امتیازات بازی Brother in Arms : Hell’s Highway

• Thread starter Thread starter MANIX
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

MANIX

کاربر سایت
این بازی اولین امتیازشو گرفت از سایت OXM که فوق العاده است:
9/10

نکات مثبت:نبردهای فوق العاده و تاکتیکی--گرافیک فوق العاده و واقع گرا--یکی از بهترین تاکتیکال شوترها

نکات بد:مشکل در A.I--بیش از حد استفاده از سیستم کاور--

* استفاده بیش از حد از سیستم کاور :biggrin1:
بابا تو تریلرش نشون میداد سنگر ها ازشون تیر رد میشه و میشکنن(البته دیوار بتونی نه ها ! )
ولی یادشون رفت که تو نکات منفی بزنن وقتی نارنجک زیر پای دشمن میترکه و میره رو هوا دستش میشه به نازکی یه برگ کاغذ;)

حالا به نظر شما امتیازاتش یه کم زیاد نیست؟؟؟!!!

حالا اگه امتیازش بالاست مگه جای تعجب داره که بگی زیاده ؟!
یا حتما شما بازی کردین ما خبر نداریم ؟!
بازی تا اونجا که در تریلرهاش دیدم بسیار عالیه از لحاظ گیم پلی مخصوصا از لحاظ گرافیکی هم بسیار عالی و واقع گراست .
من خودم همچین امتیازاتی را از بازی انتظار داشتم .
البته بازم باید صبر کرد تا دید چی میشه تا ادم خودش بازی نکرده نمیتونه نظری کاملی در مورد بازی داشته باشه .

بعد از چند مدت 2 روز پیش که یه FPS درست حسابی بازی کردیم (Warhead) ...
اینم با توجه به چیزایی که ازش دیدم باید بازی خوبی بشه...امتیازاتش هم تا حالا میگه که بازی خوبی هست....بعد از CoD2 دیگه یه بازی درست حسابی تو این ژانر نیومده ببینم این یکی چه میکنه.

این gchd هم دقیقا مثل قبلیه بزرگ ترین ظعف بازی رو هوش مصنوعیش دونسته و گفته داستانش هم میتونست یکم بهتر باشه و اینا !!کلا من دیگه انتظار داشتم تو این شماره مشکلات واقعا رو اعصاب هوش مصنوعی (مخصوصا از نوع خودیش) رو رفع کنن....
امیدوارم که زیاد جدی نباشه !!

کسی بازی نکرده تا نظر بده، OXM هم مجله بسیار معتبری هست و به هیچ بازی کیلوئی امتیاز نمیده، خیالتون راحت.
حالا اگه امتیازش بالاست مگه جای تعجب داره که بگی زیاده ؟!
یا حتما شما بازی کردین ما خبر نداریم ؟!
بازی تا اونجا که در تریلرهاش دیدم بسیار عالیه از لحاظ گیم پلی مخصوصا از لحاظ گرافیکی هم بسیار عالی و واقع گراست .
من خودم همچین امتیازاتی را از بازی انتظار داشتم .
البته بازم باید صبر کرد تا دید چی میشه تا ادم خودش بازی نکرده نمیتونه نظری کاملی در مورد بازی داشته باشه .
من نمی گم بازی کردم اما من هم تریلرهاش رو دیدم.من فقط می خواستم نظرات دوستان رو در انجمن بدونم همین.به هر حال ممنون از نظرات.:love:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or