امتیازات بازی Brother in Arms : Hell’s Highway

• Thread starter Thread starter MANIX
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

MANIX

کاربر سایت
این بازی اولین امتیازشو گرفت از سایت OXM که فوق العاده است:
9/10

نکات مثبت:نبردهای فوق العاده و تاکتیکی--گرافیک فوق العاده و واقع گرا--یکی از بهترین تاکتیکال شوترها

نکات بد:مشکل در A.I--بیش از حد استفاده از سیستم کاور--

من نمی گم بازی کردم اما من هم تریلرهاش رو دیدم.من فقط می خواستم نظرات دوستان رو در انجمن بدونم همین.به هر حال ممنون از نظرات.:love:
از روی تریلر و ویدئو و حرف سازنده ها نباید در مورد بازی قضاوت کرد. از همه چیز راضی باشی و امتیاز 10 از تمام سایتها و مجلات معتبر دنیا هم گرفته باشه ولی به دلت نشینه ارزش نداره :دی.

IGN به هر دو نسخه امتیاز 7.6 داد با مشخصات یکسان :

167nji0.jpg

از روی تریلر و ویدئو و حرف سازنده ها نباید در مورد بازی قضاوت کرد. از همه چیز راضی باشی و امتیاز 10 از تمام سایتها و مجلات معتبر دنیا هم گرفته باشه ولی به دلت نشینه ارزش نداره :دی.
دقیقا همینطوره.
گرافيك 5.5 ؟!!
منكه تو تريلر ديده بودم خيلي خوب بود .
حتي تو فروم هاي خارجي هم چنين نظري داشتن .
عجب دوره زمونه شده .
به نظر من که گرافیکش خیلی خوب نبود و IGN امتیاز منطقی تری نسبت به بقیه داده.

امتياز گرافيك ign عجيب ميزنه .

OXM Online هم به بازي امتياز 9 داده .

http://www.oxmonline.com/article/reviews/xbox-360/a-f/brothers-arms-hells-highway

نكات مثبت بازي را يكي گرافيك قرار داده .

Pros:
* Intense squad combat that spins a good story.
* Fantastic graphics and realism

نكات منفي :
* Weird A.I. glitches; too-sticky cover system

ديد سايتها باهم خيلي متفاوته .

ویرایش:

Game Informer 77.5 نسخه 360

چی فکر میکردیم چی شد!! البته امتیاز 9 هم زیاد داشته.ولی اکثرا 7 دادن!! :confused:

IGN هم خیلی جالب بود :laughing: احتمال اینکه پدر کشتگی داشته خیلی زیاده یا احتمالا زیر میزی چیزی رد نکردن براش! :biggrin1: جالب اینه که تمام سایت ها از گرافیک بازی تعریف کردن حتی اونایی که امتیاز 7 دادن.

Last edited by a moderator:
این IGN ـهم دیگه داره گندشو در میاره توی این چند روز اخیر این سومین باریه که داره با نظرات افتضاحش همرو متعجب میکنه اون از چیزایی که راجب گرافیک TFU نسخه 360 نوشته بود که برعکس نظر همه دنیا به گرافیک PS3 امتیاز بیشتر داده بود!!!!
اونم از اون امتیاز عجیبی که به گرافیک Baja نسخه PS3 داده بود در حالی که به نظر من تفاوت او همه نبود.
اینم از امتیازی که به گرافیک این بازی دادن که واقعا از گرافیک خیلی بازیای دیگه بالاتره.
من فکر کنم باید یه وقت چشم پزشکی واسه همشون بگیرن.

من از اول هم زياد از امتياز دهي ign خوشم نمياد . البته قبولش دارم ولي زياد از روي احساسات نمره ميده براي بازي ها .

چی فکر میکردیم چی شد!! البته امتیاز 9 هم زیاد داشته.ولی اکثرا 7 دادن!! :confused:

البته امتيازاتش خوب بوده .
علي امتياز 7 هم نه . امتيازش 7.9 بوده كه ميشه گفت 8 ولي نميشه گفت 7 خالي :biggrin1:
فقط يه eurogamer داده كه همه ميدونن كمي اين سايت يجوريه . من بعد اين همه مدت هنوز كشف نكردم كه اين سايت رو چه حساب كتابي براي بازي ها امتياز ميده !

این IGN ـهم دیگه داره گندشو در میاره توی این چند روز اخیر این سومین باریه که داره با نظرات افتضاحش همرو متعجب میکنه اون از چیزایی که راجب گرافیک TFU نسخه 360 نوشته بود که برعکس نظر همه دنیا به گرافیک PS3 امتیاز بیشتر داده بود!!!!

البته ign من هميشه گفتم يكم بيشتر تمايل داره به طرف ps3 . هميشه سر قضيه مقايسه گرافيك بازي ها به صورت نا عادلانه طرف ps3 را ميگيره همين قضيه هم سر gta4 اومد كه طرف ps3 را گرفته بود در حالي اينكه به وضوح مشخص بود نسخه برتر 360 بود .
يا اگه اشتباه نكنم سر بازيه Assassin's Creed بود كه به وضوح مشخص بود نسخه 360 از گرافيك بهتري برخورداره و حتي فريم بهتر .
و جالبش اينه كه وقتي 360 به نسبت گرافيك بهتري داره سر امتياز دهي براي هر دو نسخه ( 360 و ps3 ) عدد مساوي قرار ميده .
ولي وقتي ps3 كمي بهتر باشه كه نيست يا هست ! به وضوح امتياز بخش گرافيكي را براي ps3 بيشتر ميكنه .
بالاخره من از اين كار هاي ign اصلا خوشم نمياد و با اين كاراش داره به اعتبار خودش لطمه ميزنه .

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or