امتیازات بازی Brother in Arms : Hell’s Highway

• Thread starter Thread starter MANIX
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

MANIX

کاربر سایت
این بازی اولین امتیازشو گرفت از سایت OXM که فوق العاده است:
9/10

نکات مثبت:نبردهای فوق العاده و تاکتیکی--گرافیک فوق العاده و واقع گرا--یکی از بهترین تاکتیکال شوترها

نکات بد:مشکل در A.I--بیش از حد استفاده از سیستم کاور--

بازی به طور میانگین تا حالا حدود 80% امتیازات سایت ها و مجلات معتبر رو گرفته

TeamXbox 9/23/2008 8.1 out of 10 81.0%
Game Informer 11/1/2008 7.75 out of 10 77.5%
Official Xbox Magazine 11/1/2008 9 out of 10 90.0%
Eurogamer 9/23/2008 7 out of 10 70.0%
VideoGamer 9/23/2008 8 out of 10 80.0%
Xbox World 360 Magazine UK 9/23/2008 7.9 out of 10 79.0%

930277.png

gamerankings

البته امتيازاتش خوب بوده .
علي امتياز 7 هم نه . امتيازش 7.9 بوده كه ميشه گفت 8 ولي نميشه گفت 7 خالي :biggrin1:
فقط يه eurogamer داده كه همه ميدونن كمي اين سايت يجوريه . من بعد اين همه مدت هنوز كشف نكردم كه اين سايت رو چه حساب كتابي براي بازي ها امتياز ميده !
خب صد البته امتیاز مابین 7 تا 8 خوبه ولی نه برای BIA : HH ! وقتی قسمت های قبلی این بازی امتیاز 9.0 و 9.3 میگرفته دیگه خود به خود سطح توقعات بالا میره.
من خودم شخصا فکر میکردم سایتی پایینتر 8.5 ، 9.0 نمیده.ولی خدایش امروز بد زجری کشیدیم!

این سایت ها هم اصلا مراعات نمیکنن حالا IGN رو میتونیم بیخیال بشیم ولی بقیه سایت ها نمیتونستن بجای 7.9 بدن 8.0 ... جای تعجب داره واقا !

Eurogamer هم کم یه جوری نیست ! :biggrin1: اگه بازی خیلی خیلی خوب باشه میده 8 ، خیلی آشغال باشه میده 7 !!! کلا تکلیف این سایت مشخصه حرس و جوش بیخود نزنین.

امتیاز Game Informer رو هم ویرایش کردم.Gamerankings بجای اینکه بده 77.5 داده بود 7.9.
پس داده 77.5.
اون نیمش هم خیلی باحال بود.

البته ign من هميشه گفتم يكم بيشتر تمايل داره به طرف ps3 . هميشه سر قضيه مقايسه گرافيك بازي ها به صورت نا عادلانه طرف ps3 را ميگيره همين قضيه هم سر gta4 اومد كه طرف ps3 را گرفته بود در حالي اينكه به وضوح مشخص بود نسخه برتر 360 بود .
يا اگه اشتباه نكنم سر بازيه Assassin's Creed بود كه به وضوح مشخص بود نسخه 360 از گرافيك بهتري برخورداره و حتي فريم بهتر .
و جالبش اينه كه وقتي 360 به نسبت گرافيك بهتري داره سر امتياز دهي براي هر دو نسخه ( 360 و ps3 ) عدد مساوي قرار ميده .
ولي وقتي ps3 كمي بهتر باشه كه نيست يا هست ! به وضوح امتياز بخش گرافيكي را براي ps3 بيشتر ميكنه .
بالاخره من از اين كار هاي ign اصلا خوشم نمياد و با اين كاراش داره به اعتبار خودش لطمه ميزنه .
همه سایت ها همینجوری هستند و هر کدومشون از روی قصد و غرض نمره می دن !! گیم اسپات هم بیشتر طرف مایکروسافت و 360 هست و از سونی خوشش نمی یاد !! IGN هم به قول شما طرف سونی هست و ...
خلاصه اینکه به حرف های مفت این سایت ها زیاد گوش نکنید !! خودتون خدا رو شکر اینقدر اطلاعات گیمینگ دارید که بخواین تشخیص بدید چه بازی به درد خریدن می خوره و چه بازی نمی خوره . این امتیاز سایت ها برای من که هیچگونه ارزشی نداره !!

البته ign من هميشه گفتم يكم بيشتر تمايل داره به طرف ps3 . هميشه سر قضيه مقايسه گرافيك بازي ها به صورت نا عادلانه طرف ps3 را ميگيره همين قضيه هم سر gta4 اومد كه طرف ps3 را گرفته بود در حالي اينكه به وضوح مشخص بود نسخه برتر 360 بود .
يا اگه اشتباه نكنم سر بازيه Assassin's Creed بود كه به وضوح مشخص بود نسخه 360 از گرافيك بهتري برخورداره و حتي فريم بهتر .
و جالبش اينه كه وقتي 360 به نسبت گرافيك بهتري داره سر امتياز دهي براي هر دو نسخه ( 360 و ps3 ) عدد مساوي قرار ميده .
ولي وقتي ps3 كمي بهتر باشه كه نيست يا هست ! به وضوح امتياز بخش گرافيكي را براي ps3 بيشتر ميكنه .
بالاخره من از اين كار هاي ign اصلا خوشم نمياد و با اين كاراش داره به اعتبار خودش لطمه ميزنه .

یه بار سر این قضیه IGN بحث کردم بعدش اومدی گفتی گیر نده ! حالا اگه دوست داری گیر بدم با دلیل و مدرک گیر میدم .
دوست داری بحث کنی بگو ، اگر هم نه که خب یعنی حرفت رو پس گرفتی ...

یه بار سر این قضیه IGN بحث کردم بعدش اومدی گفتی گیر نده ! حالا اگه دوست داری گیر بدم با دلیل و مدرک گیر میدم .
دوست داری بحث کنی بگو ، اگر هم نه که خب یعنی حرفت رو پس گرفتی ...

حالا واسه خاطر چي بحث كنيم ؟
و البته فکر نکنم اشتباه کرده باشم .
حالا اگه خواستی گیر بدی یکم اروم تر و دوستانه .

آخرین ویرایش:
Gamespot هم به هر دو نسخه 8.5 داد . به PC هنوز امتیازی نداده !

34tahia.jpg

خوبیها :

• ترکیبی خوب از کنترل هم تیمی ها و درگیریِ اول شخص
  • محیط پرجنب و جوش و با جزئیات
  • صدای خوب در محیط جنگ
  • شخصیت های جالب
  • دوربین خوب
بدیها :

• داستان بازی بیش از حد به بازیهای قبلی متکی است
  • مشکلات بافت ها در هنگام کات سین

امتیاز gamespot که 8.5 داده مشخصه که با یه بازی خیلی خوب طرفیم .

هنوزم برای امتیازهای gamespot ارزش خیلی زیادی میدم بهترین نقد ها را داره .

دوستان همتون در مورد بازيها استاد هستيد هر بازي كه خوشتون بياد اون امتياز 100 مي گيره حالا هر سايتي بخواد امتياز 10 از 100 بهش بده ... مهم نظر خودتونه .
براي نمونه game spot به toohuman امتياز 5 يا 6 داد ( دقيق نميدونم) ولي مردم اهميتي ندادند و بازي فروش بالايي پيدا كرد. اكثر اين سايتها يا پولي هستند يا عشقي

البته بهتر بگیم بهترین نقد ها رو داشت چون الان خیلی مزخرف شده ولی به این بازی نمره قابل قبولی داده

براي من مهم نيست كه بقيه چي فكر ميكنند .
من نظر خودمه كه بهترين نقد ها را داشته و داره .
gamespot يه سايت ريز بين هست و سختگير و تمام جوانب بازي را در نظر ميگيره .
و حتي سايت گيم اسپات يكي از بخش بازي را كه براش ارزش ميده بخش انلاين هر بازيه كه خيلي از سايتها دقت خاصي به اين بخش نميكنند .
gs مثل خيلي از سايتها رو هوا امتياز نميده .
ولي خيلي ها انتظار دارند به هر بازي اشغال و مورد علاقشون امتياز خوب داده بشه !

حالا نظر من اينه و اينكه شما و بقيه چه نظري داريد براي خودتون قابل احترامه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or