امتیازات بازی Castlavania: Lords of Shadows 2

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Bahram

Alan, Wake Up
مدیر انجمن
66077126422174731686.jpg

پلتفرم:XBOX 360,PS3,PC
سازنده:Mercury Steam
ناشر:Konami
تاریخ انتشار:February 27, 2014
Playstation Universe: 9/10
Official Xbox Magazine: 8.5/10
GameOver.g
r: 8.5/10
JeuxActu: 8.5/10
GameTrailers: 8.3/10
Play UK: 8.1/10
X-ONE Magazine UK: 8/10
Official Xbox Magazine UK: 8/10
Meristation: 8/10
Joystiq: 8/10
Gameblog.fr: 8/10

Playstation Official Magazine UK: 8/10
GamesBeat: 8/10
GameStar: 8/10
PC Games (Germany): 7.9/10
Strategy Informer: 7.5/10
Machinima: 7.5/10
Multiplayer.it: 7.3/10
Everyeye.it: 7.2/10
LaPS3: 7.2/10
Gamestyle: 7/10
Vandal Online: 7/10
God is a Geek: 7/10
Eurogamer Italy: 7/10
3DJuegos: 7/10
Push Square: 7/10
EGM: 7/10
GameSpot: 7/10
SpazioGames: 7/10
GRYOnline.pl: 7/10
Merlin'in Kazanı (Turkey): 6.6/10
Destructoid: 6.5/10
IGN: 6.5/10
IGN Italia: 6.3/10
Eurogamer Portugal: 6/10
Xbox360Achievements: 6/10
Game Revolution: 6/10
VideoGamer: 6/10
GamesRadar: 6/10
Game Informer: 6/10
USgamer: 5/10
games(TM): 5/10
Eurogamer: 5/10
Polygon: 5/10
PC Gamer: 4.4/10
Toronto Sun: 4/10
Cheat Code Central: 4/10
NowGamer: 4/10
Metro GameCentral: 4/10
Hardcore Gamer Magazine: 4/10
Edge Magazine: 4/10

میانگین امتیازات بازی:
56928102803945978169.png
81688853139574970935.png

96313841449131230782.png

قسمتی از نقد بعضی از سایت ها:
IGN - 6.5/10

Lords of Shadow 2 may have gained an open world, but a poor story, uninteresting enemies, and a bland cast of characters came with it. Combat might be improved, but forced stealth sections cause nothing but dismay and frustration. The end result is something that doesn’t come near the level of overall quality found in the original Castlevania: Lords of Shadow.

Gamespot - 7/10

if you have the patience to get through the rough start, you'll discover a much better game waiting for you on the other side.

Kotaku - NO

Lords of Shadow 2 squanders a great premise - playing as the King of vampires in a modern day city - with mediocre execution

Eurogamer - 5/10

Sharpening the disappointment is the fact that the team at MercurySteam has already made a good game, and perhaps had an opportunity here to make a great one. The first Lords of Shadow was a sweet surprise. The follow-up is a hostage to a story it tells badly, and a prisoner within a dull urban maze that refuses to become a characterful exploratory playground. To live on but to be diminished - that's the fate of the vampire in Castlevania's lore. Sadly, it's a bit of an epitaph for this well-meaning but bloated game as a whole.

Edge - 4/10

Lords Of Shadow 2 is clunky, ugly and deeply misguided. It’s a game that sees the lord of the damned as a vehicle for rat-powered linear stealth, and that takes a future-Gothic London setting and then sets the action in tower blocks and sewers. MercurySteam says this will be the final game in the Lords Of Shadow saga, and on the evidence of this cluttered, bloated and forgettable mess, it’s just as well.

Gamesradar - 3/5 stars

Lacking the focus, clarity and coherence of its precursor, Castlevania: Lords of Shadow 2 fails to satisfy as a sequel or as a game in its own right, delivering muddled game design and little narrative resolution.

Polygon - 5/10

this conclusion to MercurySteam's run on Castlevania is a far cry from the exciting potential suggested by the first game's cliffhanger ending. Lords of Shadow 2 fosters brief reminders of what made the first game special, but its novel premise is squandered on boring environments, terrible set piece moments and all-but-outright refusal to deliver on the over-the-top narrative that drew me in to begin with.

Metro UK - 4/10

A badly misjudged sequel that not only fails to fix the flaws of the original but manages to add a whole coffin full of new ones.

EGM - 7/10

Lords of Shadow 2 runs into a classic sequel problem. By trying to do more and fix the few issues of the first game, MercurySteam actually does less and creates more problems. Despite this, they’ve still crafted a competent tale with solid core gameplay that should entertain longtime Castlevania fans, even if it’s not quite everything they’d hoped for.

Game Informer - 6/10

This shambling monstrosity is composed of chunks from other, better games. Rather than blend them together into something new like its predecessor attempted, this one just feels like a patchwork mess.

Machinima - 7/10

Very few studios have the opportunity to close out a trilogy, and while this should lead to a stronger sense of finality, in the case of Lords of Shadow 2 and its ending—which is ultimately satisfying in the grand scheme of this trilogy reboot—is blemished with a journey that fluctuates from satisfying to unremarkable. In all, it was a good ride when appreciated as a collection, but since this is the Lords of Shadow we’ll come back to most often, it’ll be difficult to remember the experience that way

NOWGamer - 4/10

With little in the way of originality or excitement, the only thing Lords Of Shadow 2 will deliver is crushing disappointment.

PC Gamer - 44/100

A miserable blend of flawed game mechanics that's a giant leap backwards from its predecessor.

Joystiq - 4/5 stars

Like Dracula himself, his latest adventure is imperfect – its listless, poorly presented evils sometimes warring against its better, more exciting nature. I won't spoil Dracula's fate, but as for the fate of Castlevania: Lords of Shadow 2, the better half wins out.

Gametrailers - 8.3/10

Castlevania: Lords of Shadow 2 could easily be a better game if some things were simply removed. Still, despite the unnecessary stealth sequences and other roadblocks, it truly does get better over the course of its 15 to 20 hours. It isn't a perfect modernization of all we love about Castlevania, but it certainly feels like a proper part of the bloodline. Diverse, connected environments, creepy characters, and fantastic boss designs speak to a journey that resonates stronger than the plot itself.

آخرین ویرایش:
  • Smile
Reactions: AchyTunic
عجب گیری کردیم ها!!! بابا... چرا به زور میخواید بگید کوجیما بوده؟! به پیر به پیغمبر واقعیت و حقیقت چیز دیگه ای هست! حقیقتی که در گذشته (اتفاق افتاده و تموم شده و نمیشه تغییرش داد!) اینه که کوجیما نقشی نداشتی! بخدا نمیشه گذشته رو تغییر داد. وقتی زمان میگذره نمیتونه به گذشته سفر کنی. تا حالا هم اثبات نشده این قضیه. آقای عزیز کوجیما هیچ کاره بوده. اینقدر بزور اسم این رو نزنید پای بازی، حالمون رو هم بهم نزنید از این بابا بذارید MGS V ـمون رو بازی کنیم.

حله آقا من حرفی برای گفتن ندارم. اصلا همه بازی های خفن رو کوجیما ساخته و هر چی که خفن نبوده کوجیما نقشی نداشته. کارگردانان هنری و طراحان شرکت مرکوری هم اونجا پشم بودن و فقط آقای کوجیما همه کار رو کرده. ولمون کنید توروخدا. من دیگه بحثی ندارم با شماها.
باور کن انقدری که تو زور میزنی تا پای کوجیما رو از موفقیت نسخه ی اول بکشی بیرون به مراتب مشمئز کننده تره تا اونایی که دوست دارن به زور اصلا تمام موفقیت نسخه اول رو به پای اون بنویسن! جالبه خود سازنده اومده گفته ما در ساخت نسخه ی دوم به کوجیما نیازی نداریم اونوَخ اینجا یکی یه چی برا خودش میگه!
[h=2]Castlevania: Lords of Shadow 2 producer David Cox says that the team didn't need Hideo Kojima.[/h]= = =
Although Kojima only worked on the first game in a consultancy role, his power within Konami was vital in getting Gabe’s adventure greenlit in the first place. Cox is clearly appreciative of the Metal Gear maestro’s influence, but reaffirms how assured developer Mercurysteam Entertainment feels after rebooting the Gothic franchise. “We loved working with Mr Kojima, but he was onboard in an advisory capacity and I think we proved our abilities with the first Lords Of Shadow,” asserts Cox. Of course, it really doesn’t hurt to have Dracula in your corner.
منبع

= = =
کلا" اسم کوجیما مثل کارگردانهای سینمای ــُفسکی های روس برای یک عده آلرژی زا شده! اون یک عده هم کاملا مشخصه کیا.
ایضا".

من هی میگم KP شما میگی کوجیما من نمیدونم
نکته ی فوق العاده ای بود :)) :دی
====================
در ضمن کوجیما خودش هیچوقت روی MGS : R کار نمیکرد !! من نمیدونم چرا میخواید این 2 تا رو به هم وصل کنید !؟ :دی یعنی اینقدر کوجیما رو دوست دارید که برا اینکه بش یه گیری داده باشید بازی کنسل شده ی دیده نشده رو بش نسبت میدید !؟ :دی
73391649115653520351.png

نکته ی جالب ماجرا اینه :
22807564238158971370.png

دارک سایدر به مراتب از لحاظ شخصیت پردازی و گرافیک(نمونه اش همین محیط های شهری بازی که محیط های شهری دارک سایدر رو میخوره) و حتی گیم پلی نسبتا از دو سری کستل کمتره ...هر کس یه نظری داره الان این بازی kingdoms of که شما طرفدارشی از نظر خیلی ها بازی شکست خوردس مثلا ضمن اینکه خیلی از دوستان هنوز بازی نکردن دارن داوری میکنن ...این بازی یعنی نسخه ی دوم کستل چون اسمش کستل هست و بازی با ریشه ای هست این نمرات رو گرفته ولی اگر اسمش یه بازی دیگه بود قطعا نمراتش بهتر بود ...
مشهوده همه چیز تو این عکس
973982921.jpg
lordsofshadow.jpg
اگه متر و معیار گرافیک بود که رایز و کیلزون جدید باید بهترین بازی تاریخ میشدن.
واسه من گرفیک در آخر کار قرار میگیره.دارکسایدرز 2 یه بازی فوق العاده بود همانطور که
Kingdoms of Amalur: Reckoning" یه بازی عالی بود.Kingdoms of Amalur: Reckoning" چوب هایپ زیاد از حد سازنده هاشو خورد وگرنه من بهتر از خیلی از بازی های چند سال اخیر میدونمش.

آخرین ویرایش:
باور کن انقدری که تو زور میزنی تا پای کوجیما رو از موفقیت نسخه ی اول بکشی بیرون به مراتب مشمئز کننده تره تا اونایی که دوست دارن به زور اصلا تمام موفقیت نسخه اول رو به پای اون بنویسن! جالبه خود سازنده اومده گفته ما در ساخت نسخه ی دوم به کوجیما نیازی نداریم اونوَخ اینجا یکی یه چی برا خودش میگه!
Castlevania: Lords of Shadow 2 producer David Cox says that the team didn't need Hideo Kojima.

= = =
Although Kojima only worked on the first game in a consultancy role, his power within Konami was vital in getting Gabe’s adventure greenlit in the first place. Cox is clearly appreciative of the Metal Gear maestro’s influence, but reaffirms how assured developer Mercurysteam Entertainment feels after rebooting the Gothic franchise. “We loved working with Mr Kojima, but he was onboard in an advisory capacity and I think we proved our abilities with the first Lords Of Shadow,” asserts Cox. Of course, it really doesn’t hurt to have Dracula in your corner.
منبع

= = =
کلا" اسم کوجیما مثل کارگردانهای سینمای ــُفسکی های روس برای یک عده آلرژی زا شده! اون یک عده هم کاملا مشخصه کیا.
ایضا".
الان اینی که گذاشتی چی رو ثابت کرد؟! اینکه کوجیما همه کاره بوده؟! دیگه همه میدونن اینو که گاها کوجیما مشاوره داستانی اینا میداده! الان اینجا مسئله ضعیف بودن شماره 2 فقط محدود به داستانه؟! گرافیک و گیم پلی و ... همه حذف شدن؟ یا شما متوجه نمیشید من چی میگم یا شما نمیدونید چی میگید :دی

الان اینی که گذاشتی چی رو ثابت کرد؟! اینکه کوجیما همه کاره بوده؟! دیگه همه میدونن اینو که گاها کوجیما مشاوره داستانی اینا میداده! الان اینجا مسئله ضعیف بودن شماره 2 فقط محدود به داستانه؟! گرافیک و گیم پلی و ... همه حذف شدن؟ یا شما متوجه نمیشید من چی میگم یا شما نمیدونید چی میگید :دی
اگه تو داری بازیش میکنی، ما هم داریم بازیش میکنیم میبینیم مشکلات بازی چیه! بر خلاف نسخه ی اول که یک حس ماجراجویی رو داشت این جا اصلا ازین خبرا نیست. طراحی مراحل توی ذوق می زنه، روایت داستان افتضاحه. روند گیم پلی و داستان از اون هم بد تره... طرف اومده گفته کوجیما قبلا روی کار ما نظارت داشته و بقولا ناظر کیفی و ادوایسر کار بوده، تاثیرش رو همه دیدن، اما توی نسخه ی دوم احساس میکنیم به اون توانایی و بلوغ کافی رسیدیم که به استاد (گفته این رو!) کوجیما نیازی نداشته باشیم.
لینک رو کامل بخون...

آقا پای منو چرا به داستان باز میکنین؟:دی من که چیزی نگفتم اصلا در این خصوص:دی
اتفاقا نظر من در این مورد اینه که حضور کوجیما روی شماره اول تاثیر داشته.:دی همه کاره نبوده ولی احتمالا اگه رو شماره 2 بود نمیذاشت دوربین سردرآور و اون مرحله مخفی کاری مضهک رو توی بازی قرار بدن.:دی نصف نمره ها به خاطر همین دو تا کم شده:دی

به مولا ما هم از ابتدا همین رو میگفتیم دیگه!
شما پاتون رو کردید تو یک کفش که نه کجیما هیچ کاره بوده!
توروخدا این بحث اینکه کوجیما بود بازی اونطوری شد رو جمعش کنید. کوجیما هیچ نقش موثری نداشت تو بازی. الکی جو ندین خواهشن.

بازی کلا توی نوسان به سر میبره. یه لحظه حال میکنید باهاش و آدرنالین میره بالا، لحظه بعد به قدری فشار میاد بهتون که میخواد دیسک رو بشکنید. اصلا ثبات نداره بازی.
من موندم چه تلاشی میکنید بگید کجیما هیچکاره و پ...شم بوده!
بالاخره یه ادوایسی چیزی هرچند کوچیک تو شماره اولش داشته دیگه...همچین هم هیچکاره هیچ کاره نبوده که باو!

خوشحال میشم اگه توضیح بدی با جدا کردن بخش مبارزه، کجای گیم پلی Bayo مشکل داشت
من کجا گفتم گیم پلی Bayonetta مشکل داره؟ :-/ گفتم بهترین HnS این نسل نیست و گیم پلی یه بازی HnS به سیستم مبارزه خلاصه نمیشه :دی
و البته خوشحال میشم کلا دوستان توضیح بدن تعریف شون از یه بازی HnS چیه که کلا کار رو یه سره کنیم و تو تاپیک ها نیایم هر بازی اکشن ادونچری که دو تا کمبو داره رو بهش بگیم بهترین HnS سینس Sliced bread
شما هیچ رقمه نمی تونید یه بازی مثل God of War یا مثلا Ninja Gaiden یا ... رو از سبک HnS حذف کنید، اینم توضیحش :دی

آخرین ویرایش:
این بحث به جایی نمیرسه چون اخرش یه سری میاند سنگ کوجیما رو به سینه میزنند منتها یه کم به موضوع توجه کنید. کوجیما دو الی 3 سال بعد از شروع ساخت بازی به عنوان مشاور اضافه میشه (توجه کنید برای یه بازی که ساختش 3 الی 4 سال طول کشیده ) توی این دو سال سازنده باید 90 درصد محیط ها ، بیشتر بخش داستانی ، 90 درصد گیم پلی ، مکانیکاش ، المان هاش درست کنه و موسیقی و صداگذاری تکمیل کنه. خود کوجیما هم که کلا دو یا سه بار رفته اسپانیا. خودش هم گفته بود که فقط مشاوره میداده. تنها تاثیر کوجیما که سازندگان هم بهش اعتراف کردند لباس گابریل بوده. بازی می سازند ، غذا که داغ نمی کنند ؛ طرف دو جلسه بیاد بازی رو فقط ببینه بعد گیم پلی متحول بشه با داستان ! کوجیما بازیساز بزرگ ، قبول ؛ اما بعد از داستان رایزینگ کاملا مشخص شد توی این ژانر حرف خاصی برای گفتن نداره. (الان نیاد بگید توی رایزینگ کاره ای نبود و اینا که داستانش حفظم). در ضمن کوجیما از دو سه سال پیش نقشش توی کونامی بزرگتر شد و نه فقط به عنوان مدیر استودیو خودش بلکه به عنوان یکی از اعضای رده بالا کونامی معرفی شد. با این اوصاف نظارتش روی یه سری بازی ها کاملا طبیعیه.

آخرین ویرایش:
اگه متر و معیار گرافیک بود که رایز و کیلزون جدید باید بهترین بازی تاریخ میشدن.
واسه من گرفیک در آخر کار قرار میگیره.دارکسایدرز 2 یه بازی فوق العاده بود همانطور که
Kingdoms of Amalur: Reckoning" یه بازی عالی بود.Kingdoms of Amalur: Reckoning" چوب هایپ زیاد از حد سازنده هاشو خورد وگرنه من بهتر از خیلی از بازی های چند سال اخیر میدونمش.
گرافیک کی گفت؟شما احیانا ندیدی من نوشتم گیم پلی و شخصیت پردازی ؟الان دیگه یه بچه گیمر هم میدونه همه چیز گرافیک نیست !چرا جو میدی !کستل از لحاظ داستان و گیم پلی هم برتره ! حالا گفتم سلیقه ای هست از .Kingdoms میشه به سلیقه ی شما پی برد :d..
بینم شما اصلا دستت به کستل دو خورده !؟:d

آخرین ویرایش:
دارک سایدر به مراتب از لحاظ شخصیت پردازی و گرافیک(نمونه اش همین محیط های شهری بازی که محیط های شهری دارک سایدر رو میخوره) و حتی گیم پلی نسبتا از دو سری کستل کمتره ...هر کس یه نظری داره الان این بازی kingdoms of که شما طرفدارشی از نظر خیلی ها بازی شکست خوردس مثلا ضمن اینکه خیلی از دوستان هنوز بازی نکردن دارن داوری میکنن ...این بازی یعنی نسخه ی دوم کستل چون اسمش کستل هست و بازی با ریشه ای هست این نمرات رو گرفته ولی اگر اسمش یه بازی دیگه بود قطعا نمراتش بهتر بود ...
مشهوده همه چیز تو این عکس
973982921.jpg
lordsofshadow.jpg
حداقل تکلیفش با خودش معلومه دارک سایدرز فقط گرافیک درست نداشت بقیه قسمتاش از los2 بهتر نباشه کمتر نیست داستانم سلیقه ای :d

من کجا گفتم گیم پلی Bayonetta مشکل داره؟ :-/ گفتم بهترین HnS این نسل نیست و گیم پلی یه بازی HnS به سیستم مبارزه خلاصه نمیشه :دی
خب سیستم مبارزاتش که مشکل نداره، گیم پلی اش هم که مشکل نداره، پس دقیقا چه چیزی باعث میشه بهترین HnS نسل نباشه؟ :-/ گرافیک؟ :-/ یا صرفا این که شما ازش خوشتون نمیاد؟ باز هم خوشحال میشم اگه بهم توضیح بدی چرا (یعنی با دلیل) Bayo بهترین HnS نسل نیست.
شما هیچ رقمه نمی تونید یه بازی مثل God of War یا مثلا Ninja Gaiden یا ... رو از سبک HnS حذف کنید، اینم توضیحش :biggrin1:
اول اینکه این توضیح نبود. :دی دوم اینکه اتفاقا من خیلی هم NG رو به عنوان یه HnS قبول دارم. سوم اینکه قرار نیست من چیزی که وجود نداره رو حذف کنم، چون وجود نداره! GoW یه بازی اکشن ادونچره + یه سیستم مبارزات که در مقایسه با سیستم مبارزات یه HnS خالص بیشتر شبیه به یه جک بی مزه ست. یعنی هر کسی که Bayo و DMC و بازی های مشابه رو بازی کرده باشه و با چیزایی مثل کنسلینگ و جامپ کنسلینگ و Enemy Step و Dodge Offset و... آشنا باشه قطعا نظری به جز این نداره.

گرافیک کی گفت؟شما احیانا ندیدی من نوشتم گیم پلی و شخصیت پردازی ؟الان دیگه یه بچه گیمر هم میدونه همه چیز گرافیک نیست !چرا جو میدی !کستل از لحاظ داستان و گیم پلی هم برتره ! حالا گفتم سلیقه ای هست از .Kingdoms میشه به سلیقه ی شما پی برد :d..
بینم شما اصلا دستت به کستل دو خورده !؟:d

لول دیزان،پیش روی بازی، پازل ها، دوربین و ضرباهنگ بازی دارکسایدرز2 چند لول بالاتره. قابل مقایسه نیستن اصلا با هم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or