امتیازات بازی Assassin’s Creed: Unity

• Thread starter Thread starter Frobary
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Frobary

Loyal Member

acunityreview7.jpg

این بازی اولین امتیازش رو گرفت. The Games Cabin به بازی امتیاز 8.8 داده. یوبی سافت به این سایت نسخه Review رو نداده ولی خودشون تونستن بازی رو گیر بیارن و نقد کنن.
http://www.thegamescabin.com/assassins-creed-unity-review-death-never-looked-pretty/#.VF4pRjSUdoN

Story - 8.0/10
Gameplay - 9.5/10
Graphics - 9.0/10
Replay Value - 8.5/10
Sound - 9.0/10
========
PlayStation LifeStyle 10
GamesBeat 9.1
Power Unlimited 8.8
Cheat Code Central 8.8
MondoXbox 8.8
Post Arcade 8.0
The Digital Fix 8.0
GameInformer 8.0
Game Revolution 8.0
Gaming Nexus 8.0
God is a Geek 8.0
Eurogamer.de 8.0
Eurogamer.es 8.0
IGN 7.8
Destructoid 7.0
GameSpot 7.0
GameReactor.de 7.0
GameReactor.se 7.0
Eurogamer 7.0
Polygon 6.5
PureXbox 6.0
Gaming Age 5.0
Joystiq 5.0

آخرین ویرایش:
ها؟! چی شد؟!:|
انتظار این نمرات رو نداشتم! به قدر سرش هایپ شده بودم که حتای متای 80-85 رو هم ناامیدکننده می دونستم ولی از عنوانی نامید کننده هم فراتر رفتن :d

الان متای درایوکلاب 71 ، The Evil Within 75 . Alien 79 هست ولی همه ازشون تعریف میکنن و اکثریت کسایی که من داخل سایت دیدمشون میگن که تقریبا به بازی ها ظلم شده :d شاید به این بازی هم ظلم شده :-" :d

متا روی 60 نیاد صلوات
یه نفر بهم گفته بود این بازی گوتی میشه" باهاش شرط بستم اگه گوتی بشه میرم سایت...ثبت نام میکنم.لطفا خودشو مثل فن TEW از اذهان عمومی قایم نکنه و بیاد با صدای بلند خودشو مثل یه مرد معرفی کنه=))
به هفته بعد نکشید:d

الان متای درایوکلاب 71 ، The Evil Within 75 . Alien 79 هست ولی همه ازشون تعریف میکنن و اکثریت کسایی که من داخل سایت دیدمشون میگن که تقریبا به بازی ها ظلم شده :d شاید به این بازی هم ظلم شده :-" :d
The Evil Within و این کلی هایپ پشتشون بود باید چنین بلایی سرشون بیان تا یاد بگیرن ملتو الکی هایپ نکنن :> ....
دوستان یوبی فن مجاز یوبی رو ترول کنیم دیگه نه ؟

برخلاف نمرات و نظرات دوستان و مشکلاتی که داره
من خیلی با بازی حال کردم :d
یه سری ایراداتی داره ولی به نظرم این متا حقش نیست :d

و اين هم از اساسين :d حيف اين IP , حيف كه هيچوقت يه اساسين تو مايه هاى شماره ى دوم نداشتيم و نخواهيم داشت :(
يوبى سافت اين نسل يه چيزى ماوراى ترول ميشه !
دلم براى The Division ميسوزه ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or