امتياز اعضای بازی سنتر به عناوین پلتفرم PC

• Thread starter Thread starter Meysam
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Meysam

کاربر سایت
سلام
تو اين تاپيك مي خوايم نظر شما و امتيازي رو كه به هر بازي ميديد مشخص كنيم تا شايد بتونيم بهترين بازي رو تو هر ماه يا سال با نظر خودمون انتخاب كنيم
پايين ترين امتياز 0
بالاترين امتياز 10
همراه نظر ( خواهشمند است نظر کارشناسانه باشه )

اینم بازی های سری 1 : ( تا تاریخ 5 مهر )

Wolfenstein
Wanted Weapons of Fate
Left 4 Dead

Bionic Commando
Call of Juarez Bound in Blood
Street Fighter IV

جواب لیست امتیازات سری اول :

امتیاز اعضای بازی سنتر به عناوین PC

اینم بازی های سری 2 ( با تشکر از میثم ) تا تاریخ 20 مهر :

Batman Akham Asylum
Resident Evil 5
Mini Ninja
NFS: SHIFT
Red Faction Guerilla
Darkest of days
Section 8
overlord 2
ARMA II
Trine
X-Men Origins: Wolvorine

جواب لیست امتیازات سری دوم :

اینم بازی های سری 3 : ( تا تاریخ 28 مهر )

Assassin's Creed
Bioshock
Brothers In Arms 3
Crysis
Crysis Warhead
Dark Sector
Dead Space
Far Cry 2
F.E.A.R 2
Gears of War
GTA IV
GRID
Mirror Edge

لیست امتیازات سری سوم :

بازیهای سری 4 ( تا تاریخ 5 آبان )

Splinter Cell: Double Agent
STALKER: Shadow of Chernobyl
STALKER: Clear Sky
Call of Duty 4
Call of Duty: World At War
Fallout 3
H.A.W.X
Resident Evil 4
Prince of Persia 2008
Burnout: Paradise
Mass Effect
Devil May Cry 3
Devil May Cry 4
Pro Evolution Soccer 2009
Colin Mac Rae: Dirt
Silent Hill: Homecoming

لیست امتیازات سری چهارم :

Last edited by a moderator:
250px-Scribblenauts_Unlimited_cover.jpg

مثبت = گرافیک کارتونی خوش رنگ و لعاب - بکار گرفتن خلاقیت - محیط های متنوع - امکان ساخت اجسام و صفات بسیار زیاد با دفترچه - موضوع داستانی جالب
منفی = زود تکراری میشه و کار خاصی در این بازی انجام نمیگیره، فقط حدس بزنید که منظور فرد مقابل از خواسته هاش چه چیزی هستش و تمام
شاید من نباید بازی میکردم و مناسب نبوده اما خیلی بچگانست :d انگاری وارد کلاس های Beginner زبان انگلیسی شدید. دقیقا همچین جوی داره!
گرافیک: 7
صداگذاری: 9
گیم پلی: 6.5
امتیاز کلی: 6.5

Scribblenauts Unlimited بازی جالبی هستش از این لحاظ که تعداد غیر عادی جسم و صفت را می توان رو به دست خودمون خلق کنیم اما با وجود محیط های بسیار برای بازی که به مرور آزاد میشه
کیفیت و نوع فعالیت ما در حدی نیست که ترقیبی داشته باشید برای ادامه.

tw2_logo_en.png

بدون شک Witcher از معدود بازی هایی هست که پیچیدگی های زیادی توی گیم پلی، داستان و دنیای بازی رو ظرافت خاصی با هم ترکیب کرده.

طبق معمول از گرافیک شروع میکنیم. در یک کلام فوق العاده و با جزئیات فراوان! از لحظه ای که بازی شروع میشه و ما در نقش گرالت از چادرش در میدون جنگ بیرون میاییم، پدیده Motion Blur بی نظیر بازی رو شاهد هستیم که به زیبایی هر چه تمام تر کار شده. دور دست ها بسیار عالی و قلعه های بزرگ و بلد با برج و باروهای فراوان به تصویر کشیده شدن. چیز زیادی نمیشه گفت، چرا که CPR به حق یکی از بزرگترین ها در حیطه گرافیکی هست. شاید تنها نکته منفی این قسمت برخی بافت های بی کیفیت و طراحی نه چندان جالب NPC ها باشه. بازی به طرز اذیت کننده ای سنگین هست و کارایی که از اون انتظار میره، وجود نداره.

دنیای بازی یکی از نقاط قوت بازی به شما میره. دنیایی پر از جزئیات، پر از مکان های مرموز و صد البته پر از خطرهای های بی شمار. شاید جنگل قسمت اول به قدری بزرگ و تو در تو باشه که شما راه بازگشتتون رو به دهکده اول گم کنین! ولی قدم گذاشتن توی این دنیای زنده با وجود اینکه بدونیم گرالت یه شکارچی هست، لذت بازی رو دوچندان کنه.
انواع و اقسام Potion ها و آیتم های بی شماری که ممکنه از تنوع اونا سردرگم بشین، بخش بزرگی از این دنیا رو به خودش اختصاص داده.

موسیقی، یکی از قسمت های مورد علاقه من توی هر 2 قسمت بازی هست. هر لحظه که شما جایی قدم میگذارین، صدای ملایم و محزون موسیقی همراهیتون میکنه و هر جا که درگیری وجود داشته باشه، هیجان خاصی رو به بازی تزریق میکنه.

گیم پلی بازی دستخوش تغییراتی نسبت به شماره اول شده که بزرگترینشون تغییر سبک به سبک بازی های Hack 'n' Slash بوده. این تغییر به علاوه تغییرات Sign ها که کاربردی تر از قبل برگشتن، شعاع جالبی از ترکیبات مختلف رو برای بازیکن به ارمغان میاره که با یه استراتژی مناسب، میشه به راحتی مبارزات بازی رو به پیروزی رسوند.

و اما مهم ترین قسمت بازی یعنی داستان اون به راستی که جذابیت خاصی رو برای بازیکن به وجود میاره. یک دنیای سیاه و فاسد قرون وسطایی که هر جرم و دزدی و ... ممکنه توی اون اتفاق بیوفته که به خوبی این سیاست کثیف رو در دنیای بی رحم بازی به تصویر میشه. باید گفت هیچی توی داستان بازی اونجور که انتظار میره، پیش نمیره و بازیکن هر لحظه با موضوع کاملا جدیدی رو برو میشه که پیچیدگی خاصی رو ضمن حفظ هسته اصلی داستان به وجود میاره.
انتخابات متنوع و به طبع اون تاثیرات اونا باعث وجود پایان های متنوعی شده که بدون شک ارزش بازی رو بالا برده و انتظار رو برای نسخه سوم سخت تر از قبل میکنه.

در نهایت باید گفت که CPR دنیایی رو خلق کرده که در زیر چهره زیبا و فریبنده خودش، باطن سیاه و فاسدی رو به تصویر میکشه که این دنیا توسط دستان قدرتمند CPR با موفقیت به تصویر کشیده شده.

10 / 9

Battlefield 4

داستان:1
گیم پلی:2
صداگذاری و موسیقی:8
گرافیک :10

نمره نهای:4.2
در یک کلام نا امید کننده بود گیم پلی و داستان بازی

آخرین ویرایش:
resident evil 6

گرافیک : 8 از 10

داستان : 9.5 از 10

صداگذاری و موسیقی : 10 از 10

گیم پلی : 9 از 10

در یک کلام خوب بود ولی resident evil نبود

نمره کل : 8.5 از 10

احتمالا فقط شما گیم لیون رو بازی کردید گیم پلی بقیه مخصوصا جک رسما فاجعه بود دیگه بدتر از این نمی شد متای بازی هم به همین خاطر نابود شد

- - -ویرایش - - -

Battlefield 4

داستان:1
گیم پلی:2
صداگذاری و موسیقی:8
گرافیک :10
گیم پلی:0

نمره نهای:4.2
در یک کلام نا امید کننده بود گیم پلی و داستان بازی

حسین چرا دو تا نمره ی مختلف به گیم پلی دادی؟ من که با گیم پلیش حال کردم تازه صداگذاریشم باید 10 بدی انصافا. به نظرم در حقش داری بی انصافی می کنی

حسین چرا دو تا نمره ی مختلف به گیم پلی دادی؟ من که با گیم پلیش حال کردم تازه صداگذاریشم باید 10 بدی انصافا. به نظرم در حقش داری بی انصافی می کنی
سلام
اشتباه تایپی بود :d
درستش کردم اینقدر اعصابمو خورد کرد 2 تا نمره دادم
بابا این چی بودساخته بودن خدایشش به جز گرافیک هیچی نداششت :(( صدا خوب بود ولی موسیقی ی جاهای واقعا دوراز انتظار ظاهر می شد

سلام
اشتباه تایپی بود :d
درستش کردم اینقدر اعصابمو خورد کرد 2 تا نمره دادم
بابا این چی بودساخته بودن خدایشش به جز گرافیک هیچی نداششت :(( صدا خوب بود ولی موسیقی ی جاهای واقعا دوراز انتظار ظاهر می شد
حالا نظرت مهترمه ها ولی گیم پلی بازی که فوق العاده بود بنظر من!
احتمالا با گیم پلی سیمولیتور شوتر حال نمیکنی نه؟ چون از نظر شبیه سازی واقعا گیم پلیش عالیه!

امروز Hitman Absolution رو تموم کردم بعد از مدت ها :دی
داشتم فکر میکردم که اگه بازی شبیه شماره های قدیمیش بود چطور میشد. از یک نظر حالت لباس مبدل نسخه های قدیمی واقعا بهتر بود و اینقدر مثل آب خوردن هویت 47 لو نمی رفت پس ازین نظر نسخه های قدیمی خیلی بهتر بودن و البته حالت سیو قدیمی خیلی بهتر از این چک پوینت های این نسخه است که بعضی اوقات جاشون خوبه و بعضی مواقع افتضاح. تو یه بازیی که با چند مدل راه و روش مختلف میشه به هدف رسید چک پوینت فایده نداره و گیمر رو به طرف مسیری که سازنده میخواد هدایت میکنه که کلا با هدف اصلی بازی در تضاده. از نظر دیگه اکشن بهتر و آپشن های مختلف برای از بین بردن دشمن ها، یه سری کاستوم های این شماره واقعا جالب بودن نمونش مترسک و مرحله سینت ها که از بهترین قسمت های بازی حساب میشه
مخفی کاری های امروزی واقعا اگه بخواید ازش لذت ببرید باید یکبار بازی رو برید یعنی اگه میخواید بهتون بچسبه بازی، هی نباید با لو رفتن هویت 47 ریست چک پوینت بزنید و باید توی موقعیت عکس العمل درست نشون بدید و حتی ممکنه کار به تیراندازی بکشه ولی خوب قشنگی بازی به همینه که بتونید سریع قضیه رو جم کنید و تا می تونید از آپشن هایی که سازنده ها جلو دستتون میزارن استفاده کنید تا ماموریتتون به سرانجام برسه
اگه بخواید همش با کت شلوار یا به شکل کاملا مخفی برید که آب از آب تکون نخوره مجبورید بارها و بارها بازی رو از اول شروع کنید که واقعا خسته کننده میشه. البته هر کسی یه سلیقه ای داره و خوش بختانه بازی برای همه سلیقه ها آپشن داره
مشکل اساسی بعدیش اینه که سناریو های از بین بردن هدف چندان تنوعی نداشت. بعد از یه مدتی سم ریختن تو غذا و ریختن بار جرثقیل و اتیش زدن پمپ بنزین تکراری میشد و مایه افسوس که چرا یه سناریو پیچیده تر طراحی نشده و این موضوع توی مرحله آخر بازی خیلی مشخصه که سازنده ها همین جوری هدف گذاشتن توی یه محیط بی ربط به داستان و باید دونه دونشون رو سلاخی کنید. تو قسمت آخر و کشتن سه تا نظامی بیگانه که حتی به گیمر معرفی نشدن واقعا افتضاح بود
امیدوارم مشکل اصلی این نسخه که لباس مبدل باشه حداقل تو نسخه بعدی حل بشه چون لذت هیتن به همون راه رفتن با ابهتش هست بین دشمناش توی لباس مبدل و این مدل مخفی کاری این شماره کاملا بر خلاف روال قبله .
7.0/10

Company of Heroes 2
همین الان تمومش کردم:d
بازی بسیار زیبا و گیمپلی طولانی، جذاب و سینماتیک، نو آوری های جذاب از جمله تاثیر سرما و شکستن یخ رودخانه ها توسط توپخانه برای غرق نفرات دشمن، هر چقدر بازی جلو تر میره زیبا تر هم میشه از جمله مرحله ی برلین که فوق العاده بود. گرافیک و صداگذاری بازی هم در سطح بسیار بالایی قرار داشت.
گرافیک: 8.5 از 10
گیمپلی: 10 از 10
صداگذاری: 9 از 10
داستان: اصولا جنگ جهانی دوم داستان خاصی نداره اما بخاطر دیالوگهای میان پرده ها و روایت جذاب و تاثیرگذار 9 از 10 بهش میدم.

نمره نهایی: 9.1 از 10

state of decay
یکی از بازی هایی بود که من امثال جذبش شدم و ازش لذت بردم البته کاستی هایی داشت مانند نبود دمو و داستان قوی ولی در نوع خودش هم جالب بود یه بازی open world که زامبی ها در دنیا پر شده بودن و عده ی کمی باقی موندن و باید برای زنده ماندن تلاش کرد غذا پیدا کرد دارو پیدا کرد افراد را نجات داد و گروه را گسترش بدین و ...

در کل بازی بود که بنظرم ارزش تجربه کردن داره و لذت خودش را داره
داستان:6
گیم پلی 7.5
موسیقی 8
گرافیک 8

امتیاز کلی 7.5

بازی استراتژی banished
نمره 7
عیب بازی:نداشتن هیچ هدفی در بازی ،نبود مراحل در بازی
نقطه قوت:شبیه سازی فصول و تاثیر فصول در بازی
یک استراتژی مناسب و فوق کم حجم در زمینه شهرسازی

احتمالا فقط شما گیم لیون رو بازی کردید گیم پلی بقیه مخصوصا جک رسما فاجعه بود دیگه بدتر از این نمی شد متای بازی هم به همین خاطر نابود شد

دقیقا چی کم داشت گیم پلی؟؟ اشکالاتی داشت ولی اونقدر نبود !!!1

------------------

prototype 2

نمره کلی میدم فقط : 4 از 10

افتضاح بود نسخه یک خیلی عالی بود این چرا اینجوری بودش گریم گرفته بود سرش کلا دوساعت بیشتر بازیش نکردم

دقیقا چی داشت متای بازی فاجعه هست من نه که تمام منتقدها با بازیباز ها می گن فاجعه هست گیم پلی بقیه رسما افتضاح هست

چی نداشت ؟؟؟ منتقدا حرف زیاد میزنن منتقده از gtav به خاطر توهین به زنا 2 نمره کم کرده دیگه شما چی میخوای

باو بس کنید دیگه!
هر کسی نظری داره! یکی خوشش میاد از گیم پلی یکی بدش میاد!
مثلا همین Prototype 2 رو من عاشق گیم پلیش شدم ولی محمد امین نمیتونه تحملش کنه! سلیقس دیگه!

در ضمن اینم بگم رزیدنت بیشتر افت نمراتش بخاطر جدا شدن از ریشه هاش هست تا گیم پلی! مشکل بیشتر سری های ترسناک!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or