امتياز اعضای بازی سنتر به عناوین پلتفرم PC

• Thread starter Thread starter Meysam
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Meysam

کاربر سایت
سلام
تو اين تاپيك مي خوايم نظر شما و امتيازي رو كه به هر بازي ميديد مشخص كنيم تا شايد بتونيم بهترين بازي رو تو هر ماه يا سال با نظر خودمون انتخاب كنيم
پايين ترين امتياز 0
بالاترين امتياز 10
همراه نظر ( خواهشمند است نظر کارشناسانه باشه )

اینم بازی های سری 1 : ( تا تاریخ 5 مهر )

Wolfenstein
Wanted Weapons of Fate
Left 4 Dead

Bionic Commando
Call of Juarez Bound in Blood
Street Fighter IV

جواب لیست امتیازات سری اول :

امتیاز اعضای بازی سنتر به عناوین PC

اینم بازی های سری 2 ( با تشکر از میثم ) تا تاریخ 20 مهر :

Batman Akham Asylum
Resident Evil 5
Mini Ninja
NFS: SHIFT
Red Faction Guerilla
Darkest of days
Section 8
overlord 2
ARMA II
Trine
X-Men Origins: Wolvorine

جواب لیست امتیازات سری دوم :

اینم بازی های سری 3 : ( تا تاریخ 28 مهر )

Assassin's Creed
Bioshock
Brothers In Arms 3
Crysis
Crysis Warhead
Dark Sector
Dead Space
Far Cry 2
F.E.A.R 2
Gears of War
GTA IV
GRID
Mirror Edge

لیست امتیازات سری سوم :

بازیهای سری 4 ( تا تاریخ 5 آبان )

Splinter Cell: Double Agent
STALKER: Shadow of Chernobyl
STALKER: Clear Sky
Call of Duty 4
Call of Duty: World At War
Fallout 3
H.A.W.X
Resident Evil 4
Prince of Persia 2008
Burnout: Paradise
Mass Effect
Devil May Cry 3
Devil May Cry 4
Pro Evolution Soccer 2009
Colin Mac Rae: Dirt
Silent Hill: Homecoming

لیست امتیازات سری چهارم :

Last edited by a moderator:
call of juarez gunslinger : 8 این IP با این بازی نجات پیدا کرد.
resident evil revelation : 5 اصلا با این بازی حال نکردم به نظرم obscure خیلی از این بهتر بود و مراحل متنوعی داشت.
metro last light ; 10 فقط اینو میتونم بگم حالا حالا ها بازیی به این زیبایی از هر نظر مخصوصا اتمسفر نخواهد آمد،شاهکار به تمام معنا.
amnesia the dark descent : 9 اگه مردی بازیش کن!! اون یه نمره هم به خاطر گرافیکش کم کردم وگرنه عمرا بازی ترسناکی بتونه با این بازی حتی مقایسه بشه(اون slenderman فقط ترس آنی داشت همین و بس، اگه این بازی رو بازی نکردید نصف که هیچی کل عمرتون بر فناست!!)

[h=3]Resident Evil: Revelations[/h]
گیم پلی : 8.5/10 (ضریب 2 )
داستان : 9.2/10
روایت داستان : 9.5/10
گرافیک هنری : 9/10
گرافیک تکنیکی : 7.5/10
هوش مصنوعی : 6.5/10
موسیقی و صداگزاری : 9/10
ابتکار : 7.8/10
تنوع : 8.5/10
ارزش تکرار : 7.8/10

میانگین : 8.4/10

خیلی وقت بود دلم برای بازی کردن در نقش جیل والنتاین تنگ شده بود ...! خوشبختانه همانطور که حدس میزدم این بازی یک سر و گردن بالاتر از اویل 6 ظاهر شد و به جز 2-3 مرحله ی ابتدایی بقیه ی مراحل عالی و متنوع و خوش ساخت بودند ...
به همه ی دوستاران این سری محبوب این عنوان شدیداً توصیه می شود ...

Metro Last Light
بازی بسیار زیبا و دلنشین بود ... ارزش این همه صبر کردن رو داشت .مشکل خاصی رو تو بازی ندیدم ..همه چی عالی بود. مسلما میتونم بدون اغراق نمره کامل رو براش در نظر بگیرم.
10

metro last night 9.5/10 به جرات می شه گفت گرافیک بازی 10 از 10 هست مخصوصا انتهای بازی که کاملا حس نسل بعد رو به ادم می ده بقیه ی قسمت ها هم 9 از 10 می دم

Sniper : Ghost Warrior 2
6.5/10

خوب:
ضرباهنگ تند بازی علی رغم استایل اسنایپر بودن
محیط های بعضا متنوع
لذت بخش بودن اسنایپ کردن حتی تا آخر بازی

بد:
فیزیک و انیمیشن بد
باگ های غیر قابل چشم پوشی
صداگذاری ضعیف

نتیجه:
بلندپروازی همیشه هم بد نیست ولی به شرطی که تلاش و پشتکار همراه با این بلندپروازی باشه.من به شخصه این بازی رو نوعی جاه طلبی برای شرکت City Interactive میبینم.استدیویی که بازی هایی مثل Code of Honor که حتی برای 5دقیقه هم قابل بازی نبود میساخت ولی الان داریم میبینیم که با همون کارهای بسیار ضعیف کم کم پیشرفت کرده و شاهد چنین بازی هستیم.قصد دفاع از این بازی و نقص هاش ندارم.بحث سیر پیشرفته حتی با شیب بسیار کند

metro last light واقعا بازیش قشنگ بود ! از اول تا اخرش زیبا بود . مخصوصا نورپردازیش تو گرافیک ترکونده بود . 9/10
the incredible adventures of van helsing شاید من ندیدم ولی انگار کسی بازی نکرده نه ؟ بازیش خیلی خوب کار شده . اگه بازی نکردید حتما بازیش کنید. بازی به سبک arpg هست.
واقعا جالبه بعضی از بازی ها به این خوبیشون اصلا سروصدا نمی کنن و خیلی کم تبلیغ می کنن ! 8.5/10

Mafia 1
The Most Memorable Masterpiece

33590956074351474627.jpg

امـــــــتـــــیــــــازا ت، نکات قوت و ضعف

دنیای باز و بزرگ خوب با گرافیک عالی​

گرافیک فنی: 10/10​

+ Driving عالی
گرافیک هنری: 10/10
+گیم پلی خوب و تکرار نشدنی​

گیم پلی: 9/10​

+داستان بسیار زیبا و تک​
داستان و روایت : 10/10​

+صداگذاری و موسیقی فوق العاده
صداگذاری: 10/10​

+بهترین پایان بازی​
موسیقی: 9/10
+شخصیت پردازی موفق و عالی

امتیاز کل: 10

توضـــــــــــیـــــــحــ ـــات
به شدت به دنبال بازی کردن Mafia بودم. من عاشق بازی Mafia 1 , 2 هستم و حتی برای من Mafia 2 حکم بهترین نسل را نیز دارد. میدونم این نظر من در رابطه با Mafia 2 این چنینی نباید باشد اما
واقعا یک عنوان بسیار زیبا برای من محسوب می شود. بازی Mafia 1 با گرافیک و زیبایی خودش همه رو مات و مبهوت کرد. این شاهکار به یاد ماندنی با داستانی بسیار دیدنی و حتی آموزنده باعث جذب مخاطبان از جمله بنده که تنها 7 سال داشتم
شده بود. بارها اصرار از فامیلمون که این بازی رو داشت، آخر سر در 4 سی دی برای من رایت کرد و بازی رو 3 بار در زمان 7 سالگی با گرافیک و تنظیمات گرافیکی Medium بازی کردم.
شخصیت پردازی عالی- گرافیک هنری و فنی خوب در آن زمان - داستان بی نظیر - گیم پلی بسیار زیبا و معماهای گرچه بسیار ساده ولی زیبا داشت، باعث به یاد ماندنی ترین بازی برای من و خیلی از شما عزیزان شد.
باری دیگر این عنوان را تجربه کردم و هنوز هم بر روی درایور F دارم و هر از گاهی بازی می کنم. به شما هم پیشنهاد می کنم که بار دیگر این شاهکار رو تجربه کنید.

با تشکر.

Saints Row: The Third
The Serious Humor

68127489384163337860.jpg

گرافیک فنی: 9/10

+ گرافیک هنری بسیار زیبا برای یک بازی Open World​

+گیم پلی جالب و نسبتا خوب

گیم پلی: 8/10

_ داستان و روایت ضعیف و نه چندان قوی​
داستان و روایت : 7/10

_ مشکل در برخی صداگذاری و موسیقی ها​
صداگذاری: 8/10

_ Driving بسیار بد​
موسیقی: 9.5/10

_ باگ های عجیب​
فریم دهی: +

امتیاز کل: 8.25

یک عنوان دیگه از THQ خدابیامرز ... یک عنوان بزرگی که همه قبل از عرضه یکی از جدی ترین رقیب های غنوان غول Open World یعنی GTA یاد می کردند.
بعد از عرضه با گرافیکی خیلی زیبا در وصف هنری و همچنین فنی ظاهر شدیم. لبه های برده بریده دیده نمیشد. ساخت برگ ها و درختان حتی در نزدیکی هم به زیبایی دیده میشد و در کل از نظر گرافیکی یک عنوان خیلی موفق بود.
داستان ضعیف و روایت بد آن باعث نارضایتی منتقدان سخت گیر شده بود اما باز هم از گیم پلی زیبای آن چیزی کم نمی کرد. یک گیم پلی با طمع شوخ طبعی و استفاده از حرکات و فنون کشتی کج کامل به دل مخاطبان چسبید.
اداعای زیبا و حرکات بسیار جالب رو بازی شاهد هستیم. مسلما این عنوان نمی تواند با عنوان R* مقایسه شود چون موضوع هر دو عنوان تفاوت دارد و THQ در این زمینه نمی تواند از GTA پیشی بگیرد.
در هر صورت این عنوان Open World موفق آمیز ضاهر شد.

با تشکر.

آخرین ویرایش:
Metro: Last Light
A Light In Darkness

52590922005073260743.jpg

گرافیک نسل بعدی و شگفت انگیز​

گرافیک فنی: 10/10
اتمسفر بسیار عالی​

+گیم پلی خوب و جذاب و تکرار نشدنی
گیم پلی: 9.5/10
+داستان بسیار زیبا و تک​
داستان و روایت : 8.5/10
+صداگذاری و موسیقی فوق العاده
صداگذاری: 10/10
+حس وجود واقعی خود در بازی و محیط​
موسیقی: 9.5/10

فریم دهی: - - +
_ فریم دهی بد ( کارت های ATI )
_شخصیت پردازی نامناسب

امتیاز کل: 9.25

Metro 2033 یک بازی موفق به شمار می آید که من موفق به انجام آن هرگز نشدم. زیبایی گرافیکی در عنوان قبلی نیز تعریفات زیادی شده بود و این عنوان هم توانست یک گرافیک نسل بعدی و
فوق العاده زیبا رو برحسب محیط و اتمسفر زیبای بازی ارائه دهد. ابتدا از گرافیک خارق العاده شروع می کنیم; پس از ورشگستگی خدابیامرز THQ، بازی بدست Depp Silver افتاد و بازی را پس از یک برهه ی زمانی تاخیر برای عرضه آماده کرد. تعریف و تمجید های تولید کننده ی عنوان بی هویت نبود و پس از عرضه شاهد این بودیم که ابتدا گرافیک بازی آدم راحیرت زده می کند. گرافیک هنری و فنی عالی بازی باعث تمجید منتقدان از این بخش شده بود.
بخش گیم پلی بازی به قدری جذاب بود که اصلا از تیر اندازی و بخصوص بخش مخفی کاری آن خسته نمیشدی و دوست داشتی تا مراحل عناصر مخفی کاری و حتی شوتینگ روبرویت قرار می گرفت. از نظر گیم پلی هم کامل و خوب و متناسب با موضوع اصلی بازی بود. داستان بازی گرچه فکر می کنم اگر Metro 2033 رو بازی می کردم، می توانستم بیشتر سر دربیارم اما در ابتدا خیلی تو بحث داستان غرق شده بودم و چیزی نمی دانستم. ولی خیلی خوب روایت میشد و مشکلی در روایت داستان دیده نمیشد. صداگذاری در بازی به نحو احسنت انجام گرفته بود. شاید سررشته ای توی صداگذاری های بزرگ دنیا ندارم اما از نحوه ی گویندگان کارکتر ها واقعا لذت بردم. البته شاید لحن صحبت شخصیت Artyom میتوانست بهتر باشد ولی در کل این بخش هم مد نظر و مورد قبول واقع شد.
موسیقی بازی هم به تناسب در بخش های مورد نیاز قرار داده شده بود و راضی کننده بود.

در کل عنوان Metro Last Light یک قدم بزرگ برای Deep Silver به شمار می آید و این شرکت توانست بازی روی زمین افتاده را سرپا کند و به خوبی روانه ی بازار کند.
نمره ی 9 از سوی GS کاملا حق این بازی هست.

با تشکر.

Medal of Honor: Warfighter
Good, But Without Honor

60783331171648274152.jpg

گرافیک فنی: 9.5/10
+ گرافیک هنری و فنی عالی​

+گیم پلی درگیرکننده و خوب
گیم پلی: 8.5/10
فریم دهی مناسب و عالی
داستان و روایت : 7/10

+ صداگذاری فوق العاده و صدای محیط عالی​

صداگذاری: 10/10

موسیقی: 8/10

فریم دهی: ++​

_موسیقی نامناسب با مراحل​
_ بخش عچیب درایوینگ آن هم به مدت 30 تا 45 دقیقه در بازی سبک شوتر

_ روایت داستان ضعیف
_ کوتاه بودن بازی​

امتیاز کل: 8

یک عنوان نسبتا خوب اما کاملا مظلوم از سوی EA شاهد بودیم. این بازی واقعا از نظر گیم پلی و گرافیک کامل و زیبا بود. واقعا برام عجیب بود که همچین نمره هایی را از سایت ها گرفت.
بهرحال برای من که توانست 1 هفته سرگرمم کند، واقعا زیبا و تماشایی بود. گیم پلی و اکشن بازی بسیار خوب کار شده بود. گرافیک بی نظیر و حتی جالب اینجاست موتور Frostibite 2 واقعا بهینه شده بود و من با اینکه این بازی گرافیک بهتری نسبت به Batll-Field 3 داره اما از نظر فریم دهی خیلی بهتر شده بود و من توانستم در تمام بازی با گرافیک نهایی 40 فریم به بالا بگیرم.
یکی از بدترین قسمت ها میتوان به مرحله ی رانندگی آن که واقعا اعصابم را خورد کرد بود ... البته بخش هیجان انگیزی بود ولی نه به این قدر و اندازه ... در یکی از مراحل بود که باید هی قایم میشدی و با ماشین فرار می کردی :| واقعا این بخش تجب آور بود ولی در همه ی مراحل زیبایی خاصی دیده میشد.
داستان بازی خیلی ساده بود و روایت بدی داشت.
صداگذاری بازی فوق العاده واقعی بود به طوری که وقتی شما به یک شیشه شلیک می کردید به قدری طبیعی صدا شکستن آن می آمد که فقط دوست داشتید خشاب رو روی این جور اشیاء خالی کنید. واقعا از نظر صداگذاری این موتور و سازنده ی بازی ماهر هستند.
موسیقی بازی در بخش های مثل درایوینگ یا دنبال کردن فرد میتوانست از هیجان بیشتری برخوردار باشد.

در کل EA با بدشانسی روبرو شد ... من منتقد نیستم ولی گیمری هستم که میفهمم بازی ای که لذت بخش هست یعنی چی.

با تشکر.

آخرین ویرایش:
STARCRAFT 2: HEART OF THE SWARM
بازی خوبی بود ولی نه در اون حدی که انتظار داشتم. تقریبا در هر زمینه ای یکی دو پله از wings of liberty پایین تر بود:d. به خصوص مرحله آخرش که اصلا با wings of liberty قابل مقایسه نیست.با وجود همه اینها بازم بازی خیلی خوبی محسوب میشه(به خصوص در این قحطی بازی های استراتژی)
8/10

METRO
LAST LIGHT

گرافیک: 9.7/10
: گرافیک بازی قابل توصیف نیست! واقعا عالی بود و حرف نداشت!
نورپردازی های بازی بشدت آدمو توی حس و حالت تاریکی میبرد! فضای وهمی که بوجود آورده بودن محشر بود! همینطور کیفیت تکسچرا هم خیلی خوب بود و کلا گرافیک بازی واقعا عالی بود

گیم پلی: 9.5/10
:
گیم پلی بازی هم واقعا محشر بود!
بسیار سریع و نفس گیر! و همینطور دل نشین و بسیار اعتیاد آور
بطوریکه بعضی از مراحلو که تموم میکردم کلی با خودم کلنجار میرفتم تا میتونستم خودمو راضی کنم تا از بازی بیام بیرون از بس به دلم مینشست!

صداگذاری و موسیقی: 8.5/10
:
صداگذاری خوب بود ولی ضعف هایی هم داشت!
صدا های موجودات رو واقعا خوب درست کرده بودن!
توی تاریکی داری راه میری صدای خر خر نفس کشیدنشون میاد و وقتی نزدیکشون میشی صدا پاشون میاد که از کنارت دارن رد میشن و تو هم نمیبینشون! واقعا خوب بود!
ولی بعضی مواقع اصلا خوب نبود! موسیقی بازی هم خوب بود!

فریم دهی: 9.8/10
:فریم دهی بازی بسیار بسیار عالی بود! با این گرافیکی که این بازی داشت حداکثر فریم رو برام میداد و هیچ حرفی هم توش نبود!
اون 2 دهم نمره رو هم بخاطر این کم کردم چون بازی بدون ریختن آپدیت پر از افت فریم بود و بعد از ریختن آپدیت کاملا درست میشد و عالی میشد فریم دهی!

داستان و روایت داستان: 8/10
روایت داستان زیاد جالب نبود بنظرم! چیز خاصی از داستان متوجه نشدم! فقط چیزای سطحی رو میفهمیدم!

ابتکار: 9/10
:
ابتکارات خوبی در بازی اعمال شده بود مثل ماسک گاز و تفنگ با گلوله های گازی که بیشتر بازی ها ندارند! گرچه اینا رو نسخه قبلی هم داشت ولی من نسخه قبل رو بازی نکردم...

هوش مصنوعی: 9/10
:
هوش مصنوعی خوب بود ولی هوش مصنوعی موجودات بعضی مواقع بد بود!
موجودات خیلی ضعیف عمل میکردن برای حمله به آدم البته توی بعضی از مراحل! ولی در کل خوب بود!

ارزش تکرار: 8.5/10
:
ارزش تکرار داره و چون بازی دو پایان داره مخصوصا ارزش تکرار بازی خیلی بالا میره و همینطور برای تجربه اسحله هایی که توی دور اول بازی ازشون استفاده نکردید خیلی خوبه!

در کل: 9/10

توضیحات:

خودتون میدونید اول عنوان دست شرکت THQ بود که وسط کار ورشکست شد و بازی نیمه کاره ول شد که Deep silver از راه رسید و این عنوان رو امتیازشو خرید و عرضش کرد!

قبل عرضه با خودم میگفتم با ورشکستگی THQ دیگه همه چی عوض میشه و دیگه فکر نکنم بازی خوبی از کار در بیاد و ... و کلا هیچ امیدی نداشتم بهش! ولی بعد اینکه بازی رو گرفتم واقعا شگفت زده شدم!

اولین چیزی که خیلی تو بازی خودنمایی میکرد گرافیک چشم نواز و بسیار عالی ـش بود!

اون نور پردازی های عالی و هنری آدمو توی اتمسفر بازی غرق میکرد و اون حس تنهایی در یک مترو بزرگ همراه با یک عالمه موجود غیر طبیعی رو به آدم القا میکرد.

بعد از اون هم گیم پلی بازی بشدت منو جذب خودش کرد بطوریکه بشدت معتادش شده بودم مخصوصا مراحل کشتن سربازا خیلی بیشتر از مراحل دیگه بهم چسبید!
بشیتر از ShotGun استفاده میکردم و بسیار عالی ساخته بودنش! و وقتی تیر میزدمو یک نفرو با شاتگان میکشتم حس خیلی خوبی بهم دست میداد!

در مورد ترس هم بگم اونقدرا که میگتن ترس ناک نبود و کلا من نتریسیدم! البته دروغ نگم فقط یکی دوبار توی تاریکی موقعی که عنکبوتا دورم کرده بودن یکم ترسیدم که اونم بخاطر این بود که صدای خر خر ـشون میومد و صدای راه رفتنشون هم از اینطرف و اونطورف یک دفعه از یک سمت دیگه میپریدن رو سرت! منم شکه میشدم!

بعضی از مراحل هم خشاب کم میومد و فقط تو میموندی و یک عالمه موجودات وحشتناک غیر طبیعی!
که توی یک مرحله با باسش در افتادم و کلی به در و دیوار کوبوندمش و کل تیرامو روش خالی کردم و فقط دو دونه فشنگ شاتگان برام مونده بود گفتم خدایا هر چی باداباد... زدم توی مخش! آخرین تیری که زدم مرد! یعنی بشدت رفته بودم تو کف بازی:دی

قطعا یکی از بهترین شوترای امسال بود و هیچ حرفیم نمیشه روش زد!
قطعا پیشنهاد میشه!
قطعا اگه بازی نکنید یکی از بهترین شوترای سالو از دست دادید!

مجید جان چرا این فریم‌دهی خیلی واست مهمه؟ :d
نمی‌گم مهم نیستا، ولی کلاً بیشتر از همه بهش اشاره می‌کنی :d
خوب دیگه فریم دهی هم روی لذت بازی خیلی تاثیر داره!
یک بازی رو روی 60 فریم بری بیشتر لذت بخشه یا یک بازی زیر 30 فریم؟
الان این نسبت به گرافیکی که داشت خیلی خوب واسم فریم میداد بخاطر همین اینقدر بهش توجه کردم!

کجا من بیشتر از همه بهش اشاره کردم؟:دی

METRO : Last Light

گیم پلی : 8.5/10 (ضریب 2)
گرافیک تکنیکی : 9.5/10
گرافیک هنری : 10/10
اتمسفر : 10/10
موسیقی و صداگزاری : 10/10
داستان : 9.5/10
روایت داستان : 9.8/10
ابتکار : 8/10
تنوع : 8.5/10
ارزش تکرار : 10/10
هوش مصنوعی : 6/10

میانگین :9/10

در تمام لحظات بازی ناخودآگاه به یاد THQ می افتادم و اینکه چقدر برای این عنوان دلواپس بودم ! اما واقعاً بازی عالی از آب در آمد و انتظارات را به خوبی برآورده کرد البته هوش مصنوعی بازی و یکی دوتا ایراد ریز و درشت دیگر هم وجود داشت اما به طور کلی فکر می کنم این عنوان همه ی فن های بازی را راضی کرده باشد ...

Bioshock Infinite :

بعد از وقفه طولانیی که در انجام این شاهکار داشتم آخر دیشب تمومش کردم .

نکات مثبت : داستان فوق العاده و رازآلود ، شخصیت پردازی عالیه کارکتر های بازی ، الیزابت ، گرافیک هنری بازی ، طراحی عالی محیط و مراحل ، گیم پلی برجسته و متنوع ، قدرت ها و اسکیل های نسبتا جالب ، درجه سختی نسبتا خوب بازی در مقابل بازی های این نسل ، نور پردازی عالی ، اتمسفر فوق العاده ، صداگذاری عالی ، موسیقی عالی ، دیالوگ های زیبا ، هوش مصنوعی خوب دشمنان و صد البته الیزابت

نکات منفی : گرافیک فنی

توضیحات : بلکه گرافیک فنی بازی مشکلات کمی نداشت ولی در برابر کا این بازی به نظر من حتی 0.00001 از نمرش نمی تونه کم کنه .
تنها جمله ای که می تونم در وصف این بازی بگم این هستش :
This game is awesome (با رعایت استرس در خواندن awesome :دی )
البته اینم بگم که این بازی 10 هم بسیار کمشه .
نمره :

گیم پلی : 10
داستان : 10
صداگذاری و موسیقی : 10
گرافیک : 10

کل : 10

آخرین ویرایش:
Far Cry 3

Graphics: 9.5/10
Sound: 9/10
Gameplay: 9.5/10
Story: 9/10

+ گرافیک بصری و تکنیکی چشم نواز
+ محیط های بسیار بزرگ و زیبا و جست و جو در آنها
+ شخصیت های جذاب و صداگذاری فوق العاده برای آنها
+ داستان هیجان انگیز
+ گیم پلی متنوع
+ خشن و خونین
+ شکار حیوانات
+ حمله حیوانات به شما
+ صحنه های زیبای مربوط به حیات وحش
+ پیشرفت زیاد نسبت به شماره ی قبل و یک ادامه ی عالی
+ یک Sandbox Shooter بزرگ و کامل
+ دارای ارزش تکرار

- باگ های فراوان

Overall: 9/10

Metro: Last Light

Graphics: 9.5/10
Sound: 9/10
Gameplay: 9/10
Story: 9.5/10

+ اتمسفر خارق العاده که گیمر رو در خودش غرق میکنه
+ محیط های بسیار زیبا و بزرگ و جست و جو در آنها
+ گرافیک بصری و تکنیکی عالی
+ داستان بسیار جذاب
+ گیم پلی عالی به همراه قابلیت مخفی کاری
+ افکت های صوتی و موسیقی های عالی
+ پیشرفت نسبت به شماره ی قبل و یک ادامه ی عالی
+ دارای ارزش تکرار

- هوش مصنوعی ضعیف دشمنان
- انیمیشن های قدیمی و تکراری

Overall: 9/10

BioShock Infinite

Graphics: 10/10
Sound: 10/10
Gameplay: 10/10
Story: 10/10

+ داستان بی نهایت زیبا و جذاب با موضوع بی نهایت خاص و منحصر به فرد
+ شخصیت پردازی عمیق و صداگذاری خارق العاده برای آنها
+ محیط های بزرگ و فوق العاده زیبا که جست و جو در آنها بسیار لذت بخشه
+ اتمسفر گیرا
+ موسیقی های متن بی نظیر
+ افکت های صوتی عالی
+ طراحی هنری شاهکار
+ گرافیک تکنیکی عالی
+ انیمیشن های زیبا
+ اتفاقات و صحنه های باور نکردنی و هیجان انگیز
+ صلاح های منتوع
+ استفاده از Gear و Sky Line
+ هوش مصنوعی عالی دشمنان و الیزابت
+ دارای ارزش تکرار بسیار بالا

و در پایان اینکه Ken Levine فقط یه بازیساز درجه یک نیست بلکه یک هنرمند بزرگ هم هست و BioShock Infinite هم فقط یه بازی درجه یک نیست بلکه یه اثر علمی-هنری بزرگ هم هست.
بی تردید این بازی در Top 5 من قرار میگیره.

Overall: 10/10

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or