امتياز اعضای بازی سنتر به عناوین پلتفرم PC

• Thread starter Thread starter Meysam
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Meysam

کاربر سایت
سلام
تو اين تاپيك مي خوايم نظر شما و امتيازي رو كه به هر بازي ميديد مشخص كنيم تا شايد بتونيم بهترين بازي رو تو هر ماه يا سال با نظر خودمون انتخاب كنيم
پايين ترين امتياز 0
بالاترين امتياز 10
همراه نظر ( خواهشمند است نظر کارشناسانه باشه )

اینم بازی های سری 1 : ( تا تاریخ 5 مهر )

Wolfenstein
Wanted Weapons of Fate
Left 4 Dead

Bionic Commando
Call of Juarez Bound in Blood
Street Fighter IV

جواب لیست امتیازات سری اول :

امتیاز اعضای بازی سنتر به عناوین PC

اینم بازی های سری 2 ( با تشکر از میثم ) تا تاریخ 20 مهر :

Batman Akham Asylum
Resident Evil 5
Mini Ninja
NFS: SHIFT
Red Faction Guerilla
Darkest of days
Section 8
overlord 2
ARMA II
Trine
X-Men Origins: Wolvorine

جواب لیست امتیازات سری دوم :

اینم بازی های سری 3 : ( تا تاریخ 28 مهر )

Assassin's Creed
Bioshock
Brothers In Arms 3
Crysis
Crysis Warhead
Dark Sector
Dead Space
Far Cry 2
F.E.A.R 2
Gears of War
GTA IV
GRID
Mirror Edge

لیست امتیازات سری سوم :

بازیهای سری 4 ( تا تاریخ 5 آبان )

Splinter Cell: Double Agent
STALKER: Shadow of Chernobyl
STALKER: Clear Sky
Call of Duty 4
Call of Duty: World At War
Fallout 3
H.A.W.X
Resident Evil 4
Prince of Persia 2008
Burnout: Paradise
Mass Effect
Devil May Cry 3
Devil May Cry 4
Pro Evolution Soccer 2009
Colin Mac Rae: Dirt
Silent Hill: Homecoming

لیست امتیازات سری چهارم :

Last edited by a moderator:
Tom Clancys Ghost Recon Future Soldier
واقعا بازی زیبایی هست هنوز هم تو کفشم خیلی رون اجرا میشد بازی زیاد تیک نداشت تاکتیک های زیبایی توش بکار رفته بود دستور دهی بسیار زیبا ، اسلحه های متفاوت ، انتخاب های متفاوت برای اسلحه ها و ...
9/10
Spec Ops The Line
گرافیک خوب ، گیم پلی زیبا و نمای های شهر واقعا زیبا کار شده بود تنها مشکلش این بود که سیستم تیر اندازیش خیلی مسخره بود اولش هم خوب شروع نشد.
7/10
Max Payne 3
من همیشه عاشق این سری بودم این نسخه هم واقعا زیبا بود مثل فیلم سینمایی ساخته بودن موزیک فوق العاده و غمناک مکسپین داخل بازی و تم دیده میشد برگشت به محیط معروف مکس پین شبا های زمستانی و بی روح بازی تنها مشکل بازی ضعف داستان بود مگر نه نحوه روایت بازی بسیار عالی بود واقعا بازی زیبایی بود.
9.8/10

spec ops the line
گرافیک نسبتا خوب
گیم پلی و شوتینگ خوب هرچند گیم پلی شوتینگش به هیچ وجه درحد و اندازه های بازی مثل آنچارتد نیست.
خیلی تکراری میشه اواخر بازی تقریبا چیزی به نام تنوع مراحل نداره فقط یه سری ساختمون خرچند همون ساختمون های دبی رو با دقت درست کردن.
داستان به نظرم تکراری که خیلی بد بیان میشه و مثلا میخواد آدم رو تا آخر کنجکاو نگه داره بیبشتر برای پسربچه های 13-14 ساله خوبه که تا حالا بازی هایی با این مدل داستان ندیدن:d
درکل اگه بازی درست و حسابی دیگه ای دم دست ندارین ارزش یه بار تموم کردن رو داره;)
7/10

max payne 3
اگه اسم بازي را چيزي ديگه اي مي زاشتن ، من نمره اي كه مي دادم بشتر مي شد. ولي در كل بازي خيلي خوبي بود و به نظرم لايق نمره بالا هم هست.
8.4/10
mass effect 3
ويران كننده بود!!!! خيلي عالي بود. تو موزيك بازي غرق مي شدم.
برخلاف اكثر دوستان ، من با پايان بازي حال كردم. من به شخصه از اين پايان هايي كه آخرش هندي بازيه و همه چيز به خير و خوشي تموم ميشه خوشم نمياد. ولي
ولي، اين جور پايان مناسب يه بازي rpg نبود، چون هر كاري مي كرديم ، آخرش تقريبا يه پايان را ميديديم و اگه بازي يك بازي خطي بود، زياد نمي شد به پايانش گير داد به نظرم.
9.6/10

خب تو این مدت که بن شده بودیم (:d) فرصت خوبی بود که چند تا عنوان رو تموم کنیم.
===============================================

index.php

گرافیک : 10
داستان : 8
گیم پلی : 8
موسیقی : 10

در مجموع : 9.5

خوب:
گرافیک بازی - اتمسفر عالی - واقعی بودن حرکات ادوارد - موسیقی متناسب با جو بازی - کمبود مهمات

بد:
فقط ایرادایی در نحوه تغیییر دوربین و گیم پلی - داستان هم متوسط بود

!
فقط به همین جمله کفایت میکنم که هنوزم که هنوزه، پدر خونده سبک ترسناک Alone In The Dark هست و بس.

da2_logo_psd_jpgcopy.jpg

گرافیک : 9
داستان : 7
گیم پلی : 9

در مجموع : 8.5

خوب:

گیم پلی - شخصیت پردازی عالی

بد:
داستان متوسط که از نیمه بازی خوب میشد - آسون شدن بازی - محدود بودن محیط های بازی و متنوع نبودن

!
شخصیت Varic واقعا عالی بود
علاوه بر اون هم شخصیت Fenris شباهت دوچندانی به ورجیل از DMC میداد

TheWalkingDead_logo.jpg

گرافیک : 10
داستان : 10
گیم پلی :
10

در مجموع : 11!!!:d

خوب:
عالی! از هر نظر - از داستان گرفته تا گیم پلی متناسب و جالب - تصمیمات سخت و چالش برانگیز - گرافیک Cell Shade که به طرز هنرمندانه ای کار شده - شخصیت های جالب

بد:

------------------------

!
اصلا تا قبل از انتشار نظر خوبی نسبت به بازی نداشتم ولی الان با کمال خوشنودی اقرار میکنم که همیشه اشتباه فکر میکنم!:d

bulletstorm
بالاخره تونستم این بازی رو بگیرم و با کلی مشقت برای کرک بازیش کنم.
نکات مثبت:
+گیم پلی فوق العاده زیبا و مهم تر از اون خلاقانه یعنی مثل 90% بازی ها تکرار مکررات(!) نیست.:d
+گرافیم خوب هرچند بعضی جاها بازی یکم مشکل رنگ بندی پیدا میکنه
+تفنگ های خ*فن و جالب
+دشمنان متنوع
+فحش های رکیک!
+کوتاه نبودن بازی
نکات منفی:
-داستان ضایع و نسبتا مسخره که بعضی جاها فیلم هندی میشه:d
-مشکلات و گلیچ های گرافیکی و به طور کلی پورت فوق العاده بد روی پی سی
درکل:8/10 به نظرم بازی خیلی خوبی بود ولی عالی نبود.:d

mass effect3
در یک کلام فوق العاده و عالی
نکات مثبت:
توی بازی غرق میشین
دهها ساعت گیم پلی داره
گرافیک و موسیقی فوق العاده
داستان سوپر عمیق! اگه بازی دیگه ای هست که این همه نژاد و جزئیات مختلف توش هست به منم بگید.:d
گیم پلی فوق العاده
صحنه های سینمایی و بسیار عظیم گودزیلایی:d
درکل همه چی تموم(!):x
نکات منفی:
روی اعصاب بودن کنترل کاراکتر در صحنه های خیلی شلوغ
نمره:
9.5/10

آخرین ویرایش:
witcher2
بازی بزرگی هست و کلی هم روش زحمت کشیذه شده ولی من اصلا باهاش حال نکردم:(
اول اینکه بازی موقع عرضه مثلا انحصاری pc بود ولی به بدترین و سنگین ترین شکل روی pc اجرا میشه.کنترلش اصلا رون و راحت نیست حرکت دادن گرالت تو جاهای کوچیک خیلی سخته.بعد اینکه بین هردو قسمت اکشن باید4 ساعت باید با دیگران حرف بزنی و از اون بدتر گرالت خیلی آروم و بی احساس حرف میزنه و صدای موزیم خیلی بلنده این یکی به نظرم خیلی مسخره بود!
راهنما و مپ بازی هم که کلا شوت هستن خیلی از کارهایی که باید بکنی اصلا توی مپ نشون داده نمیشه.درکل خیلی از بازی ناامید شدم شایدم من نوبم و این بازی زیادی حرفه ای.:d
چون بازی رو تموم نکردم بهش نمره ای هم نمیدم.
حیف اون6 تومن پولی که برا بازی دادم.:((

Serious Sam 3
داستان:1
گیمپلی: 2
گرافیک: 7
انجین بازی و بهینه سازی برای پی سی : 0
موسیقی: 1
نوآوری:0
در کل: 2
Abysmal
یک آشغال به تمام معنا .... کسی طرفش نره.

Spec Ops:The Line

گرافیک 5
موزیک 0
گیم پلی 5
داستان 7
یک تقلید فوق مسخره از انچارتد البته تو یک سری چیزها .مثل افکت های شن و گاز و ......
گیم پلی فوق تکراری و اعصاب خورد کن
موزیک های فاجعه بار دیگه بد تر از این تو هیچ بازی ندیده بودم
در کل نمره من به بازی 3.75

آخرین ویرایش:
Assassin's Creed: Brotherhood : 7.0
با دیدن AC III مجبور شدم برم سراغ این نسخه های فرعی ولی تقریبا همون چیزی شدن که فکر می کردم. اگه مثل من Brotherhood رو تا حالا نرفتید بهتره کلا نرید چون چیزی رو از دست نمی دید. نه از نظر داستانی و نه از نظر گیم پلی. چیزی که AC از همون نسخه اول باهاش مشکل داره ماموریت های فرعی بازی هست که هنوزم مشکلش حل نشده. شاید از نظر تنوع خوب باشن ولی هیچ انگیزه ای برای رفتنشون ندارید چون اینقدر پول بهتون میده که میتونید همه چی رو بخرید پس ماموریت های فرعی با این وضع تبدیل میشن به یه چیز بی ارزش. از طرفی خرید کردن توی این بازی کاملا بی ارزشه. تنها خرید مفیدی که من توی این بازی از مغازه ها کردم بسته های جون و مهمات و آپگرید های مربوط به افزایش قدرت حمل مهمات اتزیو بود و تقریبا بقیه آپگرید ها بیخود و بی مصرف بودن. اسلحه ها که هیچ تاثیری توی مبارزات نمیزارن جز اضافه کردن چند تا انیمیشن جدید. تغییر لباس که چه عرض کنم تغییر رنگ لباس اتزیو هم که مشخصه چقدر با ارزشه! خرید تابلو نقاشی؟! کالکتبل ها هم که همش سره کاریه. ماموریت هایی که مغازه ها واسه یه سری اجناس با ارزش میدن که دیگه شاهکاره. اینقدر باید صندوقچه باز کنید و مامور بکشید تا مثلا 3 تا توتم بده بهتون! کاملا شانسی!
سیستم مبارزات بازی واقعا کهنه شده. بیش از حد ساده است. 3 تا حمله و بعد اکزکیوشن اگه خر زور باشه یه لقد بینش میزنی و بعد حمله و اکزکیوشن. اگرم کسی حمله کنه یه ضد حمله کارش رو میسازه و بعدشم فرت و فرتی چپ و راست میگیری همه رو قتل عام میکنه و اگه در این بین نیزه به دست باشه باید تو حمله کنی وضد حمله عملی نیست. بعد این سیستم ساده رو باید 10-15 ساعت تکرار کنی چه برسه 20-25 ساعت در صورتی که ماموریت های فرعی رو هم بری. بعد از این بازی کمی در مورد AC III نگران شدم چون اون بازی هم ظاهرا از همین سیستم استفاده می کنه که خدا کنه یه مقدار پیچیده ترش کنن و یه 4 تا کمبو بهش اضافه کنن و ابزار بیشتری به اتزیو بدن. یه مقدار به راکستدی توجه کنن می تونن این قسمت رو درست کنن
تنها لذتش ماموریت های اصلیش و یه سری ماموریت فرعی بود که باید توی تونل های زیر زمینی یه سری مراحل پلتفرمر رو انجام بدی که البته آخرش یه لباس بیخود دیگه بهت میده.
داستانشم که شلغم بود :دی
در کل ارزش تموم کردن نداشت :دی

آخرین ویرایش:
Assassin's Creed: Brotherhood : 7.0
با دیدن AC III مجبور شدم برم سراغ این نسخه های فرعی ولی تقریبا همون چیزی شدن که فکر می کردم. اگه مثل من Brotherhood رو تا حالا نرفتید بهتره کلا نرید چون چیزی رو از دست نمی دید. نه از نظر داستانی و نه از نظر گیم پلی. چیزی که AC از همون نسخه اول باهاش مشکل داره ماموریت های فرعی بازی هست که هنوزم مشکلش حل نشده. شاید از نظر تنوع خوب باشن ولی هیچ انگیزه ای برای رفتنشون ندارید چون اینقدر پول بهتون میده که میتونید همه چی رو بخرید پس ماموریت های فرعی با این وضع تبدیل میشن به یه چیز بی ارزش. از طرفی خرید کردن توی این بازی کاملا بی ارزشه. تنها خرید مفیدی که من توی این بازی از مغازه ها کردم بسته های جون و مهمات و آپگرید های مربوط به افزایش قدرت حمل مهمات اتزیو بود و تقریبا بقیه آپگرید ها بیخود و بی مصرف بودن. اسلحه ها که هیچ تاثیری توی مبارزات نمیزارن جز اضافه کردن چند تا انیمیشن جدید. تغییر لباس که چه عرض کنم تغییر رنگ لباس اتزیو هم که مشخصه چقدر با ارزشه! خرید تابلو نقاشی؟! کالکتبل ها هم که همش سره کاریه. ماموریت هایی که مغازه ها واسه یه سری اجناس با ارزش میدن که دیگه شاهکاره. اینقدر باید صندوقچه باز کنید و مامور بکشید تا مثلا 3 تا توتم بده بهتون! کاملا شانسی!
سیستم مبارزات بازی واقعا کهنه شده. بیش از حد ساده است. 3 تا حمله و بعد اکزکیوشن اگه خر زور باشه یه لقد بینش میزنی و بعد حمله و اکزکیوشن. اگرم کسی حمله کنه یه ضد حمله کارش رو میسازه و بعدشم فرت و فرتی چپ و راست میگیری همه رو قتل عام میکنه و اگه در این بین نیزه به دست باشه باید تو حمله کنی وضد حمله عملی نیست. بعد این سیستم ساده رو باید 10-15 ساعت تکرار کنی چه برسه 20-25 ساعت در صورتی که ماموریت های فرعی رو هم بری. بعد از این بازی کمی در مورد AC III نگران شدم چون اون بازی هم ظاهرا از همین سیستم استفاده می کنه که خدا کنه یه مقدار پیچیده ترش کنن و یه 4 تا کمبو بهش اضافه کنن و ابزار بیشتری به اتزیو بدن. یه مقدار به راکستدی توجه کنن می تونن این قسمت رو درست کنن
تنها لذتش ماموریت های اصلیش و یه سری ماموریت فرعی بود که باید توی تونل های زیر زمینی یه سری مراحل پلتفرمر رو انجام بدی که البته آخرش یه لباس بیخود دیگه بهت میده.
داستانشم که شلغم بود :دی
در کل ارزش تموم کردن نداشت :دی
دقیقا، گرافیک بازی هم به خصوص از نظر هنری ضعیف بود و موقع گشت و گذار در دشت ها و خود Rome بی روحی و یکنواختی محیط کاملا مشخص بود (برعکس فلورانس و ونیز در II)
من هرکاری کردم نتونستم اون زره رو قبل از پایان بازی بگیرم. دو تا از Lair های رومولوس در مناطق غیر قابل دسترس بودن. فکر میکردم با ادامه دادن بازی اون مناطق هم باز بشن اما دیدم دیگه بازی تموم شد و بدردم نمیخوره:d
در مورد سیستم مبارزه ای شماره ی سه هم خیالت راحت باشه، چون هم تعداد انیمیشن هاش چندین برابر نسخه های قبلیه و هم ضدحمله و دفاع کردن نسبت به قبل سخت تر شده...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or