 4 توی این مقوله...
پ.ن: دویل می کرای 4، با تمام کاستی هاش، باز هم عنوان فوق العاده خوش ساخت و خوبیه.

کیوان خیلی وقته DMC4 رو روی درجات سختی بالاتر بازی نکردم ولی تا اونجایی که یادمه بخش Nero فوق العاده بالانس بود و از این لحاظ مشکلی نداشت. البته در مورد دانته بهت حق میدم. توی DMC4 بجز Rebellion باقی Devil's Arm های دانته افتضاح بودن، که خب به نظرم این مورد بیشتر برمیگرده به کمبود وقتی که تیم Itsuno داشت و اینکه از اواسط پروژه مجبور شد بازی رو مولتی کنه، که خب ارتباطی به موضوع بحث نداره. درسته بخش هایی از بازی Unbalance بود ولی خب بازم این مورد چیزی از ارزش های اون کم نمیکنه و حتی با وجود این مسئله بازم خیلی ها بعد از 6 سال از عرضه بازی هنوز دارن DMC4 رو به صورت حرفه ای بازی کرده و مکانیک های جدیدی رو در اون کشف میکنند که همین مورد نشون دهنده کیفیت فوق العاده بالای گیم پلی و سیستم مبارزات اونه.

آها اتفاقا میخواستم این DMC3 رو ازت بپرسم. تا الان چندین بار دیدم توی بحث های مختلف از ورجیل DMC3 ایراد گرفتی و گفتی بالانس بازی رو نابود کرده. با توجه به اینکه خودم همین تازگی DMC3 رو دوباره از اول رفتم، خوشحال میشم یه توضیحی در این مورد بدی ببینم دقیقا منظورت چیه. درسته داشتن سه سلاح دست بازی کن رو بازتر میکرد ولی خب هنوز هم دشمنا یه تهدید برای ورجیل به حساب میومدن و اینجوری نبود که به راحتی بشه همه رو قیمه قیمه کرد و رفت جلو.

بس کنین بابا مجبورتون کردن باهم بجنگین واسه اینکه نظرتونو به هم اثبات کنین.حالا خوبه میدونین اگه تا قیامت هم با هم بحث کنین به جایی نمیرسین
به شخصه تمامه این بازیها که شما میگین رو بازی کردم و با همشون حال کردم هر کدوم هم یک مزیت داشت که تو اون یکی نمیتونی پیدا کنی مثلا داستان زیبای gow و شخصیت پردازی زیبا و دوست داشتنیه دانته و فیزیک باحال نینجا گایدن (وای که چه حالی میداد دشمنا رو نصف میکردی) و باس ها و محیط های los 1 وجادو های زیبای بایونیتا .
حالا چکاریه میخواین بگین این از اون سرتره در جایی که همشون تاپ هستن دیگه اون مشکل از بازیها نیست از جای دیگه ایه.

یعنی من شاخ در اوردم این چند صفحه اخرو خوندم
GOWو کسلوانیا HNSنیستن-----
DMC4 و Bayonetta ده ها برابر GoW یا LoS ارزش دارن-----GoW یه بازی اکشن ادونچره + یه سیستم مبارزات که در مقایسه با سیستم مبارزات یه HnS خالص بیشتر شبیه به یه جک بی مزه ست------و.................................
دوست دارید بازی خودتونو بالا ببرید دیگه چیکار با GOWو کسل دارید اخه
اول ببینید خود بایونیتا در حد مقایسه با GOWهست؟ جوک بی مزه؟ اگه اینطوریه که خود بایونتا مقابل سریGOWیه جکه بی مزست
این فکت ها رو از کجا در میارید انصافا؟
بازی عالی توی سبک HNSزیاد داریم,MGR ,DMC,GOW,NINJA,BAYONNET0A,CASTELVANIAو............................. مثل سبک های دیگه نیست این سبک بشدت سلیقه ایه هر کس نظرش روی یه بازیه ولی اینطور که میاید بقیه بازی ها رو میارید پایین واقعا مسخرست

آخرین ویرایش:
تا الان اصطلاح Out of context رو شنیدید؟! این پست نمونه بارز اونه:
یعنی من شاخ در اوردم این چند صفحه اخرو خوندم

اول ببینید خود بایونیتا در حد مقایسه با GOWهست؟ جوک بی مزه؟ اگه اینطوریه که خود بایونتا مقابل سریGOWیه جکه بی مزست
این فکت ها رو از کجا در میارید انصافا؟
بازی عالی توی سبک HNSزیاد داریم,MGR ,DMC,GOW,NINJA,BAYONNET0A,CASTELVANIAو............................. مثل سبک های دیگه نیست این سبک بشدت سلیقه ایه هر کس نظرش روی یه بازیه ولی اینطور که میاید بقیه بازی ها رو میارید پایین واقعا مسخرست

من کاری به باقی نقل قول ها ندارم ولی این بخشی که شما از توی پست من کشیدی بیرون زمین تا آسمون با اون چیزی که من نوشتم و منظور اصلی پستم بوده فرق داره:
DMC4 و Bayonetta ده ها برابر GoW یا LoS ارزش دارن
آره اگه این بخش رو به تنهایی جدا کنید بنظر میاد که صرفا جهت کوبیدن LoS و GoW نوشته شده. در حالی که:
برای کسایی که سبک محبوبشون HnS نیست و صرفا همینجوری جهت تنوع بعضی بازی های سبک رو انجام میدن، مطمئنا GoW III تجربه به یادموندنی تریه و از اون بیشتر خوششون میاد. ولی برای کسانی که به صورت حرفه ای سبک رو دنبال میکنند مطمئنا DMC4 و Bayonetta ده ها برابر GoW یا LoS ارزش دارن و نه تنها بهترین بازی نسل بلکه بهترین عناوین دوران گیمریشون رو تشکیل میدن.
کاملا مشخصه منظور من چیز دیگه ایه.

اونی که شما جدا کردی اسمش کوبیدن نیست، کوبیدن و پایین آوردن یعنی این:
---------
پ.ن: فروم برای بحث کردنه. قرار نیست که دور همی بشینیم تخمه بشکنیم و کورکورانه حرفای همدیگه رو تایید کنیم. کسی هم سعی نداره به زور حرفش رو به کرسی بشونه و صرفا یه بحث ساده بین هوادارای یه سبکه. ولی خب ظاهرا از دید بعضی از دوستان فروم برای تو سر هم کوبیدن و جنگ کنسول هاست نه بحث در مورد مکانیزم بازی ها و نقات قوت و ضعف اونا. واقعا شرمنده ام دیگه تکرار نمیشه.

HnS Community که نداریم(خدا رو شکر!) اگه خدایی نکرده دوستان خواستن بحث رو ادامه بدن توی Devil May Cry Community در خدمتشون هستم.

تا الان اصطلاح Out of context رو شنیدید؟! این پست نمونه بارز اونه:
من کاری به باقی نقل قول ها ندارم ولی این بخشی که شما از توی پست من کشیدی بیرون زمین تا آسمون با اون چیزی که من نوشتم و منظور اصلی پستم بوده فرق داره:
آره اگه این بخش رو به تنهایی جدا کنید بنظر میاد که صرفا جهت کوبیدن LoS و GoW نوشته شده. در حالی که:

کاملا مشخصه منظور من چیز دیگه ایه.

اونی که شما جدا کردی اسمش کوبیدن نیست، کوبیدن و پایین آوردن یعنی این:
قسمت اخر من گفتم اگر قرار بر این جور حرف زدن باشه این از این خط اخرم نوشتم همه این بازی ها عالی هستن

برای کسایی که سبک محبوبشون HnS نیست و صرفا همینجوری جهت تنوع بعضی بازی های سبک رو انجام میدن، مطمئنا GoW III تجربه به یادموندنی تریه و از اون بیشتر خوششون میاد.
ولی برای کسانی که به صورت حرفه ای سبک رو دنبال میکنند مطمئنا DMC4 و Bayonetta ده ها برابر GoW یا LoS ارزش دارن و نه تنها بهترین بازی نسل بلکه بهترین عناوین دوران گیمریشون رو تشکیل میدن.
خوب بد تر. سلیقست که باعث میشه ادم بره سمت dmc, bayonneta,gow,castel,.... و براش به یاد بمونه خیلی ها که بصورت حرفه ایی دنبال میکنن این سبکو GOWوکسلوانیا براشون بهترین بازیه
قرار نیست همه به یه شکل وبا یه چیز حال کنن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or