امتياز اعضای بازی سنتر به عناوین پلتفرم PC

• Thread starter Thread starter Meysam
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Meysam

کاربر سایت
سلام
تو اين تاپيك مي خوايم نظر شما و امتيازي رو كه به هر بازي ميديد مشخص كنيم تا شايد بتونيم بهترين بازي رو تو هر ماه يا سال با نظر خودمون انتخاب كنيم
پايين ترين امتياز 0
بالاترين امتياز 10
همراه نظر ( خواهشمند است نظر کارشناسانه باشه )

اینم بازی های سری 1 : ( تا تاریخ 5 مهر )

Wolfenstein
Wanted Weapons of Fate
Left 4 Dead

Bionic Commando
Call of Juarez Bound in Blood
Street Fighter IV

جواب لیست امتیازات سری اول :

امتیاز اعضای بازی سنتر به عناوین PC

اینم بازی های سری 2 ( با تشکر از میثم ) تا تاریخ 20 مهر :

Batman Akham Asylum
Resident Evil 5
Mini Ninja
NFS: SHIFT
Red Faction Guerilla
Darkest of days
Section 8
overlord 2
ARMA II
Trine
X-Men Origins: Wolvorine

جواب لیست امتیازات سری دوم :

اینم بازی های سری 3 : ( تا تاریخ 28 مهر )

Assassin's Creed
Bioshock
Brothers In Arms 3
Crysis
Crysis Warhead
Dark Sector
Dead Space
Far Cry 2
F.E.A.R 2
Gears of War
GTA IV
GRID
Mirror Edge

لیست امتیازات سری سوم :

بازیهای سری 4 ( تا تاریخ 5 آبان )

Splinter Cell: Double Agent
STALKER: Shadow of Chernobyl
STALKER: Clear Sky
Call of Duty 4
Call of Duty: World At War
Fallout 3
H.A.W.X
Resident Evil 4
Prince of Persia 2008
Burnout: Paradise
Mass Effect
Devil May Cry 3
Devil May Cry 4
Pro Evolution Soccer 2009
Colin Mac Rae: Dirt
Silent Hill: Homecoming

لیست امتیازات سری چهارم :

Last edited by a moderator:
Alan Wake : American Nightmare
7.5/10
خوب:
تغییر محیط بازی
حفظ روایت عالی داستان مثل نسخه اصلی
صداگذاری خوب
دشمن های جدید
موسیقی خوب
بد:
اکشن شدن بیش از حد
صداپیشگی ضعیف برای شخصیت های جدید
Mr. Scratch
Arcade mode چیزی نبود که انتظار داشتم
نتیجه:
Night springs
برنامه ای که ما تو نسخه اصلی چند قسمتش رو دیده بودیم ولی به نظرتون واقعی بودن یا افکار نویسنده خلاقی پشت برنامه بود؟ افرادی که تو این برنامه بلاهایی سرشون میومد چه حسی دارن؟ حالا وقتشه که این حس رو خودمون با آلن تجربه کنیم تا ببینیم که این نویسنده داستان قسمتی از برنامه رو که پیرامون خودش هست چطور مینویسه؟ چطور خودش رو میخواد نجات بده؟ همه چیز رو یادش هست و به خوبی کنار هم قرار داه یا بعضی از قسمت های این پازل تاریک رو تو پیچ و خم های این صحرا گم کرده؟ هنوز زنش رو دوست داره یا نه؟ همسری که تو بدترین شرایط زندگیش باهاش بود حاظره به قیمت جونش پس بگیره یا تاریکی دریاچه کالدرون تو قلبش هم نفوذ کرده؟
برنامه امشب نایت اسپرینگز رو به هیچ وجه از دست ندید

sherlockholmes_logo-510x290.jpg

یه شاهکار دیگه از Frogwares و Focus Home Interactive.
بعد از حل اولین پرونده بازی کاملا متوجه داستان قوی بازی میشید. بازی لحظه ای شما رو خسته نمیکنه چرا که هر لحظه در حال حل معماهای مختلف هستید. منطق بازی فوق العاده قوی هست و واقعا آدم رو تحت تاثیر قرار میده.
گرافیک بازی خوب کار شده و جزئیات همگی به خوبی ساخته شدند. حرکات شخصیت ها نرم و روون هست و از این لحاظ در این بخش بدون عیب و نقص هست.
بخش گیم پلی بازی شامل حل معماهای گوناگون و فرضیه سازی در رابطه با حل موضوعات مختلف هست که از هر نظر عالی عمل کرده.
داستان بازی عالی هست و واقعا شما رو شوکه خواهد کرد. روایت داستان هم فوق العاده هست و باعث میشه به یک عنوان سطح بالا تبدیل بشه.
موسیقی بازی هم به جا و کاملا مناسب هست.
تنها مشکل بازی بعضا حرکات خشک شخصیت ها در راه رفتن و دویدن هست که ممکنه بازیکن را تا حدی اذیت کنه.
در کل، اگر به زبان انگلیسی مسلط هستین و میتونین متون رو معنی کنید، به هیچ عنوان این بازی رو از دست ندید. چون نباید به عناوین Frogwares شک کرد.

10 / 9

Hitman Absolution

با این کلمه شروع می کنم : Best Game of The Year For Me

یه تجربه ی عالی ،من Fan این بازی نبودم البته نه اینکه بازی نکرده باشم نسخه های Blood Money , 3 ,2 رو دیدم و بازی هم کردم اما این اولین بازی بود که خودم با بازی ارتباط کامل برقرار کردم و تمام کردم

داستان بازی قشنگ بود ، هر چند جیز زیادی از شخصیت ها نمی دونستم و تا حدودی اطلاعاتی کسب کردم . گیم پلی بازی فوق العاده بود بشرطی که سعی بر Silent Assassin گرفتم بکنید .

گرافیک بازی خارق العاده بود ، تکسچر های بسیار زیبا و صداگذاری خوب ،

گرافیک :9.5/ 10

صداگذاری : 10/10

شخصیت پردازی : 10/8.5

داستان : 10/9.5

روایت داستان : 9/10

گیم پلی : 10/10

ارزش تکرار : 100%

امتیار کلی : 9.5 Amazing :d

به محض پایان رسوندن بازی، دوباره از اول شروع کردم ، دفعه ی اول با Normal اما این دفعه با Level Expert یعنی دومین Level بخش Proffetional بازی می کنم.

سعی می کنم مراحل رو Silent Assassin بگیرم ، واقعا بازی به تمام معنا زیباست .

به شدت پیشنهاد می شود .

آخرین ویرایش:
Borderlands 2
داستان معمولی
شخصیت های جالب
صدا گذاری :خوب
گیم پلی فاجعه
مشکلات و باگ های فراوان
نمره من به بازی 3

حسین جان الان شما به گیم پلی دادی فاجعه . گیم پلی بازی عالی بود خیلی خیلی بهتر از اون بازی تکراری halo 4 بود

تجربه ثابت کرده شما با بازیهایی که گرافیک فنی بالایی ندارن رابطه ی خوبی ندارید.
بله متاسفانه دقیقا همینطور هست که شما می گی

کلا تجربه ثابت کرده ایشون و رفیقشون همینجوری دور هم یه چیزی میگن

خوشبختانه این مورد به شما هیچ ربطی نداره
حسین جان الان شما به گیم پلی دادی فاجعه . گیم پلی بازی عالی بود خیلی خیلی بهتر از اون بازی تکراری halo 4 بود
درود
والله نیما جان اصلا نشد باهاش ارتباط برقرار کنم دقیقا مثل شماره قبلش !
هیلو 4 هم کلا تکذیب شد رفت الان شدیدا منتظر 3 ابر شاهکار سونی و همچنین بازی استاد جوات و کوجیما هستم
.

بوردرلند جزو بازیایی هست که مخاطبین خاص خودش رو جذب میکنه !
همه پسند نیست، من که بازی های اول شخص به هر سبکی برام جذاب ترین بازی ها هستند هم نتونستم با این بازی ارتباط برقرار کنم !
این بازی تمرات خیلی بالا رو برای طرفدارانش داره، نمرات خیلی پایین هم برا کسانی که نتونستند باهاش ارتباط برقرار کنن داره، جفتش هم صحیحه !
-------------------------------------------------------------------
تجربه ثابت کرده شما با بازیهایی که گرافیک فنی بالایی ندارن رابطه ی خوبی ندارید.
وحید جان فکر نکنم گرافیک بازی مشکلی داشته باشه که شما این حرفو میزنید،
اتفاقا گرافیک فنی بازی خیلی قویه، بخصوص فیزیکش، منظورت گرافیک بصری نبود؟
فکر نکنم شما تونسته باشی تجربش کنی، ولی وقتی فیزیک نسخه ی دوم رو فعال کنی، که جزو نقاط مثبت و بسیار قدرتمند گرافیک بازی بوده، واقعا تغییرات محسوسی رو میتونی حس کنی توی بازی
از سیستم فوق حرفه ای ذرات بگیر تا برسی به فیزیک جامدات و مایعات و انفجار ها و نوربردازی بازی.
ولی این طرز حرف زدن تهاجمی اصلا درست نیست که هرجا اقای hosein me کامنت میذاره اینطوری بهش حمله میکنی o:-)

بوردرلند جزو بازیایی هست که مخاطبین خاص خودش رو جذب میکنه !
همه پسند نیست، من که بازی های اول شخص به هر سبکی برام جذاب ترین بازی ها هستند هم نتونستم با این بازی ارتباط برقرار کنم !
این بازی تمرات خیلی بالا رو برای طرفدارانش داره، نمرات خیلی پایین هم برا کسانی که نتونستند باهاش ارتباط برقرار کنن داره، جفتش هم صحیحه !
-------------------------------------------------------------------

وحید جان فکر نکنم گرافیک بازی مشکلی داشته باشه که شما این حرفو میزنید،
اتفاقا گرافیک فنی بازی خیلی قویه، بخصوص فیزیکش، منظورت گرافیک بصری نبود؟
فکر نکنم شما تونسته باشی تجربش کنی، ولی وقتی فیزیک نسخه ی دوم رو فعال کنی، که جزو نقاط مثبت و بسیار قدرتمند گرافیک بازی بوده، واقعا تغییرات محسوسی رو میتونی حس کنی توی بازی
از سیستم فوق حرفه ای ذرات بگیر تا برسی به فیزیک جامدات و مایعات و انفجار ها و نوربردازی بازی.
ولی این طرز حرف زدن تهاجمی اصلا درست نیست که هرجا اقای hosein me کامنت میذاره اینطوری بهش حمله میکنی o:-)
من خودم دارم Borderlands 2 رو الان بازی می کنم. منظورم از فنی این بود که بازی به خاطر تم گرافیک Cell Shadeــش کوبونده شده.
بحث حمله کردن هم فکر کنم بیشتر مربوط بشه به ناظم ها و مدیرها. شرمنده ها.

من خودم دارم Borderlands 2 رو الان بازی می کنم. منظورم از فنی این بود که بازی به خاطر تم گرافیک Cell Shadeــش کوبونده شده.
بحث حمله کردن هم فکر کنم بیشتر مربوط بشه به ناظم ها و مدیرها. شرمنده ها.
خوب میدونی؟ ایشون اصلا حرفی از گرافیک نزد، و حتی به گرافیک بازی نمره هم نداده توی کامنتش، که بهش پریدی در مورد گرافیک بازی !!
با این حال اگر منظورت همین هم بوده باشه بازم سِل شِید یک تکنیک بصریه بیشتر، نه فنیّ.
این یعنی خودت نباید یکم مراعات دیگران و خودت و انجمن رو بکنی؟
زور باید بالا سرت باشه، که مثلا ناظم بیاد بگه آقای محترم بی دلیل کسی رو به خاطر حرفی که نزده شارژ نکن؟
:d

Hitman: Absolution: 8.5 / 10

خب بالاخره بعد از 6 سال بی Hitmanــی چه حالی کردم با این بازی من. >:d< :d

درسته عده ای از سازنده های اصلی تو ساخت بازی حضور نداشتن ولی این دلیلی بر کم شدن ارزش های Hitman: Absolution نداره. در نبود شخص بزرگی مثل جسپر کید آهنگساز افسانه ای خیلیها فکر می کردن موسیقی بازی خوب نمیشد اما اینطور نشد. با وجود اینکه موسیقی کم رنگ بود تو بازی ولی به جا و درست استفاده شده بود.

گرافیک بازی خاراق العاده بود و چیزی کم و کسر نداشت. بر خلاف Hitman: Blood Money که بیشتر از رنگ های سرد استفاده شده بود تو Absolution از طیف رنگ های گرم استفاده کردن.
نورپردازی هم واقعا تحسین بر انگیز بود. اما جای تعجب اینجاست که با وجود گرافیک خارق العاده، اما باگ ها و سوتی های بدی داشت. که یه مقدار به گرافیک بازی ضربه میزد.

از لحاظ حفظ المان های مخفی کاری بازی مشکلی نداشت و تونست پایه کار سریهای قبلی رو حفظ کنه.

داستان هم خوشبختانه کشش داشت و من رو تا آخر کار درگیر خودش کرد.

در مجموع Hitman: Absolution تجربه شیرینی بود که نباید به هیچ وجه اون رو از دست بدین.

خوب:
1. گرافیک زیبا
2. داستان پر کشش
3. زمان بسیار متعادل گیم پلی
4. صداگذاری بسیار خوب
5. صدای مامور 47 (David Bateson)

بد:
باگ های گرافیکی که نشان از کم کاری تیم تست کننده بازی دارند

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن