امتياز اعضای بازی سنتر به عناوین پلتفرم PC

• Thread starter Thread starter Meysam
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Meysam

کاربر سایت
سلام
تو اين تاپيك مي خوايم نظر شما و امتيازي رو كه به هر بازي ميديد مشخص كنيم تا شايد بتونيم بهترين بازي رو تو هر ماه يا سال با نظر خودمون انتخاب كنيم
پايين ترين امتياز 0
بالاترين امتياز 10
همراه نظر ( خواهشمند است نظر کارشناسانه باشه )

اینم بازی های سری 1 : ( تا تاریخ 5 مهر )

Wolfenstein
Wanted Weapons of Fate
Left 4 Dead

Bionic Commando
Call of Juarez Bound in Blood
Street Fighter IV

جواب لیست امتیازات سری اول :

امتیاز اعضای بازی سنتر به عناوین PC

اینم بازی های سری 2 ( با تشکر از میثم ) تا تاریخ 20 مهر :

Batman Akham Asylum
Resident Evil 5
Mini Ninja
NFS: SHIFT
Red Faction Guerilla
Darkest of days
Section 8
overlord 2
ARMA II
Trine
X-Men Origins: Wolvorine

جواب لیست امتیازات سری دوم :

اینم بازی های سری 3 : ( تا تاریخ 28 مهر )

Assassin's Creed
Bioshock
Brothers In Arms 3
Crysis
Crysis Warhead
Dark Sector
Dead Space
Far Cry 2
F.E.A.R 2
Gears of War
GTA IV
GRID
Mirror Edge

لیست امتیازات سری سوم :

بازیهای سری 4 ( تا تاریخ 5 آبان )

Splinter Cell: Double Agent
STALKER: Shadow of Chernobyl
STALKER: Clear Sky
Call of Duty 4
Call of Duty: World At War
Fallout 3
H.A.W.X
Resident Evil 4
Prince of Persia 2008
Burnout: Paradise
Mass Effect
Devil May Cry 3
Devil May Cry 4
Pro Evolution Soccer 2009
Colin Mac Rae: Dirt
Silent Hill: Homecoming

لیست امتیازات سری چهارم :

Last edited by a moderator:
Resident Evil Revelations
داستان: 8
گرافیک: 7.5
صدا گذاری: 8
پایبندی به ارزش های اویلی!: 7
گیمپلی: 8
در کل: 8
بازی خوبی بود و تا هفتاد درصد بازی حس یه رزیدنت اویل کلاسیک رو به آدم القا میکرد . آخرای بازی نیز به شدت اکشن شده و به سمت برادر ناخلف خودش یعنی اویل 6 تغییر مسیر میده ... در کل بازی خوبیه و ارزش یه بار تموم کردن رو داره.

CALL OF JUAREZ
GUNSLINGER

گیم پلی: 9/10
:::
گیم پلی بازی عالی بود! شوتینگ بازی محشر بود! بسیار لذت آور بود! همین صحنه آهسته شدن آدما بعد از کشته شدن خیلی به لذت شوتینگ اضافه میکنه!
قطعا بیشترین چیزی که توی بازی میدرخشه همین شوتینگ مفرح و جالبش هست که آدمو پای بازی میخکوب میکنه!

گرافیک هنری: 9.2/10
گرافیک فنی: 8.5/10
گرافیک بازی هم خیلی خوبه از هر نظر! با این که بازی یک بازی دانلود هست و خرج زیادی براش نشده خیلی خوب ساخته شده!
گرافیک هنری بازی واقعا چشم نواز هست و آدمو یاد همون صحنه های وسترن میندازه و گرافیک فنی بازی هم خیلی خوب درست شده و واقعا جای تحسین داره!

داستان: 7.5/10
روایت داستان: 8.5/10
داستان بازی نسبتا خوبه و روایت داستان هم خیلی خوب کار شده! جوری که سایلاس داستانو واسه دوروریا تعریف میکنه تقریبا همه چیو برا آدم واضح میکنه!

موسیقی: 8/10
صداگذاری: 7/10
صداگذاری تقریبا خوبه و موسیقی های بازی هم خیلی خوبه! بعضی از مراحل موسیقی های خیلی خوبی پخش میشه و همینطور موقع دوئل کردن!

تنوع: 4.5/10
چیزی که تقریبا همه قبولش دارن اینه که تنوع بازی واقعا کمه! هم از نظر اسلحه و هم از نظر مراحل!
فقط 5-6 نوع تفنگ بیشتر نداره! و کل بازی هم چند اسلحه همراه داری و فقط بکش برو جلو! همین... استراتژی برا حمله لازم نیست!

فریم دهی: 8.5/10
فریم دهی بازی تقریبا خوب بود ولی بازم در بعضی مواقع ایراد داشت! مثلا افت فریم موقع بالا رفتن از نردبان و ... که با ریختن آپدیت حل میشد!

ارزش تکرار: 9.2/10
شوتینگ بازی آدمو مجبور میکنه یک دور دیگه بازی رو بری! و همینطور به لطف وجود +New Game ارزش تکرار بازی خیلی بالا میره.

هوش مصنوعی: 7/10
هوش مصنوعی هم نه بد بود نه خوب! معمولی بود!

توضیحات:

::: Call of Juarez یک بازی وسترن عالی! کسایی که نسخه های قبلی رو بازی کرده باشن میدونن چی میگم!
نسخه Bound in Blood به من یکی خیلی چسبید و یکی از بهترین بازی های وسترن بود! این بازی که توسط Techland ساخته میشه و زیر دست Ubi هست عنوان The Cartel ـش رسما گند زد به این سری بازی! که همه گله داشتن از یوبی سافت که چرا یک همچین بازی بیرون داده! نه گرافیک درستی نه گیم پلی درستی نه ... و همینطور سبک وسترن رو هم کنار گزاشته بود!
اما حالا Gunslinger اومده و تلافیی بر نسخه افتضاحه قبلی! این بازی با اینکه یک بازی دانلودی 15 دلاری بیش نیست بسیار زیبا ساخته شده و بسیار مفرح و عالی میباشد!
گرافیک چشم نواز بازی و همینطوری گیم پلی عالی و شوتینگ محشر آدمو میخکوب میکنه پای بازی که آدم ول کنش نمیشه!
یکی از بهترین نسخه های این سری بود و همینطور یکی از بهترین بازی های دانلودی سال!
در کل پیشنهاد میشه و از دستش ندید!
گرچه بنظر من بازم به نسخه Bound in Blood نمیرسید چون اون واقعا از هر نظر عالی بود! مخصوصا تنوع مراحلش خیلی بیشتر از این بود ولی این نسخه از نظر شوتینگ خیلی بهتر از اون هست و اعتیاد آور هست!
خلاصه خیلی باهاش حال کردم و امیدوارم اگه نسخه دیگه ای هم در کاره مثل این خوب در بیاد...

Call of Juarez: Gunslinger
Good Return

09023522216969011946.jpeg

امـــــــتـــــیــــــازا ت، نکات قوت و ضعف

+گرافیک Cell Shade خوب و مناسب​
Cell Shade | گرافیک : 9​
+ گیم پلی خوب
گیم پلی: 9/10
+ داستان منحصر بفرد و جالب با رئایتی خوب​
داستان و روایت : 9/10
+ صداگذاری عالی برای یک بازی وسترنی ( صداهای لوتی :d )
صداگذاری: 10/10​
+ اکشن خیلی خوب​
موسیقی: 9/10
+ صحنه های جالب در هنگام بازی رخ میداد

+ ایده های خوب

- تکراری شدن بازی به مراتب
- هوش مصنوعی ضعیف
- مراحل کمی تکراری بنظر می آمد
- نقش کمرنگ قسمت Skills ( حس نشدن این بخش )

امتیاز کل: 8.5

توضـــــــــــیـــــــحــ ـــات

نسخه ی قبلی با وجود مشکلات زیادی که داشت و تلاش بسیار که برای اجرای بازی داشتم... در نهایت توانستم تنها 30 دقیقه تجربه کنم. اصلا بازی بدردبخوری نبود. به هیچ وجه از اون بازی خوشم نیومد.
اما این سری با تغییرات همچون گرافیک Cell Shade، ویدئو ها و ... باعث شد تا کم کم طرفداران این سری که شاهکار سری اول رو هرگز از یاد نمی برند، به Gunslinger جذب شوند.
بازی از اکشن خوبی برخوردار بود. رفته رفته با وجود مراحلی زیبا کمی درگیری ها برای من خسته کننده میشد. پایان بازی هم خیلیزیبا بود.
گرافیک Cell Shade به نفع این بازی بود و توانست با گرافیکی خوب بازی را دوباره زنده کند.

با تشکر.

آخرین ویرایش:
Call Of Juarez : Gunslinger

10 / 8

به عنوان یه بازی دانلودی خیلی خوب بود، هم گرافیک خوب و هم گیمپلی قابل قبولی داشت یکی از دلایلی هم که باعث میشد بازی قشنگ دیده بشه و کمتر به ضعفاش نگاه کنم نسخه قبل بود که با آشغال فرقی نداشت

Remember Me

10 / 6

سوای کنترل بد با موس و کیبورد ، کمبوهای نه چندان جذاب ، باگ های بعضا مسخره و ... کلا از بازیش خوشم نیومد در این حد که اگه همون تنها بخش جذابش "تغییر دادن خاطرات" رو نداشت 2 هم بهش نمیدادم ...

The Swapper

10 / 9.5

با اینکه بازی کم هزینه و بدون سر و صدایی بود اما 10 برابر از 2 بازی بالا بهتر بود ، اتمسفر و جو جذاب ، گرافیک قابل قبول ، گیمپلی روون و جذاب و پازلهای عالی و با توازن و و و و
10 ندادنم هم به خاطر اینه که زود تموم شد اگه به خودم بود دوست داشتم چند ساعت دیگه هم ادامه داشته باشه، تا مجزوبش شدم تموم شد ...

Resident Evil 6 = 5.0 / 10

بالاخره بعد از مدت ها بی حوصلگی و شیرازی بازی Resident Evil 6 رو تموم کردم، و صد البته حیف وقت که براش گذاشتم.
بازی هیچ چیزی برای عرض اندام نداره. حیف اسم Resident Evil که این رو این بازی گذاشتن.
من نمیدونم چند صد نفری که به قول Capcom بازی رو می ساختن چی کار می کردن. احتمالن همشون آبدارچی بودن و فقط 10-20 نفر بازیرو ساختن. :دی

خوب:
صدا پیشگی قابل قبول شخصیت ها

بد:
1. گیم پلی خسته کننده و یکنواخت
2. گرافیک افتضاح
3. موسیقی بد
4. کنترل نه چندان دلچسب
5. نابود کردن نام Resident Evil

بالاخره قسمت شد با کمک دوست بسیار ارزشمندم جناب S@EET تمام سری mass effect را با تمام ریزه کاریها و DLC ها تمام کنم ...

Mass Effect 3

گیم پلی : 9.8/10 (ضریب 2)
داستان : 10/10
روایت داستان : 10/10
شخصیت پردازی 9.5/10
اتمسفر : 9.5/10
گرافیک هنری : 9.5/10
گرافیک تکنیکی : 9.2/10
هوش مصنوعی : 9.2/10
موسیقی و صداگزاری : 9.5/10
ابتکار : 8.5/10
تنوع : 9/10
ارزش تکرار : 9.8/10

میانگین : 9.5/10

وقتی این بازی را برای بار دوم و این بار DLC هاش به اتمام رسوندم بخصوص اینکه پایان بازی هم با DLC خیلی بهتر روایت میشه واقعاً افسوس خوردم که اگه Bioware کمی در انتشار بازی عجله نمیکرد و با وسواس بیشتری این شاهکار دنیای گیم را روانه ی بازار میکرد بدون شک امتیازات و نقدها و جوایز بیشتری را تصاحب میکرد ...
به هر حال برای منی که عاشق دنیای Mass Effect هستم این نسخه کاملاً انتظارات منو برآورده کرد و قطعاً این سری سه گانه بهترین تجربه من در دنیای گیم بوده ...

خوب به لطف و راهنمایی های دوست ارجمند جناب S@EET تونستم نسخه ی اول و دوم بازی زیبای mass effect را با تمام DLC ها مجددا بازی کنم :

mass effect 1

گیم پلی : 8.5/10 ( ضریب 2)
داستان : 9/10
روایت داستان : 9.5/10
شخصیت پردازی : 9.5/10
گرافیک تکنیکی : 7.8/10
گرافیک هنری : 9.2/10
هوش مصنوعی : 8.5/10
ابتکار : 9/10
ارزش تکرار : 8/10
موسیقی و صداگزاری : 8/10

میانگین : 8.7/10

++++++++++++++++++++

Mass Effect 2

گیم پلی : 9.8/10 (ضریب 2)
داستان : 10/10
روایت داستان : 10/10
شخصیت پردازی : 10/10
گرافیک تکنیکی : 9.2/10
گرافیک هنری : 10/10
هوش مصنوعی : 9.2/10
موسیقی و صداگزاری : 9.5/10
ابتکار : 9.2/10
ارزش تکرار 10/10

میانگین : 9.7/10

بالاترین امتیازی که تا امروز به یه بازی دادم برای همین عنوان بوده که بی شک بهترین بازی عمرم هم بوده ...
یه نفسی چاق می کنم تا مجدداً نسخه ی سوم را با تمام DLCها از ابتدا شروع کنم ...

Remember Me

گیم پلی: 6.5/10
/// گیم پلی بشدت تکراری و خسته کننده بعد از چند وقت بازی کردن! همینطور کمبو های تکراری! فایتینگ خسته کننده و ضعیف! تقلید از بازی های دیگر! تنها دلیل پایین آمدن نمرات بازی از دید سایت ها!

گرافیک: 9/10
/// گرافیک هنری خیلی خوب و گرافیک فنی بالا! جلوه های بصری بسیار زیبا! رنگ بندی زیبا و هنری!

داستان و روایت داستان: 8.5/10
/// داستان خیلی خوب! موضوع جالب و تنوع داستان نسبت به بازی های دیگر! تغییر در خاطرات کارکتر های بازی! نوآوری بسیار خوب

موسیقی و صداگذازی: 8.2/10
/// صداگذاری خوب و موسیقی نسبتا خوب!

فریم دهی: 9.5/10
/// فریم دهی عالی بازی! استفاده از انجین قدرتمند و سبک Unreal Engine 3

ارزش تکرار: 6/10
/// روند تکراری گیم پلی بازی ارزش تکرار بازی رو بشدت پایین میاره و آدمو بشدت خسته میکنه!

هوش مصنوعی: 7.5/10
/// هوش مصنوعی معمولی! که البته در بعضی مواقع مشکل هم داشت و زیاد جالب نبود!

تنوع: 5/10
/// همونطور که گفتم تنوع گیم پلی بشدت پایینه و آدمو خیلی خیلی زود خسته میکنه!

نمره کلی: 7/10

/// توضیحات ///

قبل از عرضه این بازی بشدت منتظرش بودم و طبق تریلرایی که ازش دیدم فایتینگش خیلی جذبم کرد و فکر میکردم وقتی بیاد خیلی باهاش حال میکنم ولی درست بر عکس با فایتینگ این بازی بدجور به مشکل خوردم! بشدت منو خسته میکنه و هیچ جذابیتی برام نداره!

گرافیک و داستان بازی خیلی برام جذاب هست و آدمو به سمت جلو هل میده اما باز گیم پلی خسته کننده آدمو از ادامه باز میداره!
در واقعیت هم از نظر گیم پلی موفق کار نکرد و اگه نقد سایتا و مجله هارو دنبال کرده باشید خیلی از گیم پلی بازی ایراد گرفته شده و همینطور یکی از پایین ترین نمرات که IGN به این بازی داده یعنی 5.9 که فقط دلیل نمره ضعیف رو گیم پلی تکراری اعلام کرده ولی از بقیه جهات از بازی تعریف کرده! تقریبا میشه گفت نمرات معمولی حقش هست!

همونطور که میدونید این بازی قرار بود انحصاری PS3 باشه که بعد بصورت مولتی پلتفورم شد که مطمئن در حد یک عنوان انحصاری نیست! و یک عناون معمولی توی دنیایی گیم محسوب میشه!

تنها نکات مثبت بازی میشه به داستان و روایت داستان خیلی خوبش اشاره کرد!
دستکاری خاطرات کارکترای بازی یک نوآوری خیلی جالب و جدید در صنعت گیم بود که منو خیلی جذب خودش کرد!
و یکی دیگر از نکات مثبت بازی گرافیک خیلی خوب بازی بود! گرافیک هنری خیلی خوب و گرافیک فنی بالا که دارای جلوه های بصری خیلی خوبی بود! و همینطور انجین بازی انجین قدرتمندی هست!

The Incredible Adventures of Van Helsing = 8.0 / 10

خوب:
1. یک نقش آفرینی اصیل و کلاسیک
2. موسیقی جذاب
3. صداگذاری عالی ون هلسینگ و کاتارینا
4. تا حدودی سخت و چالش برانگیز

بد:
1. صدا گذاریه نه چندان خوب برخی شخصیت ها
2. بعضی از اسکیل ها چندان کارآمد نیستند

[h=3]Company of Heroes 2[/h]
گیم پلی : 9/10 (ضریب 2)
گرافیک تکنیکی : 8.5/10
گرافیک هنری : 8.8/10
داستان : 8/10
روایت داستان : 7.5/10
هوش مصنوعی : 8.8/10
موسیقی صداگزاری : 9.2/10
ابتکار : 7.5/10
تنوع : 8/10
ارزش تکرار : 8.5/10

میانگین : 8.5/10

بازی با تمام مشکلاتی که در روند ساختش بوجود اومد اما باز هم میشه به عنوان یک بازی موفق ازش نام برد ! اکثر المانهای مثبت نسخه ی اول هنوز هم در بازی دیده میشود البته به نظر من تنوع مراحل نسخه ی اول خیلی بهتر بود مثلاً در اکثر ماموریت های این نسخه، هدف حمله کردم است در حالی که یکی از ماموریتهای چالش برانگیز بازیهای استراتژیک دفاع کردن با استراتژی های خاص از محور و موضوع خاصیست ...
به هر حال در این قحطی بازی با کیفیت در اتمسفر جنگ جهانی ،company of Heroes 2 می تواند عطش هواداران را بخواباند ...

MORTAL KOMBAT
K O M P L E T E----E D I T I O N

• گرافیک: 9/10
  • گیم پلی: 9/10
  • صداگذاریوموسیقی: 8.5/10
  • تنوع: 9/10
  • داستان و روایت داستان: 8.5/10
  • فریم دهی: 9.5/10
  • هوش مصنوعی: 9.5/10
  • ارزش تکرار: 10/10

• در کل: 9/10
خوب:

1. گرافیک فنی و هنری خیلی خوب برای یک بازی فایتینگ!
  2. گیم پلی متنوع و اعتیاد آور!
  3. فریم دهی عالی
  4. هیجان بالای بازی
  5. هوض مصنوعی خوب
  6. ارزش تکرار بسیار بالا برای مراحل داستانی!
  7. اتمسفر و جو عالی میدان
بد:

1. افت موسیقی نسبت به نسخه های قبل!
  2. انیمیشنای بازی میتونست بهتر باشه!
توضیحات:::مرتال کامبت رو که بیشترا میشناسن و کمتر کسی هست که باهاش تو بچگی خاطره نداشته باشه!
من خودم یکی از طرفدارای دو آتیشه این سری بودم از همون اول! عاشقش بودم و همیشه بازی میکردم نسخه های اولو! واقعا محشر بود! اون زمان Takken هم بود الانم هست! اما هیچ فایتینگی نمیتونه جای MK رو برام پر کنه! واقعا لذت بخش ترین فایتینگی هست که بازی کردم!
از همه نظر این نسخه هم عالی بود و چیزی کم نداشت از نسخه های قبلی!
گیم پلی سریع و هیجانی و متنوع بازی خیلی منو جذب کرد! از همه بیشتر اون حالت و جو میدون توی MK رو خیلی دوست دارم که توی فایتینگای دیگه نیست! مخصوصا وقتی میخواد فتالیتی اجرا بشه خیلی حال میکنم!!!
البته بخش داستانی رو یکم باید طولانی تر میکردن ولی بازم خوب بود! من همین امروز بازی رو تموم کردم و بالافاصله دوباره از نو شروع کردم...:x

هر کس بازی نکرده بازی کنه! حتی کسایی که از فایتینگ بدشون میاد هم بازی کنن چون واقعا لذت بخشه!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or