امتیازات بازی Castlavania: Lords of Shadows 2

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Bahram

Alan, Wake Up
مدیر انجمن
66077126422174731686.jpg

پلتفرم:XBOX 360,PS3,PC
سازنده:Mercury Steam
ناشر:Konami
تاریخ انتشار:February 27, 2014
Playstation Universe: 9/10
Official Xbox Magazine: 8.5/10
GameOver.g
r: 8.5/10
JeuxActu: 8.5/10
GameTrailers: 8.3/10
Play UK: 8.1/10
X-ONE Magazine UK: 8/10
Official Xbox Magazine UK: 8/10
Meristation: 8/10
Joystiq: 8/10
Gameblog.fr: 8/10

Playstation Official Magazine UK: 8/10
GamesBeat: 8/10
GameStar: 8/10
PC Games (Germany): 7.9/10
Strategy Informer: 7.5/10
Machinima: 7.5/10
Multiplayer.it: 7.3/10
Everyeye.it: 7.2/10
LaPS3: 7.2/10
Gamestyle: 7/10
Vandal Online: 7/10
God is a Geek: 7/10
Eurogamer Italy: 7/10
3DJuegos: 7/10
Push Square: 7/10
EGM: 7/10
GameSpot: 7/10
SpazioGames: 7/10
GRYOnline.pl: 7/10
Merlin'in Kazanı (Turkey): 6.6/10
Destructoid: 6.5/10
IGN: 6.5/10
IGN Italia: 6.3/10
Eurogamer Portugal: 6/10
Xbox360Achievements: 6/10
Game Revolution: 6/10
VideoGamer: 6/10
GamesRadar: 6/10
Game Informer: 6/10
USgamer: 5/10
games(TM): 5/10
Eurogamer: 5/10
Polygon: 5/10
PC Gamer: 4.4/10
Toronto Sun: 4/10
Cheat Code Central: 4/10
NowGamer: 4/10
Metro GameCentral: 4/10
Hardcore Gamer Magazine: 4/10
Edge Magazine: 4/10

میانگین امتیازات بازی:
56928102803945978169.png
81688853139574970935.png

96313841449131230782.png

قسمتی از نقد بعضی از سایت ها:
IGN - 6.5/10

Lords of Shadow 2 may have gained an open world, but a poor story, uninteresting enemies, and a bland cast of characters came with it. Combat might be improved, but forced stealth sections cause nothing but dismay and frustration. The end result is something that doesn’t come near the level of overall quality found in the original Castlevania: Lords of Shadow.

Gamespot - 7/10

if you have the patience to get through the rough start, you'll discover a much better game waiting for you on the other side.

Kotaku - NO

Lords of Shadow 2 squanders a great premise - playing as the King of vampires in a modern day city - with mediocre execution

Eurogamer - 5/10

Sharpening the disappointment is the fact that the team at MercurySteam has already made a good game, and perhaps had an opportunity here to make a great one. The first Lords of Shadow was a sweet surprise. The follow-up is a hostage to a story it tells badly, and a prisoner within a dull urban maze that refuses to become a characterful exploratory playground. To live on but to be diminished - that's the fate of the vampire in Castlevania's lore. Sadly, it's a bit of an epitaph for this well-meaning but bloated game as a whole.

Edge - 4/10

Lords Of Shadow 2 is clunky, ugly and deeply misguided. It’s a game that sees the lord of the damned as a vehicle for rat-powered linear stealth, and that takes a future-Gothic London setting and then sets the action in tower blocks and sewers. MercurySteam says this will be the final game in the Lords Of Shadow saga, and on the evidence of this cluttered, bloated and forgettable mess, it’s just as well.

Gamesradar - 3/5 stars

Lacking the focus, clarity and coherence of its precursor, Castlevania: Lords of Shadow 2 fails to satisfy as a sequel or as a game in its own right, delivering muddled game design and little narrative resolution.

Polygon - 5/10

this conclusion to MercurySteam's run on Castlevania is a far cry from the exciting potential suggested by the first game's cliffhanger ending. Lords of Shadow 2 fosters brief reminders of what made the first game special, but its novel premise is squandered on boring environments, terrible set piece moments and all-but-outright refusal to deliver on the over-the-top narrative that drew me in to begin with.

Metro UK - 4/10

A badly misjudged sequel that not only fails to fix the flaws of the original but manages to add a whole coffin full of new ones.

EGM - 7/10

Lords of Shadow 2 runs into a classic sequel problem. By trying to do more and fix the few issues of the first game, MercurySteam actually does less and creates more problems. Despite this, they’ve still crafted a competent tale with solid core gameplay that should entertain longtime Castlevania fans, even if it’s not quite everything they’d hoped for.

Game Informer - 6/10

This shambling monstrosity is composed of chunks from other, better games. Rather than blend them together into something new like its predecessor attempted, this one just feels like a patchwork mess.

Machinima - 7/10

Very few studios have the opportunity to close out a trilogy, and while this should lead to a stronger sense of finality, in the case of Lords of Shadow 2 and its ending—which is ultimately satisfying in the grand scheme of this trilogy reboot—is blemished with a journey that fluctuates from satisfying to unremarkable. In all, it was a good ride when appreciated as a collection, but since this is the Lords of Shadow we’ll come back to most often, it’ll be difficult to remember the experience that way

NOWGamer - 4/10

With little in the way of originality or excitement, the only thing Lords Of Shadow 2 will deliver is crushing disappointment.

PC Gamer - 44/100

A miserable blend of flawed game mechanics that's a giant leap backwards from its predecessor.

Joystiq - 4/5 stars

Like Dracula himself, his latest adventure is imperfect – its listless, poorly presented evils sometimes warring against its better, more exciting nature. I won't spoil Dracula's fate, but as for the fate of Castlevania: Lords of Shadow 2, the better half wins out.

Gametrailers - 8.3/10

Castlevania: Lords of Shadow 2 could easily be a better game if some things were simply removed. Still, despite the unnecessary stealth sequences and other roadblocks, it truly does get better over the course of its 15 to 20 hours. It isn't a perfect modernization of all we love about Castlevania, but it certainly feels like a proper part of the bloodline. Diverse, connected environments, creepy characters, and fantastic boss designs speak to a journey that resonates stronger than the plot itself.

آخرین ویرایش:
  • Smile
Reactions: AchyTunic
در مورد NG هم منظور من این نبود که توی هیچ لیستی نباید باشه :|:دی حالا کیوان میگه NGB که خب من بازیش نکردم ولی با توجه به تجربه ای که از NGIIداشتم برام عجیب بود که چطوری بعضی ها اون رو در حد عناوینی مثل DMC یا Bayonetta یا حتی بهتر از اونها میدونند. از دید من که فقط یه بازی خوب بود، نه بیشتر نه کمتر.
وقتی بازیش کنی میفهمی که به راحتی در کنار بایو و بهترین DMC قرار میگیره

عذر میخوام موضوع بحث واکاوی عناوین اکشن و قص علی هذاست؟ یا امتیازات castlevania!!!!
اگه رفقا بازی رو دارن انجام میدن بیان تو تایپک مربوطش تجربه هاشون رو به اشتراک بذارن فک کنم نظر دادن راجب به نمرات بازی کافی باشه

در مورد NG هم منظور من این نبود که توی هیچ لیستی نباید باشه :|:دی حالا کیوان میگه NGB که خب من بازیش نکردم ولی با توجه به تجربه ای که از NGII داشتم برام عجیب بود که چطوری بعضی ها اون رو در حد عناوینی مثل DMC یا Bayonetta یا حتی بهتر از اونها میدونند. از دید من که فقط یه بازی خوب بود، نه بیشتر نه کمتر.

منم دقیقا تعجب میکنم که چطور NGIIرو میشه با DMC مقایسه کرد چون یه سر و گردن بالاتر از بیشتر شماره هاش بود !از مکانیزم تکنیکی مبارزاتش تا سر سختی و هوش مصنوعی قدرتمند دشمناش گرفته(انصافا تو این یه مورد دشمنای DMC در مقام مقایسه حتی جلبکم نیستن:d) تا سرعت مبارزاتش که اصلا استاندارد های جدیدی رو برای این سبک تعریف کرده. یه سر به ویدیو های آپلود شده از این بازی تو یوتیوب بزن.

نمرات درخور بازی هست بیشتر از این زیادش هست..تو دلمون موند یدونه H&S درست حسابی بازی کنیم که نیست..چرترین و مزخرفترین قسمت بازی مخفیکاریاش هست یه لحظه فکر کنید مثلا GOW هم مراحل مخفیکاری بزاره آخه دراکولا رو چه یواشکی و دزدکی فرار از کسایی که بعدا باید بکشید چی فکر کردن این سازندها آخه

یکی نیس بگه اون موقع که گابریل آدم بود و حریفاش خوآشامو گرگینه و اربابانه سایه و ... بودن , قایم شدن و مخفیکاری تو کارش نبود ! حالا که شده دراکولا و نمیتونه بمیره از دشمناش قایم میشه ؟ :-/ من کلا تا چند روز پیش کامل هایپ بودم , اما این مخفیکاریو شنیدم تا تهشو رفتم :|

حیفه اون شاهکار که رو ایکس باکس اون موقع 3 بار تمومش کردم !!! :((واقعا چطور دلشون اومد اینجوریش کنن ؟ )x

میتونستن با اضافه کردن قابلیت Teleport (غیب و ظاهر شدن ) به قدرتهای گابریل قناعت کنن که میتونست تو مبارزه بدرد بخوره !!!
مخفیکاره چیه آخه ؟

آخرین ویرایش:
اونایی که میگن مخفی کاری داغونه یا دارن ایراد الکی میگیرن یا بازیو بازی نکردن، اولا موش شدن یکی از قدرتای دراکولا توو کتابش هست و سازنده ها الکی برا خودشون اضافه نکردنو اون قسمتا خیلی کوتاهه.

دوما به نظر من این نمرات به هیچ وجه حق این بازی نیست وحقش خیلی بیشتره، درسته نسبت به نسخه قبل افت کرده ولی هنوزم بازی ایه که ارزش تموم کردنش خیلی بالائه! به نظر من سیستم مبارزاتشم از قسمت قبلی بهتره.

اونایی که میگن مخفی کاری داغونه یا دارن ایراد الکی میگیرن یا بازیو بازی نکردن، اولا موش شدن یکی از قدرتای دراکولا توو کتابش هست و سازنده ها الکی برا خودشون اضافه نکردنو اون قسمتا خیلی کوتاهه.

دوما به نظر من این نمرات به هیچ وجه حق این بازی نیست وحقش خیلی بیشتره، درسته نسبت به نسخه قبل افت کرده ولی هنوزم بازی ایه که ارزش تموم کردنش خیلی بالائه! به نظر من سیستم مبارزاتشم از قسمت قبلی بهتره.
دقیقا. منم همین الان نشستم بازیش کردم و دیدم تا به اینجای کار ایرادی بهش وارد نیست. بخش مخفی کاری رو هم زوبک توضیح میده و میگه تو الان در وضعیتی نیستی که بخوای با دشمنا مبارزه کنی.
سیستم مبارزاتش هم همون نسخه اول و بهتر هم کار شده خصوصا اینکه قدرت های Chaos و Void این بار به صورت 2تا سلاح به بازی اضافه شدن و بازی رو متنوع تر میکنه. فقط افکت های سلاح ها یه خورده بیش از حد پر رنگ و نورانی هستن که آدم اصلا نمیتونه دشمن رو ببینه.

بازی تا اینجای کار که عالیه...برای من اون قسمت مخفی کاریش هم با توجه به توضیحات در بازی منطقیه...در هر صورت من تا اینجا راضیم...

با وجود تمام علاقه ای که به DMC3 دارم، باید قبول کرد که در زمینه گیم پلی DMC4 کیلومترها از اون جلوتره. قابلیت سوویچ بین 5 استایل به صورت همزمان و On the Fly در کنار 3 Devil's Arm و 3 سلاح سرد گیم پلی DMC4 رو فوق العاده غنی کرده. بخش نیرو هم که پر از نوآوریه، از Devil Bringer ـش گرفته (که بعدا بازی های هم سبک مثل DS II ازش استفاده کردن) تا قابلیت Exceed که چندین لایه جدید به مبارزات و کمبوهای نیرو اضافه میکنه.

در مورد Bayonetta هم، به نظرم بیشتر بحث سلیقه است و نمیشه دقیقا DMC4 رو روبروی اون قرار داد. به شخصه خیلی ها رو دیدم که گیم پلی DMC4 رو به بیونتا ترجیح میدن و اون رو بهتر از بیونتا میدونند. گیم پلی و سیستم مبارزات بیونتا بیش از اندازه Fancy و OTT ـه. QTE, Finisher و بعضی صحنه های Script شده از جمله ستون های اصلی سیستم مبارزات Bayonetta هستند، در حالی که هیچکدوم از این بخش ها در DMC جایی ندارن.

گیم پلی DMC رو بیشتر مبارزات خالص تشکیل میده در حالی که همونطور که بالاتر گفتم توی Bayonetta مبارزات با فینیشرها و QTE ترکیب شدن. حالا اینکه شخص از کدوم یکی بیشتر خوشش بیاد برمیگرده به سلیقه خودش.

محمد کاملا میتونم درک کنم که چطور به این نتیجه رسیدی :دی تفاوت HnS با سبک های دیگه اینه که هر بازی استایل مخصوص خودش رو داره و تجربه ای کاملا متفاوت نسبت به عناوین هم سبکش ارائه میده. مسئله اینجاست که توی نسل قبل اینقدر بازی های تکراری توی سبک های مختلف (مثل FPS) دیدیم که باورش برامون سخته که یه سبک اینقدر متنوع باشه. یه جورایی مثل سبک Fighting میمونه که SF, Takken, DOA و .... هر کدوم استایل خاص خودشون رو دارن و نمیشه توی دسته بندی خاصی قرارشون داد.

کلا به نظر من بخاطر تنوع بالایی که HnS داره دسته بندی بازیهاش کار آنچنان درست و موثری نیست. فقط همین که بدونیم بازی کمبو محوره یا نه کافیه.

در مورد NG هم منظور من این نبود که توی هیچ لیستی نباید باشه :|:دی حالا کیوان میگه NGB که خب من بازیش نکردم ولی با توجه به تجربه ای که از NGII داشتم برام عجیب بود که چطوری بعضی ها اون رو در حد عناوینی مثل DMC یا Bayonetta یا حتی بهتر از اونها میدونند. از دید من که فقط یه بازی خوب بود، نه بیشتر نه کمتر.

ايني كه ميگي DMC4 به لحاظ گيم پلي كيلومترها جلوتر از DMC3 جلوتر هستش رو قبول ندارم چرا كه DMC3 هم دستاورد بيشتري نسبت به DMC4 براي اين سبك داشته هم سيستم مبارزات بسيار بالانس تري نسبت به اون داره.يعني DMC4 فقط روند DMC3 رو سعي كرد تكميل بكنه تا حدودي تونست اينكار رو انجام بده ولي به طور كلي با در نظر گرفتن تمام بخش ها نه.

اما قراردادن DMC4 مقابل Bayonetta با تمام احترام درست نيست.Bayonetta هرچي سري DMC داشته را به نحو احسنت ارائه ميده و به حد اعلاش ميرسونه و بعلاوه همونطور كه خودت هم اشاره كردي با اضافه كردن يك سري المان هاي ديگه سبك رو به مراتب جذاب تر ميكنه.صحنه هاي Quick Time Event هم فقط مكمل سيستم مبارزات هستند واصلا جز جداشدني اون نيستند.نود در صد روند بازي به روش كلاسيك پيش ميره.اصلا از لحاظ آزادي كه Bayonetta به خصوص از دفعه دوم براي پيشروي در اختيار گيمر ميذاره يك استثناست.

آخرین ویرایش:

بازی حتما ارزش تموم کردن داره .مبارزات بازی و خصوصا باس فایت پیشرفت داشتن کمی هم اسون شدن البت . ولی طبیعی هست که وقتی عنوانی به این عظمت و ریشه داری بیاد روی یکسری اصالتا پا بذاره خیلی بیشتر ضربه میبینه تا بازی که اولین نسخه اش هست.طبعا منتقدها کمی هم از روی خشم نمره ی پایین میدن.
اگر اسم این بازی کستل نبود نمره اش حداقل 8 بود. درباره ی تبدیل شدن به موش هم کسی سازنده ها رو مجبور نکرده بود که مخفی کاری تو بازی بزارن که گبریل بخواد موش بشه ! این در حالیه که خفاش هم میتونست بشه .
بدترین بخش بازی داستانشه .ابتدای بازی خوب به نظر میرسه داستان خصوصا با بودن ترور. ولی اینقدر داستان ضعیفه که بازی اصلا جلو نمیره و در حد یه dlc باقی میمونه. بازی 25 ساعته هم شده 10 ساعت !
الان که من تموم کردم به نظرم نمره ی 6.5 یا فوق 7 کافیشه. کلا تا پایان بازی برید بعیده بیش از 8 به بازی بدید.مخفی کاری هم شاید ذاتش خوب باشه ولی جللوتر تکراری میشه و از اون بدتر از ریتم بازی میکاهه فکرشو بکنید در یک مبارزه ی جانانه با یه باس فایت که دو برابر شما هست و شما شکستش دادیدو 2 دقیقه بعدش باید بشید یه موش کثیف که باید مواظب باشه کسی لهش نکنه .اینان که به بازی ضربه زدن

آخرین ویرایش:
دقیقا. منم همین الان نشستم بازیش کردم و دیدم تا به اینجای کار ایرادی بهش وارد نیست. بخش مخفی کاری رو هم زوبک توضیح میده و میگه تو الان در وضعیتی نیستی که بخوای با دشمنا مبارزه کنی.

مشکل اینجاس که مخفی کاریش خوب کار نشده نه اینکه حالا دلیلش تو بازی خوب گفته شده یا خیر!

بخش مخفی کاری رو هم زوبک توضیح میده و میگه تو الان در وضعیتی نیستی که بخوای با دشمنا مبارزه کنی.
مشکل اینجاست که بعد از اینکه در وضعیت مناسب قرار میگیره بازم مخفی میره:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or