امتياز اعضای بازی سنتر به عناوین پلتفرم PC

• Thread starter Thread starter Meysam
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Meysam

کاربر سایت
سلام
تو اين تاپيك مي خوايم نظر شما و امتيازي رو كه به هر بازي ميديد مشخص كنيم تا شايد بتونيم بهترين بازي رو تو هر ماه يا سال با نظر خودمون انتخاب كنيم
پايين ترين امتياز 0
بالاترين امتياز 10
همراه نظر ( خواهشمند است نظر کارشناسانه باشه )

اینم بازی های سری 1 : ( تا تاریخ 5 مهر )

Wolfenstein
Wanted Weapons of Fate
Left 4 Dead

Bionic Commando
Call of Juarez Bound in Blood
Street Fighter IV

جواب لیست امتیازات سری اول :

امتیاز اعضای بازی سنتر به عناوین PC

اینم بازی های سری 2 ( با تشکر از میثم ) تا تاریخ 20 مهر :

Batman Akham Asylum
Resident Evil 5
Mini Ninja
NFS: SHIFT
Red Faction Guerilla
Darkest of days
Section 8
overlord 2
ARMA II
Trine
X-Men Origins: Wolvorine

جواب لیست امتیازات سری دوم :

اینم بازی های سری 3 : ( تا تاریخ 28 مهر )

Assassin's Creed
Bioshock
Brothers In Arms 3
Crysis
Crysis Warhead
Dark Sector
Dead Space
Far Cry 2
F.E.A.R 2
Gears of War
GTA IV
GRID
Mirror Edge

لیست امتیازات سری سوم :

بازیهای سری 4 ( تا تاریخ 5 آبان )

Splinter Cell: Double Agent
STALKER: Shadow of Chernobyl
STALKER: Clear Sky
Call of Duty 4
Call of Duty: World At War
Fallout 3
H.A.W.X
Resident Evil 4
Prince of Persia 2008
Burnout: Paradise
Mass Effect
Devil May Cry 3
Devil May Cry 4
Pro Evolution Soccer 2009
Colin Mac Rae: Dirt
Silent Hill: Homecoming

لیست امتیازات سری چهارم :

Last edited by a moderator:
The Walking Dead Episode 5: No Time Left = 8.5 / 10

-----------------------

بالاخره هر 5 اپیزود بازی رو تموم کردم.
امتیاز هایی که به اپیزودها دادم از این قرار بودن:
Episode 1: A New Day = 8.5 / 10
Episode 2: Starved for Help= 9.0 / 10
Episode 3: Long Road Ahead = 8.0 / 10
Episode 4: Around Every Corner = 8.0 / 10
Episode 5: No Time Left = 8.5 / 10

-----------------------
امتیاز کلی که به بازی میدم:
The Walking Dead (All Episodes): 9.0 / 10

خوب:
1. داستان عالی
2. شخصیت پردازیه بسیار خوب که به خوبی می توان با کاراکترهای بازی ارتباط برقرار کرد
3. صداپیشگیه عالی برای شخصیت ها
4. انتخاب های تاثیر گذار داستان، که روند بازی را تا حدودی دچار تغییر می کند
5. دیالوگ های دل چسب
6. صحنه پایانی بازی

بد:
1. مشکلات عدیده ی گرافیکی
2. کنترل نه چندان مناسب

============================================================
بعد از اینکه کل 5 قسمت بازی رو تموم کردم، حالا قصد دارم چند خط کوتاهی در مورد این بازی توضیح بدم:
بازی The Walking Dead که از روی کمیکی به همین نام ساخته شده و اخیرا هم سریالش در حال پخش هست. بازی واقعا نسبت به سریال جذابتر و سریعتر هست. شخصیت پردازیه بسیار خوب و دیالوگهای عالی بازی باعث شده تا به راحتی با شخصیت ها بشه ارتباط برقرارکرد. شخصیت لی باوجود اینکه قاتل هست اما فردی کاملا خانواده دوست و عاطفی هست، کاراکتر کلمنتاین هم که نقش مکمل لی هست واقعا فوق العاده هست و چهره معصوم و حرفه ای بودن صداپیشه ی اون از کلمنتاین یه کاراکتر دیدنی ساخته. بخصوص رابطه ی عاطفی که بین لی و کلمنتاین وجود داره مثل یک پدر و دختر هست و این اوج زیبایی بازیه. صحنه پایانی بازی و ناراحتی کلمنتاین برای لی واقعا منو تحت تاثیر قرار داد.
از طرفی شخصیت های دیگه هم واقعا عالی پردازش شدن. نمونه بارز اون کاراکتر کنی بود که زن و پسرش رو از دست میده. اون مردی خانواده دوست و عاشق زن و بچه اش بود که بعد از گاز گرفته شدن پسرش توسط زامبی ها و خودکشی زنش از کنترل خارج میشه و نسبت به هم گروهیهاش بدبین میشه. اون بعد از این اتفاق کله شق میشه و بیشتر می خواد حرف خودش رو به کرسی بشونه.
در کنار نکات مثبت زیادی که بازی داره 1-2 مورد ضعف هم داره که البته خیلی بزرگ نیستن. اولین ضعف بازی گرافیک اون هست که با وجور کارتونی بودنش اما متاسفانه مشکلات زیادی داره. بخصوص افت فریم های بی دلیل که کاملا مشخص می کنه موتور گرافیک بازی چندان قوی نیست. همچین کنترل شخثیت اصلی بازی خیلی خوب نیست و اون آهسته راه میره. اگر قابلیت دویدن رو براش تعریف می کردن مشکلات کنترل بازی تا حدودی رفع میشد.
در انتها بازی واقعا غیرمنتظره عالی ظاهر شد و اگر Dishonored نبود بدون شک اولین انتخاب من برای بهترین بازی سال بود.

ASSASSIN'S

CREED III

عجیبه یادم رفته بود به این بازی نمره بدم با اینکه خیلی وقته بزیشو تموم کردم:دی

گرافیک: 9.5/10
گیم پلی: 9.7/10
داستان: 8.5/10
روایت داستان: 6.5/10
موسیقی: 10/10
صداگزاری: 9/10
هوش مصنوعی: 8/10
ابتکار: 9.5/10
فریم دهی: 9/10
ارزش تکرار: 8.5/10

در کل: 8.7/10

نکات مثبت:

1. گرافیک عالی و پیشرفتش نسبت به نسخه قبل
  2. گیم پلی عالی
  3. تنوع ایجاد شده در سری AC که باعث میشه دیگه سری AC تکراری نشه
  4. تغیر کامل حرکات فایتینگ
  5. موسیقی های فوق العاده بازی

نکات منفی:

1. افت فریم های الکی البته برای بعضیا
  2. سرشار از باگ
  3. هوش مصنوعی نسبتا ضعیف
  4. حذف شدن بیشتر امکانات نسخه های قبل مثل : مغازه ها و بانک و ...
  5. خسته کننده بودن مراحل نسبت به نسخه های قبل

پیشنهاد:

کلا بازی خوبی هست و در حد سری AC هست و این بازی تونست موقعیت خوبی رو توی VGA از آن خودش بکنه و توی خیلی از عناوین VGA 2012 خودشو نامزد کنه
در کل من با نسخه های ACII و BH خیلی بیشتر حال کردم ولی اینم خوب بود ولی اصلا به اندازه این دو نسخه زیبا نیست و همین که نصف امکانات سری AC حذف شده خیلی باعث میشه آدم خسته بشه ولی در عوضش خیلی نسبت به نسخه های قبل تنوع داشته

در کل پیشنهاد میکنم بازی کنید
خیلی بازی زیبایی هست و ارزش یک بار رفتن رو حتما داره

...

Call of Duty Black Ops 2 :

گرافیک : 10/ 8

صداگذاری و موسیقی : 9/10

داستان : 10/10

گیم پلی : 9.5/10

جذابیت : 10/10

ارزش تکرار : برای 10 بار اجباریست :d

بازی رو یک هفته رفتم ، هنوز تموم نکرده دوباره شروع کردم از اول ، واقعا زیبا بود ، من توی این مدت MW 2 , MW3 رو هم بازی کردم و با این مقایسه کردم

از نظر گیم پلی همشون مساوی بودند اما داستان این از همه ی سری های قبلی عالی تر بود

ایشالله در سال آینده با پیشرفت گرافیک و بهتر شدن این سری روبرو بشیم

آخرین ویرایش:
Hitman Absolution : 8.6

میخوام مقایسه کنم با شماره ی آخر Splinter Cell و بگم آخرین بازی Hitman فرسنگ ها بهتر از آخرین بازی Splinter Cell بود! اون بازی کاملا خطی کجا و این آزادی عمل تو هیتمن کجا!!! حالا هی بگید مقایسه نکن درست نیست :دی
تو هر مرحله چند تا آبجکتیو هست که برای هر کدوم چند تا راه وجود داره! راه کاملا مخفیانه - راه یه خورده مخفیانه :دی - راه یه خورده اکشن تر - راهی که اکشنش به مخفی کاریش می چربه و ... و باز برای هر کدوم چند تا راه وجود داره و این یعنی کللللللی راه برای تموم کردن یک آبجکتیو!!! and this is awesome :دی
اما همه ی این راه ها بازم در بطن خطی هستن! یعنی طراح بازی همه ی ایده ها رو طراحی کرده و تو نقاط خاص بازی قرار داده و جای همه ی آیتم ها رو مشخص کرده و ما فقط وظیفه ی پیدا کردن اون راه رو داریم! این جاست که فرق شاهکار و بازی خوب معلوم میشه! اینجاست که بازی ای به نام Metal Gear Solid خود نمایی میکنه! تو متال گیر مخصوصا متال گیر 4 بازیباز خودش راه عبور از مرحله رو میساخت!!! همه ی راه ها برای رد کردن مرحله به صورت خطی تعیین نشده بودن و این بازیباز بود که راهشو تا پایان مرحله کاملا به صورت اختیاری باز میکرد! اگه بخوام ریاضی وار توضیح بدم هیت من یک مخفی کاری گسسته و متال گیر یک مخفی کاری پیوستست!!! :دی
از اینا که بگذریم گرافیک عالی دوبله ی عالی و دشمن های بعضی موقع رو اعصاب و درجه ی سختی بالا از نکات قابل اشاره ی بازی هستن! درکل خیلی حال کردیم :دی ثوابش به روح و روان اموات و گذشتگانشون برسه :دی

Assassins Creed III

گیم پلی : 8
هوش مصنوعی : 6
داستان : 9.5
روایت داستان : 9.5
گرافیک تکنیکی : 7.5
گرافیک هنری : 9
موسیقی و صداگزاری : 9
ابتکار : 8
ارزش تکرار : 7

میانگین : 8.2/10

اگه از علاقمندان نحوه ی روایت پیچیده ی داستان سری AC هستید این نسخه شما را نا امید می کند البته به ناامیدیتان اضافه کنید شخصیت پردازی نه چندان خوب ( با توجه به نسخه های قبلی ) و مشکلات هوش مصنوعی و باگ های بیش از پیش را ! بازی از آن گیم پلی هیجان انگیز به یک انیمیشن که هر از چند گاهی اختیار بازی کردن به شما می دهد تغییر کرده !! خبری از سکوبازی لذت بخش ، اکشن های بی وقفه و فرار و تعقیب های نسخه ی قبلی نیست و در عوض تا دلتان بخواد کات سین های پی در پی روایت می شود به طوری که بعضاً واقعاً یادتان می رود که فیلم نگاه نمی کنید بلکه دارید بازی می کنید !
البته ماموریتهای کشتی سواری تنوع خوبی در سری بود همچنین خلوت کردن نقشه از ماموریت های جانبی تکراری که در طول سری تغییر خاصی نداشته اند هم می تواند مورد استقبال قرار گیرد اما متاسفانه جایگزینی برای این تغییرات در کار نیست و یک بازی Open world یک دفعه به قدری لخت می شود که انگار با یک بازی خطی طرف هستید !
به نظر من این نسخه می توانست به مراتب بهتر از این ساخته شود ولی متاسفانه سازنده صرفاً برای درآمدزایی، یکی دو سال زودتر عنوان محبوبش را منتشر کرده ...

THE
WALKING DEAD
Episode 1
A new Day

خوب منم این بازی رو شروع کردم
فعلا اپیزود 1 رو تموم کردم میخوام برم سراغ دو

گرافیک هنری: 8/10
داستان: 9.5/10
ارزش تکرار: 9.5/10
موسیقی: 9/10
صداگذاری: 9/10

در کل: 9/10

Far Cry 3
گرافیک : 9.5 از 10
گیم پلی : 9 از 10
موسیقی و صداگذاری : 9 از 10
داستان : 8.5 از 10
جذابیت و هیجان : 9 از 10
در کل : 9 از 10

---------- نوشته در 04:23 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:15 PM ارسال شده بود ----------

CALL OF DUTY:BLACK OPS II
گرافیک : 7.5 از 10
گیم پلی : 9.5 از 10
داستان : 9.5 از 10
جذابیت و هیجان : 9.5 از 10
در کل : 9.5 از 10

Hitman : Absolution

گرافیک : 9.5 از 10
گیم پلی : 10 از 10
داستان : 9.5 از 10
جذابیت و هیجان : 10 از 10
در کل : 10 از 10
Assassins Creed 3

گرافیک : 8.5 از 10
گیم پلی : 9 از 10
داستان : 8.5 از 10
جذابیت و هیجان : 8 از 10
در کل : 8.5 از 10

Need for Speed Most Wanted

گرافیک : 7.5 از 10
گیم پلی : 8 از 10
موسیقی و صداگذاری : 8 از 10
داستان : 6 از 10
جذابیت و هیجان : 9.5 از 10
در کل : 6.5 از 10

The Walking Dead

داستان : 10/10
روایت داستان : 10/10
شخصیت پردازی : 10/10
گیم پلی : 8.5/10
گرافیک هنری : 9/10
گرافیک تکنیکی : بعید می دانم کسی در این بازی به چنین آیتمی اهمیت بدهد !
ابتکار : 10/10
ارزش تکرار : 10/10
موسیقی و صداگزاری : 9.5/10

میانگین : 9.6/10

اگر از کلیشه های رایج دنیای بازی های رایانه ای خسته شده اید و اگر شخصیت پردازی قهرمانان پوشالی که همه به دنبال نجات دنیا و کهکشان و غیره هستند برایتان تکراری شده اگر می خواهید به سازندگان سری جدید رزیدنت اویل ثابت کنید که می شود باز هم بدون اکشن های رایج و گرافیک های آنچنانی بهترین بازی را ساخت پس بی درنگ این شاهکار را تهیه و نصب و از لحظه لحظه ی اپیزودهای آن لذت ببرید ...
البته فراموش نکنید داستانی سیاه ، سیاه تر از سایلنت هیل و دان آف وار و غیره انتظار شما را می کشد ...
در داستان این بازی هیچ اثری از کلیشه ها نمی بینید ...

نقاط قوت :
1-شخصیت پردازی بی نظیر
2- داستان سیاه و غیر کلیشه ای
3- روایت بی نظیر داستان
4- اعتیاد آور
5- خلاقانه
و...

نقاط ضعف :
(!)

Far Cry 3
گرافیک : 10/10
زیبا، چشم نواز و میان بازی های امسال کاملا بی رقیب
داستان : 9.9/10
وجود جانوری به نام Vaas کافی بود:d
گیم پلی : 10/10
کامل بود، شکار حیوانات، بخش Skill ها و crafting ، طراحی مراحل هم عالی بود و برخلاف نسخه قبلی به هیچ وجه خسته کننده نبود و جذابیتی زیادی داشت.
موسیقی و صدا گذاری : 9.7/10
الان که با خودم فکر می کنم به غیر از یک یا دو مرحله من موسیقی نشنیدم ( شاید به خاطر این بوده که تو بازی غرق شده بودم:d و متوجه موسیقی نشدم ) ولی با این وجود همون دو تا موسیقی هم عالی بودن.
صدا گذاری هم عالی بود . صدای حیوانات مناسب. صدای افراد متناسب. صدای اسلحه ها و وسایل نقلیه هم مناسب .
- یه نکته ای دیدم که ای کاش به بازی اضافه می شد: تو نسخه اول دید دوربین هنگام سوار شدن وسایل نقلیه دو حالت داشت و دوربین از پشت ماشین هم داشت که این قابلیت تو نسخه دوم حذف شد و تو این نسخه هم اضافه نشد.
نمره : 9.9/10

FarCry 3
بی شک این بازی بهترین عنوان PC در امسال هستش... بهترین گرافیک سال،داستان گیرا،شخصیت های قوی،تنوع بسیار زیاد مراحل اعم از جانبی ها و اصلی ها،موسیقی عالی و هزاران نکته ریز و درشت دیگر از نقاط مثبت این بازی به حساب میان ... نکته منفی هم ندارد!...
نمره : 9.5
اون نیم نمره رو هم کم کردم چون از بهترین گرافیک تاریخ بازی های رایانه ای (کرایسیس) تکسچرهای ضعیف تری داشت...;)

آخرین ویرایش:
ACIII = 7.5
در تعجبم که چطور بعضی ها این بازی رو بازی سال هم معرفی کردن؟!
این همه انتظار کشیدیم این همه هایپ شدیم واسه بازیی که اینقدر مشکل ریز و درشت داشت که تمام لذت سیستم نرم و جدید پارکورش رو از بین می برد.
1. تنوع فوق العاده پایین دشمنا طوری که بعد از مدتی کمبت بازی به کل خسته کننده میشد آخه دو حالت بیشتر نیست یا طرف مقابل با ضد حمله می میره یا گارد میگیره که با دو تا لقد و یه خنجر اسلحه و گاردش رو میندازه و بعد آماده مردن میشه
یعنی نمی تونستن یه 10-15 مدل دشمن طراحی کنن که این کمبت بازی اینقدر ساده و خسته کننده نشه؟
2.ساید میشن ها که رفتن و نرفتنشون واقعا هیچ فرقی نمی کرد. این نسخه توی این قسمت شاید بدترین نسخه است علاوه بر اون هنوز انگیزه ای واسه تموم کردنشون نیست چون بازی رو بدون هیچ توجهی به این قسمت میشه تموم کرد بدون اینکه حس کنید چیزی رو از دست دادید که
تاسف میخوره آدم وقتی این دنیای زیبا رو می بینه که استفاده درستی ازش نشده
3. ماموریت های پلتفرمینگ به کل حذف شده که یکی از دلایل من واسه بازی کردن این سری همین قسمت بود. تازه کنترل بازی درست شده بود و منتظر بودم مراحل این قسمت معرفی بشه ولی هیچ وقت نشد :|
4.داستان دزموند بحدی مزخرفه که آدم میخواد بالا بیاره. خدا رو شکر دیگه تموم شد ظاهرا و امیدوارم واسه ادامه کار برن سراغ یه نویسنده بهتر چون داستان توی این سری فقط توی شماره یک بکر و تازه بود و شماره بعد بدتر و بدتر شد به شکل که تمام اون جذابیتش رو از دست داد.داستان کانر و هیثم جالب بود ولی باز چیزی نبود که آدم رو مشتاق به ادامه بازی کنه.
5. بازی رو میتونه یه بچه 8 ساله هم تموم کنه به حدی ساده و آبکیه.همینشم باعث شده ارزش بازی خیلی پایین بیاد و گیمر با چالشی روبرو نباشه. اون آپشنال آبجکتیوا که خیلی هاشون فقط رو مخ بود و اصلا لذتی رفتنش نداشت چون در اصل مراحل طراحی درستی نداشت. یه قسمت هایی آخر بازی کانر کند راه میره انگار آدم جونش در میاد. یعنی نیازه که یهو اینقدر بازی رو کند کنن که اعصاب آدم بهم بریزه که مثلا شدت درد کانر درک بشه؟!
و همه مشکلات شماره های قبل که تقریبا هیچ کدومشون توی بخش طراحی گیم پلی حل نشده بود.
پارکور توی این نسخه متفاوت بود و حال میداد. درکل بازی ارزش یه بار رفتن رو داره اونم فقط ماموریت ها اصلی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or