امتیازات بازی Assassin’s Creed: Unity

• Thread starter Thread starter Frobary
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Frobary

Loyal Member

acunityreview7.jpg

این بازی اولین امتیازش رو گرفت. The Games Cabin به بازی امتیاز 8.8 داده. یوبی سافت به این سایت نسخه Review رو نداده ولی خودشون تونستن بازی رو گیر بیارن و نقد کنن.
http://www.thegamescabin.com/assassins-creed-unity-review-death-never-looked-pretty/#.VF4pRjSUdoN

Story - 8.0/10
Gameplay - 9.5/10
Graphics - 9.0/10
Replay Value - 8.5/10
Sound - 9.0/10
========
PlayStation LifeStyle 10
GamesBeat 9.1
Power Unlimited 8.8
Cheat Code Central 8.8
MondoXbox 8.8
Post Arcade 8.0
The Digital Fix 8.0
GameInformer 8.0
Game Revolution 8.0
Gaming Nexus 8.0
God is a Geek 8.0
Eurogamer.de 8.0
Eurogamer.es 8.0
IGN 7.8
Destructoid 7.0
GameSpot 7.0
GameReactor.de 7.0
GameReactor.se 7.0
Eurogamer 7.0
Polygon 6.5
PureXbox 6.0
Gaming Age 5.0
Joystiq 5.0

آخرین ویرایش:
همین چند مین پیش یک نقد دیگه ثبت شد متا رفت رو 75 و سبز شد:| :دی

نسخه PS4 با 7 نقد وضعش بهتره:|

حالا که میبینم زیادم بد نیست! متای 80-85 پیشبینی میکردم شد 75 ـی که تحت تاثیر مشکلات فنی افت فریم و ... قرار گرفته! اگه این مشکلاتو نمیداشت فک نکنم زیر 80 میومد!

60$ saved!

ولی واقعا بده این نمرات. من انتظار بالا 85 و شاید بالای 90و داشتم! اولین assassinی که بهش ایمان داشتم. خود سازندگان گفته بودن بهترین و بزرگترین چیزی بوده که ساخته بودن! اینبود؟

پ.ن. وقتی میاین X نفر که دارن رو یک عنوان کار می کنن رو کاری می کنین رو چند عنوان همزمان (سیل assassin هایی که تا 6 ماه دیگه میان) کار کنن همین میشه دیگه!!

یکی دوتا نقد خوندم مثل اینکه علاوه بر مشکلات گرافیکی بسیار زیاد ، داستان و مخفی کاری بازی هم افت کرده و حتی بازگشتن به ریشه های سری هم به ضرر بازی تموم شده..... حیف شد ولی خب بالاخره یه دور میریم.

True Nature دوستان هیتر یوبیسافت هم داره رو می شه :دی امیدوارم از این فرصت بهترین استفاده ممکن رو بکنین چون سال دیگه از این خبرا نیست :دی

عزیزم شما منو میشناسی که اینجور تهمت هیتر بودن به منی میزنی؟؟

هر بازی که میلک بشه من منتقدش بودم و هستم.در مورد این IP تا Brotherhood خیلی هم ازش لذت می بردم منتهی بعد Revelation من شروع به انتقاد از این وضعیت کردم.مشابهش رو در مورد Call Of Duty و Need For Speed و غیره هم انجام میدم(ربطی هم به کیفیت هر نسخه اون نداره).همه ی اینها هم یک زمانی بازی های مورد علاقم بودن.حتی در مورد COD هم توی تاپیک امتیازاتش دقیقا کار مشابه کردم با اینکه امسال نسبت به سال قبل بهتر ظاهر شده.

کلا صنعتی که توش محوریت سودجویی باشه نوآوری از بین میره.الان 600-700 نفر آدم با استعداد کارشون شده فقط AC ساختن

ای کاش داستانش رو حماسی تر میکردن،مثلا بیشتر ربطش میدادن به انقلاب فرانسه.
یکم هم بیشنر بازی رو پولیش میکردن خیلی بهتر میشد.

یکی از نقاط ضعف بازی متنوع نبودن محیط های بازیه.اکثرا شبیه به هم هستن،بعضی محله ها هم که گرافیکشون با محله های دیگه فرق میکنه! پایین تره...!
بازی باگ های احمقانه ای داره! مثلا توی یک مرحله باید با شنا بیفتی دنبال یک قایق.اگه از پشت قایق اویزون بشید میبینید که آرنو ثابت همونجا میمونه و قایق حرکت میکنه!!! در واقع بین زمین و هوا معلق میمونید ! اینقدر فک نکردن که اویزون شدن در حال حرکت رو به بازی اضافه کنن!
حیف این عناوین که میافته دست یوبی.
دلم واسه فارکرای میسوزه.امیدوارم نا امید نکنه و متاش بالا باشه.

همین چند مین پیش یک نقد دیگه ثبت شد متا رفت رو 75 و سبز شد:| :دی

نسخه PS4 با 7 نقد وضعش بهتره:|

حالا که میبینم زیادم بد نیست! متای 80-85 پیشبینی میکردم شد 75 ـی که تحت تاثیر مشکلات فنی افت فریم و ... قرار گرفته! اگه این مشکلاتو نمیداشت فک نکنم زیر 80 میومد!

خدا کنه بمونه رو همون 80 حداقل اساسین زیر 80 نداشته باشیم !

رسماً گند زد! دقیقاً همونجوری شد که پیشبینی می کردم. کجان اونایی که می گفتن این سری بر می گرده به ریشه ها و ...
به این یوبی نمی شه اعتماد کرد. ( هر جا سخن از هایپ است، نام یوبی سافت می درخشد |: )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or