امتياز اعضای بازی سنتر به عناوین پلتفرم PC

• Thread starter Thread starter Meysam
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Meysam

کاربر سایت
سلام
تو اين تاپيك مي خوايم نظر شما و امتيازي رو كه به هر بازي ميديد مشخص كنيم تا شايد بتونيم بهترين بازي رو تو هر ماه يا سال با نظر خودمون انتخاب كنيم
پايين ترين امتياز 0
بالاترين امتياز 10
همراه نظر ( خواهشمند است نظر کارشناسانه باشه )

اینم بازی های سری 1 : ( تا تاریخ 5 مهر )

Wolfenstein
Wanted Weapons of Fate
Left 4 Dead

Bionic Commando
Call of Juarez Bound in Blood
Street Fighter IV

جواب لیست امتیازات سری اول :

امتیاز اعضای بازی سنتر به عناوین PC

اینم بازی های سری 2 ( با تشکر از میثم ) تا تاریخ 20 مهر :

Batman Akham Asylum
Resident Evil 5
Mini Ninja
NFS: SHIFT
Red Faction Guerilla
Darkest of days
Section 8
overlord 2
ARMA II
Trine
X-Men Origins: Wolvorine

جواب لیست امتیازات سری دوم :

اینم بازی های سری 3 : ( تا تاریخ 28 مهر )

Assassin's Creed
Bioshock
Brothers In Arms 3
Crysis
Crysis Warhead
Dark Sector
Dead Space
Far Cry 2
F.E.A.R 2
Gears of War
GTA IV
GRID
Mirror Edge

لیست امتیازات سری سوم :

بازیهای سری 4 ( تا تاریخ 5 آبان )

Splinter Cell: Double Agent
STALKER: Shadow of Chernobyl
STALKER: Clear Sky
Call of Duty 4
Call of Duty: World At War
Fallout 3
H.A.W.X
Resident Evil 4
Prince of Persia 2008
Burnout: Paradise
Mass Effect
Devil May Cry 3
Devil May Cry 4
Pro Evolution Soccer 2009
Colin Mac Rae: Dirt
Silent Hill: Homecoming

لیست امتیازات سری چهارم :

Last edited by a moderator:
اگر باعث ناراحتی دوستان شدم، واقعا عذر می خوام، چون میخواستم به تک تک Episode های بازی TWD امتیاز بدم، چون هنوز یک اپیزودش رو تموم کردم :-s

بازم عذر میخوام

The Walking Dead Season 1 Episode 1

گرافیک :نظری ندارم

• [*=right]صداگذاری :10/9
    [*=right]گیم پلی :10/9.5
  • اتمسفر و محیط : 9.5/10
    [*=right]شخصیت پردازی :10/10
    [*=right]روایت داستان :10/10
    [*=right]داستان :10/10
    [*=right]ارزش تکرار :100%

• امتیار کلی : 10

بازی فوق العاده تاثیرگذاز هست، محیط و اتمسفر نسبتا خوبی داره. یکی از بهترین بازی هایی بود که توی امسال بازی کردم، فردا قسمت دوم رو هم بازی می کنم، (باید از یکی از دوستان هم تشکر کنم، Arshiya26)

واقعا سر یکی دو صحنش آدم واقعا خودش رو تصور می کنه و میگه " اگر من بودم چی کار می کردم" مثل صحنه ای که برادرش افتاده بود زیر تیربرق واقعا آدم دلش نمیومد ......

یا صحنه ای که باید Carley ( خانم پلیس که با رادیو ور میره ) رو نجات بدی یا اون پسره، واقعا ناراحت کنندس، یا صحنه ی مرگ پسر جوونه توی مزرعه و ....

واقعا بازی از نظر داستان تک هست، بهترین بازی از نظر داستان تا الان بنظرم این بازی بوده ولی چرا گرافیکش اینطوری هست ؟؟ من زیاد از Telltale آشنایی ندارم ولی چرا انقدر گرافیک در حد پایین هست، گرافیک GTA SA از این بهتری هست :d

مثلا بازی سال 2012 هستش هاااااااااا بهر حال دوست نداشتم بخاطر گرافیکش کم کنم و نمره ی 10 رو میدم وگرنه گرافیک یکی از عناصر مهم برای من هست.

آخرین ویرایش:
اگر باعث ناراحتی دوستان شدم، واقعا عذر می خوام، چون میخواستم به تک تک Episode های بازی TWD امتیاز بدم، چون هنوز یک اپیزودش رو تموم کردم :-s

بازم عذر میخوام

The Walking Dead Season 1 Episode 1

گرافیک :نظری ندارم

[*=right]گیم پلی :10/9.5
  • اتمسفر و محیط : 9.5/10

• امتیار کلی : 10

بازی فوق العاده تاثیرگذاز هست، محیط و اتمسفر نسبتا خوبی داره. یکی از بهترین بازی هایی بود که توی امسال بازی کردم، فردا قسمت دوم رو هم بازی می کنم، (باید از یکی از دوستان هم تشکر کنم، Arshiya26)

واقعا سر یکی دو صحنش آدم واقعا خودش رو تصور می کنه و میگه " اگر من بودم چی کار می کردم" مثل صحنه ای که برادرش افتاده بود زیر تیربرق واقعا آدم دلش نمیومد ......

یا صحنه ای که باید Carley ( خانم پلیس که با رادیو ور میره ) رو نجات بدی یا اون پسره، واقعا ناراحت کنندس، یا صحنه ی مرگ پسر جوونه توی مزرعه و ....

واقعا بازی از نظر داستان تک هست، بهترین بازی از نظر داستان تا الان بنظرم این بازی بوده ولی چرا گرافیکش اینطوری هست ؟؟ من زیاد از Telltale آشنایی ندارم ولی چرا انقدر گرافیک در حد پایین هست، گرافیک GTA SA از این بهتری هست :d

مثلا بازی سال 2012 هستش هاااااااااا بهر حال دوست نداشتم بخاطر گرافیکش کم کنم و نمره ی 10 رو میدم وگرنه گرافیک یکی از عناصر مهم برای من هست.

مهدی مدل گرافیک این به صورت کمیکی است یعنی خواستن متل کمیک کنن دقت کنی خیلی هم شبیه:x
به خاطر اینکه بازی از رو فیلمش ساخته نشده بلکه از رو کمیکش(بگزریم از اینکه خود فیلمش از رو کمیکش ساخته شده):d

مهدی مدل گرافیک این به صورت کمیکی است یعنی خواستن متل کمیک کنن دقت کنی خیلی هم شبیه:x
به خاطر اینکه بازی از رو فیلمش ساخته نشده بلکه از رو کمیکش(بگزریم از اینکه خود فیلمش از رو کمیکش ساخته شده):d

آهان، پس اینطوریه ؟؟ آخه بچه ها میگند گرافیک بازی های Telltale رو که میشناسی، منم اولا نمیشناختم :d هی ضایع میشدم :d

، فصل دوم بنظرم یخورده گرافیکش بهتر شده، دوست عزیزم اقا ارشیا برام امروز آورد، ( توی یک مدرسه ایم) :d دمش گرم آقاست

ممنون سپهر جان بابت توضیج

Kingdoms of Amalur: Reckoning

گیم پلی : 7
گرافیک تکنیکی :7
گرافیک هنری : 8
هوش مصنوعی : 8
داستان : 7
روایت داستان : 6
ابتکار : 6
موسیقی و صداگزاری : 8.5
ارزش تکرار : 6

میانگین : 7/10

واقعاً هدف از ساخت و انتشار این عنوان را متوجه نشدم ! اصلاً این بازی تکلیفش با خودش هم معلوم نیست و نتوانسته بین سبک h&S و rpg به تناسب برسد روایت داستان به قدری بی سر و ته است که رغبت نمی کنید حتی بفهمید آخر بازی چه می شود ! در هر حال یکی از بی کیفیت ترین بازی هایی که در این چند سال اخیر تجربه کردم همین عنوان بود که تنها نقطه ی مثبتش می توان به موسیقی و صداگزارکردی خوب بازی اشاره کرد ...

آخرین ویرایش:
Farcry 3

گیم پلی : 9/10
گرافیک تکنیکی : 9/10
گرافیک هنری : 9.8/10
داستان : 7.8/10
روایت داستان : 7.5/10
هوش مصنوعی : 8/10
موسیقی و صداگزاری : 9.2/10
ابتکار : 8/10
ارزش تکرار : 8/10

میانگین : 8.5/10

نکات مثبت :
1- گرافیک هنری بسیار زیبا و چشم نواز
2- گرافیک تکنیکی بالا
3- سلاح های متنوع و کاربردی به همراه آپگرید و کاستومایز
4- سیستم لول آپ و یادگیری اسکیل ها

نکات منفی :
1- روایت داستان می توانست خیلی بهتر باشد
2- مشکلات هوش مصنوعی و بعضاً باگ های کم و بیش
3- افت فریم و مشکلات فریم ریت که امسال میراث بازیهای یوبیسافت بود
4- با توجه به اپن وورد بودن بازی انتظار ماموریت های جانبی با جزئیات ؛ تنوع و داستان بهتری داشتم

farcry 3

گیم پلی :20
موسیقی و صداگذاری:20
داستان :20
گرافیک هنری و تکنیکی :20
نمره کل به بازی :
20 نمره نهای 20
تنهای بازی بود تو این 2 سال اخیر اینقدر به دلم نشست
واقعا بازی از نظر گیم پلی و داستان حرف اول اخر می زنه
اخر بازی واقعا خوب طراحی کرده بودند اصلا فکرشو هم نمی کردم به این شکل تمام بشه
از نظر گرافیک هنری و تکنیکی هم جز برترین بازیهای بود که تالان برای pcمنتشر شده هست .بازی واقعا بهینه بود به بهترین شکل ممکن خیلی هالی فریم می داد به شخصه رو 1080با 4 ایکس انتی به راحتی جواب می داد رو ی 660ti

آخرین ویرایش:
The Walking Dead Season 1 Episode 2

گرافیک :بهتر شده بود.

[*=right]گیم پلی : 10/10
  • اتمسفر و محیط : 10/10

امتیاز کلی: 10

واقعا پیشرفت بسیار عالی نسبت به فصل اول داشت، واقعا زیبا شده بود، معما های بهتر، و کلا پیشرفت داشت،

واقعا این فصل خیلی خوب بود.

The Walking Dead Season 1 Episode 3

• [*=right]صداگذاری :10/10
    [*=right]گیم پلی : 10/10
  • اتمسفر و محیط : 10/10

معماهاش خیلی سخت تر شده بود بخصوص داخل قطار و بعد از آن، شخصیت های جدید دوباره آمدند، درگیری ها بهتر شده بود. داستانش واقعا دم رو غرق می کنه.

خیلی زیباست، به تمامی کسانی که هنوز بازی نکرده اند حتی اگر سرعت دانلود کمی دارند پیشنهاد می کنم همه ی Episode هایش رو بازی کنند

I Am Alive

• [*=right]صداگذاری :10/10
    [*=right]گیم پلی :9/10
  • اتمسفر و محیط : 8.5/10
    [*=right]شخصیت پردازی :8/10
    [*=right]روایت داستان :7.5/10
    [*=right]داستان :8.5/10

امتیاز کلی :
8!Good

خب، بازی رو نصب کردم، اولش کلی داشتم می خندیدم بخاطر اینکه Ubisoft توی این بازی هم امکان بالارفتن و به قول گفتنی میمون بازی رو گذاشته بود :d

نمی دونم دلیلش چیه توی همه ی بازی هاش میذاره فکر کنم فقط FC باشه که نداشته باشه، البته هنوز بازی نکردم.

بازی بدی نیست، گرافیک خوبی نسبت به حجم کمش داره، اتمسفر خوب و داستان خوبی هم داره اما یک بازی کامل و حرفه ای نیست.

HITMAN

ABSOLUTION

گرافیک تکنیکی: 8/10
گرافیک هنری: 9/10
گیم پلی: 7.5/10
داستان: 7/10
تنوع: 6.5/10
روایت داستان: 7.5/10
موسیقی و صداگذاری: 8/10
ابتکار: 9/10
فریم دهی: 9.5/10
ارزش تکرار: 8.5/10

در کل: 8/10

نکات مثبت:

گرافیک هنری خوب
تنوع در کشتن هدف ها

نکات منفی:

تنوع کم امکانات بازی

پیشنهاد:

در کل بازی خوبیه ولی اونقدرا به من نچسبید چون نمیدونم چرا خیلی زود برام تکراری میشد
وقتی یکم از مرحله رو میرفتم دیگه تمایلی به ادامه نداشتم
ولی ارزش یک بار بازی کردنو داره

Hotline Miami(عکسی‌ که مناسب باشه پیدا نکردم والا ببخشید :دی)
کلا به بازی از نظر فنّی نمی‌شه نمره داد چون اگه با توجه به استاندارد‌های گرافیکی الان در نظر بگیریم حتا از بازی‌های 2d هم خیلی‌ عقب تر هست.

کل بازی خلاصه شده تو رفتن به یه اتاق، کشتن یه سری آدم، مواظب این شدن که با چاقو نزننت و بیرون اومدن از اونجا، و البته گوش دادن به موسیقی فوق‌العاده زیبای ده هشتادی بازی و درگیر شدن با داستان سورئال بازی و تلاش کردن برا سر در آوردن از اون که آخرشم به نتیجه‌ای نمی‌رسید :دی، کلا بازی سیستم خیلی‌ ساده‌ای داره ولی‌ Bossها و دشمن‌ها تو بازی به قدری زیبا جا سازی شدن که برا رد کردن هر مرحله بیشتر از Run n gun کردن باید فکر کنید و استراتژی بریزید.
در کّل اگه با گرافیک 16 بیتی،موسیقی که آدمو یاد Gameهای دههٔ هشتاد میندازه و سختی خیلی‌ بالا مشکلی‌ ندارین و میخواهین یه داستان جالب رو تو یه بازی ساده ببینین حتما و حتما امتحانش کنین.
8.5/10

Borderlands 2: 9.0 / 10

نسخه دوم بازی Borderlands تونست موفقیت خودش رو تضمین کنه و Gearbox با ساخت این بازی ثابت کرد که همه چیز Call of Duty نیست.

خوب:
1. گرافیک Cellshade عالی
2. بخش تکنفره نسبت به نسخه اول پیشرفت قابل توجهی داشت
3. موسیقی بسیار خوب
4. بخش Coop
5. کلکسیونی از اسلحه

بد:
1. کنترل نسبتا دشوار ماشین ها

RAYMAN
ORIGINS

گیم پلی: 9/10
صداگزاری: 9/10
موسیقی: 10/10
تنوع: 8/10
ارزش تکرار: 8.5/10

در کل: 8.2/10

نکات مثبت:

1. صداگزاری خوب
  2. موسیقی های فوق العاده
  3. محیط خیلی هنری و دلنشین

نکات منفی:
  1. تنوع کم امکانات
...

DMC: Devil May Cry
از یه بازی ریبوت انتظارات زیادی میرود . این بازی نشون داد که واقعا انتظارات را آنگونه که انتظار میرفت برآورده کرده است. روایت داستان متفاوت،استایل های متفاوت و ... به خوبی در این ابزی پیاده سازی شده بود. البته از پورت عالی بازی بر روی PC نمیشود گذشت. گرافیک عالی همراه با عملکرد عالی با توجه به قدرت سخت افزار،چیدمان خوب کلید ها بر روی کیبورد و ماوس واقعا این بازی را در زمره بهترین هایPC در امسال قرار میدهد .
Overall Score : 9.5

امیر اون نیم نمره را برا چی کم کردی ازش
yahoo_4.gif
به خاطر شخصیت کمی آبکی شده ورجیل و آسون شدن نسبی بازی...;)

آخرین ویرایش:
DMC: Devil May Cry
از یه بازی ریبوت انتظارات زیادی میرود . این بازی نشون داد که واقعا انتظارات را آنگونه که انتظار میرفت برآورده کرده است. روایت داستان متفاوت،استایل های متفاوت و ... به خوبی در این ابزی پیاده سازی شده بود. البته از پورت عالی بازی بر روی PC نمیشود گذشت. گرافیک عالی همراه با عملکرد عالی با توجه به قدرت سخت افزار،چیدمان خوب کلید ها بر روی کیبورد و ماوس واقعا این بازی را در زمره بهترین هایPC در امسال قرار میدهد .
Overall Score : 9.5
امیر اون نیم نمره را برا چی کم کردی ازش :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or