امتياز سايتها و مجلات به Resident Evil 5

دومين امتياز اين بازي از Official PlayStation Magazine
5/5
RE5 isn’t about solitary frights in the dark anymore. It’s about hyper-intense, adrenaline-fueled, partner-focused action.
It takes the co-op experience to a new level and reinvigorates the survival horror genre.
While Resident evil 5 still resists conversion to a pure shooter mechanism, you can now strafe, and while panning with your weapon isn’t exactly fast, it’s no longer insufferably slow.
منبع

چه جلب!! من با اينكه از فال اوت3 خوشم اومد و ديگران گفتن نسبت به نسخه قبلش پسرفت داشته ولی قبول نداشتم ولی RE5 رو يك پسرفت كامل در دنيای "ترس" ميدونم! دموش رو آدم بازی ميكنه اصلا ترسی وجود نداره! خدا كنه بازی اصلی ترسناك باشه و گرنه ديگه بايد re5 رو پايان سری "ترسناك"re دونست :((
و ادامه شوتر سازی كپكام نام گذاری كرد!
كجاست اون RE های قلب تركون!:((
(( البته شايد بازی كامل رو بازی كردم نظرم عوض شد!(fallout3!!) ))
من مطمئنم منتقدين الان جو گرفتتشون! (آخه بازيش جو گيریه!) ...بزار يكم سرد بشن ...اگر اون بازیی باشه كه دموش رو بازی كردم اصلا حقش نمره كامل نيست!

آخرین ویرایش:
دومين امتياز اين بازي از Official PlayStation Magazine
5/5
RE5 isn’t about solitary frights in the dark anymore. It’s about hyper-intense, adrenaline-fueled, partner-focused action.
It takes the co-op experience to a new level and reinvigorates the survival horror genre.
While Resident evil 5 still resists conversion to a pure shooter mechanism, you can now strafe, and while panning with your weapon isn’t exactly fast, it’s no longer insufferably slow.
منبع

اوه اوه این مجله خیلی سخت امتیاز میده ها!!
یعنی اینقدر اویل 5 شاخه؟:p

بازی حتما امتیازات خوبی میگیره اما حیف که طرفداران سری re دیگه نمیتونن اون حس و حال نسخه های قبل مثلا 3 رو بچشن

و به نظر من طرفداران سری re رو از دست میده اما برعکس طرفداران جدیدی پیدا میکنه

بازی هر چی باشه نمره خوب میگیره چون واقعا جز کمتر بازیهایی هست که میشه بهش "بازی این نسل "رو نسبت داد.ولی برای طرفداراش امتیاز مهم نیست مهم اصالتشه که از دست داده.

ترس دیگه معنایی نداره هر کی میخواد بترسه بهتره این بازی رو بازی نکنه به همین راحتی پس دیگه یه نظر 40 بار تو هر تاپیک مطرح نکنید.از امتیازهای بازی معلومه که چقدر چرته:evil:

آخرین ویرایش:
Wrong
:arrowd::arrowd:
Some control peculiarities (from RE4) do remain (in RE5) such as the inability to walk or run while firing your weapon.
فرزاد جان درست میگه من اشتباه کردم شرمنده اون پست هم برای عدم بروز اشتباه ویرایش کردم:blushing:

این بازی Resident Evil 5 مشخص بود بازیه خوبیه .
البته من با توجه به تریلرها و گیم پلیها میگم , میدونم ممکنه اینا خوب باشن ولی خود بازی خوب نباشه .
ولی Resident Evil 5 احساس میکنم یه چیز دیگس
امتیازاتش هم که تا الان عالی و امتیازات کامل بودن .
حالا اون اندازه هم نیازی نیست ترس رو بیاره درصورتیکه بازیه خیلی خوبی باشه .
چه اشکال داره حالا اون حد نترسونه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or