امتياز اعضای بازی سنتر به عناوین پلتفرم PC

• Thread starter Thread starter Meysam
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Meysam

کاربر سایت
سلام
تو اين تاپيك مي خوايم نظر شما و امتيازي رو كه به هر بازي ميديد مشخص كنيم تا شايد بتونيم بهترين بازي رو تو هر ماه يا سال با نظر خودمون انتخاب كنيم
پايين ترين امتياز 0
بالاترين امتياز 10
همراه نظر ( خواهشمند است نظر کارشناسانه باشه )

اینم بازی های سری 1 : ( تا تاریخ 5 مهر )

Wolfenstein
Wanted Weapons of Fate
Left 4 Dead

Bionic Commando
Call of Juarez Bound in Blood
Street Fighter IV

جواب لیست امتیازات سری اول :

امتیاز اعضای بازی سنتر به عناوین PC

اینم بازی های سری 2 ( با تشکر از میثم ) تا تاریخ 20 مهر :

Batman Akham Asylum
Resident Evil 5
Mini Ninja
NFS: SHIFT
Red Faction Guerilla
Darkest of days
Section 8
overlord 2
ARMA II
Trine
X-Men Origins: Wolvorine

جواب لیست امتیازات سری دوم :

اینم بازی های سری 3 : ( تا تاریخ 28 مهر )

Assassin's Creed
Bioshock
Brothers In Arms 3
Crysis
Crysis Warhead
Dark Sector
Dead Space
Far Cry 2
F.E.A.R 2
Gears of War
GTA IV
GRID
Mirror Edge

لیست امتیازات سری سوم :

بازیهای سری 4 ( تا تاریخ 5 آبان )

Splinter Cell: Double Agent
STALKER: Shadow of Chernobyl
STALKER: Clear Sky
Call of Duty 4
Call of Duty: World At War
Fallout 3
H.A.W.X
Resident Evil 4
Prince of Persia 2008
Burnout: Paradise
Mass Effect
Devil May Cry 3
Devil May Cry 4
Pro Evolution Soccer 2009
Colin Mac Rae: Dirt
Silent Hill: Homecoming

لیست امتیازات سری چهارم :

Last edited by a moderator:
خب آقا محمد نظر من رو گفتند

منم همین بعد از ظهر تمومش کردم

A s s a s s i n 's C r e e d I I I

گرافیک : 9/10 » خیلی تمیز و زیبا شده بود اما افت فریم بسیار الکی وجود داشت

صداگذاری : 9/10 » صدای کانر اصلا جالب نبود همچنین صدای چارزلی شخصیت زذل داستان باید خشن تر می بود

داستان : 8.5/10 » با اینکه هیچی نفهمیدم اما کل داستان رو گرفتم ، بدک نبود ولی کلا سری AC رو من داستانش رو کم می دونم

گیم پلی : 8/10
» حرکات رزمی بسیار زیبا طراحی شده بود و کاملا حرفه ای ، اما بسیار اندک بودند در هنگام مبارزه حرکت Counter فقط دو حرکت دیگر می توانستی بزنی اما در سری های قبلی تنوع بیشتر بود !!

شخصیت پردازی : 8/10 » یکی ازدلایلی که داستان گنگ بود زیاد بودن شخصیت ها و ندانستن حداقل کوته داستانی از پیش آنها و ربط اونا به داستان !

ارزش تکرار : 50% » از اون بازی هایی که آرزو می کنی زودتر از سیستمت پاکش کنی !!!!

در کل بازی فقط و فقط برای یکبار رفتن ساخته شده بود ، اصلا مستحق این همه انتظار و .... رو نداشت ، واقعا فکر می کردم خیلی سری خوبی باشه اما .....

افت فریم در بازی بسیار زیاد بود در حالی که اصلا نباید اینطوری می بود ، محیط های جنگلی خوب ساخته شده بود اما بودن ونبودن حیوانات و گیاهان و ... نقش هویج بستنی توی بازی ایفا می کردند

و واقعا وقتی می خواستی برای ماموریت بری خیلی مسیرش خسته کننده بود

تنها بخش بازی هم می تونیم به جنگ های دریایی بگیم که خیلی زیبا بود

Trasformers: Fall of Cybertron = 8.0 / 10

نسخه ی جدید بازی Transformers نسبت به قبل خیلی خوش ساخت تر و جذاب تر شده. گرافیک روون و شوتینگ لذت بخش بازی رو سرپا نگه داشته.

خوب:
1. گرافیک روان
2. اسلحه های متنوع
3. شوتینگ لذت بخش

بد:
1. انیمشن ها از دور خشک هستند
2. کنترل گاهی مواقع دچار مشکل می شود

Deadlight: 8.5 / 10
یه بازی جذاب و زیبای دو بعدی که حتما لازمِ انجامش بدین تا درک کنید چه بازی زیبا و لذت بخشی هست.

خوب:
1. گرافیک دو بعدی زیبا
2. موسیقی عالی
3. صحنه های تعقیب و گریز با زامبی ها هیجان انگیز هستند
4. ساختار بسیار خوب بخش های سکوبازی

بد:
1. مبارزات نچسب
2. کنترل بد قلق

assassins-creed-iii-logo_0.jpg

خب سومین شماره از این سری هم با تمام پستی و بلندی هایی که داشت به اتمام رسید. اولین چیزی که طبق معمول جلب توجه میکنه گرافیک زیبا و جالب بازی هست. انیمیشن ها نرم و رون هستن و واقعی تر شدن. چند دقیقه اول تنها محو راه رفتن اشخاص میشیم. مناظر بازی به خصوص مراحل دریایی فوق العاده هستن و فصل ها به خوبی ساخته و پرداخته شدن. زمستان به زیبایی هر چه تمام تر به تصویر کشیده شده و افکت بارون و مه در بهترین حاات ممکن هستند.
بخش گیم پلی چندین درجه نسبت به شماره های قبلی بهبود داشته و حرکات متنوع تری رو شاهد هستیم. بخش پارکور واقعی تر و همچنین روون تر شده و آزادی عمل زیادی به بازیکن داده میشه.
بخش شکار حیوون ها عالی هست و ممکنه مدت زیادی صرف شکار کنید چون واقعا لذت بخش طراحی شده.
مبارزات دریایی یکی از بهترین بخش ها بازی هست و لذت و هیجان زیادی به همراه داره.
آیتم های زیادی در طول بازی وجود داره که ممکنه مدتی شما رو به خودش مشغول کنه.
صدا گذاری شخصیت ها هم به نوبه خودش خوب کار شده.
اما بازی متاسفانه از داستان و شخصیت پردازی پایینی برخورداره که ممکنه ارزش اون رو به پایین بکشه. نبود عمق کافی در شخصیت کانر ارتباط برقرار کردن با این شخصیت رو امکان ناپذیر میکنه و شخصیت پردازی سطحی داره.
از طرفی داستان بازی جسته و گریخته هست و خیلی از این شاخه به اون شاخه میپره. داستان منسجم نیست و در نهایت به بدترین شکل ممکن تموم میشه که تنا موجبات میلک شدن این سری رو فراهم میکنه.

در نهایت نمره ای که به این بازی میدم 8.5 هست. متاسفانه نکته های منفی تاثیر گذاری داشت.

Dead Space 1
انتشار 2008

راستش دیگه نتونستم از هایپ Dead Space 3 خلاص بشم و از اونجایی که نسخه ی دوم را 2 بار و نسخه ی اول را در زمان انتشارش یک بار بازی کرده بودم تصمیم گرفتم قبل از انتشار نسخه ی سوم دوباره قسمت اول را تمام کنم ! :دی

گیم پلی : 9/10
گرافیک تکنیکی : 9/10
گرافیک هنری : 9/10
داستان : 9/10
روایت داستان : 7.5/10
هوش مصنوعی : 9/10
ابتکار : 9.5/10
صدا : 10/10
ارزش تکرار : 9/10

میانگین : 9/10

نسخه ی اول بازی محبوب و خوش ساخت Dead Space یک ایده ی بکر با المان های جذاب و هیجان انگیز است که با شالوده ی اتمسفری خاص و ترسناک گیمرهای علاقمند به این ژانر را در قحطی عناوین ممتاز در این سبک بخصوص در نسل حاضر به خود می خواند ! تمام بخش های این نسخه خوب از آب در آمده اند و البته اشکالات کوچکی هم وجود دارد که به هیچ وجه به اصل بازی لطمه نمیزند از جمله لودینگ های طولانی در زمانی که میمیرید و بازی می خواهد دوباره شما را ازآخرین چک پوینت بیاورد که این مشکل در نسخه دوم به بهترین شکل ممکن حل شد و اشکال دوم بازی هم به نحوه ی روایت داستان برمیگردد که اصلاً در حد و اندازه ی خود داستان نیست که باز این مشکل در نسخه ی دوم تا حدود قابل قبولی حل شد اشکال بعدی اسلحه های بازی ست که بعضاً برخی از آنها کاربرد خاصی ندارند و البته این مورد شاید چالشی باشد برای تکرار مجدد بازی ! اما به هر حال میشد این مورد را بهتر پیاده سازی کرد ؛ این اشکال تا حدودی به نسخه ی دوم نبر می گردد هر چند اوضاع بهتر از قبل بود ... اما مواردی هم هست که به نظر من در این نسخه حتی بهتر از نسخه ی دوم عمل شده از جمله جو خوفناکتر و اتمسفر تاریکتر و همچنین وجود چندین باس فایت که چالش بیشتری به گیم پلی بازی القا می کند و روند بازی را از تکرار نجات می دهد ...
به هر حال برای علاقمندان این سری انتظار نسخه ی سوم حتی برای همین یک ماهی هم که تا انشار بازی باقی مانده خیلی سخت است !!!

Call of Duty : Black Ops II
واقعا چرا به گرافیک این بازی اهمیت نمی دن؟:|
یه بازی با گیم پلی عالی و روان و هیجان انگیز، همراه باروایت داستان مناسب (پارامترهایی که برای من بیشتر از باقی موارد اهمیت داره)
بازی واقعا خوب بود، گیم پلی واقعا درگیر کننده ، اسلحه های مدرن واقعا جالب بودن، حق انتخاب هایی که تو بازی تاثیر داشتن....
فقط این گرافیک پوسیده اش اذیت می کرد!
البته بعضی جاهای بازی اومده بودن برای رفع یکنواختی یه کارهاییی بکنن که نتیجه اش شده بود : اسب سواری مسخره اش ( به هر چیزی شباهت داشت به جز اسب سواری!) یا مرحله فرار کردن با ماشین (که کنترل ماشین یه چیز عجیبی بود! ) . البته مرحله هواپیماش خوب ....
ذر کل اگه بخوام چشمهام را به روی گرافیک ببندم9 به بالا می دم یه کم کمتر بهش می دم تا اکتیویژن آدم بشه:d
نمره : 8.6/10

Call of duty : Black ops II
Single player
9.5/10
خوب:
داستان عالی برای یک شوتر نظامی
گیم پلی روان و درگیر کننده
Strike force
متفاوت از CoD های قبلی
صداگذاری و صدا پیشگی خوب
وجود شخصیت های کاریزماتیکی مثل منندز،وودز،میسون پسر و پدر و هارپر
بد:
گرافیک تو بعضی جاها خسته بود:d
نتیجه:آقا این خودشه.محشره.کال آو دیوتی ـه.تا چشم هیترها دربیاد;;):d

Borderlands 2
داستان معمولی.
شخصیت های باحال.
صدا گذاری بینظیر.
سختی بیش از حد.
گیمپلی رو مخ.
یکنواختی بسیار زننده.
عدم بهینگی انجین بازی با موتور فیزیک انویدیا.
ارزش کلی: 5

Borderlands 2
داستان معمولی.
شخصیت های باحال.
صدا گذاری بینظیر.
سختی بیش از حد.
گیمپلی رو مخ.
یکنواختی بسیار زننده.

ایول پس بالاخره یکی مثه خودم پیدا شد که از این بازی بدش بیاد:d

Borderlands 2
داستان معمولی.
شخصیت های باحال.
صدا گذاری بینظیر.
سختی بیش از حد.
گیمپلی رو مخ.
یکنواختی بسیار زننده.

امیر جان این بازی برای من جزء سه شوتر برتر امسال بود به این ترتیب:
1. farcry3
2. Borderlands2
3. بطور مشترک call of duty و halo 4

The Walking Dead
از همه نظر عالی بود ، موسیقی متن عالی، صداگذاری عالی ( مخصوصا لی و کلمنتین که بی نظیر بود ) ، گرافیک هنری بی همتا، داستان احساسی همراه با روایت بی نقص و پایانی که تو هیچ بازی دیگه ای نمی بینیم:((
تنها یه مشکل خیییییلی کوچیک داشت، هیچ دکمه ای واسه دویدن وجود نداشت....
به نظرم اگه کسی می خواد به این بازی نمره بده، باید به تمام پنج اپیزود یکجا نمره بده .
در پایان نمره 10/10
- این هم goty هم که آوردی و خواهی آورد هم نوش جونت...
- یه سوال: کسی مثل من بود که بخواد این بازی را با Fahrenheit مقایسه کنه؟!:-/ من همش وسط بازی یه حس درونی به مقایسه این دو تا بازی می پرداخت!!! ولی خوب در آخر بدون در نظر گرفتن مقایسه بهش نمره دادم!!

• Like
Reactions: ERFAN27
The Tiny Bang Story: 8.5 / 10

من این بازی رو پارسال تموم کردم. اما تصمیم گرفتم اینجا به بازی نمره بدم تا دوستان با یکی از بازی های جذاب سبک پازل و اشیا مخفی و البته سخت آشنا بشن.
پازل های زیادی بازی داره و بعضا خیلی هاشون بسیار سخت هستن. بازی Tiny Bang Story با وجود اینکه تنها 180 مگابایت حجم داره اما بسیار زیبا هست و گرافیک بامزه و چشم نوازش شما رو بیشتر ترغیب می کنه تا برین سراغش.
حتما امتحانش کنین. پشیمون نمیشین.

خوب:
1. معماها و پازل های زیاد و جذاب
2. موسیقی کم تعداد اما زیبا

بد:
سختی بیش از حد بعضی از معماها

Hitman Absolution

این چند روزه حسابی وقت پیدا کردم که بتونم بازی های نا تموم رو تموم کنم و خب خیلی خوب بود . در یک کلا باید بگم HMA یه تجربه خارق العاده و عالی بود برام و واقعا این بازی خیلی خوب و در نهایت کیفیت به طرفدار هاش خدمت میکنه و این فوق العاده هست . برخی گزینه های اسون کننده به بازی اصافه شده ولی مطمئنم طرفداران این سری مطمئنا گزینه های جز Normal و Easy ؤو انتخاب خواهند و مطابق همیشه با درجه سختی که یه عمر باهاش خاطره ساختن بازی خواهند کرد . الحق و الانصاف همه چیز بازی درست و عالی و بجا کار شده و نقض و ایرادات کمی بهش وارد هست و جز بعضی موارد داستانی و گرافیکی و کمی افت موسیقی بازی در مقابل دیگر کار ها هی چیزی از بازی های بزرگ امسال کم نداره . در اخر بازی فوق العاده هست و اون کسایی که باید تجربه اش کنند تا حالا کردند .

9.5/10

COD BO II

بدون شرح ...........

5/10

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or