امتیازات بازی Brother in Arms : Hell’s Highway

• Thread starter Thread starter MANIX
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

MANIX

کاربر سایت
این بازی اولین امتیازشو گرفت از سایت OXM که فوق العاده است:
9/10

نکات مثبت:نبردهای فوق العاده و تاکتیکی--گرافیک فوق العاده و واقع گرا--یکی از بهترین تاکتیکال شوترها

نکات بد:مشکل در A.I--بیش از حد استفاده از سیستم کاور--

دستان نمرات نسخه PC چگونه است؟؟؟ا

هنوز نمره ای ذاذاه نشده . نمرات اومد چشم :biggrin1:

--------------------------------
z4 :
اگه منظورت به این بازی هست نه چون انحصاری نیست که بخواد بگی ارزش داشته باشه . این بازی هم روی 360 میاد و هم روی pc :smile:

اگه منظورت به این بازی هست نه چون انحصاری نیست که بخواد بگی ارزش داشته باشه . این بازی هم روی 360 میاد و هم روی pc :smile:
مگه حتما باید انحصاری باشه تا ارزش خرید داشته باشه ؟:)
دوستان ارزش خريدن براي ps3 رو داره؟
اگه پولش برات مسئله ای نیست چرا که نه

مگه حتما باید انحصاری باشه تا ارزش خرید داشته باشه ؟:)

اگه پولش برات مسئله ای نیست چرا که نه

فکر کنم با همون 80 یا 90 تومن خیلی کارها میشه کرد تا یه بازی بخری که روی PC هم اومده:-" پول برای بیشتر دوستان ارزش داره برای تو رو نمیدونم :-"

فکر کنم با همون 80 یا 90 تومن خیلی کارها میشه کرد تا یه بازی بخری که روی PC هم اومده:-" پول برای بیشتر دوستان ارزش داره برای تو رو نمیدونم :-"
80 یا 90 تومان کجا بود ؟ الان دیگه حداکثر 60 تومانه
ضمنا هر کس که میتونه روی هر پلتفرمی که بخواد بازی رو بخره و احتیاج به نظرات گرانبهای شما نداره

80 یا 90 تومان کجا بود ؟ الان دیگه حداکثر 60 تومانه
ضمنا هر کس که میتونه روی هر پلتفرمی که بخواد بازی رو بخره و احتیاج به نظرات گرانبهای شما نداره

اتفاقا خیلی هم نظر درستی میده ، چه دلیلی داره بازی ای که هم روی 360 و هم روی PC میشه نهایت با 5 تومن خرید ، بری مثلا 40 تومن ( 20 تومنش هم مال خودت ) پول بدی ؟

چرا تو اینقدر حرص میخوری ؟! مگه پولش واسه تو سودی داره ؟! دیگه واقعا دارم شک میکنم که تو چیکاره Sony هستی ؟!!
کم مونده جونتم بدی واسش ...

اتفاقا خیلی هم نظر درستی میده ، چه دلیلی داره بازی ای که هم روی 360 و هم روی PC میشه نهایت با 5 تومن خرید ، بری مثلا 40 تومن ( 20 تومنش هم مال خودت ) پول بدی ؟

چرا تو اینقدر حرص میخوری ؟! مگه پولش واسه تو سودی داره ؟! دیگه واقعا دارم شک میکنم که تو چیکاره Sony هستی ؟!!
کم مونده جونتم بدی واسش ...
دیگه نمیدونم چی بگم !!! من گفتم اگر کسی بخواد و دوست داشته باشه و براش مسئله ای نباشه میتونه بخره و احتیاجی به نظرات دیگران نداره
اتفاقا خود من این بازی رو روی 360 میخوام بخرم ! :-":biggrin1::biggrin1:

دیگه نمیدونم چی بگم !!! من گفتم اگر کسی بخواد و دوست داشته باشه و براش مسئله ای نباشه میتونه بخره و احتیاجی به نظرات دیگران نداره
اتفاقا خود من این بازی رو روی 360 میخوام بخرم ! :-":biggrin1::biggrin1:

چرا همش تو میخوای بگی من دارم نظرمو به خورد دیگران میدم .
نیما جون محمد اگه من دروغ میگم هرچی خواستی تو بیا اینجا بارم کن .

آقای محترم من جواب z4 دادم اگه میخواد به هوای فقط این بازی ps3 بخره نخره . راهنمایی هم باید درست کنه خیلی محترمانه جواب دادم . کجای حرفم تیکه بود بفرمایید دوستمون سوال کرد . متوجه شدی وگرنه من نیمدم بگم چرا میخوای برای ps3 بخری :mad:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or