امتیازات بازی Assassin’s Creed: Unity

• Thread starter Thread starter Frobary
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Frobary

Loyal Member

acunityreview7.jpg

این بازی اولین امتیازش رو گرفت. The Games Cabin به بازی امتیاز 8.8 داده. یوبی سافت به این سایت نسخه Review رو نداده ولی خودشون تونستن بازی رو گیر بیارن و نقد کنن.
http://www.thegamescabin.com/assassins-creed-unity-review-death-never-looked-pretty/#.VF4pRjSUdoN

Story - 8.0/10
Gameplay - 9.5/10
Graphics - 9.0/10
Replay Value - 8.5/10
Sound - 9.0/10
========
PlayStation LifeStyle 10
GamesBeat 9.1
Power Unlimited 8.8
Cheat Code Central 8.8
MondoXbox 8.8
Post Arcade 8.0
The Digital Fix 8.0
GameInformer 8.0
Game Revolution 8.0
Gaming Nexus 8.0
God is a Geek 8.0
Eurogamer.de 8.0
Eurogamer.es 8.0
IGN 7.8
Destructoid 7.0
GameSpot 7.0
GameReactor.de 7.0
GameReactor.se 7.0
Eurogamer 7.0
Polygon 6.5
PureXbox 6.0
Gaming Age 5.0
Joystiq 5.0

آخرین ویرایش:
معمولا از بد از آب در اومدن هیچ بازی خوشحال نمیشم.ولی از صمیم قلب آرزو میکنم که Assassin's Creed و امثال همچین IP هایی که میلک میشن با کله بخورن زمین تا بلکه دست از سرشون بردارن.7-8 تا نسخه در عرض چند سال وقعا حال بهم زنه

آخرین ویرایش:
معمولا از بد از آب در اومدن هیچ بازی خوشحال نمیشم.ولی از صمیم قلب آرزو میکنم که Assassin's Creed و امسال همچین IP هایی که میلک میشن با کله بخورن زمین تا بلکه دست از سرشون بردارن.7-8 تا نسخه در عرض چند سال وقعا حال بهم زنه

True Nature دوستان هیتر یوبیسافت هم داره رو می شه :دی امیدوارم از این فرصت بهترین استفاده ممکن رو بکنین چون سال دیگه از این خبرا نیست :دی

متا فاجعه شد انقدر یوبی هایپ کرده بود متای +80 ر من فیل میدونستم چه برسه به این ...
سازنده ی AC IV همین الکس بود???
خیر...
اگه قرار بر بازی کردن یک AS خوب باشه باید منتظر رونمایی AS بعدی که توسط کارگردان AS:BF ساخته میشه باشیم. که با احتساب عرضه سالیانه AS میشه 2 سال دیگه.

متا فاجعه شد انقدر یوبی هایپ کرده بود متای +80 ر من فیل میدونستم چه برسه به این ...
سازنده ی AC IV همین الکس بود???
اگه ACIV ـم کارگردانش این یارو میبود متاش 88 میشد؟ :دی
این کارگردان قشنگ اومد گند زد تو سابقه این سری! اون از Rev که بزور متاش به 80 رسید اینم از این که 74-75 شده :|
البته بنظرم این نمره ها کیفیت اصلی بازی رو نشون نمیده چون تحت تاثیر افت فریم و مشکلات دیگه قرار گرفته!

نمیدونم چرا یوبی سافت به چندتا چیز پیله میکنه اگه اونا گندم بزنن بازم بهشون بها میده!
یکی این کارگردان و یکی هم اون استیدو مضخرف Ubi Kiev ! هر دفعه میان یک گندی میزنن باز 2-3 سال بعد میبینی یوبی سافت یک پروژه رو داده به اینا!
واقعا نمیدونم دلیلش چیه:|:دی

پ.ن: این قضیه یک نکته مثبت داره اونم اینه که سال بعد سر نسخه بعدی یوبی به غلط کردن میوفته سر هایپ بازی و مثل ACIV که بعد از ACIII هایپی پشتش نبود یک دفعه برمیگرده متا 88 میگیره :x :>

تا موقعی که بازی نکردم چیزی نمیگم چون احتمالا بیشتر این نرات بخاطر مشکلات ضایع توی فریم دهی هست!

آخرین ویرایش:
الان متای درایوکلاب 71 ، The Evil Within 75 . Alien 79 هست ولی همه ازشون تعریف میکنن و اکثریت کسایی که من داخل سایت دیدمشون میگن که تقریبا به بازی ها ظلم شده :d شاید به این بازی هم ظلم شده :-" :d

من همه این بازیها که گفتی رو بازی کردم همشون مطمئنا نکات مثبت خوبی داشتن ولی سرجمع حس فوق العاده و بینظیری به من منتقل نکردن یعنی در بهترین حالت یه بازی خوب معمولی بودن این در حالیه که سری AC توی نسخه های قبلش تونسته بود بازی های فوق العاده ای بده که همشون کاندید بهترین بازی سال میشدن(AC 2 - Brotherhood - Black Flag) و الانم یه همچین انتظاری از Unity میرفت و اصلا همچین امتیازاتی برای یه بازی از سری AC قابل قبول نیست. همون AC III که همه انقدر ازش بد میگفتن متاش 85 شد حالا این با متای 74 میخواد چه گلی به سرشون بزنه خدا میدونه!

True Nature دوستان هیتر یوبیسافت هم داره رو می شه :دی امیدوارم از این فرصت بهترین استفاده ممکن رو بکنین چون سال دیگه از این خبرا نیست :دی
من که از یوبی سافت و خصوصا AC خیلی خوشم میاد ولی با این شرایط که بازی داره پیش میره، احتمال زیاد نسخه بعدی AC از اینم بدتر میشه :دی این سری باید حداقل 1 سال استراحت کنه، بهترین بازی تاریخ رو هم بسازی ولی هر سال عرضه ـش کنی آخرش میشه همین دیگه.

عالي شد بازيهايي مثه ac بخاطر ميلك كردن بازيها دارن صنعت بازي رو نابود مي كنن اميدوارم فروششم كم شه(كه اينو فك نكنم)

اينم بگم من نقد gs و ign رو خووندم تو گيم پلي و داستان اشكال زياد داره و تازه به مشكلات گرافيكيش خيلي اشاره نكردن:d

.

اینم که یکسری تا متای بازی اومده پایین هی میان میگن ، نمیدونم ، بازی میلک میکنه و خوب شد و حق یوبی سافته ، زیاد جالب نیست
اگه مثل نسخه قبلی متاش 88 میشد میگفتن عالیه و یوبی بازگشت و.. نظرات به نظرم نباید نوسان داشته باشه با نوسان متا .
این کارگردان کلا کارش درست نیست.

من که از یوبی سافت و خصوصا AC خیلی خوشم میاد ولی با این شرایط که بازی داره پیش میره، احتمال زیاد نسخه بعدی AC از اینم بدتر میشه :دی این سری باید حداقل 1 سال استراحت کنه، بهترین بازی تاریخ رو هم بسازی ولی هر سال عرضه ـش کنی آخرش میشه همین دیگه.

از یوبی و AC خوشت میاد که میخوای 60 دلار سیو کنی :d خوشت نمیومد چیکار میکردی :-">:):d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or