امتیازات بازی Assassin’s Creed: Unity

• Thread starter Thread starter Frobary
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Frobary

Loyal Member

acunityreview7.jpg

این بازی اولین امتیازش رو گرفت. The Games Cabin به بازی امتیاز 8.8 داده. یوبی سافت به این سایت نسخه Review رو نداده ولی خودشون تونستن بازی رو گیر بیارن و نقد کنن.
http://www.thegamescabin.com/assassins-creed-unity-review-death-never-looked-pretty/#.VF4pRjSUdoN

Story - 8.0/10
Gameplay - 9.5/10
Graphics - 9.0/10
Replay Value - 8.5/10
Sound - 9.0/10
========
PlayStation LifeStyle 10
GamesBeat 9.1
Power Unlimited 8.8
Cheat Code Central 8.8
MondoXbox 8.8
Post Arcade 8.0
The Digital Fix 8.0
GameInformer 8.0
Game Revolution 8.0
Gaming Nexus 8.0
God is a Geek 8.0
Eurogamer.de 8.0
Eurogamer.es 8.0
IGN 7.8
Destructoid 7.0
GameSpot 7.0
GameReactor.de 7.0
GameReactor.se 7.0
Eurogamer 7.0
Polygon 6.5
PureXbox 6.0
Gaming Age 5.0
Joystiq 5.0

آخرین ویرایش:
یوبسافت جدیدا بیشتر ازینکه واسه بازی وقت بزاره واسه تبلیغات وقت و هزینه میزاره.
FC4 هم عمرا نسبت به 3 نمره ی بیشتری بگیره.اصلا بعید میدونم جز محیط بازی چیز جدیده دیگه ای داشته باشه
واقعا حیف...این همه IP خوب دستت باشه گند بزنی بهش.این کار فقط از یوبیسافت و کپکام برمیاد

کلا فاز اونایی که با توجه به نمره متا بازی رو تهیه میکنن یا نمیکنن رو نمیفهمم! مثلا کلا چند نفر تو این فروم minecraft بازی کردن؟
این نمرات از نظر من هیچ اهمیتی نداره ..مثلا خود من لذتی که از AC III بردم خیلی خیلی بیشتر از AC BF بود طوری که AC BF رو اصلا تموم نکردم از بس مسافرتهای دریاییش کسل کننده بود
البته بازم میگم همه این گفته هام نظر شخصیه لطفا حمله نکنید

کلا فاز اونایی که با توجه به نمره متا بازی رو تهیه میکنن یا نمیکنن رو نمیفهمم! مثلا کلا چند نفر تو این فروم minecraft بازی کردن؟
این نمرات از نظر من هیچ اهمیتی نداره ..مثلا خود من لذتی که از AC III بردم خیلی خیلی بیشتر از AC BF بود طوری که AC BF رو اصلا تموم نکردم از بس مسافرتهای دریاییش کسل کننده بود
البته بازم میگم همه این گفته هام نظر شخصیه لطفا حمله نکنید

من دقیقا برعکس شما :دی
اونقدر با AC IV - BF حال کردم که برام شد یکی از بهترین ها (بعد از AC II اینو بهترین میدونم)

چه نمراتی واقعا...! :))
البته میدونم حتما و حتما یه بار هم که شده تمومش میکنم و لذتش رو هم میبرم ولی توقع داشتم متاش تو رنج 82-86 اینا باشه (روی هر سه پلتفرم)

اساسینس ها 1 2 4 3 واسه من اما یک و دو از همه بیشتر دوست داشتم در کل کار شرکت نزولی بوده هی گند به بار اورده اما من تا حالا به جز افت فریم مشکله دیگه ندیدم
این حرف درسته که مگن خواستن دو تا کونسول از لحاظ گرافیکی با هم فرقی نداشته باشن ؟

اساسینس ها 1 2 4 3 واسه من اما یک و دو از همه بیشتر دوست داشتم در کل کار شرکت نزولی بوده هی گند به بار اورده اما من تا حالا به جز افت فریم مشکله دیگه ندیدم
این حرف درسته که مگن خواستن دو تا کونسول از لحاظ گرافیکی با هم فرقی نداشته باشن ؟
گند های قبلی رو با ذکر مثال میشه توضیح بدید؟؟؟
اگه مثال ندارید فکت ندید!!!!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or