سلام
تو اين تاپيك مي خوايم نظر شما و امتيازي رو كه به هر بازي ميديد مشخص كنيم تا شايد بتونيم بهترين بازي رو تو هر ماه يا سال با نظر خودمون انتخاب كنيم
پايين ترين امتياز 0
بالاترين امتياز 10
همراه نظر ( خواهشمند است نظر کارشناسانه باشه )
تو اين تاپيك مي خوايم نظر شما و امتيازي رو كه به هر بازي ميديد مشخص كنيم تا شايد بتونيم بهترين بازي رو تو هر ماه يا سال با نظر خودمون انتخاب كنيم
پايين ترين امتياز 0
بالاترين امتياز 10
همراه نظر ( خواهشمند است نظر کارشناسانه باشه )
اینم بازی های سری 1 : ( تا تاریخ 5 مهر )
Wolfenstein
Wanted Weapons of Fate
Left 4 Dead
Bionic Commando
Call of Juarez Bound in Blood
Street Fighter IV
جواب لیست امتیازات سری اول :
امتیاز اعضای بازی سنتر به عناوین PC
اینم بازی های سری 2 ( با تشکر از میثم ) تا تاریخ 20 مهر :
Batman Akham Asylum
Resident Evil 5
Mini Ninja
NFS: SHIFT
Red Faction Guerilla
Darkest of days
Section 8
overlord 2
ARMA II
Trine
X-Men Origins: Wolvorine
جواب لیست امتیازات سری دوم :
اینم بازی های سری 3 : ( تا تاریخ 28 مهر )
Assassin's Creed
Bioshock
Brothers In Arms 3
Crysis
Crysis Warhead
Dark Sector
Dead Space
Far Cry 2
F.E.A.R 2
Gears of War
GTA IV
GRID
Mirror Edge
لیست امتیازات سری سوم :
بازیهای سری 4 ( تا تاریخ 5 آبان )
Splinter Cell: Double Agent
STALKER: Shadow of Chernobyl
STALKER: Clear Sky
Call of Duty 4
Call of Duty: World At War
Fallout 3
H.A.W.X
Resident Evil 4
Prince of Persia 2008
Burnout: Paradise
Mass Effect
Devil May Cry 3
Devil May Cry 4
Pro Evolution Soccer 2009
Colin Mac Rae: Dirt
Silent Hill: Homecoming
لیست امتیازات سری چهارم :
Wolfenstein
Wanted Weapons of Fate
Left 4 Dead
Bionic Commando
Call of Juarez Bound in Blood
Street Fighter IV
جواب لیست امتیازات سری اول :
اینم بازی های سری 2 ( با تشکر از میثم ) تا تاریخ 20 مهر :
Batman Akham Asylum
Resident Evil 5
Mini Ninja
NFS: SHIFT
Red Faction Guerilla
Darkest of days
Section 8
overlord 2
ARMA II
Trine
X-Men Origins: Wolvorine
جواب لیست امتیازات سری دوم :
اینم بازی های سری 3 : ( تا تاریخ 28 مهر )
Assassin's Creed
Bioshock
Brothers In Arms 3
Crysis
Crysis Warhead
Dark Sector
Dead Space
Far Cry 2
F.E.A.R 2
Gears of War
GTA IV
GRID
Mirror Edge
لیست امتیازات سری سوم :
بازیهای سری 4 ( تا تاریخ 5 آبان )
Splinter Cell: Double Agent
STALKER: Shadow of Chernobyl
STALKER: Clear Sky
Call of Duty 4
Call of Duty: World At War
Fallout 3
H.A.W.X
Resident Evil 4
Prince of Persia 2008
Burnout: Paradise
Mass Effect
Devil May Cry 3
Devil May Cry 4
Pro Evolution Soccer 2009
Colin Mac Rae: Dirt
Silent Hill: Homecoming
لیست امتیازات سری چهارم :
Last edited by a moderator:

به هر حال نسخه pcشدیدا باگ داشت به طوری که می تونستند خیلی بهتر ازاین ها مشکلات فنی را درست کنند نه یه پورت فوق ساده را پیدا کنند
:d قسمت قبلی رو هم پایان بدی رو دیدم هنوز میتونم احساسش کنم البته این رو هم بگم که من اصلا اینطوری نیستم که قبل از یک انتخاب سیو کنم و بعد بخوام همه انتخاب ها رو ببینم چون عقیده دارم که انتخابی کردم رو فقط باید دنبال کنم پس همینجوری فقط با انتخابی که داشتم جلو میرم دقیقا مثل اینکه هیچ راه برگشتی برای انتخاب نباشه اینجوری بیشتر بهم میچسبه :ی و اگه بخوام راه های دیگه رو هم ببینم معمولا دوباره بازی میکنم یا بعد از تموم کردن بازی از یوتوب میبینم ,توی بازی شاید از همه بیشتر از خودکشی tali ناراحت شدم و اجازه دادم که کد اپلود بشه و البته اصلا نمیدونستم باعث خودکشی tali میشه و واقعا هم که صحنه غم انگیزی بود برای من ولی پایان بازی من به این صورت بود TIM رو خودم با گلوله کشتم اما اندرسون هم خودش در پایان مرد توی انتخاب ها سمت راست رو انتخاب کردم ریپر ها نابود شدن ( اون لحظه که شپرد در حال تیر اندازی بود و شات هایی هم از چند تا از افراد رو نشون میداد هم بسیار زیبا بود ) نورمندی سقوط کرد توی جنگل در سفینه باز شد ولی کسی بیرون نیومد یعنی نشون نداد بیشتر :d فکر کنم طبق معمول یکی از بدترین پایان ها رو دیدم راستی میراندا هم بعد از کشتن پدرش مرد اما اشلی زنده موند و چیزی از زنده موندن شپرد نشون نداد البته من بر این عقیده هستم که شپرد در حالتی که داستان باید تموم بشه به طور کلی زنده موند mordin هم توی کوئست مربوطه روی برج رفت و مرد در مورد پایان هم بگم که با اینکه کمی گیج کننده بود برای من اما با دیدن چند تا ویدیو از یوتوب برام روشن تر شد و در بعضی موارد هم کمی گیج تر شدم مخصوصا در مورد TIM که البته نباید اینطور باشه و از نظر من باید با دیدن پایانی که خود بازی بهت نشون میده کاملا درک کنی همه چیز رو Nothing more , بهرحال به داستان نمره 9.5 رو میدم در مورد پایان هم بگم که با این که خیلی ها ازش ناراضی بودن به خاطر بی تاثیر بودن تصمیم شما توی پایان که البته کاملا درست هست و از نظر من هم باید حتی کوچک ترین انتخاب های بازیکن باید تاثیر میزاشت توی پایان بازی اما با این حال به نظر من پایان خوب و حماسی داشت یا همون اِپیک بود از نظر من .
.. گیم پلی بازی هم قشنگ بود.. من که نقطه ضعفی توش پیدا نکردم.. نمیدونم اسم این رو بشه نقطه ضعف گذاشت یا نه ولی نباید برای اسنایپ aim میزاشتن.. آخه اگه دوربین میزارین دیگه aim به اون دقیقی نباشه! خشاب اسنایپ هم زود تموم میشد! اما از اون طرف با شاتگانش خیلی حال کردم! جون میداد باهاش Headshot کنی.. با Vigor ها زیاد کار نمیکردم.. نمیدونم، یا یادم میرفت یا نمیدونستم کی باید کدوم Vigor رو روی کی بزنم
... اما هر چی Patriot بود روش Possession میزدم که بقیه بکشنش
در حالی که تو دنیا واقعی یک سرباز اگر از پس سه تا سرباز مثل خودش بر بیاد خیلی شاخه
)